Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Ένα μεγάλο μπράβο στον developer μόλις τον χτύπησα και εγώ αξίζει και με το παραπάνω...:thumbup::thumbup:

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Ένα μεγάλο μπράβο στον developer μόλις τον χτύπησα και εγώ αξίζει και με το παραπάνω...:thumbup::thumbup:

Τον εχω αγορασει εδω και εναν χρονο και μπορω να πω οτι και τα 4 ευρω που εφωσα τα αξίζει! Τωρα περιεμενω αλλους dev να κυκλοφορήσουν καμια χριστουγεννιάτικη τιμή :-)

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Έχω τον nova prime 2 χρόνια και κάτι. Τον είχα βάλει αναγκαστηκα Γιατί ξαφνικά μια μέρα δεν μπορούσα να μπω στο μενού της συσκευής. Μου έλεγε ότι το αντροιντ συστεμ έχει σταματήσει αν θυμάμαι καλά. Κάτι είχε κολλήσει. Τον έβαλα κ Έτσι έμπαινα κανονικά μετά. Τωρα Τον έχω συνηθίσει τόσο πολύ που δοκίμασα να τον βγάλω μια φορά και να χρησιμοποιεισω το κινητό χωρίς αυτόν και δεν με βόλευε !

Βασικά είναι τι τηλέφωνο έχεις, εγώ δύσκολα να χρησιμοποιήσω κάποιον πέρα του κινητού , τον αγόρασα και εγώ όμως τον prim απλά για υπάρχει

Καλά μας δουλεύουν.

Τον πρότεινα σε φίλο και πλέον έχει 0.91€.

Ανεβασανε 41 σεντς μέσα στην ημέρα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλά μας δουλεύουν.

Τον πρότεινα σε φίλο και πλέον έχει 0.91€.

Ανεβασανε 41 σεντς μέσα στην ημέρα;

Ναι γιατι ; προσφορά ήταν για λίγο δεν ήταν οριστική αλλαγή της τιμής του

.50 αγορασα τον prime τώρα το απόγευμα έτσι για να υπάρχει

Πως γίνεται σε 3 κινητά την ίδια ώρανα βγάζει την τιμή στα 91 σεντς και σε σένα να βγάζει 50?

Και εγώ για απόγευμα μιλάω.

Amazon Fire stick 4k max

Πως γίνεται σε 3 κινητά την ίδια ώρανα βγάζει την τιμή στα 91 σεντς και σε σένα να βγάζει 50?

Και εγώ για απόγευμα μιλάω.

Πολύ ευχαρίστως να σου στείλω την απόδειξη του paypal... 0.50 λεπτά και εγώ και μετά από λίγη ώρα ο κολλητός μου.

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/08/fb252ddfbf66fe4a7b998d30e9087546.jpg

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Εγώ επειδή πάντα αγοράζω με χρεωστικη μου γράφει πχ 50 λεπτά που έδωσα από τα οποία τα 9 λεπτά είναι το ΦΠΑ. Μου το γράφει δηλαδή στην απόδειξη γιατί είδα ότι εσάς με paypal δεν γράφει για ΦΠΑ.

Παιδιά δεν σας αμφισβητώ.

Και εγώ στα 0.50€ τον αγόρασα.

Απλά Δεν καταλαβαίνω πώς την ίδια ώρα υπάρχουν διαφορετικές τιμές.

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να βλέπει τις τιμές σε δολάριο και να μπερδεύεται; Έχω την εντύπωση ότι είναι 0,99$ και 0,50€ η τιμή.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Στο NOVA μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους για τις εφαρμογές, έτσι ώστε να μπορώ να τις βάλω σε κατηγορίες στο συρτάρι εφαρμογών και να μη φαίνεται μία λίστα με όλες τις εφαρμογές χύμα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο NOVA μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους για τις εφαρμογές, έτσι ώστε να μπορώ να τις βάλω σε κατηγορίες στο συρτάρι εφαρμογών και να μη φαίνεται μία λίστα με όλες τις εφαρμογές χύμα;

Ναι μπορείς στον prime μόνο.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να βλέπει τις τιμές σε δολάριο και να μπερδεύεται; Έχω την εντύπωση ότι είναι 0,99$ και 0,50€ η τιμή.

Όχι 0.50 ευρώ είναι 0.55 δολάρια.

Παιδιά δεν σας αμφισβητώ.

Και εγώ στα 0.50€ τον αγόρασα.

Απλά Δεν καταλαβαίνω πώς την ίδια ώρα υπάρχουν διαφορετικές τιμές.

Eπιμένω ότι στο app sales το είχε για μισή ωρα 0€, επίσης επειδή ήθελα να το βάλω σε άλλα δυο τηλέφωνα το είδα και 0,99 και 0,50 σε διάστημα μιας ώρας.

Ναι μπορείς στον prime μόνο.

Το prime έχω το αγόρασα τώρα με τη προσφορά, δε μπορώ να βρώ όμως πως δημιουργώ φακέλους.

Μήπως μπορείς να μου πεις πως γίνεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το prime έχω το αγόρασα τώρα με τη προσφορά, δε μπορώ να βρώ όμως πως δημιουργώ φακέλους.

Μήπως μπορείς να μου πεις πως γίνεται;

Θα πας ρυθμίσεις νοβα συρτάρι εφαρμογών και τέρμα κάτω ομάδα συρταριου εφαρμογων. Θα πας φακέλους και μπορείς να φτιάξεις όσους θες.

έβαλε ο Νόβα screen lock επιλογή(πχ με gesture)η βλέπω λάθος; το δοκίμασα και δουλεύει! .έχει και στις ρυθμίσεις ασφαλείας του κινητού κουτάκι να τικαρεις για διαχείριση δικαιώματα;

Δηλαδή δεν χρειαζόμαστε παρόν την εφαρμογή screen off and lock που είχαμε για τον ίδιο λόγο;

Παιδιά ο Nova Launcher Prime είναι σε προσφορά με διαφορετικό ποσό ανά χώρα. Σε κάποιες χώρες είναι ακόμα και €0,1 ή £0,1 ενώ Αμερική $0,99, σε πολλές άλλες €0,5. Οπότε μπορεί εκεί πιθανώς να οφέιλεται η διαφορά τιμής

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

έβαλε ο Νόβα screen lock επιλογή(πχ με gesture)η βλέπω λάθος; το δοκίμασα και δουλεύει! .έχει και στις ρυθμίσεις ασφαλείας του κινητού κουτάκι να τικαρεις για διαχείριση δικαιώματα;

Δηλαδή δεν χρειαζόμαστε παρόν την εφαρμογή screen off and lock που είχαμε για τον ίδιο λόγο;

Ναι μεγάλη ευκολία. Εγώ είχα το power toggles για όλα αλλά με Nova και automate it όλα γίνονται αυτόματα και πανεύκολα.

Ναι στην τελευταία έκδοση υπάρχει πλέον ενσωματωμένο, δεν χρειάζεσαι άλλη εφαρμογή

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

@lempoi απλά πήγαινε ρυθμίσεις χειρονομιες κλπ και εάν θες πχ να σβήνει η οθόνη με κίνηση πάνω, Double tap κλπ διάλεξε από την πρώτη στήλη Νόβα την screen lock!

παιδιά τι χρειάζεται (σε αυτή και σε άλλες εφαρμογές) να δώσεις δικαιώματα διαχειριστή ; Αφού και να μην μπορεί να κάνει απεγκατάσταση ο κλέφτης από το μενού πάει στο μενού ασφάλεια ξετικαρει το κουτάκι της εφαρμογής και την σβήνει.Έτσι δεν είναι;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II