Sol_Ballads Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Για επιλογή συσκευής απευθυνόμαστε εδώ και για διαξιφισμούς εδώ. Τα off topic μηνύματα έφυγαν. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπέρα παιδιά σκεφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο θέλω ένα κινητό με 2 sim οπού να λειτουργούν ταυτόχρονα . Από ότι διάβασα οι περισσότεροι είστε ευχαριστημενοι , μου προτείνεται να το αγοράσω το συγκεκριμένο η καποιο άλλο . Σας έχει δημιουργήσει καποιο πρόβλημα όταν έχετε και τις δυο κάρτες σε λειτουργιά ; Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει ή είχε iphone 3gs και τώρα έχει αυτό; Τις εντυπώσεις του θα ήθελα από μια τέτοια μετάβαση... Εννοείται πως γνωρίζω τις διαφορές... Edited August 6, 2013 by savara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifros Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εαν θελετε να αποθηκευσετε στιγμιοτυπο της οθονης που βλέπεται (screenshoot), πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτο power (πανω δεξια) και το κατω μεσαίο. Η φωτο αποθηκευεται στη συλλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εαν θελετε να αποθηκευσετε στιγμιοτυπο της οθονης που βλέπεται (screenshoot), πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτο power (πανω δεξια) και το κατω μεσαίο. Η φωτο αποθηκευεται στη συλλογη. Όντως πολύ χρήσιμο, ευχαριστούμε! Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefte73 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Διαβάζω ότι το κινητό έχει εσωτερική μνήμη 8GB, όταν πάω στο κινητό μου, στο χώρο αποθήκευσης , στη μνήμη της συσκευής, διαβάζω συνολικός χώρος 3,94 GB. Κάνω κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Διαβάζω ότι το κινητό έχει εσωτερική μνήμη 8GB, όταν πάω στο κινητό μου, στο χώρο αποθήκευσης , στη μνήμη της συσκευής, διαβάζω συνολικός χώρος 3,94 GB. Κάνω κάποιο λάθος; Και εγώ 3,94 βλέπω. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Διαβάζω ότι το κινητό έχει εσωτερική μνήμη 8GB, όταν πάω στο κινητό μου, στο χώρο αποθήκευσης , στη μνήμη της συσκευής, διαβάζω συνολικός χώρος 3,94 GB. Κάνω κάποιο λάθος; Και εγώ 3,94 βλέπω. τα υπόλοιπα δεσμεύονται απο το λειτουργικό και απο αρχεία συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Στην εφαρμογή email της συσκευής, πώς μπορείς να μετακινήσεις ένα email στο φάκελο Πρόχειρα και πώς μπορείς να δημιουργήσεις νέους φακέλους; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 τα υπόλοιπα δεσμεύονται απο το λειτουργικό και απο αρχεία συστήματος. Τα υπολοιπα 4 Giga; Τα μισα και παραπανω; Τι τεραστιο υπολοιπο ειναι αυτο; Ολα για το Συστημα; Και μια ερωτηση, εσεις που εχετε το κινητο αυτο, που το προοριζω και για μενα, πού το κουβαλατε; Προφανως οχι στην τσεπη. Στην τσαντα; Υπαρχουν θηκες για τη ζωνη για το κινητο αυτο; Οι θηκες για το s4 (που "σωματομετρικα" εινσι το ιδιο περιπου), κανουν για το grand; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Τα υπολοιπα 4 Giga; Τα μισα και παραπανω; Τι τεραστιο υπολοιπο ειναι αυτο; Ολα για το Συστημα; Και μια ερωτηση, εσεις που εχετε το κινητο αυτο, που το προοριζω και για μενα, πού το κουβαλατε; Προφανως οχι στην τσεπη. Στην τσαντα; Υπαρχουν θηκες για τη ζωνη για το κινητο αυτο; Οι θηκες για το s4 (που "σωματομετρικα" εινσι το ιδιο περιπου), κανουν για το grand; Ευχαριστω Το κουβαλάμε στην τσέπη μας και οι θήκες για το S4 δεν κάνουν γιατί το grand είναι φαρδύτερο. Ποικιλία θηκών στο ebay γιατί στην ελλάδα αν έχουν 2-3 μαγιαζιά ζήτημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Τα υπολοιπα 4 Giga; Τα μισα και παραπανω; Τι τεραστιο υπολοιπο ειναι αυτο; Ολα για το Συστημα; Και μια ερωτηση, εσεις που εχετε το κινητο αυτο, που το προοριζω και για μενα, πού το κουβαλατε; Προφανως οχι στην τσεπη. Στην τσαντα; Υπαρχουν θηκες για τη ζωνη για το κινητο αυτο; Οι θηκες για το s4 (που "σωματομετρικα" εινσι το ιδιο περιπου), κανουν για το grand; Ευχαριστω Οπως το είπε ο φίλος. E-bay ξεκάθαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Και μια ερωτηση, εσεις που εχετε το κινητο αυτο, που το προοριζω και για μενα, πού το κουβαλατε; Ευχαριστω Προσωπικά το έχω σε μπανάνα - τσαντάκι μέσης. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Προσωπικά το έχω σε μπανάνα - τσαντάκι μέσης. Αυτο ειναι το μονο που με χαλάει. Δεν ειναι κινητό για τη τσέπη και θέλει τσαντάκι. (Όχι πως τώρα το βάζω στη τσέπη αλλα μια στο τόσο μπορεί.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Το κουβαλάμε στην τσέπη μας και οι θήκες για το S4 δεν κάνουν γιατί το grand είναι φαρδύτερο. Ποικιλία θηκών στο ebay γιατί στην ελλάδα αν έχουν 2-3 μαγιαζιά ζήτημα... Οπως το είπε ο φίλος. E-bay ξεκάθαρα. Παιδια φοβερη θηκη (για τα γουστα μου) και στην Ελλαδα. http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=36385:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια φοβερη θηκη (για τα γουστα μου) και στην Ελλαδα. http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=36385:D Καλή αλλα ακριβή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλή αλλα ακριβή. Φιλε μου επειδη εχω παρει απο το ebay παρα πολλες θηκες εχω να πω οτι πληρωνεις παιρνεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Φιλε μου επειδη εχω παρει απο το ebay παρα πολλες θηκες εχω να πω οτι πληρωνεις παιρνεις:D Αυτο που λές δεν ισχύει τοσο για πράγματα όπως θήκες. Μην μου πείς οτι τις φτιάχνουμε εμεις γιατι ολα China ειναι. Γενικα οτι πληρώνεις παίρνεις αλλα θήκες δεν μπορεί ιδιες να τις πουλα 5 ο κινέζος και να ζητάν εδώ 20 . Χαοτική διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasileiosD Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδιά μία ερώτηση: Όταν μιλάς στην sim1 και σε καλέσουν στην sim2 (με προώθηση φυσικά), σε χρεώνει και μόνο για τη διαδικασία της προώθησης της κλήσης και χωρίς να απαντήσεις ή σε χρεώνει ΜΟΝΟ αν απαντήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Παιδιά μία ερώτηση: Όταν μιλάς στην sim1 και σε καλέσουν στην sim2 (με προώθηση φυσικά), σε χρεώνει και μόνο για τη διαδικασία της προώθησης της κλήσης και χωρίς να απαντήσεις ή σε χρεώνει ΜΟΝΟ αν απαντήσεις; Μονο αν απαντήσεις! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9082&details=Galaxy_Grand_Duos Εμφανίστηκε η 4.2.2 μάλλον έρχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εχω τώρα ένα s3 mini αλλά σκέφτομαι το grand λόγω 2 sim. Θα είναι καλύτερα, ή να μείνω με το s3 mini , τι λέτε? Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εχω τώρα ένα s3 mini αλλά σκέφτομαι το grand λόγω 2 sim. Θα είναι καλύτερα, ή να μείνω με το s3 mini , τι λέτε? Φιλε μου πιστευω οτι θα σε βολεψει γιατι θα εχεις μια συσκευη να κουβαλας. Τωρα θα εχεις ενα θεματακι με τον ογκο του grand εν συγκρισει με το mini που εχεις τωρα. Αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 παιδια υπαρχει δυνατοτητα να κανω rename ενα shortcut ή καποιο widget στο grand χωρις να αλλαξω τον stock luncher? Μηπως υπάρχει καποια εφαρμογή για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Πώς μπορώ να δω λίστα με τις αναπάντητες κλήσεις; Δεν μπορώ να το βρω! Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts