Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Εγώ μόλις κατέβασα τον nova για δοκιμή και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει

Υπάρχει κάποια ρύθμιση και ποια είναι αυτή για να έχω πλαϊνό παράθυρο συρόμενο στην επιφάνεια εργασίας με εφαρμογές εκεί? ?

Εγώ μόλις κατέβασα τον nova για δοκιμή και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει

Υπάρχει κάποια ρύθμιση και ποια είναι αυτή για να έχω πλαϊνό παράθυρο συρόμενο στην επιφάνεια εργασίας με εφαρμογές εκεί? ?

αν εννοείς αυτό στην φώτο και αν έχεις s3 θα το βρεις στις ρυθμίσεις του κινητού σου. δεν το έχει ο νοβα αλλά το έχει το ς3 ψάξε ρυθμίσεις πολλαπλά παράθυρα ενεργοποίησε και αν δεν φανεί πάτα στην αρχική οθόνη συνεχόμενα το πλήκτρο κάτω δεξιά που κλείνει τις εφαρμογές και θα το δεις .

[ATTACH]42519[/ATTACH]

αν εννοείς αυτό στην φώτο και αν έχεις s3 θα το βρεις στις ρυθμίσεις του κινητού σου. δεν το έχει ο νοβα αλλά το έχει το ς3 ψάξε ρυθμίσεις πολλαπλά παράθυρα ενεργοποίησε και αν δεν φανεί πάτα στην αρχική οθόνη συνεχόμενα το πλήκτρο κάτω δεξιά που κλείνει τις εφαρμογές και θα το δεις .

[ATTACH]42519[/ATTACH]

Ευχαριστώ. Την μπάρα του s3 την γνώριζα γιατί αυτό έχω αλλά σε αυτήν δεν με αφήνει να βάλω άλλες εφαρμογές. ..μόνο κάτι χαζά δικά τους...

Ευχαριστώ. Την μπάρα του s3 την γνώριζα γιατί αυτό έχω αλλά σε αυτήν δεν με αφήνει να βάλω άλλες εφαρμογές. ..μόνο κάτι χαζά δικά τους...

Δοκίμασε την εφαρμογή Sidebar από το Market.

Αν είναι αυτό που θέλεις, υπάρχει και η Pro έκδοση.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δες και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.conduction.swipepad.android

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλημερα θελω εναν ελαφρυ και γρηγορο χωρις να τρωει μπαταρια για να τον βαλω στο samsung tab pro 8.4. ευχαριστω

Δοκίμασε τον action launcher που είναι πολύ καλός για tablet.

Αλλιώς, δοκίμασε apex, τον χρησιμοποιώ τώρα τελευταία και τον βρίσκω καλύτερο από τον nova...

Δες και το swapps.

Αν και ο Nova κάνει όλα όσα χρειάζομαι και τον έχω βολεφτεί πάρα πολύ, διαπίστωσα ότι τον έχω πια χρόνια και σε αναρίθμητες συσκευές και μου ήρθε μια διάθεση ανανέωσης. Οπότε για τον TSF Launcher τι λέτε? Σε Nexus 5 θα μπει προς το παρόν.

Αν και ο Nova κάνει όλα όσα χρειάζομαι και τον έχω βολεφτεί πάρα πολύ, διαπίστωσα ότι τον έχω πια χρόνια και σε αναρίθμητες συσκευές και μου ήρθε μια διάθεση ανανέωσης. Οπότε για τον TSF Launcher τι λέτε? Σε Nexus 5 θα μπει προς το παρόν.

Έτσι και εγώ. Από Nova πήγα σε TSF και δε γυρίζω πίσω...

για μικρο χρονικο διαστημα που χρησιμοποιουσα τον tsf εμεινα ευχαριστημενος

βεβαια τον ειχα απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του

δεν ξερω τι εξελιξη εχει τωρα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Έτσι και εγώ. Από Nova πήγα σε TSF και δε γυρίζω πίσω...

Και εγώ tsf παντού και στο Νοτε 3 και στο Νοτε 8

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλημέρα σε όλους.

Μετά το "αρχαίο" Xperia X8 πλέον έπεσε στα χέρια μου το "ημιαρχαίο" LG Optimus L3. Λόγω της εξίσου περιορισμένης ram και επεξεργαστή (οκ, ελαφρώς καλύτερη κατάσταση από το Χ8), θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θεωρείται πως υπάρχει κάποιος συμπαθητικός launcher που δεν θα "γονατίζει" το τηλέφωνο, ή θα πρέπει να παραμείνω στον stock;

Ευχαριστώ πολύ όλους. :)

Καλημέρα σε όλους.

Μετά το "αρχαίο" Xperia X8 πλέον έπεσε στα χέρια μου το "ημιαρχαίο" LG Optimus L3. Λόγω της εξίσου περιορισμένης ram και επεξεργαστή (οκ, ελαφρώς καλύτερη κατάσταση από το Χ8), θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θεωρείται πως υπάρχει κάποιος συμπαθητικός launcher που δεν θα "γονατίζει" το τηλέφωνο, ή θα πρέπει να παραμείνω στον stock;

Ευχαριστώ πολύ όλους. :)

βάλε nova να βρεις την υγειά σου...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Smart? Αυτός δεν είναι ο πολύ ελαφρύς;

Πάντως ο stock δε πάει άσχημα θυμάμαι

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλημέρα παίδες έχω σχεδόν όλους τους γνωστούς launchers αγορασμένος.. Από την συλλογή έλειπε ο go launcher prime οπότε είπα να τον πάρω.. Αρκετά καλός και smooth αλλά υπάρχει ένα θέμα.. Δεν λέει να πέσει κάτω από τα 87mb στης εφαρμογές που εκτελούνται πάει και 100+ για πλάκα .. Ξετσέκαρα και τα 3d core - επιμονή συστήματος - αποτροπή αναγκαστικού κλεισίματος αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι.. Είναι normal να τρώει τόσο μνήμη?

Καλημέρα παίδες έχω σχεδόν όλους τους γνωστούς launchers αγορασμένος.. Από την συλλογή έλειπε ο go launcher prime οπότε είπα να τον πάρω.. Αρκετά καλός και smooth αλλά υπάρχει ένα θέμα.. Δεν λέει να πέσει κάτω από τα 87mb στης εφαρμογές που εκτελούνται πάει και 100+ για πλάκα .. Ξετσέκαρα και τα 3d core - επιμονή συστήματος - αποτροπή αναγκαστικού κλεισίματος αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι.. Είναι normal να τρώει τόσο μνήμη?

ο Go απ ότι θυμάμαι είναι τίγκα στο bloatware, μάλλον γιαυτό χτυπάει κόκκινο

Έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά πάλι γυρίζω πίσωλόγω των εφέ του και το ότι τον έχω σε inverted έκδοση
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά πάλι γυρίζω πίσω λόγω των εφέ του και το ότι τον έχω σε inverted έκδοση

Πίσω σε ποιόν;

Εδώ και λίγες μέρες, ο Aviate υποστηρίζει αγορασμένα icon packs, οπότε είπα να τον ξαναδοκιμάσω να δω και τί ακριβώς παίζει με αυτό το 'καταλαβαίνει πού βρίσκεσαι' και 'αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας'.

Είχα κωδικό σχεδόν από τις πρώτες και δεν τον είχα κρατήσει περισσότερο από κάτι ώρες, λόγω των μαμά εικονιδίων. Ορίζοντας το icon pack που ήθελα, όταν σ' αυτό υπάρχουν για μία εφαρμογή περισσότερα από 1 εικονίδια, ο launcher επιλέγει το ένα από αυτά (κατάλαβα πως επιλέγει αυτό που έφτιαξε ο δημιουργός πρώτο) και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Επικοινώνησα με το support team και μου απάντησαν πως δεν έχουν σκοπό να βάλουν επιλογή για χειροκίνητη αλλαγή εικονιδίων, γιατί θέλουν ο launcher να μείνει απλός στη χρήση.

Ξανά πίσω στον Nova Premium, με τα gesture του και τις λοιπές ρυθμίσεις.

Ps. Έχω ένα modded Fancy Widgets .apk, το οποίο σου δίνει μόνο 4x1 widget με εικονίδια του Sense, για να μοιάζει σαν και αυτό που υπάρχει στο HTC One. Για κάποιο λόγο, ενώ το έβαλα σαν widget στην homescreen του Aviate, αυτό εμφανιζόταν ως κενό, ένα άσπρο 4x1 widget. Όταν πατούσα επάνω του, άνοιγε κανονικά το full screen weekly forecast!!!

Ο Nova δεν είναι σε android 4.0 και άνω; γιατί το LG έχει 2.3.....

Ναι, χρειάζεται ICS και πάνω.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ο Nova δεν είναι σε android 4.0 και άνω; γιατί το LG έχει 2.3.....

ναι, απο 4 και άνω είναι

Εμενα δε μου το βγαζετε απο το μυαλο οτι ο Apex ρολαρει καλυτερα απο τον Nova και δεν τρωει και τοσο μπαταρια.

Τον εχω εδω και μια βδομαδα αντι για Nova, οτι ρολαρει καλυτερα ειναι σιγουρο, αλλα βλεπω και διαφορα στην μπαταρια.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II