Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Για τον buzz τι θα ελεγες; Δειχνει αρκετα εντυπωσιακος και ευκολα παραμετροποιησιμος αλλα στην πραγματικη ουσια πως συμπεριφερεται αραγε; Ειναι smooth; Απο καταναλωση ram και μπαταριας τα παει καλα η..;

Διαβάζοντας το μυνημα σου δοκίμασα τον buzz και πρέπει να πω πως μέχρι τώρα είναι ευχάριστη έκπληξη.

Αν μάλιστα σκεφτούμε πως είναι free τότε μιλάμε για κελεπούρι.

Σε σύγκριση ακόμα με nova και holo είναι πιο smooth.

Για να δούμε...

Ποιος launcher ξοδεύει την πιο λίγη μπαταρία? Ο trebuchet που έχουν stock οι aosp ROMs, τι λέει?

Καμιά γνώμη για εδώ?

Διαβάζοντας το μυνημα σου δοκίμασα τον buzz και πρέπει να πω πως μέχρι τώρα είναι ευχάριστη έκπληξη.

Αν μάλιστα σκεφτούμε πως είναι free τότε μιλάμε για κελεπούρι.

Σε σύγκριση ακόμα με nova και holo είναι πιο smooth.

Για να δούμε...

Πράγματι ωραίος είναι ο buzz , τον είχα δοκιμάσει πριν καμιά εβδομάδα που τον είχε αναφέρει ένας φίλος εδώ αλλά τον έβγαλα γιατί του έλειπε scrollable dock αν θυμάμαι καλά.Όσο για το smoothness ωραίος ήταν σαν τους Νova,Apex,Atom,Holo.

Καμιά γνώμη για εδώ?

Aν εννοείς για launchers που τρώνε λίγη μπαταρία σε μένα ο Nova Prime ξεκινά ( μετά από restart τηλεφώνου ) με 3% περίπου χρήση μπαταρίας και στη συνέχεια πέφτει και μένει στο 0,4% που είναι πάρα πολύ μικρή κατανάλωση.Αυτά βάσει του GSAM Battery.Αν ρωτάς για τον Trebuchet ιδέα δεν έχω.

Τελικά παιδιά εγώ ξαναγυρνάω σε nova.

Καλο το gmd αλλά σε μπερδεύει ώρες ώρες.

Πχ εγώ το έβαλα με τέσσερα ταμπ να ανοίγουν οι πρόσφατες εφαρμογές και πολλές φορές όταν γράφω ένα κείμενο ανοίγουν χωρίς λόγο (πληκτρολογώ και όταν πιάσει τέσσερα γράμματα το πιάνει σαν τέσσερα ταμπ)

Και διάφορα άλλα τέτοια..

Γνώμη μου δεν χρειάζονται όλα αυτά.

Λίγα και καλά.

Nova και πάλι nova.

Sent from my note2

Στο s3 στον tw launcher τι ρυθμιση εκανα και κάθε φορά που ανοιγοκλείνω έναν φάκελο ακούγεται ένας τύπος να λέει folder opened/folder closed;

Στο s3 στον tw launcher τι ρυθμιση εκανα και κάθε φορά που ανοιγοκλείνω έναν φάκελο ακούγεται ένας τύπος να λέει folder opened/folder closed;

Μάλλον έχεις ενεργό το talk back.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

είχα το hi-launcher και ξαφνικά ανακάλυψα αυτόν Yandex shell απλός τα σπάει και δωρεάν και Ελληνικά...είχαν αγοράσει τον sbp και φτιάξανε...

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell&feature=search_result&write_review=true

Ώ ρε φίλε, μετρησες. Παρά πολύ ωραίος , μου θυμίζει πολύ τον SPB, αλλά έχει πολλές περισσότερες ρυθμίσεις.

Ότι του έστειλα μέιλ να περάσει μερικά gestures και ότι μερικές φορές δεν είναι και τόσο smooth.

Για να δούμε πόσο γρήγοροι και καλοί είναι οι Ρώσοι.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μάλλον έχεις ενεργό το talk back.

Κι όμως δεν το έχω. Ηταν η πρωτη μου σκεπή αλλά τελικά δεν είναι αυτό. Καμια αλλη ιδέα; μιλάει παρα πολύ και είναι εκνευριστικος

root και GMD GestureControl

Φανταστική εφαρμογή

Χίλια ευχαριστώ.

Εχω πάθει πλάκα με τις δυνατότητες που μου δίνονται

Ειλικρινά το επόμενο μου κινητό θα μπορούσε να μην έχει hardware button χάριν αυτής της εφαρμογής

Κι όμως δεν το έχω. Ηταν η πρωτη μου σκεπή αλλά τελικά δεν είναι αυτό. Καμια αλλη ιδέα; μιλάει παρα πολύ και είναι εκνευριστικος

Έχεις κατεβάσει καποια εφαρμογή για την notification τώρα τελευταία ?

Φανταστική εφαρμογή

Χίλια ευχαριστώ.

Εχω πάθει πλάκα με τις δυνατότητες που μου δίνονται

Ειλικρινά το επόμενο μου κινητό θα μπορούσε να μην έχει hardware button χάριν αυτής της εφαρμογής

Έτσι ακριβώς .

Θεωρώ οτι είναι απο τις καλύτερες εφαρμογές για gesture με την επιλογή για black list .

Samsung galaxy s21+

Εχμ.. τι ακριβώς κανείς με την επιλογή black list;

Βάζεις όσες εφαρμογές θέλεις να μην δουλεύουν με τα gesture που έχεις ορίσει .

Για μένα ο nova σε συνδυασμό με αυτήν την εφαρμογή ειναι η καλύτερη πρόταση για όποιον θέλει να τα κάνει ολα με gestures .

Samsung galaxy s21+

Έχεις κατεβάσει καποια εφαρμογή για την notification τώρα τελευταία ?

Τώρα που το λες.... Ναι. Μονο το floating notifications. Αλλά πρώτον οι ειδοποιήσεις δεν έχουν σχέση με το πρόβλημα μου. Και δεύτερον, η εφαρμογή αυτή δεν έχει καμία επιλογή για να μιλάει.

Αν όμως έχεις κάτι στο μυαλό σου πες μου

Τώρα που το λες.... Ναι. Μονο το floating notifications. Αλλά πρώτον οι ειδοποιήσεις δεν έχουν σχέση με το πρόβλημα μου. Και δεύτερον, η εφαρμογή αυτή δεν έχει καμία επιλογή για να μιλάει.

Κάνε μια δοκιμή βγάλε την και δες αν συνεχίζει.

Samsung galaxy s21+

Eιναι θεμα Accessibility στα Samsung. Πριν το απεγκαταστησεις δοκιμασε να απενεργοποιησεις το Samsung TTS και το Google TTS.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Eιναι θεμα Accessibility στα Samsung. Πριν το απεγκαταστησεις δοκιμασε να απενεργοποιησεις το Samsung TTS και το Google TTS.

Θα υπάρχουν επιπτώσεις;

Edit: δεν ξέρω τι έκανα και ενώ τα απενεργοποίησα και συνέχιζε να μιλάει μετά τα ξαναενεργοποιησα και σταμάτησε να μιλάει. Δεν ξέρω γιατί αλλά μαρεσει. :-P

Ευχαριστώ

Edited by NickName98

Παιδιά έβαλα τον next,νομίζω ότι είναι πολύ καλός.

Στα gestures έχει επιλογή να μου εμφανίζει τις ανοιχτές εφαρμογές?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στον nova πώς μπορώ να κάνω κάποιο εικονίδιο αόρατο; αν υπάρχει κάποιο θέμα ή κάτι τέτοιο που να το κάνει...

Παιδιά έβαλα τον next,νομίζω ότι είναι πολύ καλός.

Στα gestures έχει επιλογή να μου εμφανίζει τις ανοιχτές εφαρμογές?

Νομίζω δεν το έχει by default. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή recentapps και να δηλώσεις το Gesture που θέλεις να τρέχει την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Στον nova πώς μπορώ να κάνω κάποιο εικονίδιο αόρατο; αν υπάρχει κάποιο θέμα ή κάτι τέτοιο που να το κάνει...

Κατεβασε το απ'το dropbox μου και αποθηκευσε το για οσες χρησεις θες, στον nova κρατα πατημενο το εικονιδιο της εφαρμογης που θελεις να κανεις "αορατη" και επελεξε αυτη την "εικονα" στη θεση της ηδη υπαρχουσας..;)

http://db.tt/R2WbkYBi

Εγώ βάζω ένα διαφανές εικονίδιο στη συντόμευση και λειτουργεί μια χαρά. Στο δίνω να το δοκιμάσεις.

Κατεβασε το απ'το dropbox μου και αποθηκευσε το για οσες χρησεις θες, στον nova κρατα πατημενο το εικονιδιο της εφαρμογης που θελεις να κανεις "αορατη" και επελεξε αυτη την "εικονα" στη θεση της ηδη υπαρχουσας..;)

http://db.tt/R2WbkYBi

Εγώ βάζω ένα διαφανές εικονίδιο στη συντόμευση και λειτουργεί μια χαρά. Στο δίνω να το δοκιμάσεις.

Σας ευχαριστώ αλλά το μόνο που μου κατεβάζει είναι ένα μαύρο εικονίδιο. Πως μπορώ να φτιάξω ένα διάφανο μόνος μου;

Σας ευχαριστώ αλλά το μόνο που μου κατεβάζει είναι ένα μαύρο εικονίδιο. Πως μπορώ να φτιάξω ένα διάφανο μόνος μου;

Δοκιμασες να το βαλεις στη θεση του εικονιδιου καποιας εφαρμογης; Ειναι διαφανο, μην το κοιτας μεσα απ'την "εκθεση"..:p

Δοκιμασες να το βαλεις στη θεση του εικονιδιου καποιας εφαρμογης; Ειναι διαφανο, μην το κοιτας μεσα απ'την "εκθεση"..:p

Είμαστε εδώ, σωστά; πατάω gallery, επιλέγω την εικόνα και μου ζητάει να την κάνω crop. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα μαύρο εικονίδιο.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II