Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Όχι δεν εμφανίζει κάτι, εγώ τον έβγαλα γιατί θέλει δουλειά ακόμα πίσω στον nova.

Το "αυθεντικο" aviate (με προσκληση) βγαζει.το βλεπω σε ενα social network πουχουν μια κοινοτητα και κανουν upload τα screenshots τους.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Yπομονή λοιπόν. Εγώ τον κρατάω. Είναι πολύ βολικός και όμορφος. Ειδικά εγώ που έχω λευκό κινητό το λευκό θέμα του είναι απόλαυση.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Στο space:time στον aviate launcher (απο mobers.org) του εμφανιζει κανενος τον καιρο;;;

Όχι δεν εμφανίζει κάτι, εγώ τον έβγαλα γιατί θέλει δουλειά ακόμα πίσω στον nova.

Θελει αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα

Πλάκα πλάκα αρχίζει και μου αρέσει ο aviate. Έχει αυτά ακριβώς που θέλω στην οθόνη. Αν μπορούσα να αλλάξω και τα εικονίδια......
Φιλικά, Κατερίνα

Πλάκα πλάκα αρχίζει και μου αρέσει ο aviate. Έχει αυτά ακριβώς που θέλω στην οθόνη. Αν μπορούσα να αλλάξω και τα εικονίδια......

Και επισης περισσοτερες επιλογες widget στην αρχικη οθονη

Και επισης περισσοτερες επιλογες widget στην αρχικη οθονη

Τους έστειλα feedback και μου απάντησαν στο πεντάλεπτο ότι δουλεύουν τα widgets και σκέφτονται την αλλαγή εικονιδίων

Φιλικά, Κατερίνα

Bάζεις δικό σου weather widget. Το DCikonZ είναι θέμα, όχι launcher. (Noμίζω στο ξαναείπαν τα παιδιά πιο πανω)

Επειδη εχω μπερδευτει weather widget που θα το βρω σαν αυτο που υπηρχε στον αρχικο launcher?

Βγήκε update για τον Νόβα.Τώρα για λινκ μη ρωτάτε απλά ήθελα να προλάβω τον giov
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Βγήκε update για τον Νόβα.Τώρα για λινκ μη ρωτάτε απλά ήθελα να προλάβω τον giov

Χαχαχα, έλα και το link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44658908

Θελει αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα

Τι γλώσσα του τηλεφώνου άλλαξες; στις ρυθμίσεις του launcher δεν βλέπω να έχει επιλογή αλλαγής γλώσσας!!!!!!

frastgr

Ναι αλλά αμα βάλεις αγγλικά τις θερμοκρασίες εμένα τις δείχνει σε Fahrenheit.:rotfl:

Θέλει πολύ δουλειά...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ναι αλλά αμα βάλεις αγγλικά τις θερμοκρασίες εμένα τις δείχνει σε Fahrenheit.:rotfl:

Θέλει πολύ δουλειά...

Όντως θέλει δουλειά, όπως επίσης δεν μπορείς να κάνεις resize τα widgets ή να τα αλλάξεις θέση όπως θέλεις ή δεν μπορείς να έχεις άλλη μία homescreen κλπ.

frastgr

Θέλει πολύ δουλειά...

Αν πατήσεις παρατεταμένα στον καιρό αλλάζει σε celsius.

Φιλικά, Κατερίνα

Τι γλώσσα του τηλεφώνου άλλαξες; στις ρυθμίσεις του launcher δεν βλέπω να έχει επιλογή αλλαγής γλώσσας!!!!!!

Ναι.τη γλωσσα του τηλεφωνου.

παιδια εβαλα χθες εναν καινουργιο launcher απο το team του Go launcher και ειναι πολυ καλος κ απλος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.go.mini.launcher&hl=el

παιδια εβαλα χθες εναν καινουργιο launcher απο το team του Go launcher και ειναι πολυ καλος κ απλος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.go.mini.launcher&hl=el

Ακομα ασχολεισται με τις bloatιες της Go-Team;

Καποτε ελεγε ο go Launcher, εδω και πολυ καιρο εχει γινει ενα αθλιο bloat πραγμα με 750 αχρηστα υπομενου και 200 αθλια effects.

Μακρυα.

Νόβα και ξερό ψωμί πλέον! Αρκεί να μην τον χαλάσουν_βαρύνουν!

Eχει και εναλλακτικες καλες (Αpex, Holo, Buzz) oποτε δεν αγχωνομαστε πολυ.

Ακομα ασχολεισται με τις bloatιες της Go-Team;

Καποτε ελεγε ο go Launcher, εδω και πολυ καιρο εχει γινει ενα αθλιο bloat πραγμα με 750 αχρηστα υπομενου και 200 αθλια effects.

Μακρυα.

κοιτα εγω τον δοκιμασα και ειναι μπομπα πολυ ελαφρυς και γρηγορος χωρις πολλα πολλα!

κοιτα εγω τον δοκιμασα και ειναι μπομπα πολυ ελαφρυς και γρηγορος χωρις πολλα πολλα!

Ναι ρε παιδιά. Γιατί τότε αυτό;

Και εγώ τον δοκίμασα τον launcher αυτόν και μου άρεσε.

Θα μπορούσα να πω πως κατά κάποιο τρόπο μου θύμιζε τον action launcher pro ο οποίος επίσης μου αρέσει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τον βρίζετε.

Η ομάδα go έχει εξελιχθεί. Το next δεν σας αρέσει;

Απλος και ελαφρυς https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree

Smart launcher

Δεν εχει πολλες παραμετροποιησεις αλλα ειναι πολυ ελαφρυς(τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα).

Στην αρχη σου ζητα να επιλεξεις ποιες εφαρμογες δουλευεις περισσοτερο-εκει θελει λιγο προσοχη γιατι αντι να διαλεξω "επαφες" διαλεξα "κληση" και ειμαι αναγκασμενος να γυρναω στο μενου να βρω τα τηλεφωνα- αλλα μετα δουλευει καλα.α,και δεν επιτρεπει απο,τι ειδα δημιουργια φακελων

Παιδια ο apex pro εχει τρελη διαφορα απο τον απλο? Αξιζει να τον αγορασω?

Είναι ο ίδιος, αλλά με κάποια έξτρα χαρακτηριστικά, που γράφει στο play store αν κοιτάξεις.:)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II