Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Πάντως και ο νόβα είναι δυνατή επιλογή. next, nova και tsf είναι μόνιμα εγκατεστημένοι πλέον και ανάλογα με τα κέφια έχω τον έναν ή τον άλλον.:)

Και ο tsf και ο nova ειναι οντως κορυφη..

Ολοι κανουν τα ιδια πανω κατω...ο μονος με πραγματικα innovative features ειναι ο action launcher pro. Μονο με αυτο τον launcher εχω καταφερει να εχω μονο 1 homescreen.
Nexus 4 & iPad mini

Ολοι κανουν τα ιδια πανω κατω...ο μονος με πραγματικα innovative features ειναι ο action launcher pro. Μονο με αυτο τον launcher εχω καταφερει να εχω μονο 1 homescreen.

Ακριβώς! Και εγω μόνο 1 homescreen. Εφόσον μπορείς να βάζεις ολα τα widgets και τους φακέλους να «κρύβονται» πισω από τα εικονίδια δεν χρειάζονται παραπανω homescreens. :-)

Ελπίζω να είναι το κατάλληλο νήμα για να ρωτήσω, αν όχι παρακαλώ μεταφέρετέ το.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς ασυμβατότητα μεταξύ Nova και MultiPicture Live Wallpaper; Έχω κάνει τις ρυθμίσεις κανονικά, έχω επιλέξει κύλιση στην ταπετσαρία από το μενού του Nova (δοκίμασα και την "αναγκαστική κύλιση" που έχει το μενού), έχω κάνει άπειρους συνδυασμούς και τίποτα. Δείχνει ένα μόνο wallpaper ακίνητο σε όλες τις οθόνες.

Οι ρυθμίσεις του MultiPicture είναι σίγουρα σωστές γιατί με τον stock launcher παίζει κανονικότατα, αλλάζουν οι οθόνες σωστά. Επίσης να σημειώσω ότι στην ταμπλέτα χρησιμοποιώ Nova και MultiPicture και δουλεύει... Τι άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω; έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα;!!! :p

Edit: Λύθηκε το πρόβλημα, ακριβώς πώς δεν ξέρω να σας πω. Δοκίμασα να εφαρμόσω το MultiPicture σε ένα παλαιότερο backup που είχα από τον Nova κι εκεί έπαιξε κανονικά. Τι είχα πειράξει ωστόσο και δεν το δεχόταν δεν ξέρω...

Edited by katergaris1979

Για όποιον θέλει να αγοράσει ή να δοκιμάσει τον next, μπορεί να έχει δωρεάν την full έκδοση, νόμιμα, όχι cracked. Η προσφορά είχε αναφερθεί και πριν από λίγες μέρες από κάποιον φίλο. Όπως φαίνετε, ακόμα ισχύει. Κατεβάζεται την lite έκδοση, πάτε στα preferences/about full version και επιλέγεται activate της full version. Username : nextlauncher3d, password : appoftheday. Και πλέον είναι full. Η συγκεκριμένη ενεργοποίηση δεν είναι bound με το google account, οπότε σε μελλοντική αναβάθμιση μπορεί να χαθεί η full έκδοση. Εγώ πάντως του έκανα αναβάθμιση, μέχρι και uninstall και reinstall έκανα, και ακόμα την full έχω. Απλά έβαλα πάλι username/password στο activation.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Για όποιον θέλει να αγοράσει ή να δοκιμάσει τον next, μπορεί να έχει δωρεάν την full έκδοση, νόμιμα, όχι cracked. Η προσφορά είχε αναφερθεί και πριν από λίγες μέρες από κάποιον φίλο. Όπως φαίνετε, ακόμα ισχύει. Κατεβάζεται την lite έκδοση, πάτε στα preferences/about full version και επιλέγεται activate της full version. Username : nextlauncher3d, password : appoftheday. Και πλέον είναι full. Η συγκεκριμένη ενεργοποίηση δεν είναι bound με το google account, οπότε σε μελλοντική αναβάθμιση μπορεί να χαθεί η full έκδοση. Εγώ πάντως του έκανα αναβάθμιση, μέχρι και uninstall και reinstall έκανα, και ακόμα την full έχω. Απλά έβαλα πάλι username/password στο activation.

Λέει enter you authorized account & μετά enter code. Δεν δέχτηκε πάντως τους κωδικούς σε μένα.

Χμ... Κανονικά η προσφορά ήταν για μία μέρα, και έλεγαν πως δεν είναι bound to google account. Αλλά το έκανα fresh install σήμερα και τον πήρε τον κωδικό. Δεν αποκλείεται τελικά να είναι συνδεδεμένο με το google account και να μην ισχύει αυτό που είχαν ανακοινώσει. Ίσως γι'αυτό να το πήρε σε εμένα σε fresh install (το είχα βάλει και την ημέρα της προσφοράς)

Χμ... Κανονικά η προσφορά ήταν για μία μέρα, και έλεγαν πως δεν είναι bound to google account. Αλλά το έκανα fresh install σήμερα και τον πήρε τον κωδικό. Δεν αποκλείεται τελικά να είναι συνδεδεμένο με το google account και να μην ισχύει αυτό που είχαν ανακοινώσει. Ίσως γι'αυτό να το πήρε σε εμένα σε fresh install (το είχα βάλει και την ημέρα της προσφοράς)

Κι εγώ το είχα κάνει και όντως πήρε τον κωδικό. Δεν το χρησιμοποιώ αλλά το κοίταξα τώρα και δεν έχει "λήξει". Παρόλα αυτά, στο Play δε μου το βγάζει ως εγκατεστημένο και νομίζω δεν πήρε το Update που έλεγαν το παιδιά ότι έγινε πριν από κάποιες μέρες.

Πάντως ο nova είναι πολύ πιο αεράτος...Με next και τα widget του καιρού και του ημερολογίου είμαι τέρμα στην ram. Αν έβρισκα τόσο βολικό ημερολόγιο για τον nova ξαναγύρναγα εκεί...Για την ώρα και για μια αλλαγή παίζω με τον next.

Πάντως ο nova είναι πολύ πιο αεράτος...Με next και τα widget του καιρού και του ημερολογίου είμαι τέρμα στην ram. Αν έβρισκα τόσο βολικό ημερολόγιο για τον nova ξαναγύρναγα εκεί...Για την ώρα και για μια αλλαγή παίζω με τον next.

2 μέρες τώρα έχω γυρίσει στο νόβα και τον βρίσκω πολύ βελτιωμένο σε smoothness σε σχέση με 2-3 μήνες πριν..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

2 μέρες τώρα έχω γυρίσει στο νόβα και τον βρίσκω πολύ βελτιωμένο σε smoothness σε σχέση με 2-3 μήνες πριν..

εχει αρκετα περιθωρια βελτιωσης σε αυτο το θεμα, παντως. ισως να ηταν ακομα καλυτερα αν προσθετε την επιλογη να βαζουμε χειροκινητα την ταχυτητα κυλισης/κινησης, περα απο τις στανταρ επιλογες που εχει.

εγω εχω βαλει ταχυτητα κυλισης - χαλαρη, και ταχυτητα κινησης - προεπιλεγμενη.

Εγώ έπαιξα με τον Next 2-3 μέρες και παρόλο που μ' αρεσαν τα εφέ με χάλαγε η κατανάλωση. Είμαι λίγο battery freak και μου κακοφαινόταν όταν έβλεπα στην κατανάλωση μπαταρίας 6-7% από τον Next, που ΟΚ, πολύ δεν είναι, αλλά με το Nova δεν παίζει αυτό, οπότε μονόδρομος για την ώρα.

εχει αρκετα περιθωρια βελτιωσης σε αυτο το θεμα, παντως. ισως να ηταν ακομα καλυτερα αν προσθετε την επιλογη να βαζουμε χειροκινητα την ταχυτητα κυλισης/κινησης, περα απο τις στανταρ επιλογες που εχει.

εγω εχω βαλει ταχυτητα κυλισης - χαλαρη, και ταχυτητα κινησης - προεπιλεγμενη.

Εγω εχω ταχυτητα κυλισης γρηγορη και κινησης nova.

Στο νοτε2 δουλευει πολυ ομαλα, δεν εχω παραπονο, εχει βελτιωθει σε σχεση με το παρελθον,

Εγω εχω ταχυτητα κυλισης γρηγορη και κινησης nova.

Στο νοτε2 δουλευει πολυ ομαλα, δεν εχω παραπονο, εχει βελτιωθει σε σχεση με το παρελθον,

Κι εγώ πάντως με nova μετά τις τελευταίες αναφορές για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας από τον next, μέχρι στιγμής όλα καλά και σίγουρα συμφωνώ ότι είναι πολύ πιο smooth συγκριτικά με λίγους μήνες πριν..:)

Κι εγώ πάντως με nova μετά τις τελευταίες αναφορές για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας από τον next, μέχρι στιγμής όλα καλά και σίγουρα συμφωνώ ότι είναι πολύ πιο smooth συγκριτικά με λίγους μήνες πριν..:)

Και εμενα με θορυβησαν οι αναφορες για καταναλωση μπαταριας του next.

Ο νοβα εχει βελτιωθει πολυ. :)

Κι εγώ το είχα κάνει και όντως πήρε τον κωδικό. Δεν το χρησιμοποιώ αλλά το κοίταξα τώρα και δεν έχει "λήξει". Παρόλα αυτά, στο Play δε μου το βγάζει ως εγκατεστημένο και νομίζω δεν πήρε το Update που έλεγαν το παιδιά ότι έγινε πριν από κάποιες μέρες.

Το next launcher lite μου εμφανίζει εγκατεστημένο, aπλά είναι activated full. Σε εμένα πήρε το update του lite

Έχετε δει έναν yandex? Είναι αρκετά όμορφος

Κάποιος τον είχε αναφέρει και πιο παλιά. Ωραίος φαίνεται αλλά είναι σαν να πήραν τον spb shell 3d και να τον έκαναν τσάμπα. Πολύ ίδιος...

Έτσι μου φάνηκε και σε μένα στην αρχή αλλά μετά από λίγες ώρες ξανά παρατήρησα τα ίδια προβληματάκια που είχε και στο παρελθόν.

Έτσι μου φάνηκε και σε μένα στην αρχή αλλά μετά από λίγες ώρες ξανά παρατήρησα τα ίδια προβληματάκια που είχε και στο παρελθόν.

Αμα μου ξανακανει νερα, δοξα το θεο, next και tsf ειναι ηδη εγκατεστημενοι και σεταρισμενοι στο νοτελι.:)

Υπάρχει launcher που να σε αφήνει να βάζεις τα εικονίδια όπου γουστάρεις, να μην σε περιορίζει το grid, έχω τον sslauncher αλλά δεν μου πολυαρέσει.

Θέλω κάτι σε free και ελαφρύ.

Υπάρχει launcher που να σε αφήνει να βάζεις τα εικονίδια όπου γουστάρεις, να μην σε περιορίζει το grid, έχω τον sslauncher αλλά δεν μου πολυαρέσει.

Θέλω κάτι σε free και ελαφρύ.

Φυσικά .Ο TSF σίγουρα ,νομίζω και ο next.

¨Οχι free δυστυχώς.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II