Dr_Michael Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το gsmarena παντως την εκθειαζει την αυτονομια του. Εσας που το ζειτε καθε μερα, σας βλεπω συγκρατημενους. Υποθετω ομως οτι κανετε δυνατη χρηση. Δεν το εχετε και καθεται ε; Εγώ όπως ανέφερα και πριν μερικές μέρες κάνω φυσιολογική χρήση δηλαδή εισερχόμενα sms και κλήσεις, καθώς και αρκετά emails που απαντάω. Ούτε σερφάρισμα, ούτε βίντεο, ούτε παιχνίδια. Κάθε βράδυ η μπαταρία είναι στο 30-40%, οπότε αναγκαστικά το φορτίζω αλλιώς δεν θα με βγάλει 2η μέρα. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εγώ όπως ανέφερα και πριν μερικές μέρες κάνω φυσιολογική χρήση δηλαδή εισερχόμενα sms και κλήσεις, καθώς και αρκετά emails που απαντάω. Ούτε σερφάρισμα, ούτε βίντεο, ούτε παιχνίδια. Κάθε βράδυ η μπαταρία είναι στο 30-40%, οπότε αναγκαστικά το φορτίζω αλλιώς δεν θα με βγάλει 2η μέρα. Ακριβως το ίδιο ισχυει και με το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Αλλα με 2 SIM, σωστο; Και με αρκετη ωρα την οθονη αναμμενη (η οθονη τρωει πολυ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Αλλα με 2 SIM, σωστο; Και με αρκετη ωρα την οθονη αναμμενη (η οθονη τρωει πολυ). Ναι με 2 sim εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Να ρωτήσω: Text editor / Σημειωματάριο για σημειώσεις έχει αυτό το κινητό και δεν το βρίσκω; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekatsaros Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ovelix και DrMichael, ευχσριστώ για το tip των δισλυτικών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petromixalis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 αντί για κλείσιμο εννοείς? τόσο πολύ τραβάει η κεραία? που είναι το ίδιο με το κλειστό όταν είναι σε λειτουργία πτήσης? Παράθεση Συγνώμη που να φύγεις σ' άφησα τα παιχνίδια μεταξύ ζωής και θάνατου είναι άνισα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 θέλω να αναβαθμίσω τη rom του κινητού μου(πορτογαλικό μοντέλο).Η έκδοση βασικού φάσματος μου είναι XXAMC4. Εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/ βρίσκω την ελληνική έκδοση(May 2013) XXAME1 Όποιος μπορεί και ξέρει μπορεί να μου απαντήσει: 1. αν παίζει ρόλο που δεν είναι ίδου φάσματος-δηλαδή δεν είναι για παράδειγμα XXAMC7 όπου διατίθεται επίσης στο site 2.αν για οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσω μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη official rom(XXAMC4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifros Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Να ρωτήσω: Text editor / Σημειωματάριο για σημειώσεις έχει αυτό το κινητό και δεν το βρίσκω; Το S MEMO και μαλιστα ειναι πολύ καλο (για μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Το S MEMO και μαλιστα ειναι πολύ καλο (για μενα) Δεν μπορώ όμως να ανοίξω ένα υπάρχον txt αρχείο που βρίσκεται αποθηκευμένο στα Documents. Πώς ανοίγεις ένα υπάρχον αρχείο με το SMEMO; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifros Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δεν μπορώ όμως να ανοίξω ένα υπάρχον txt αρχείο που βρίσκεται αποθηκευμένο στα Documents. Πώς ανοίγεις ένα υπάρχον αρχείο με το SMEMO; Δοκιμασε το ενσωματωμενο Polaris viwer ή κατεβασε το δωρεαν polaris office 4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δοκιμασε το ενσωματωμενο Polaris viwer ή κατεβασε το δωρεαν polaris office 4.0 Το Polaris View όντως ανοίγει το txt αρχείο αλλά δεν μπορεί να το τροποποιήσει. Μόνο ανάγνωση! Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTIS_C3 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 To χτυπησα σημερα παλικαρια! απο ebay καινουργιο απο κυπρο (χθες αγορασμενο.. με αποδειξη) μαζι με μεταφορικα στα 226€ αλλη φαση η τιμη ;) καλη αγορα ετσι?? προβληματιστηκα λιγο με τα 4gb εσωτερικης μνημης και θα ηθελα να μου πειτε αν ''τελειωνουν'' ευκολα.. διαβασα επισης οτι δεν γινεται να μεταφερεις τα apps στην καρτα micro sd.. ισχυει? πως αυτο αντιμετωπιζεται? κατι για root διαβασα... καποιος να βοηθησει..!?!?!? ευχαριστω πολυ φωτης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTIS_C3 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 κανειs???. χρειαζομαι βοηθεια!! S: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 To χτυπησα σημερα παλικαρια! απο ebay καινουργιο απο κυπρο (χθες αγορασμενο.. με αποδειξη) μαζι με μεταφορικα στα 226€ αλλη φαση η τιμη ;) καλη αγορα ετσι?? προβληματιστηκα λιγο με τα 4gb εσωτερικης μνημης και θα ηθελα να μου πειτε αν ''τελειωνουν'' ευκολα.. διαβασα επισης οτι δεν γινεται να μεταφερεις τα apps στην καρτα micro sd.. ισχυει? πως αυτο αντιμετωπιζεται? κατι για root διαβασα... καποιος να βοηθησει..!?!?!? ευχαριστω πολυ φωτης! παρτο πρωτα με το καλο... κατσε και σκαλισε το αλλα αστο οπως ειναι... το μονο καλο πειραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις την leaked 4.2.2 εκδοση που βγηκε πριν απο κατι μερες αλλα και παλι εγω προτινω να περιμενεις official αναβαθμισεις Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Έχετε καμιά πρόταση για δωρεάν εφαρμογή για shopping list σε super market κλπ; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πάντως δεν το έχουν τα μαγαζια για να το δεί κανείς.... και από τιμές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) 379 to grand se koτσωβολο Edited August 3, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) 379 to grand se koτσωβολο Πανάκριβα το εχουν τα μεγάλα μαγαζιά.. Edited August 3, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) 379 to grand se koτσωβολο Πανάκριβα το εχουν τα μεγάλα μαγαζιά.. 266 αρχιζει στο σκρουτζ.:D Edited August 3, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 266 αρχιζει στο σκρουτζ.:D Στο τσάκ ειμαι να πουλήσω το s7562 και να πάρω αυτο... Δεν έχω ενα μηνα που πήρα το άλλο.... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ρε παιδιά τώρα σοβαρά, κάνει ΠΡΟΩΘΗΣΗ κλήσης στην δεύτερη sim οταν σε καλεί???? Αυτό είναι το DUAL SIM ACTIVE? Ντροπή για την Samsung. Έχει την τεχνολογία η π*υτ@ν@!! Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ dual sim κινητά της και μετά το B7722 δεν έβγαλε άλλο active μετά που πήγε σε Android. Τώρα ακούω πρώτη φορά για αυτήν την π@υστιά. Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμος να το αγοράσω (έχω ήδη ένα ZTE dual sim standby και δεν θέλω πάλι τα ίδια). Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το ίδιο για το νέο S4 Mini duos? Φαίνεται αρκετά καλό αλλά είναι και 200 ευρώ πάνω... :blink: 3 πράγματα με ενόχλουν περισσότερο 1) Dual Sim Active μούφα 2) Έλλειψη notification led (έλεος δηλαδή!!!) 3) Πλαστική οθόνη και όχι gorilla Τα χαμηλά dpi και τα υπόλοιπα τα θεωρώ και εγώ δευτερεύοντα και για τους ψείρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Ρε παιδιά τώρα σοβαρά, κάνει ΠΡΟΩΘΗΣΗ κλήσης στην δεύτερη sim οταν σε καλεί???? Αυτό είναι το DUAL SIM ACTIVE? Ντροπή για την Samsung. Έχει την τεχνολογία η π*υτ@ν@!! Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ dual sim κινητά της και μετά το B7722 δεν έβγαλε άλλο active μετά που πήγε σε Android. Τώρα ακούω πρώτη φορά για αυτήν την π@υστιά. Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμος να το αγοράσω (έχω ήδη ένα ZTE dual sim standby και δεν θέλω πάλι τα ίδια). Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το ίδιο για το νέο S4 Mini duos? Φαίνεται αρκετά καλό αλλά είναι και 200 ευρώ πάνω... :blink: 3 πράγματα με ενόχλουν περισσότερο 1) Dual Sim Active μούφα 2) Έλλειψη notification led (έλεος δηλαδή!!!) 3) Πλαστική οθόνη και όχι gorilla Τα χαμηλά dpi και τα υπόλοιπα τα θεωρώ και εγώ δευτερεύοντα και για τους ψείρες. εσυ που διαβασες για dual sim active ??? General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100 - SIM 1 only HSDPA 900 / 1900 / 2100 - SIM 1 only SIM Dual SIM (Mini-SIM, dual stand-by) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_i9082-5163.php εχει το λινκ και στην αρχη της συζητησης... αυτο για την πλαστικη οθονη θα το προσπερασω......... για το notification led μπορεις να ψαξεις λιγακι και να δεις οτι υπαρχουν ωραια apps για να κανεις οτι θελεις Edited August 3, 2013 by chrisly Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Σύμφωνα με το gsmarena και από την φωτογραφία του εσωτερικού του, το s4 mini είναι dual sim active. Διακρίνω δύο κεραίες. Το grand απέκτησε σοβαρό αντίπαλο. http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/gal/gsmarena_009.jpg&idPhone=5375 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Σύμφωνα με το gsmarena και από την φωτογραφία του εσωτερικού του, το s4 mini είναι dual sim active. Διακρίνω δύο κεραίες. Το grand απέκτησε σοβαρό αντίπαλο. http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/gal/gsmarena_009.jpg&idPhone=5375 και μετα απο 6 μηνες δυσκολα να εχει πεσει στη τιμη του Grand ... οποτε αναλογως τα γουστα , την τσεπη και την δουλεια που θελεις να κανεις... Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts