Jump to content

Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για επιλογή συσκευής απευθυνόμαστε εδώ και για διαξιφισμούς εδώ. Τα off topic μηνύματα έφυγαν. Ευχαριστώ! :)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά σκεφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο θέλω ένα κινητό με 2 sim οπού να λειτουργούν ταυτόχρονα . Από ότι διάβασα οι περισσότεροι είστε ευχαριστημενοι , μου προτείνεται να το αγοράσω το συγκεκριμένο η καποιο άλλο . Σας έχει δημιουργήσει καποιο πρόβλημα όταν έχετε και τις δυο κάρτες σε λειτουργιά ;

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει ή είχε iphone 3gs και τώρα έχει αυτό; Τις εντυπώσεις του θα ήθελα από μια τέτοια μετάβαση... Εννοείται πως γνωρίζω τις διαφορές... Edited by savara

Εαν θελετε να αποθηκευσετε στιγμιοτυπο της οθονης που βλέπεται (screenshoot), πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτο power (πανω δεξια) και το κατω μεσαίο. Η φωτο αποθηκευεται στη συλλογη.

Εαν θελετε να αποθηκευσετε στιγμιοτυπο της οθονης που βλέπεται (screenshoot), πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτο power (πανω δεξια) και το κατω μεσαίο. Η φωτο αποθηκευεται στη συλλογη.

Όντως πολύ χρήσιμο, ευχαριστούμε!

Διαβάζω ότι το κινητό έχει εσωτερική μνήμη 8GB, όταν πάω στο κινητό μου, στο χώρο αποθήκευσης , στη μνήμη της συσκευής, διαβάζω συνολικός χώρος 3,94 GB. Κάνω κάποιο λάθος;

Διαβάζω ότι το κινητό έχει εσωτερική μνήμη 8GB, όταν πάω στο κινητό μου, στο χώρο αποθήκευσης , στη μνήμη της συσκευής, διαβάζω συνολικός χώρος 3,94 GB. Κάνω κάποιο λάθος;

Και εγώ 3,94 βλέπω.

Και εγώ 3,94 βλέπω.

τα υπόλοιπα δεσμεύονται απο το λειτουργικό και απο αρχεία συστήματος.

Στην εφαρμογή email της συσκευής, πώς μπορείς να μετακινήσεις ένα email στο φάκελο Πρόχειρα και πώς μπορείς να δημιουργήσεις νέους φακέλους;

τα υπόλοιπα δεσμεύονται απο το λειτουργικό και απο αρχεία συστήματος.

Τα υπολοιπα 4 Giga; Τα μισα και παραπανω;

Τι τεραστιο υπολοιπο ειναι αυτο; Ολα για το Συστημα;

Και μια ερωτηση, εσεις που εχετε το κινητο αυτο, που το προοριζω και για μενα, πού το κουβαλατε; Προφανως οχι στην τσεπη. Στην τσαντα; Υπαρχουν θηκες για τη ζωνη για το κινητο αυτο; Οι θηκες για το s4 (που "σωματομετρικα" εινσι το ιδιο περιπου), κανουν για το grand;

Ευχαριστω

Και μια ερωτηση, εσεις που εχετε το κινητο αυτο, που το προοριζω και για μενα, πού το κουβαλατε; Προφανως οχι στην τσεπη. Στην τσαντα; Υπαρχουν θηκες για τη ζωνη για το κινητο αυτο; Οι θηκες για το s4 (που "σωματομετρικα" εινσι το ιδιο περιπου), κανουν για το grand;

Ευχαριστω

Το κουβαλάμε στην τσέπη μας και οι θήκες για το S4 δεν κάνουν γιατί το grand είναι φαρδύτερο. Ποικιλία θηκών στο ebay γιατί στην ελλάδα αν έχουν 2-3 μαγιαζιά ζήτημα...

Ευχαριστω

Οπως το είπε ο φίλος.

E-bay ξεκάθαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μια ερωτηση, εσεις που εχετε το κινητο αυτο, που το προοριζω και για μενα, πού το κουβαλατε;

Ευχαριστω

Προσωπικά το έχω σε μπανάνα - τσαντάκι μέσης.

Προσωπικά το έχω σε μπανάνα - τσαντάκι μέσης.

Αυτο ειναι το μονο που με χαλάει.

Δεν ειναι κινητό για τη τσέπη και θέλει τσαντάκι.

(Όχι πως τώρα το βάζω στη τσέπη αλλα μια στο τόσο μπορεί.)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κουβαλάμε στην τσέπη μας και οι θήκες για το S4 δεν κάνουν γιατί το grand είναι φαρδύτερο. Ποικιλία θηκών στο ebay γιατί στην ελλάδα αν έχουν 2-3 μαγιαζιά ζήτημα...

Οπως το είπε ο φίλος.

E-bay ξεκάθαρα.

Παιδια φοβερη θηκη (για τα γουστα μου) και στην Ελλαδα. http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=36385:D

Παιδια φοβερη θηκη (για τα γουστα μου) και στην Ελλαδα. http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=36385:D

Καλή αλλα ακριβή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλή αλλα ακριβή.

Φιλε μου επειδη εχω παρει απο το ebay παρα πολλες θηκες εχω να πω οτι πληρωνεις παιρνεις:D

Φιλε μου επειδη εχω παρει απο το ebay παρα πολλες θηκες εχω να πω οτι πληρωνεις παιρνεις:D

Αυτο που λές δεν ισχύει τοσο για πράγματα όπως θήκες. Μην μου πείς οτι τις φτιάχνουμε εμεις γιατι ολα China ειναι.

Γενικα οτι πληρώνεις παίρνεις αλλα θήκες δεν μπορεί ιδιες να τις πουλα 5 ο κινέζος και να ζητάν εδώ 20 .

Χαοτική διαφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μία ερώτηση:

Όταν μιλάς στην sim1 και σε καλέσουν στην sim2 (με προώθηση φυσικά), σε χρεώνει και μόνο για τη διαδικασία της προώθησης της κλήσης και χωρίς να απαντήσεις ή σε χρεώνει ΜΟΝΟ αν απαντήσεις;

Παιδιά μία ερώτηση:

Όταν μιλάς στην sim1 και σε καλέσουν στην sim2 (με προώθηση φυσικά), σε χρεώνει και μόνο για τη διαδικασία της προώθησης της κλήσης και χωρίς να απαντήσεις ή σε χρεώνει ΜΟΝΟ αν απαντήσεις;

Μονο αν απαντήσεις! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εχω τώρα ένα s3 mini αλλά σκέφτομαι το grand λόγω 2 sim.

Θα είναι καλύτερα, ή να μείνω με το s3 mini , τι λέτε?

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Εχω τώρα ένα s3 mini αλλά σκέφτομαι το grand λόγω 2 sim.

Θα είναι καλύτερα, ή να μείνω με το s3 mini , τι λέτε?

Φιλε μου πιστευω οτι θα σε βολεψει γιατι θα εχεις μια συσκευη να κουβαλας. Τωρα θα εχεις ενα θεματακι με τον ογκο του grand εν συγκρισει με το mini που εχεις τωρα. Αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας.:D

παιδια υπαρχει δυνατοτητα να κανω rename ενα shortcut ή καποιο widget στο grand χωρις να αλλαξω τον stock luncher? Μηπως υπάρχει καποια εφαρμογή για αυτό?

Πώς μπορώ να δω λίστα με τις αναπάντητες κλήσεις; Δεν μπορώ να το βρω!

• The title was changed to Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)