Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

μετα απο σχεδον 2 χρονια στον κοσμο του android νομιζω πως εχω βρει μερικους launchers που ειναι σχεδον αγνωστοι και μπορει να σας ενδιαφερουν να τους δοκιμασετε. μερικοι με εντιπωσιασαν αρκετα. να καποιοι που ελαχιστα εχουν αναφερθει και δεν υπαρχουν στο poll.

Chameleon Launcher (3,12€)

Everything Home

Buzz Launcher

Vire Launcher

Bazooka Launcher

MiHome Launcher

Smart Launcher

εβαλα μονο αυτους που αξιζουν, τουλαχιστον για εμενα, μια ματια.

Τον everything home τον έχεις δοκιμάσει;; διότι κάποτε θέλησα να τον δω αλλά δεν υποστήριζε την χώρα μας, έχει αλλάξει κάτι;

sent from my Nexus 4

Και εγώ nova χρησιμοποιω εδώ και πολύ καιρό..Έχετε να προτείνεται κάποιον το ίδιο smooth με τον nova αλλά να δίνει την δυνατότητα δημιουργίας φακέλων μέσα στο μενού;;

Και εγώ nova χρησιμοποιω εδώ και πολύ καιρό..Έχετε να προτείνεται κάποιον το ίδιο smooth με τον nova αλλά να δίνει την δυνατότητα δημιουργίας φακέλων μέσα στο μενού;;

Το υποστηρίζει αυτό ο nova, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη free έκδοση. Εσύ έχεις τον δωρεάν ή τον επί πληρωμή;

Τον everything home τον έχεις δοκιμάσει;; διότι κάποτε θέλησα να τον δω αλλά δεν υποστήριζε την χώρα μας, έχει αλλάξει κάτι;

βασικα ουτε σε εμενα το ελεγε υποστηριζομενο οποτε τον κατεβασα απο το xda.

το μονο που πραγματικα μου αρεσει σε αυτον ειναι το search. γενικα κολλαει λιγο και φαινεται οτι δεν ειναι ετοιμος.

Το υποστηρίζει αυτό ο nova, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη free έκδοση. Εσύ έχεις τον δωρεάν ή τον επί πληρωμή;

Α δεν το ηξερα,την δωρεάν έχω..Θα το αγοράσω τότε..

το μονο που πραγματικα μου αρεσει σε αυτον ειναι το search. γενικα κολλαει λιγο και φαινεται οτι δεν ειναι ετοιμος.

Σωστός, θα τον τρέξω κ εγώ για ένα διάστημα να δούμε τι καλούδια πιάνει!

sent from my Nexus 4

Α δεν το ηξερα,την δωρεάν έχω..Θα το αγοράσω τότε..

Περίμενε βρε βιαστικέ, μπορεί να γίνεται και στη δωρεάν έκδοση.

Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις του nova, συρτάρι εφαρμογών, ομάδες συρταριού εφαρμογών, φάκελος. Στη συνέχεια πατάς το +, βάζεις όνομα στο φάκελο και προσθέτεις μέσα ό,τι θες. Για κοίτα λοιπόν, υπάρχει η επιλογή στη δωρεάν έκδοση;

ηθελα να ρωτησω αν στον Next launcher 3D υπαρχει gesture που να εμφανιζει τις εφαρμογες που τρεχουν (οπως οταν παταμε παρατεταμενα το home button)...στον nova εχει τετοια επιλογη...στον next δεν βρηκα κατι.

και αν βρειτε καμια προσφορα για τον next ενημερωστε και εδω!

ηθελα να ρωτησω αν στον Next launcher 3D υπαρχει gesture που να εμφανιζει τις εφαρμογες που τρεχουν (οπως οταν παταμε παρατεταμενα το home button)...στον nova εχει τετοια επιλογη...στον next δεν βρηκα κατι.

Δεν υπάρχει, εγώ χρησιμοποιώ μια εφαρμογή το recentapps και το έχω βάλει στο dockbar.

Για ποιόν λόγο να έχει πρόβλημα; Δε χρησιμοποιουν όλοι αυτού του είδους notifications. Είναι περιττό eye candy για κάποιους. Το Android έχει τα notifications στη status bar ούτως ή άλλως.

Την πρώτη φορά που είχα βάλει launcer μου φάνηκε περίεργο το να μην έχω ειδοποίηση. Όμως μετά την αναβάθμιση με την status bar να σου δείχνει δεν έχω χρησιμοποιησει εφαρμογές τύπου tesla. Ακόμη και το sms pop up το διέγραψα..

Πάντως παιδιά έχω την εντύπωση πως γενικά οι δημιουργίες της go team ξετινάζουν την ram και είναι για βαρβάτες συσκευές. Με next ήμουν σταθερά από 700mb και άνω (έχω βαρέσει και χρήση με 0 ελέυθερη ram) την ώρα που με nova πολύ δύσκολα να ανέβω πάνω από τα 700... Χώρια ότι μια στο τόσο μου έκανε reload ο next όταν ο nova δεν καταλάβαινε χριστό..

Για τον buzz τι θα ελεγες; Δειχνει αρκετα εντυπωσιακος και ευκολα παραμετροποιησιμος αλλα στην πραγματικη ουσια πως συμπεριφερεται αραγε; Ειναι smooth; Απο καταναλωση ram και μπαταριας τα παει καλα η..;

Γιατί δεν κρατάς παρατεταμένα το home;

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ φίλε μου. Άκου τι θα κάνεις.

Πάνε στο playstore και κατέβασε την εφαρμογή recentappls.

Πάνε στις ρυθμίσεις του nova και βάλε στα gestures που θέλεις να τρέχει η παραπάνω εφαρμογή.

Τελείωσες... :)

Sent from my note2

Για τον buzz τι θα ελεγες; Δειχνει αρκετα εντυπωσιακος και ευκολα παραμετροποιησιμος αλλα στην πραγματικη ουσια πως συμπεριφερεται αραγε; Ειναι smooth; Απο καταναλωση ram και μπαταριας τα παει καλα η..;

λιγο τον δοκιμασα οποτε δεν νομιζω να μπορω να μιλησω για μπαταρια και ram.

ΟΜΩΣ ειναι αρκετα smooth. και για καποιους μπορει να ειναι και αρκετα ομορφος. εμενα ομως δεν με ενθουσιασε κιολας.

δοκιμασε τον. τσαμπα ειναι.

αν οντως εχει το s3 (οπως φαινεται στην εικονα) τοτε να ξερεις οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο και συντομο πραγμα να πας στο κουμπι και να το πατησεις συνεχωμενα. ειναι πολυ πιο απλο και ωραιο να κανεις ενα συντομο gesture στην οθονη. εγω στον apex εχω swipe up και με βολευει παρα πολυ.

και μιας και τον ανεφερα τωρα. στον apex pro ξερετε καθολου γιατι δεν μπορω να επιλεξω τα transition effects στο drawer;

Πάνε στις ρυθμίσεις του nova και βάλε στα gestures που θέλεις να τρέχει η παραπάνω εφαρμογή.

Sent from my note2

Μα στον nova υπάρχει αυτό ακόμη και στον free.

Μια παρεμφερη εφαρμογή είναι και το swapps. Διαλέγεις πόσες θες να είναι οι πρόσφατες και μπορείς ενώ είσαι π.χ. στον browser να ανοίξεις τον dialer χωρίς να μεσολαβήσει η αρχική οθόνη.

Edited by enigma84

Γιατί στα Samsung το home button είναι πλήκτρο και είναι σπαστικό να το πατάς συνέχεια.. Άσε που φοβάμαι από παρατεταμένη χρήση μην χαλάσει.

Γιατί στα Samsung το home button είναι πλήκτρο και είναι σπαστικό να το πατάς συνέχεια.. Άσε που φοβάμαι από παρατεταμένη χρήση μην χαλάσει.

Saltofx_v δες την απάντηση μου πιο πάνω είναι αυτό που θες.

Sent from my note2

Sent from my note2

αν οντως εχει το s3 (οπως φαινεται στην εικονα) τοτε να ξερεις οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο και συντομο πραγμα να πας στο κουμπι και να το πατησεις συνεχωμενα. ειναι πολυ πιο απλο και ωραιο να κανεις ενα συντομο gesture στην οθονη. εγω στον apex εχω swipe up και με βολευει παρα πολυ.

και μιας και τον ανεφερα τωρα. στον apex pro ξερετε καθολου γιατι δεν μπορω να επιλεξω τα transition effects στο drawer;

Ναι ρε παιδια αλλα για να δουλεψει αυτή η εφαρμογή η οτιδηποτε άλλο με Gestures πρώτιστος θα πρεπει να βρεθει το κινητο στην Home screen .

Υπαρχει τρόπος να δουλεψει gestures πανω σε ανοικτή εφαρμογή πχ broswer και να θελω να εμφανίσω από κατω καποια άλλη εφαρμογή η απλως να την κλεισω ; ( όπως δηλαδή κανω με το hardware button του s3 )

Ναι ρε παιδια αλλα για να δουλεψει αυτή η εφαρμογή η οτιδηποτε άλλο με Gestures πρώτιστος θα πρεπει να βρεθει το κινητο στην Home screen .

Υπαρχει τρόπος να δουλεψει gestures πανω σε ανοικτή εφαρμογή πχ broswer και να θελω να εμφανίσω από κατω καποια άλλη εφαρμογή η απλως να την κλεισω ; ( όπως δηλαδή κανω με το hardware button του s3 )

root και GMD GestureControl

Samsung galaxy s21+

Αυτο θα επηρεάσει τα gestures που εχω απο τον launcer ( TSF) η μπορουν να δουλευουν ταυτοχρονα τα gestures και των δυο;

Αυτο θα επηρεάσει τα gestures που εχω απο τον launcer ( TSF) η μπορουν να δουλευουν ταυτοχρονα τα gestures και των δυο;

Εμένα πάντως μου δουλεύει ταυτόχρονα με τα gustures του nova .

Samsung galaxy s21+

Απλα δεν θα βάλεις νέα gesture για οτι ηδη εχεις βάλει απο το launcher.

μαλιστα εντυπωσιακη εφαρμογη!:)

θα με κανει να ξαναγυρίσω σε στοκ launcher!:)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II