Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Πλέον, για εμένα ο tsf έχει φτάσει σε μεγάλο σημείο ωριμότητας.

όπως και σε μεγάλη κατανάλωση Μπαταρίας, το ίδιο και ο Next. Καλοί οι συγκεκριμένοι εκκινητές άλλα από κατανάλωση μπαταρίας είναι αχόρταγοι. Πίσω στον Nova φυσικά, αν και έχω αγορασμένους τους δύο προηγούμενους.

frastgr

Παιδιά καλό θα ήταν να φαίνονται τα αποτελέσματα χωρίς να ψηφίσεις. Εγώ πχ μπήκα να δω για να πάρω μια ιδέα τι προτείνουν οι περισσότεροι και αναγκάστηκα να ψηφίσω τον stock (ενώ δεν έχω δοκιμάσει κανέναν άλλον) προκειμένου να δω τα αποτελέσματα.

Αν εκανες ''εξοδο'' απο το myphone θα εβλεπες τα αποτελεσματα :)

Μαλιστα...... οποιος ειναι μελος δεν μπορει να δει τα αποτελεσματα :( και οι επισκεπτες τα βλεπουν :shock::lol:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

όπως και σε μεγάλη κατανάλωση Μπαταρίας, το ίδιο και ο Next. Καλοί οι συγκεκριμένοι εκκινητές άλλα από κατανάλωση μπαταρίας είναι αχόρταγοι. Πίσω στον Nova φυσικά, αν και έχω αγορασμένους τους δύο προηγούμενους.

Να σου πώ την αλήθεια, για αρκετό καιρό έχω χρησιμοποιήσει και τον νόβα, αλλά δεν είχα διαπιστώσει κάποια διαφορά στην μπαταρία. Άλλωστε και απο τα στατιστικά της μπαταρίας δεν βλέπω κάτι σχετικό με launcher. Δεν το έχω ψάξει βέβαια και επισταμένως...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Όσοι χρησιμοποιείτε Atom και ξενερώσατε με το μικρό update προ λίγων ημερών να ξέρετε ότι θα ακολουθήσει το μεγάλο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Περιμένω να δω τι θα περιλαμβάνει ώστε να αποφασίσω αν θα παρατήσω τον Nova Prime για τον Αtom αν και το κόβω δύσκολο.

Ας ελπίσουμε να περιλαμβάνει την αφαίρεση της μπάρας που βρίσκεται κολλημένη στο πάνω μέρος της οθόνης, προσωπικά δεν έχω κανένα άλλο θέμα με τον Atom, απίθανος launcher.:)

Δεν σε πειράζει και το ότι δεν έχει ακόμα καρτέλες,παραμετροποίηση του dock και δυνατότητα μεμονωμένης αλλαγής εικονιδίου με εικονίδια από go/apex/nova icon packs?Εγώ θέλω και αυτά για να αφήσω τον αγαπημένο μου Nova.Η αφαίρεση της μπάρας μονάχα δεν μου αρκεί.:)

Δεν σε πειράζει και το ότι δεν έχει ακόμα καρτέλες,παραμετροποίηση του dock και δυνατότητα μεμονωμένης αλλαγής εικονιδίου με εικονίδια από go/apex/nova icon packs?Εγώ θέλω και αυτά για να αφήσω τον αγαπημένο μου Nova.Η αφαίρεση της μπάρας μονάχα δεν μου αρκεί.:)

Σεβαστό, απλώς σε προσωπική βάση αυτά δεν τα χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς. Εννοείται πως δεν θα με "επιβάρυναν" αν υπήρχαν στις ρυθμίσεις του όμως..:p

Χρησιμοποιώ τελευταία τον Next και θέλω να μάθω πώς είναι ο Tsf συγκριτικά.

Περιέχει πιο πολλά δικά του widget?

Κύριες διαφορές μεταξύ τους;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σορρυ βρε παιδια,αλλα και η μπαρα φευγει(αν πατησεις επανω και διαλεξεις -none-) και εικονιδια αλλαζει μεμονωμενα -πλην του κενρικου.

Σορρυ βρε παιδια,αλλα και η μπαρα φευγει(αν πατησεις επανω και διαλεξεις -none-) και εικονιδια αλλαζει μεμονωμενα -πλην του κενρικου.

Η μπάρα φεύγει, αλλά ο χώρος εξακολουθεί και παραμένει δεσμευμένος και ανεκμετάλλευτος, οπότε? μηδέν εις το πηλίκον...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Mε πρόλαβες.:)

@Kermit το θέμα είναι να μπορεί να μπει πχ ένα widget 4x1 εκεί ( πχ καιρός ).Αυτό είναι το πρόβλημά μας.

Χρησιμοποιώ τελευταία τον Next και θέλω να μάθω πώς είναι ο Tsf συγκριτικά.

Περιέχει πιο πολλά δικά του widget?

Κύριες διαφορές μεταξύ τους;

Τον Next έχω πάψει να τον χρησιμοποιώ και δεν θυμάμαι τι widget έχει ( αν και μου άρεσε πολύ ο music player) .

Στον tsf έχει widget δύο για τον καιρό και την ώρα , έναν music player για photo gallery, sms και ένα ακόμα για σημειώσεις.

Βλεπω τοσο καιρο μιλαμε για τους ιδιους και ιδιους launchers... Ολο για Nova, next ,tsf... Μηπως εχετε δει κανεναν καλο launcher που δεν εχουμε αναφερει ακομα; θα με ενδιεφερε να δοκιμασω κατι καινουριο...

Βλεπω τοσο καιρο μιλαμε για τους ιδιους και ιδιους launchers... Ολο για Nova, next ,tsf... Μηπως εχετε δει κανεναν καλο launcher που δεν εχουμε αναφερει ακομα; θα με ενδιεφερε να δοκιμασω κατι καινουριο...

Ειμαι με buzz. Πραγματικα καλος launcher και εχει και home packs, κατι σαν θεματα. Αξιζει η δοκιμη.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς αλλά κανένας δεν ήταν άξιος λόγου κατά τη γνώμη μου σε σύγκριση πάντα με όσους έχουμε ήδη αναφέρει και βρίσκονται στη δημοσκόπηση.

όποιος θέλει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ένας είναι ο εκκινητής: Apex pro. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και έχω αγορασμένα τα πάντα. Ιδίως TSF και Next καίνε πολύ μπαταρία και νομίζω δεν αξίζουν τα λεφτά τους ιδίως ο TSF διότι είναι και ο πιο ακριβός. Αν κόστιζαν μέχρι 3-4 ευρώ οκ έτσι για αλλαγή καλοί είναι άλλα όχι για συνεχή και διαρκή χρήση, χρειάζεσαι και ένα φορτιστή στη τσέπη πάντα. Ο Nova prime πάρα πολύ καλός για καθημερινή χρήση, καίει λίγο παραπάνω μπαταρία από τον Apex pro. Σχεδόν στο ίδιο επίπεδο ο Apex pro, ελάχιστα πιο αργός από το Nova άλλα με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και μεγαλύτερη παραμετροποίηση. Αυτούς τους δύο τους θεωρώ τους καλύτερους σε over all καθημερινή και διαρκή χρήση. TSF και Next είναι φρου-φρου και αρώματα, έτσι για χαβαλέ!!!!!!!!!! Ο Atom είναι smooth άλλα θέλει δουλειά ακόμα, επίσης καίει παραπάνω μπαταρία από Nova και Apex. Από stock Launchers ο καλύτερος και με διαφορά είναι της LG. Απίστευτα smooth και γρήγορος ''βλέπει'' στα ίσια και ξεπερνά σε πολλά σημεία τους custom. Αν έχετε root συσκευή υπάρχει στο XDA και αξίζει να τον δοκιμάσετε.
frastgr

όποιος θέλει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ένας είναι ο εκκινητής: Apex pro. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και έχω αγορασμένα τα πάντα. Ιδίως TSF και Next καίνε πολύ μπαταρία και νομίζω δεν αξίζουν τα λεφτά τους ιδίως ο TSF διότι είναι και ο πιο ακριβός. Αν κόστιζαν μέχρι 3-4 ευρώ οκ έτσι για αλλαγή καλοί είναι άλλα όχι για συνεχή και διαρκή χρήση, χρειάζεσαι και ένα φορτιστή στη τσέπη πάντα. Ο Nova prime πάρα πολύ καλός για καθημερινή χρήση, καίει λίγο παραπάνω μπαταρία από τον Apex pro. Σχεδόν στο ίδιο επίπεδο ο Apex pro, ελάχιστα πιο αργός από το Nova άλλα με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και μεγαλύτερη παραμετροποίηση. Αυτούς τους δύο τους θεωρώ τους καλύτερους σε over all καθημερινή και διαρκή χρήση. TSF και Next είναι φρου-φρου και αρώματα, έτσι για χαβαλέ!!!!!!!!!! Ο Atom είναι smooth άλλα θέλει δουλειά ακόμα, επίσης καίει παραπάνω μπαταρία από Nova και Apex. Από stock Launchers ο καλύτερος και με διαφορά είναι της LG. Απίστευτα smooth και γρήγορος ''βλέπει'' στα ίσια και ξεπερνά σε πολλά σημεία τους custom. Αν έχετε root συσκευή υπάρχει στο XDA και αξίζει να τον δοκιμάσετε.

Holo δοκίμασες;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Holo δοκίμασες;

Holy shit ρε. Σημερα μετά από ένα χρόνο με apex και nova είπα να δοκιμάσω holo που τον είχα στη wishlist μου εδώ και καιρό. Μακράν ο πιο γρήγορος που έχω δει ποτέ. Από customization έχει αυτά που θέλω, custom grid, icon packs icon/text size. Το μόνο μίνι μείον είναι ο κάθε φορά που αλλάζεις ένα setting κάνει redraw, αλλά όταν το στήσεις μετά είναι σφαίρα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Holy shit ρε. Σημερα μετά από ένα χρόνο με apex και nova είπα να δοκιμάσω holo που τον είχα στη wishlist μου εδώ και καιρό. Μακράν ο πιο γρήγορος που έχω δει ποτέ. Από customization έχει αυτά που θέλω, custom grid, icon packs icon/text size. Το μόνο μίνι μείον είναι ο κάθε φορά που αλλάζεις ένα setting κάνει redraw, αλλά όταν το στήσεις μετά είναι σφαίρα.

τον απλο η τον HD λες?

τον απλο η τον HD λες?

Τον hd, ο άλλος είναι για παλιότερες εκδόσεις κυρίως νομίζω.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

O Holo και ο Αpex σε μένα είχαν δύο μικρά αλλά ενοχλητικά προβληματάκια :

1) Έστω ότι είχα το shortcut μιας επαφής ή ένα widget στη 2η homescreen.Kάνοντας scroll από τη 1η στη 2η homescreen και πατώντας άμεσα το shortcut ή το widget δεν έπιανε κατευθείαν τσακ μπαμ.Έπρεπε να περιμένω λιγάκι.Λεπτομέρεια θα μου πείτε αλλά οι κινήσεις μου θέλω να πιάνουν με τη μία και όχι να ξαναπατάω πράγματα.Για κάνετε δοκιμές μήπως και ήταν θέμα του κινητού μου και όχι των δύο αυτών launchers.Πάντως με Nova και Αtom δεν έχω τέτοιο θέμα.

2) Μερικές φορές το long press στον κενό χώρο στις homescreens δεν έπιανε.Για κάντε μερικές δοκιμές και σ' αυτό.

O Holo και ο Αpex σε μένα είχαν δύο μικρά αλλά ενοχλητικά προβληματάκια :

1) Έστω ότι είχα το shortcut μιας επαφής ή ένα widget στη 2η homescreen.Kάνοντας scroll από τη 1η στη 2η homescreen και πατώντας άμεσα το shortcut ή το widget δεν έπιανε κατευθείαν τσακ μπαμ.Έπρεπε να περιμένω λιγάκι.Λεπτομέρεια θα μου πείτε αλλά οι κινήσεις μου θέλω να πιάνουν με τη μία και όχι να ξαναπατάω πράγματα.Για κάνετε δοκιμές μήπως και ήταν θέμα του κινητού μου και όχι των δύο αυτών launchers.Πάντως με Nova και Αtom δεν έχω τέτοιο θέμα.

2) Μερικές φορές το long press στον κενό χώρο στις homescreens δεν έπιανε.Για κάντε μερικές δοκιμές και σ' αυτό.

Δεν μου τα παρουσίασε τώρα που δοκίμασα. Ο κενός χώρος πάντως ήταν θεματακι για μένα στον nova περιστασιακά, δε με ενοχλεί ιδιαίτερα πάντως.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

O holo hd σε s3 είναι απλά για κλάματα

Τόσο λαγκαρισμα είχα να δω από τον go.

Τον δοκίμασα πάλι πριν από λίγο και τον έβγαλα στο δεκάλεπτο

Holo δοκίμασες;

Ναι έχω δοκιμάσει. Άλλα δε μου άρεσε διότι έχει μαζεμένα τα αρνητικά των Nova, Apex. Δλδ Δεν έχει ταξινόμηση στο app drawer όπως και ο Nova ενω δεν είναι γρήγορος σαν τον Nova, Είναι πιο αργός και από Nova και από Apex, δεν έχει την παραμετροποίηση του Apex που δεν έχει και ο Nova, επίσης ο Apex έχει την ταξινόμηση στο app drawer (για μένα είναι ίσως το σημαντικότερο όλων). Από κατανάλωση μπαταρίας ο Holo hd plus (αυτόν έχω δοκιμάσει) είναι στα ίδια επίπεδα με τον Apex δλδ λίγο καλύτερα από τον Nova. Αυτά....!!!!!

frastgr

O holo hd σε s3 είναι απλά για κλάματα

Τόσο λαγκαρισμα είχα να δω από τον go.

Τον δοκίμασα πάλι πριν από λίγο και τον έβγαλα στο δεκάλεπτο

Μετά από μερικές ώρες χρήσης πράγματι άρχισε να μου κολλάει όλο το ui. Η χρήση ram έφτασε πάνω από 100ΜΒ

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ο Vire Premium ενημερώθηκε χτες.Τελικά οι developers του αντί να δώσουν πρώτα σημασία σε κάποιες βασικές λειτουργίες κάθονται και φτιάχνουν επιπρόσθετα ρολόγια,docks και θέματα.Εντυπωσιακά είναι βέβαια.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II