Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Αυτό το κάνει όταν γίνεται επανεκκίνηση στον launcher

Καμία ιδέα γιατί ή πως διορθώνεται;

Φιλικά, Κατερίνα

Στο holo όταν βγαίνω από μια εφαρμογή ή από τις ρυθμίσεις ή από οπουδήποτε κάνει τρεις ώρες να φορτώσει στις σελίδες τα widgets. Ρυθμίζεται αυτό;

Πρέπει να έχει επιλογή να κρατάει τον launcher στην μνήμη. Στις γενικές ρυθμίσεις νομίζω. Δοκίμασε το.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

φιλε/η mol εξαρταται απο τη συσκευη σου και απο τη ρομ που φοραει.δοκιμασε holo,nova και αυτους που σου αναφερει o enigma παραπανω και δες πως θα ανταποκριθει η συσκευη στον καθενα...

θέλω τον πιο ελαφρυ launcher. ποιος ειναι;

δε με απασχολουν δυνατότητες, κλπ

Zeam launcher... Μακράν

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε κανονικά. Στο κάνει και με το one και το s4;

Μόνο με το s4 κι έπειτα από μία αναβάθμιση πού είχε κάνει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

40% εκπτωση για σημερα μονο στον Next launcher, εχετε το υποψιν οσοι τον γλυκοκοιτατε και κολλατε στην τιμη του. Κι εχει ομορφυνει αρκετα τελευταια..:p

40% εκπτωση για σημερα μονο στον Next launcher, εχετε το υποψιν οσοι τον γλυκοκοιτατε και κολλατε στην τιμη του. Κι εχει ομορφυνει αρκετα τελευταια..:p

7,42 ευρω . η τιμη αυτη ειναι με την εκπτωση?

7,42 ευρω . η τιμη αυτη ειναι με την εκπτωση?

Ναι, κοντα στα 13 (στα πλαισια του tsf δηλαδη) κοστιζει κανονικα.;)

Έχω λίγο καιρό που τον άφησα το next..

Για πες τον έχουν βελτιώσει και άλλο;

Βασικά τον παράτησα επειδή φλασαρω συχνά roms στο κινητό μου και ο nova είναι ο μοναδικός launcher που επαναφέρει τα widgets μετά από κάθε επαναφορά.

Sent from my note2

Πες μου έναν λόγο για να αφήσω τον αγορασμένο nova και να δώσω τόσα λεφτά (για τα δεδομένα των εφαρμογών και παιχνιδιών που κυκλοφορούν στο play store έτσι;). Είναι ακριβός και για να τον προτιμήσει κάποιος νομίζω πως θα πρέπει να κάνει...και γω δεν ξέρω τι.

Γνώμη μου :)

Ο λόγος για να τον προτιμήσει κάποιος είναι απλά το θέμα γούστου. Καλώς ή κακώς στο android υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τέτοιου είδους εφαρμογές και πολλές είναι ιδιαίτερα αξιόλογες, οπότε ο καθένας βάζει ότι του αρέσει στο μάτι, την τσέπη κλπ. Ούτε εγώ είναι η αλήθεια έχω βάλει τον next (ούτε καν για δοκιμή) μιας και ο nova prime μ'έχει βολέψει.
Τhe end of an era...

Πες μου έναν λόγο για να αφήσω τον αγορασμένο nova και να δώσω τόσα λεφτά (για τα δεδομένα των εφαρμογών και παιχνιδιών που κυκλοφορούν στο play store έτσι;). Είναι ακριβός και για να τον προτιμήσει κάποιος νομίζω πως θα πρέπει να κάνει...και γω δεν ξέρω τι.

Γνώμη μου :)

Ενας λογος για μενα ειναι οτι ο Nova μοιαζει ιδιος με τον tw της Samsung στην jelly bean. Ο Next ειναι κατι διαφορετικο, τωρα το κατα ποσο αξιζει τα 13 ευρω για τον καθενα απο εμας.. κι εγω σε παλιοτερη προσφορα στα 7κατι τον αγορασα. Μια 13αρα εδωσα στη ζωη μου στον tsf κι ενω στην αρχη ειπα "χαλαλι", μετα απο λιγο καιρο τον βαρεθηκα και παραλληλα ξενερωσα απιστευτα με την καθυστερηση της ομαδας να δωσει ενα πολυποθητο update.. ασχετο ομως. Ο καθενας κρινει διαφορετικα κι αυτο μετραει..;)

Ο Next ειναι κατι διαφορετικο, τωρα το κατα ποσο αξιζει τα 13 ευρω για τον καθενα απο εμας.. κι εγω σε παλιοτερη προσφορα στα 7κατι τον αγορασα. )

7.42

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher&hl=el

O nova δημιουργεί φακέλους μέσα στο μενού?

Ό επί πληρωμή μόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Kαλημέρα,

εδώ και 2-3 μήνες έχω αγοράσει τον Nova Prime...μέχρι τώρα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος καθώς πήγαινε σφαίρα με φουλ παραμετροποίηση, ακόμη κ χρησιμοποιόντας κάποια εφφέ...

Πριν περίπου 1 βδομάδα έβγαλε μια ενημέρωση την οποία και εγκατέστησα και από τότε lagarei πολυ συχνά, έχω κολλήματα ακόμα και την ώρα της πληκτρολόγησης μηνύματος, δηλαδή σε πολύ απλές διεργασίες...έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο και να γνωρίζει τι μπορεί να φταίει?? ;)

Έχω τον nova την free έκδοση.

Μπορώ με κάποιο τρόπο πχ. διπλό χτύπημα, να εμφανίζεται η μπάρα της αυξομείωσης του ήχου στην οθόνη

Kαλημέρα,

εδώ και 2-3 μήνες έχω αγοράσει τον Nova Prime...μέχρι τώρα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος καθώς πήγαινε σφαίρα με φουλ παραμετροποίηση, ακόμη κ χρησιμοποιόντας κάποια εφφέ...Πριν περίπου 1 βδομάδα έβγαλε μια ενημέρωση την οποία και εγκατέστησα και από τότε lagarei πολυ συχνά, έχω κολλήματα ακόμα και την ώρα της πληκτρολόγησης μηνύματος, δηλαδή σε πολύ απλές διεργασίες...έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο και να γνωρίζει τι μπορεί να φταίει?? ;)

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο και έχω την τελευταία ενημέρωση.Τέλειος ήταν και τέλειος συνεχίζει να είναι.

Κάνε τον reset κι αν πάλι έχεις θέμα κάνε ένα backup,μετέφερέ το σε κάποιο φάκελο στην κάρτα σου , απεγκατέστησε τον και επανεγκατέστησέ τον.Αν πάλι έχεις θέμα τότε κάτι άλλο δημιουργεί θέμα στο κινητό.

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο και έχω την τελευταία ενημέρωση.Τέλειος ήταν και τέλειος συνεχίζει να είναι.

Κάνε τον reset κι αν πάλι έχεις θέμα κάνε ένα backup,μετέφερέ το σε κάποιο φάκελο στην κάρτα σου , απεγκατέστησε τον και επανεγκατέστησέ τον.Αν πάλι έχεις θέμα τότε κάτι άλλο δημιουργεί θέμα στο κινητό.

Το κινητο ειναι το Samsung Galaxy Nexus,δεν εχει εξωτερικη μνήμη...

Ευχαριστω για τις συμβουλες σου,να ρωτησω και κατι τελευταιο...

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί πρόβλημα το ότι εχω εγκατεστημένο αλλά αδρανή και κάποιον άλλο launcher?? :rolleyes:

ααα μάλιστα. Κανένας άλλος free που το κάνει, ξέρετε?

Go launcher, αλλά είναι βαρύς. Τι συσκευή έχεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II