Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Update του tsf...

Εμένα πάλι (αν και δεν τον έχω εγκατεστημένο αυτή τη στιγμή) γράφει τελευταία έκδοση 1.9.9 στις 4 Απριλίου..! :confused:

Άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα έγινε αυτό το play μου φαίνεται.. :lol:

Edit: Τώρα ξαναδοκίμασα και το έβγαλε, αϊντάααα...

Edited by makis206

Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω την απογοήτευση κάποιων για το update του tsf. Τα widgets είναι καταπληκτικά, η εφαρμογή πάει νεράκι. Το ντοκ τοζζητούσαν πολλοί, θα έπρεπε βέβαια να υπάρχει επιλογή να κρυφτεί όπως παλιά αλλά όχι ότι είναι και ενοχλητικό.

Δεν ξέρω τι περισσότερο περιμέναμε αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι καθόλου αυτά τα συναισθήματα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω την απογοήτευση κάποιων για το update του tsf. Τα widgets είναι καταπληκτικά, η εφαρμογή πάει νεράκι. Το ντοκ τοζζητούσαν πολλοί, θα έπρεπε βέβαια να υπάρχει επιλογή να κρυφτεί όπως παλιά αλλά όχι ότι είναι και ενοχλητικό.

Δεν ξέρω τι περισσότερο περιμέναμε αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι καθόλου αυτά τα συναισθήματα.

Αν κοιταξεις το χθεσινο ποστ μου θα καταλαβεις γιατι ημουν απογοητευμενη...σημερα ομως ολα ο.κ. αν μπορουσα να βρω πως να ξαναμεγαλωσω το ντοκ που το μικρυνα θα ηταν ολα τελεια.

Φιλικά, Κατερίνα

Μετα απο λιγες ωρες με νοβα, ξαναγυρισα σε tsf.

Η αληθεια ειναι οτι η εφαρμογη παει νερακι, αλλα οχι τοσο οσο πριν λιγους μηνες.

Αν το ζοριζω λιγο, με συνεχη σκρολαρισματα και παω να ανοιξω καποιο φακελο , που και που, μου κανει ενα μικρο κολημματακι στο γραφικο (μονο οταν ειναι ενεργοποιημενο το γρηγορο ανοιγμα φακελου. ) το γυρισα στο κανονικο ανοιγμα και ολα ειναι οκ.

Ο tsf πρεπει να προσεξει να μην χασει την απιστευτα smooth λειτουργια του.

Αυτος ειναι ο λογος που τον προτιμουμε.

Το dock μπορει να αυξομειωσει το μεγεθος του , αν πατησεις το εικονιδιο με τις 3 τελιτσες και το πας αριστερα ή δεξια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Προσπαθω προσπαθω αλλα δεν....

Στα εφε μεταβασης υποτειθεται της οθονης αυτο που δειχνει τις τρεις οθονες εχετε βρειι τι κανει?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Προσπαθω προσπαθω αλλα δεν....

Αν ειναι δυνατον!

Πατα τις 3 τελειες και συρε αριστερα για να μικρυνει!:!:

Αν ειναι δυνατον!

Πατα τις 3 τελειες και συρε αριστερα για να μικρυνει!:!:

Και ομως ειναι δυνατον. Δεν πατιεται...το εχω ηδη μικρυνει και θελω να το μεγαλωσω.

Φιλικά, Κατερίνα

Και ομως ειναι δυνατον. Δεν πατιεται...το εχω ηδη μικρυνει και θελω να το μεγαλωσω.

:cry: τι κουλα ειναι αυτα.

Εχεις δοκιμασει να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκαταταση? (παρε backup πρωτα τις ρυθμισεις)

:cry: τι κουλα ειναι αυτα.

Εχεις δοκιμασει να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκαταταση? (παρε backup πρωτα τις ρυθμισεις)

Τα νευρα μου....το εκανα και επειδη το μπακαπ κρατησε το μικρο ντοκ βγηκε παλι το ιδιο....και πρεπει να ξαναστησω τα widgets.....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Το bug στον tsf παραμένει. Αν αποτύχεις να αφαιρέσεις ένα εικονίδιο από το dock τότε το συγκεκριμένο εικονίδιο κολλάει και δεν αντιδρά. Αν Το επαναλάβεις κρασαρει.

Το bug στον tsf παραμένει. Αν αποτύχεις να αφαιρέσεις ένα εικονίδιο από το dock τότε το συγκεκριμένο εικονίδιο κολλάει και δεν αντιδρά. Αν Το επαναλάβεις κρασαρει.

πως θα αποτυχεις να το αφαιρεσεις;:worry:

Τα νευρα μου....το εκανα και επειδη το μπακαπ κρατησε το μικρο ντοκ βγηκε παλι το ιδιο....και πρεπει να ξαναστησω τα widgets.....

Βγηκε μικρο και δεν μεγαλωνει παλι?

Τα widgets δεν αποθηκευονται σε κανεναν launcher.

Αν δεν πετύχεις ακριβώς το κουμπί διαγραφής το πιάνει σαν drag n drop και κολλάει.

οσο κι αν προσπαθω να το κανω, δεν μπορω να το πετυχω. δειχνει να λειτουργει καλα σε εμενα.

Βγηκε μικρο και δεν μεγαλωνει παλι?

Τα widgets δεν αποθηκευονται σε κανεναν launcher.

Διευκρινηση :)

Στον Νοva αποθηκευονται αλλα στο περιπου. Δηλαδη μετα το restore εχεις ενα ασπρο εικονιδιο για καθε οθονη (στο σημειο που ηταν) και πατώντας το μια φορα επανερχεται το widget :)

Βεβαια υπαρχουν καποια widget τα οποια εχουν εξτρα ρυθμισεις (skins κλπ). Εκει οταν το πατησεις μια φορα, σου ανοιγει η οθονη της δημιουργιας του widget και απλα πατας ok ok ok (κλπ) και επανερχεται οπως ηταν πριν.

Δεν ξερω αν γινεται το ιδιο και στον TSF γι'αυτο ειπα να το αναφερω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Διευκρινηση :)

Στον Νοva αποθηκευονται αλλα στο περιπου. Δηλαδη μετα το restore εχεις ενα ασπρο εικονιδιο για καθε οθονη (στο σημειο που ηταν) και πατώντας το μια φορα επανερχεται το widget :)

Βεβαια υπαρχουν καποια widget τα οποια εχουν εξτρα ρυθμισεις (skins κλπ). Εκει οταν το πατησεις μια φορα, σου ανοιγει η οθονη της δημιουργιας του widget και απλα πατας ok ok ok (κλπ) και επανερχεται οπως ηταν πριν.

Δεν ξερω αν γινεται το ιδιο και στον TSF γι'αυτο ειπα να το αναφερω.

Το ξερω, αλλα βαριομουν να το γραψω.:p

Πάντως κάτι θεματακια που είχα με τον tsf όπως τα white blocks και το θέμα με την μετακίνηση των widget σε διπλανές οθόνες πλέον δεν υπάρχουν.

Επίσης θα υπάρξει και άλλη αναβάθμιση 2.00

Νέα έκδοση Nova.. 2.0.2.. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.. :p

Δεν άλλαξε και τίποτα πέρα από ένα fix για τα HD widgets.:)Bασικά τι να αλλάξει...όλα άψογα λειτουργούν σε αυτόν τον launcher:) Μόνο προσθήκες απομένει να κάνει για κάποιους που τις θέλουν όπως το να μπορείς να αλλάζεις εικονίδια μέσα στο appdrawer μεμονωμένα ,το να μπορείς να βάλεις background image στο dock και το να προστεθεί κανένα νέο transition εφφέ.Πάντως στους επόμενους μήνες ο Atom θα τον φτάσει ( δεν εννοώ σε πωλήσεις - εννοώ στις επιλογές ) μετά από μια συζήτηση που είχα με τον developer του Αtom (ήδη τον έχει ξεπεράσει σε smoothness στο transition στις home screens).Μέχρι τότε Nova Prime και ξερό ψωμί.

Πάντως κάτι θεματακια που είχα με τον tsf όπως τα white blocks και το θέμα με την μετακίνηση των widget σε διπλανές οθόνες πλέον δεν υπάρχουν.

Επίσης θα υπάρξει και άλλη αναβάθμιση 2.00

προς το παρον ακολουθει η 1.9.9.3 Beta σε λιγες μερες, οπως λενε, και η 2.00 μαλλον θα ειναι η τελικη εκδοση.:)

Επειδή είδα κάτι μυνήματα κάνα 10 σελίδες πίσω για τον chameleon, στο note 1 κολλάει αρκετά. Και τα widgets από τον launcher όπως fb, gmail κτλ που θέλουν λογαριασμό, δεν τα έπαιρνε εύκολα και χρειαζόταν αρκετες φορες να το ξανά εγκαταστησω.

Δεν άλλαξε και τίποτα πέρα από ένα fix για τα HD widgets.:)Bασικά τι να αλλάξει...όλα άψογα λειτουργούν σε αυτόν τον launcher:) Μόνο προσθήκες απομένει να κάνει για κάποιους που τις θέλουν όπως το να μπορείς να αλλάζεις εικονίδια μέσα στο appdrawer μεμονωμένα ,το να μπορείς να βάλεις background image στο dock και το να προστεθεί κανένα νέο transition εφφέ.Πάντως στους επόμενους μήνες ο Atom θα τον φτάσει ( δεν εννοώ σε πωλήσεις - εννοώ στις επιλογές ) μετά από μια συζήτηση που είχα με τον developer του Αtom (ήδη τον έχει ξεπεράσει σε smoothness στο transition στις home screens).Μέχρι τότε Nova Prime και ξερό ψωμί.

Ωραιος και ο Ατομ, αλλα με χαλαει η πανω σειρα στις αρχικες οθονες, που δεν μπορει να φυγει (και να φτγει, μενει ενα τοξακι δεξια και ολη η σειρα μενει ανεκμεταλλευτη).

Ναι συμφωνώ σε αυτό,του το είπα κι ελπίζω να εισακουστώ γιατί πολλοί users ξενερώνουν με τον ανεκμετάλλευτο χώρο.Πάντως σίγουρα θα βάλει δυνατότητα για πάνω από 5 εικονίδια στις σειρές dock,θα προσθέσει tabs και υποστήριξη πακέτων εικονιδίων.:)

Επειδή είδα κάτι μυνήματα κάνα 10 σελίδες πίσω για τον chameleon, στο note 1 κολλάει αρκετά. Και τα widgets από τον launcher όπως fb, gmail κτλ που θέλουν λογαριασμό, δεν τα έπαιρνε εύκολα και χρειαζόταν αρκετες φορες να το ξανά εγκαταστησω.

Συμφωνώ... Ακριβώς τα ίδια παθαινα και εγω. Θέλει αναβάθμιση.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II