Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Εγκατέστησα Κι εγώ τον tsf beta. Δεν εντυπωσιάστηκα. Ναι μεν έχει αλλαγές αλλά όχι τόσες πολλές ώστε να δικαιολογεί τον τόσο ντόρο και την επτάμηνη αναμονή. Επειδή μάλιστα δεν έχει τις τόσες αλλαγές με δυσκολεύει στην καθημερινή χρήση καθώς έχουν αλλάξει βασικά πράγματα. Θα προτιμούσα το nova μοντέλο με τις συχνές beta ώστε να τις είχαμε σιγά σιγά στην σταθερή έκδοση και να μην ταλαιπωρούμαστε.

Προς το παρόν έχω τον GEL και περιμένω νέες εκδόσεις tsf πιο ολοκληρωμένες.

Βασικές ελλείψεις του TSF beta ότι δεν έχει hidden dock και sliding sidebar.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βασικές ελλείψεις του TSF beta ότι δεν έχει hidden dock και sliding sidebar.

Δηλαδή τα βγάλανε;.

Μέχρι τώρα αυτά υπηρχαν

Δηλαδή τα βγάλανε;.

Μέχρι τώρα αυτά υπηρχαν

Beta είναι και δοκιμάζουν διάφορα.

Έγραψαν όμως ότι θα τα επαναφέρουν.

Amazon Fire stick 4k max

Το κατέβασα από εδώ τελικά:

pan.baidu.com/share/link?shareid=4167278313&uk=2536591743中国制造

Το ανέβασα εδώ το beta v3 για πολλά link

http://www.directmirror.com/files/1WRN3JPW

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά σας δουλεύουν τα modifications στον tsf 3 beta?

Έχω κάνει install τα notifications και τα έχω ενεργοποιήσει, αλλά δεν μου βγάζει νούμερα πχ στις κλήσεις.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια για οσους χρησιμοποιειτε dodol εγω εχω θεματακι με το redraw! Ας πουμε αν σερφαρω για αρκετη ωριτσα μετα οταν πατησω το. Ηome κανει καποια δευτερολεπτα να φορτωσει κατι που προφανως δεν υπηρχε στον νοβα! Εχω φυσικα τικαρισμενο το κρατημα στη μνημη αλλα και παλι! Μακαρι να το βελτιωσουν

Παιδια για οσους χρησιμοποιειτε dodol εγω εχω θεματακι με το redraw! Ας πουμε αν σερφαρω για αρκετη ωριτσα μετα οταν πατησω το. Ηome κανει καποια δευτερολεπτα να φορτωσει κατι που προφανως δεν υπηρχε στον νοβα! Εχω φυσικα τικαρισμενο το κρατημα στη μνημη αλλα και παλι! Μακαρι να το βελτιωσουν

προφανως ειναι πιο βαρυς. συν οτι απ οτι βλεπω η συσκευη σου εχει 1gb ram, οποτε αυτο βοηθαει λιγο το γεγονος...συμβαινει στις περισσοτερες συσκευες με 1gb ram.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

προφανως ειναι πιο βαρυς. συν οτι απ οτι βλεπω η συσκευη σου εχει 1gb ram, οποτε αυτο βοηθαει λιγο το γεγονος...συμβαινει στις περισσοτερες συσκευες με 1gb ram.

Το ίδιο παρατηρούσα και στο S3, ήταν ο μοναδικός λόγος που με έκανε να επιστρέψω στον nova χωρίς να το σκεφτώ καν.. :)

To moto g όσο γεμίζει η RAM αρχίζει και κλείνει εφαρμογές που δεν είναι στο προσκήνιο. Άρα όταν ξαναγυρίσεις στον launcher τον ξανανοίγει, δεν είναι ...redraw (το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό). Ειδικά όταν σερφάρεις, που χρειάζεται άφθονη μνήμη, ούτε μουσική δεν μπορείς να ανοίξεις γιατί θα σου κλείσει τον player μόλις χρειαστεί RAM. Εκεί είναι το πολύ ενοχλητικό, για τον launcher τώρα ποιός νοιάζεται.

Αυτό είναι και το μόνο μειονέκτημα του Moto g, αλλά με 1gb RAM δεν προορίζεται για multitasking εκ των πραγμάτων.

Edited by klaount

To moto g όσο γεμίζει η RAM αρχίζει και κλείνει εφαρμογές που δεν είναι στο προσκήνιο. Άρα όταν ξαναγυρίσεις στον launcher τον ξανανοίγει, δεν είναι ...redraw (το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό). Ειδικά όταν σερφάρεις, που χρειάζεται άφθονη μνήμη, ούτε μουσική δεν μπορείς να ανοίξεις γιατί θα σου κλείσει τον player μόλις χρειαστεί RAM. Εκεί είναι το πολύ ενοχλητικό, για τον launcher τώρα ποιός νοιάζεται.

Αυτό είναι και το μόνο μειονέκτημα του Moto g, αλλά με 1gb RAM δεν προορίζεται για multitasking εκ των πραγμάτων.

Ναι ακριβως!νταξει παλευεται! Χαχα

οποτε παιδες δεν φταιει ο dodol ετσι?

γιατι σε μενα μαμαει και δερνει .....

πηγα σημερα να ξαναδοκιμασω Nova και ενιωθα σαν να ειχα μισο launcher

δηλαδη τι λειπει απο νοβα που εχει ο dodol για αριθμησε τα...

Και εγώ για να είμαι ειλικρινής έβαλα τον dodol και τον έβγαλα κατευθείαν. Νομίζω ότι αν έχεις τον nova prime δεν έχει κάτι να ζηλέψεις.
Φιλικά, Κατερίνα

εσυ εχεις 3gb ram...

could you do it again?

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Αγόρασα ένα tablet onda979m και έβαλα τον nova launcher.

Θέλω να κάνω κάτι απλό άλλα δεν το βρίσκω πως θα το κάνω .

Για να μην τα κάνουν μπάχαλο οι μικρές μου κόρες θέλω να δημιουργήσω έναν νέο φάκελο να τον ονομάσω game και μέσα εκεί να βάλω όλα τα παιχνίδια όπως έχω κάνει και στο τηλέφωνο μου Samsung άλλα δεν μπορώ να το βρω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

Αν σε νοιάζει η κατανάλωση μνήμης τότε φταίει γιατί είναι λιγάκι τσιμπημένη σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων. Προσωπικά δεν με νοιάζει αυτό σε launchers γιατί ας πούμε ο nova είναι ελαφρύς αλλά πως να μην είναι αφού είναι basic; Δεδομένα δεν τραβάει, location aware δεν είναι και πάει λέγοντας. Όλα τα extra features έχουν το τίμημά τους. Δεν ξέρω βέβαια τι κάνει ο dodol γιατί δεν τον χρησιμοποιώ, μιλάω γενικά.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Αγόρασα ένα tablet onda979m και έβαλα τον nova launcher.

Θέλω να κάνω κάτι απλό άλλα δεν το βρίσκω πως θα το κάνω .

Για να μην τα κάνουν μπάχαλο οι μικρές μου κόρες θέλω να δημιουργήσω έναν νέο φάκελο να τον ονομάσω game και μέσα εκεί να βάλω όλα τα παιχνίδια όπως έχω κάνει και στο τηλέφωνο μου Samsung άλλα δεν μπορώ να το βρω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

Γενικά στους περισσότερους Launchers αρκεί να κάνεις drag & drop ένα εικονίδιο πάνω σε άλλο και ο φάκελος δημιουργείται αυτόματα. Μετά σέρνεις και όσες άλλες εφαρμογές θέλεις μέσα, και είτε κάνεις tap το όνομα (ενώ τον έχεις ανοίξει) είτε παρατεταμένο tap και options για να τον ονομάσεις.

Δοκίμασα τον Dodol και μου κάνει αυτό που κάνουν οι περισσότεροι launchers. Εναν ελαφρύ λόξιγκα στο scrolling. Nova Prime ξανά μέχρι τέλους. Ο μόνος άλλος που ήταν απόλυτα smooth μεσα στο συρτάρι εφαρμογών ήταν ο tsf.

Δοκίμασα τον Dodol και μου κάνει αυτό που κάνουν οι περισσότεροι launchers. Εναν ελαφρύ λόξιγκα στο scrolling. Nova Prime ξανά μέχρι τέλους. Ο μόνος άλλος που ήταν απόλυτα smooth μεσα στο συρτάρι εφαρμογών ήταν ο tsf.

Apex? Εδώ στο δικό μου που είναι εμφανώς κατώτερο κινητό ρολαρει μια χαρά.

could you do it again?

Apex? Εδώ στο δικό μου που είναι εμφανώς κατώτερο κινητό ρολαρει μια χαρά.

Εχω τον Apex Pro αλλά και πάλι θεωρώ τον Nova Prime έστω και ελάχιστα καλύτερο στην συνολική αίσθηση. Άλλωστε δεν εχουν ιδιαίτερες διαφορές για να με κανουν να αλλάξω το Nova.

Ένας άλλος που ρολαρε καλά ήταν ο launcher της Sony που είχα πετύχει κάπου στο xda.

παιδιά στον tsf γίνεται η αν υπάρχει καμία ρύθμιση να βάζει σε μια ευθεία τα εικονίδια ? π.χ πετάω 2 - 3 εφαρμογές σε μια οθόνη και μπενουν στραβά να είναι σε μια ευθεία όμορφα θέλω .

άκυρο το βρήκα

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω και εγώ μήπως μια στις χίλιες μου ξέφυγε.. εναλλαγή οθονών χωρίς εφέ γίνεται με Nova?

Γιατί και με την επιλογή "καμιά" έχει slide στην εναλλαγή.

Να ρωτήσω και εγώ μήπως μια στις χίλιες μου ξέφυγε.. εναλλαγή οθονών χωρίς εφέ γίνεται με Nova?

Γιατί και με την επιλογή "καμιά" έχει slide στην εναλλαγή.

Μα πως θα πας απο την μια οθονη στην αλλη; Ειναι... το minimum effect, μετα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αν μειωσεις το χρονο και να γινεται αστραπιαια (στο look and feel)

Προφανώς εννοεί σαν να πηγαίνεις από την τελευταία οθόνη στη πρώτη

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II