Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Επειδή μου έμειναν 13 ευρώ στην κάρτα από κάτι συναλλαγές που έκανα χθες, είπα μπας και δοκιμάσω κάποιον από τους TSF/Next. O Νext παίρνει custom icon packs? Σε σχέση με τους κλασσικούς nova/apex από ευχρηστία και επιλογές πως είναι, λείπει κάτι βασικό; Για τον TSF με προβληματίζουν τα πολύ αραιά updates για μια τόσο ακριβή εφαρμογή.

Αυτό το περιβόητο update του tsf γιατί το περιμένουν όλοι με τόση προσμονή; υπάρχουν προβλήματα; Ευχαριστώ.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Υπάρχει περίπτωση να "κρασάρει" το λειτουργικό λόγο Nova;

Χλωμό... Μάλλον κάτι άλλο ευθύνεται.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Κι εγώ έτσι νομίζω.

Υπάρχει περίπτωση αυτό (https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.aifactory.backgammonfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrLmNvLmFpZmFjdG9yeS5iYWNrZ2FtbW9uZnJlZSJd), να μου "σακατεύει" την σταθερότητα του λειτουργικού;

Κι εγώ έτσι νομίζω.

Υπάρχει περίπτωση αυτό (https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.aifactory.backgammonfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrLmNvLmFpZmFjdG9yeS5iYWNrZ2FtbW9uZnJlZSJd), να μου "σακατεύει" την σταθερότητα του λειτουργικού;

Δεν γνωρίζω. Δεν είναι αυτό όμως το thread για το πρόβλημα σου.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

ρε παιδια, ξερετε κανεναν launcher που να επιτρεπει αλλαγη μεταξυ σελιδων καθετα και οχι οριζοντια;

δηλαδη αντι για να κανεις δεξια / αριστερα και να αλλαξεις οθονες να κανεις πανω / κατω.

μου φαινεται πολυ περιεργο που κανενας δεν εχει σκεφτει να κανει κατι παρομοιο. κυριως θα μου αρεσε να το δω στον action launcher pro, που εχει εφαρμόσει ηδη αρκετες πρωτοτυπες ιδεες.

στα αριστερα να εχεις τον app drawer (οπως ειναι τωρα) και το dock ειτε στο κατω μερος (οπως συνηθως) ή να πιανει ενα μερος στα δεξια. και να αλλαζεις σελιδες πανω-κατω.

μονο εμενα θα μου αρεσε κατι τετοιο; μου φαινεται αρκετα καλη ιδεα... :)

μια απορια που εχω στον go launcher. γιατι οταν αλλαζω ταπετσαρια μου δειχνει την εικονα σε μεγεθυνση και κινειτε καθως ρολαρω απο την μια επιφανεια εργασιας στην αλλη .

θελω να μεινει σταθερο και να φαινεται η φωτο κανονικα ! πως το κανουμε αυτο γτ εχω μπερδευτει . η ελληνικη γλωσσα που εχει επισης ειναι απαραδεκτη . ουτε μισα δεν ειναι

μεταφρασμενα

μια απορια που εχω στον go launcher. γιατι οταν αλλαζω ταπετσαρια μου δειχνει την εικονα σε μεγεθυνση και κινειτε καθως ρολαρω απο την μια επιφανεια εργασιας στην αλλη .

θελω να μεινει σταθερο και να φαινεται η φωτο κανονικα ! πως το κανουμε αυτο γτ εχω μπερδευτει . η ελληνικη γλωσσα που εχει επισης ειναι απαραδεκτη . ουτε μισα δεν ειναι

μεταφρασμενα

Βάλε από το μάρκετ το backgrounds hd, επέλεξε την ταπετσαρία που θέλεις από την συλλογή κι επέλεξε να την ορίσεις σαν φόντο μέσω του backgrounds hd (σου βγάζει μόνο του τις επιλογές) κι εκεί ορίζεις αν θέλεις να κινείται η εικόνα μαζί με τις σελίδες, όπως και τον προσανατολισμο της. Κάθετα, οριζόντια κλπ.

Αυτο που την μεγενθυνει όταν γυρνάς το κινητό:πας στις προτιμήσεις του go > action settings και ορίζεις τον προσανατολισμο της οθόνης σε κάθετο και είσαι έτοιμος. ;-)

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Επειδή μου έμειναν 13 ευρώ στην κάρτα από κάτι συναλλαγές που έκανα χθες, είπα μπας και δοκιμάσω κάποιον από τους TSF/Next. O Νext παίρνει custom icon packs? Σε σχέση με τους κλασσικούς nova/apex από ευχρηστία και επιλογές πως είναι, λείπει κάτι βασικό; Για τον TSF με προβληματίζουν τα πολύ αραιά updates για μια τόσο ακριβή εφαρμογή.

Αυτό το περιβόητο update του tsf γιατί το περιμένουν όλοι με τόση προσμονή; υπάρχουν προβλήματα; Ευχαριστώ.

Έχοντας δοκιμάσει και τους δύο θα σου πρότεινα τον tsf. Τα αραιά updates του tsf οφείλονται στο ότι έχει φτάσει πλέον σε επίπεδο ωριμότητας. Όταν ήταν νέος έτσι γρήγορα έδινε και αυτός τα updates.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κι εγω θα σου προτεινα ή tsf ή nova... πολυ καλοι κ οι δυο και με τις περισσοτερες επιλογες, πραγματικα εχουν πολλα πραγματα να ασχοληθεις... ο tsf παιζει με πολλα εφε ομορφα, ο nova εχει μεγαλη υποστηριξη σε icon packs, widgets και διαφορα τετοια.. κ πολυ smooth και οι δυο...

Έχοντας δοκιμάσει και τους δύο θα σου πρότεινα τον tsf. Τα αραιά updates του tsf οφείλονται στο ότι έχει φτάσει πλέον σε επίπεδο ωριμότητας. Όταν ήταν νέος έτσι γρήγορα έδινε και αυτός τα updates.

Κι εγω θα σου προτεινα ή tsf ή nova... πολυ καλοι κ οι δυο και με τις περισσοτερες επιλογες, πραγματικα εχουν πολλα πραγματα να ασχοληθεις... ο tsf παιζει με πολλα εφε ομορφα, ο nova εχει μεγαλη υποστηριξη σε icon packs, widgets και διαφορα τετοια.. κ πολυ smooth και οι δυο...

Μάλιστα, ευχαριστώ. Τον Nova και τον Apex τους έχω αγορασμένους από την 1η μέρα. ;)

Ήθελα τώρα απλά να δω κάποιον από τους "διαφορετικούς" , έτσι για αλλαγή. Θα περιμένω αν είναι να δωθεί το update στον tsf και βλέπουμε.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

ρε παιδια, ξερετε κανεναν launcher που να επιτρεπει αλλαγη μεταξυ σελιδων καθετα και οχι οριζοντια;

δηλαδη αντι για να κανεις δεξια / αριστερα και να αλλαξεις οθονες να κανεις πανω / κατω.

μου φαινεται πολυ περιεργο που κανενας δεν εχει σκεφτει να κανει κατι παρομοιο. κυριως θα μου αρεσε να το δω στον action launcher pro, που εχει εφαρμόσει ηδη αρκετες πρωτοτυπες ιδεες.

στα αριστερα να εχεις τον app drawer (οπως ειναι τωρα) και το dock ειτε στο κατω μερος (οπως συνηθως) ή να πιανει ενα μερος στα δεξια. και να αλλαζεις σελιδες πανω-κατω.

μονο εμενα θα μου αρεσε κατι τετοιο; μου φαινεται αρκετα καλη ιδεα... :)

Υπάρχει σίγουρα στον apex και στο nova, έχω την πληρωμένη έκδοση και στους δυο, πιστεύω να το κάνει και στην δωρεάν. Η εικόνα είναι από τον apex

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Υπάρχει σίγουρα στον apex και στο nova, έχω την πληρωμένη έκδοση και στους δυο, πιστεύω να το κάνει και στην δωρεάν. Η εικόνα είναι από τον apex

Από το πως το έγραψε δεν καταλαβαίνω αν αναφέρεται σε homescreens ή στο app drawer. Στο app drawer υπάρχει κατακόρυφη λίστα σε αρκετούς. Για homescreens σε γνωρίζω.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Από το πως το έγραψε δεν καταλαβαίνω αν αναφέρεται σε homescreens ή στο app drawer. Στο app drawer υπάρχει κατακόρυφη λίστα σε αρκετούς. Για homescreens σε γνωρίζω.

Ναι κι εγώ κάθετο σε homescreens έχω καταλάβει ότι ρωτά γι' αυτό και απάντησα ότι το κάνει o Launcher 8.

:lol::X:X Ναι παιδια εγω εκανα λαθος, δεν καταλαβα καλα τη σκεψη του φιλου. :sorry:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σε λιγο λογικα θα εχουμε την αναβαθμιση του tsf. Εχουν αλλαξει στο store την ημερομηνια τελευταιας εκδοσης και τις εικονες....
Φιλικά, Κατερίνα

Σε λιγο λογικα θα εχουμε την αναβαθμιση του tsf. Εχουν αλλαξει στο store την ημερομηνια τελευταιας εκδοσης και τις εικονες....

Επιτέλους! Για να δούμε και τα καινούργια του..:)

μια και ο λογος για τον tsf, υπαρχει καποια ρυθμιση που να μπορω να βαλω στους φακελους παραπανω απο 16 εφαρμογες ή ειναι by default ορισμενο και δεν μπορει να αλλαξει? επισης ,ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω ή να αφαιρεσω οθονες(παλι στον tsf...)

thanks!!!!

υ,γ : στο playstore λεει για εκδοση 1.9.9 και σημερινη ημερομηνια αναβαθμισης...

Edited by vriz27

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

μια και ο λογος για τον tsf, υπαρχει καποια ρυθμιση που να μπορω να βαλω στους φακελους παραπανω απο 16 εφαρμογες ή ειναι by default ορισμενο και δεν μπορει να αλλαξει? επισης ,ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω ή να αφαιρεσω οθονες(παλι στον tsf...)

thanks!!!!

υ,γ : στο playstore λεει για εκδοση 1.9.9 και σημερινη ημερομηνια αναβαθμισης...

για πανω απο 16 εφαρμογες, πρεπει να μειωσεις το μεγεθος των εικονιδιων. στην πλαϊνη καθετη μπαρα του tsf, πατας το γραναζι, και στη συνεχεια ρυθμιζεις το density.

για να προσθεσεις/αφαιρεσεις οθονες, πατας το κουμπι που βρισκεται κατω αριστερα στη homescreen, και στη συνεχεια το κουμπι που βγαινει πανω αριστερα και εχει το σχημα 3 καρτελων. στη συνεχεια σερνεις προς τα κατω τις καρτελες που θες να αφαιρεσεις, ή προς τα πανω αν θες να προσθεσεις.

Edited by stefan_city

για πανω απο 16 εφαρμογες, πρεπει να μειωσεις το μεγεθος των εικονιδιων. στην πλαϊνη καθετη μπατα του tsf, πατας το γραναζι, και στη συνεχεια ρυθμιζεις το density.

για να προσθεσεις/αφαιρεσεις οθονες, πατας το κουμπι που βρισκεται κατω αριστερα στη homescreen, και στη συνεχεια το κουμπι που βγαινει πανω αριστερα και εχει το σχημα 3 καρτελων. στη συνεχεια σερνεις προς τα κατω τις καρτελες που θες να αφαιρεσεις, ή προς τα πανω αν θες να προσθεσεις.

ευχαριστω φιλος!!!:)

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Ξεκίνησαν οι αναβαθμίσεις στα widgets του tsf. Και το ίδιο το πρόγραμμα δίνει ημερομηνία 3/4 στο play store αλλά σαν έκδοση είναι η 1.7. Θα περιμένω μερικά λεπτά να δω μήπως ανεβεί η 1.9.

Πριν λίγο κατέβασα τον nova launcher prime. Έκανα αρκετές παραμετροποιήσεις. Θέλω να σας κάνω δυο ερωτήσεις.

Καταρχήν έβαλα της εφαρμογές σε φακέλους ανάλογα με την κατηγορία (sports,tools,multimedia κτλ) όταν ανοίγω κάποιο φάκελο είναι αρκετά διαφανές με αποτέλεσμα να φαίνονται αρκετά στο παρασκήνιο οι φάκελοι. Υπάρχει τρόπος να κάνω ποιο σκοτεινό μόνο το συγκεκριμένο σημείο;

Βάζω την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε τι λέω.

[ATTACH]31384[/ATTACH]

Και δεύτερον , οι φάκελοι. Μπορώ να τους βάλω σε όποια σειρά θέλω;

[ATTACH]31385[/ATTACH]

θέλω π.χ. να βάλω πρώτα το Social κ.ο.κ

Υπάρχει τρόπος;

Ευχαριστώ.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II