Jump to content

Πως κόβεται το κάπνισμα; Μέθοδοι κ.λ.π.

sculper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mercy:):p
εγω παντως δεν κανω διακρισεις.:lol: (merci:p )

Πιστεύω ότι υπερβάλλετε λίγο. Ένας καλός (υποχρεωτικός για έκδοση άδειας καφέ-μπαρ κ.λ.π.) εξαερισμός λύνει το πρόβλημα χωρίς να καταπατείται η ελευθερία κανενός. Οι απαγορεύσεις δεν βοηθούν και δημιουργούν έριδες ενώ μέχρι τώρα δεν υπήρχε τέτοια διάθεση.

ε οχι και υπερβολη...ο εξαερισμος δεν λυνει το προβλημα.

πρωτον διοτι για να μην υφισταται το προβλημα ο εξαερισμος θα πρεπει να ειναι τοσο καλος που αποκλειεται να υπαρχει τετοιος.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 147
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

cvnikos said:
Πιστεύω ότι υπερβάλλετε λίγο. Ένας καλός (υποχρεωτικός για έκδοση άδειας καφέ-μπαρ κ.λ.π.) εξαερισμός λύνει το πρόβλημα χωρίς να καταπατείται η ελευθερία κανενός. Οι απαγορεύσεις δεν βοηθούν και δημιουργούν έριδες ενώ μέχρι τώρα δεν υπήρχε τέτοια διάθεση.

Δεν έχω βρεθεί ούτε σε ένα μέρος που ο εξαερισμός είναι ικανός να απορροφήσει τελείως τον καπνό από τα τσιγάρα.

Edited by DENIOR

Δημόσιοι χώροι δε σημαίνει, νομαρχίες, εφορίες, δήμοι κλπ?? Τώρα στο δρόμο, αν και είναι αντιαισθητικό, δε νομίζω να απαγορευτεί. Μη γινόμαστε υπερβολικοί!

Δημόσιοι χώροι δε σημαίνει, νομαρχίες, εφορίες, δήμοι κλπ?? Τώρα στο δρόμο, αν και είναι αντιαισθητικό, δε νομίζω να απαγορευτεί. Μη γινόμαστε υπερβολικοί!

oxi re sy an apagoreftei kai sto dromo, kai se merika xronia ma mazepsoun olous tous kapnistes kai na tous pane kapou poly makria sth smokeland...:p

enas tropos pou xrhsimopoiw egw einai na "kruvw" 3-4 tsigara sto surtari sto grafeio yia tis wres pou eimia ston upologisti me to kafedaki kai afhnw 3-4 sto amaksi yia tis wres pou odhgw. etsi opote pairnw paketo stin ousia exw 10 tsigara mesa kai prospathw na perasw me auta tin wra pou den eimai spiti h sto autokinito. me liga logia an exete liga tsigara panw sas etsi wste na kanete 'oikonomia' na sas krathsoun xwris na xreiastei na agorasete paketo.. kai an sas teleiwsoun tha kserete oti de xreiazete na agorasete allo paketo yiati exete ta 'krumena';)

episis mhn apagoreuete ston eauto sas na kapnisei yiati sto telos tha ta kapnisete ola mazi. apla dialekste ti katalhlh wra na kanete ena tsigaro. px. otan pate sti kafeteria kante 2-3 alla de xreiazete na kapnisete tin wra pou stekeste orhioi kai perimenete kapoion/kati h genika de to shkwnei to klima yia tsigaro.

me auti ti methodo kanw 1 paketo se 2 meres edw kai 2 vdomades peripou. paiotera ekana 2 paketa ti mera yiati den eixa control poso kapnizw

enas allos tropos einai na arxisete na kapnizete mia marka pou de sas aresei kai prospathiste na agorazete mono auti ti marka, etsi wste otan thelete tsigaro na einai mono auta ta tsigara pou de sas aresoun ta mona pou exete kai tha katalikste na kapnizete mono ena h kai kahtolou.

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Κρίμα:p :cry:

ε οχι και υπερβολη...ο εξαερισμος δεν λυνει το προβλημα.

πρωτον διοτι για να μην υφισταται το προβλημα ο εξαερισμος θα πρεπει να ειναι τοσο καλος που αποκλειεται να υπαρχει τετοιος.

Έχεις δίκιο, ο εξαερισμός δεν λύνει το πρόβλημα.Αλλά μήπως η απαγόρευση του καπνίσματος το λύνει??

Πονάει δόντι κόψει κεφάλι δλδ ε?:p

Ένας καλός διαχωρισμός σε καπνίζοντες και μη είναι αρκετός κατά τη γνώμη μου(σε άλλο όροφο, σε άλλο δωμάτιο, κάτι τέτοιο)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κρίμα:p :cry:

Έχεις δίκιο, ο εξαερισμός δεν λύνει το πρόβλημα.Αλλά μήπως η απαγόρευση του καπνίσματος το λύνει??

Πονάει δόντι κόψει κεφάλι δλδ ε?:p

Ένας καλός διαχωρισμός σε καπνίζοντες και μη είναι αρκετός κατά τη γνώμη μου(σε άλλο όροφο, σε άλλο δωμάτιο, κάτι τέτοιο)

Σε άλλη χώρα μήπως......;:confused:

απο προσωπικη πειρα, σας εγγυομαι οτι δε κοβεται με nicorette.

πεισμα θελει και τιποτε αλλο...

ολα τα αλλα ειναι ψευτοβοηθηματα.

Σε άλλη χώρα μήπως......;:confused:

Κοίτα φίλε μου, είμαι καπνιστής και θέλω να μπορώ να καπνίζω παντού.

Αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και το δικαίωμα όσων δεν θέλουν τον καπνό μου.Με ένα καλό διαχωρισμό πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι.

Μέτρα τύπου "απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους"(που σημαίνει και στον δρόμο ακόμα) θα με βρούν εντελώς και φανατικά αντίθετο.

Για να μην φτάσουν μέχρι εκεί τα πράγματα(γιατί προς τα εκεί πάνε) πρέπει να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις.

Κοίτα φίλε μου, είμαι καπνιστής και θέλω να μπορώ να καπνίζω παντού.

Αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και το δικαίωμα όσων δεν θέλουν τον καπνό μου.Με ένα καλό διαχωρισμό πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι.

Μέτρα τύπου "απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους"(που σημαίνει και στον δρόμο ακόμα) θα με βρούν εντελώς και φανατικά αντίθετο.

Για να μην φτάσουν μέχρι εκεί τα πράγματα(γιατί προς τα εκεί πάνε) πρέπει να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις.

Και ποιος σου είπε οτι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις;

Για να μην ξεχνιόμαστε η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους (δεν εννοούμε το δρόμο),

είτε σε βρίσκει σύμφωνο, είτε όχι, είναι νόμος αυτού του κράτους......

Και ποιος σου είπε οτι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις;

Όσο μπορώ , κάνω ό,τι θέλω.

Όταν δεν θα μπορώ, βλέπουμε.

Για να μην ξεχνιόμαστε η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους (δεν εννοούμε το δρόμο),

είτε σε βρίσκει σύμφωνο, είτε όχι, είναι νόμος αυτού του κράτους......

Το κάπνισμα απαγορεύεται μόνο στις δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το κάπνισμα απαγορεύεται μόνο στις δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, και μέσα μαζικής μεταφοράς.

αν χαρμανιασει ο οδηγος ομως, μια χαρα το αναβει το τσιγαρακι του...:ninja:

Μην τα λέτε σε εμένα αυτά ρε παιδιά.

Δεν είμαι οδηγός και δεν καπνίζω μέσα σε λεοφωρεία, μετρό κλπ, ούτε μέσα σε τράπεζες, souper market, εφορίες.

Απλά θέλω να μπορώ να εξακολουθώ να καπνίζω σε καφετέριες, μπάρ, εστιατόρια και φυσικά στο δρόμο και στο αμάξι μου.

Ε τι να κάνει ο άνθρωπος; Να μέινει χαρμάνης να του γυρίσουν τα μυαλά, να χάσει τον ελεγχο, να πάει να ρίξει το λεωφορείο σε κανά χαντάκι και να έχουμε άλλα μετά; Ή να σταματήσει κανα δεκάλεπτο να κάνει το τσιγαράκι του; :p

Μην τα λέτε σε εμένα αυτά ρε παιδιά.

Δεν είμαι οδηγός και δεν καπνίζω μέσα σε λεοφωρεία, μετρό κλπ, ούτε μέσα σε τράπεζες, souper market, εφορίες.

Απλά θέλω να μπορώ να εξακολουθώ να καπνίζω σε καφετέριες, μπάρ, εστιατόρια και φυσικά στο δρόμο και στο αμάξι μου.

απλα το αναφερω ρε...

δε πηγαινε για εσενα...;)

Ε τι να κάνει ο άνθρωπος; Να μέινει χαρμάνης να του γυρίσουν τα μυαλά, να χάσει τον ελεγχο, να πάει να ρίξει το λεωφορείο σε κανά χαντάκι και να έχουμε άλλα μετά; Ή να σταματήσει κανα δεκάλεπτο να κάνει το τσιγαράκι του; :p

ελα ντε...:p

απλα το αναφερω ρε...

δε πηγαινε για εσενα...;)

Nαι βρε, το ξέρω.

Αλλά επειδή μερικοί κάνουν ό,τι τους καπνίσει:p , μην την πληρώσουμε όλοι μαζί με παράλογα μέτρα.Αυτό εννοώ.:)

• 3 weeks later...

Πανω απο ολα,ολα ειναι στο μυαλο μας!

Οταν νευριαζουμαι δινεται η εντολη

οταν στεναχωρ,

οταν διασκεδαζουμαι,κλπ.

Ε λοιπον προσεξτε την εντολη του εγκεφαλου ,πιτε οχι ,και ακουστε τον αλλον αδυναμο εαυτο σας!

σιγουρα ολα ειναι στο μυαλο μας...

ομως δεν φταιει μονο αυτο... ειναι και η ελειψη της νικοτινης που κανει και αυτη την δουλεια της...

καλα θα ηταν να απασχολουμε τα χερια μας με κατι τυπου μπεγλερι και να μην το σκεφτομαστε.. ετσι πρωτα το ελλατωνεις και επειτα το κοβεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

που παω???

Εχω μετρισει την επιθυμια ,και εχω φτασει στο 95%

Την επιθυμία σου να καπνίσεις ή να το κόψεις; Πώς ακριβώς μετριέται;

Την επιθυμία σου να καπνίσεις ή να το κόψεις; Πώς ακριβώς μετριέται;

Ανάλογα με τις ώρες που μεσολαβούν από τσιγάρο σε τσιγάρο και κυρίως πότε θα κάνεις το πρώτο τσιγάρο της ημέρας(πόση ώρα αφού θα έχεις ξυπνήσει)

δλδ αν ξυπνησεις στις 8 και καπνισεις στις 8:30 τι ποσοστο επιθυμιας εχεις?

δε καταλαβα πως το εβγαλες αυτο βρε μπεγνη μου..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δλδ αν ξυπνησεις στις 8 και καπνισεις στις 8:30 τι ποσοστο επιθυμιας εχεις?

δε καταλαβα πως το εβγαλες αυτο βρε μπεγνη μου..

Μεγάλο.:(

Το ίδιο είναι να θες να καπνίσεις πριν ακόμα πλυθείς ή φας κάτι και το ίδιο να σου έρθει η όρεξη 2-3 ώρες μετά??;)

Με ποσοστά μη με μπλέκεις, δεν είμαι καλός σε αυτά:p

Αλλά σίγουρα υπάρχει ισχυρός και λιγότερο ισχυρός εθισμός...