Jump to content

petromixalis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petromixalis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 5

petromixalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο ζουζούνι σε αυτό labrosg? δεν ξέρω θα το κοιτάξω. σε ευχαριστώ για την απάντηση! καλή σου μέρα
  2. Καλησπέρα και πάλι παιδιά, έχω βρει κι άλλο ένα ζουζούνι (bug) στην συσκευή δεν ξέρω αν υπάρχει και στην δικιά σας (όσοι την έχετε αγοράσει). όταν βγάζω φωτογραφίες και τις αποθηκεύει, τις ανοίγω είναι εντάξεί.. καμιά φορά αν βγάλω καινούριες μερικές από τις παλιές (και όχι μόνο φωτογραφίες αλλά και βίντεο) κάποιες φωτογραφίες μου τις κρασάρει... δηλαδή βγάζω μια φώτο πχ ένα τοπίο, μετά βγάζω πχ ένα ζωάκι... η φώτο με το τοπίο παρόλο που στην προεπισκόπιση μπορώ να δω (τις περισσότερες φορές) ποια φώτο είναι, όταν την ανοίγω μου ανοίγει αλλά αντί για αυτό που απαθανάτησα μου έχει βγάλει την εικόνα ΓΚΡΙΖΑ.... μόνο γκρίζο... τίποτα άλλο λες και έβγαλα φώτο κανέναν γκρι τοίχο... επίσης στα βίντεο που πρόσφατα πρόσεξα μου τα κρασάρει δεν τα παίζει. λοιπόν έχω βάλει στον υπολογιστή τις φωτογραφίες (το βίντεο όχι ακόμα ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα) και τις έχω ανοίξει αλλά και στον Η/Υ μου τις βγάζει γκρίζες και κάποιες δεν τις ανοίγει καθόλου ούτε καν στην προεπισκόπιση! έχει κανείς καμιά ιδεά τι μπορεί να φταίει? δεν το έχω φορτώσει ... σχεδόν καθόλου από εφαρμογές είχα 2-3 παιχνιδάκια και τα έσβησα. πλέον μόνο τραγούδια έχω και φωτογραφίες και 1-2 βίντεο... ευχαριστώ εκ των προτέρων να έχετε μια υπέροχη μέρα
  3. άκυρο παιδιά μου στέλνει μηνύματα απλώς μάλλον είχε φορτώσει η μνήμη για εκείνο το THREAD (αν δείτε στην τροποποίηση δεν ήθελα να κάνω σπαμ) το πρόβλημα είναι πως δεν μου τα έχει με βάση ημερομηνίας αλλά όπως να'ναι ... μάλλον γιατί έχει μηδενιστεί αφού έβγαλα μπαταρία... σόρρυ αυτό ήταν ένα ωραίο τίποτα... μπορεί κάποιος admin να το διαγράψει ή απλώς να πω μια καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
  4. Καλημέρα .Ευχαριστώ πολύ PERCEAS. η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα γιατί είδα ότι στους Αγγλικούς χαρακτήρες είχε κανονικά τα 160 γράμματα!
  5. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση για ένα πιθανό "ζουζούνι" (bug) ή μήπως τα μηνύματα στα android είναι τοσο αποτυχία? γιατί στο Samsung Galaxy Grand Duos που έχω πάρει όταν πάω να συντάξω μήνυμα μου γράφει ότι έχω 160 γράμματα (για το 1ο μήνυμα)... αφού πληκτρολογήσω 1 γράμμα μου λέει ότι έχω 69 γράμματα μέχρι να τελειώσει το 1ο μήνυμα δηλαδή με 1 γράμμα από τα 160 που έχω πέφτει στα 70. μετά αφού τελειώσω το 1ο μήνυμα και πάω στο 2ο μου γράφει το έχω 63 ακόμα γράμματα... ξέρει κανείς τι παίζει? Αυτό μου το έχει ξανακάνει κάποτε όταν είχα στο Motorola e770v αλλά εκεί το είχα περάσει το λογισμικό από τον υπολογιστή γιατί δεν έκανε Boot αλλά μετά κάποιος μου είπε πως είχε μια επιλογή μέσα στο πρόγραμμα που έβαλα να Bootάρει και απλώς την άλλαξα και από 70 γράμματα πήγε πάλι στα 160. Μήπως παίζει και κάτι τέτοιο εδώ? Ευχαριστώ εκ των πρoτέρων, καλή σας μέρα!
  6. αντί για κλείσιμο εννοείς? τόσο πολύ τραβάει η κεραία? που είναι το ίδιο με το κλειστό όταν είναι σε λειτουργία πτήσης?
  7. έχει βρει κανείς κάποιο app για ξυπνητήρι μιας και όταν είναι κλειστό το κινητό δεν βαράει? (το δοκίμασα αρκετές φορές)
  8. φίλε monster1971 να σου κάνω μια ερώτηση μιας και το έχεις... το ξυπνητήρι όταν έχεις κλειστό το κινητό δουλεύει? μήπως το δικό μου έχει πρόβλημα? πάντως όταν είναι ανοιχτό χτυπάει μια χαρά όταν το έχω κλειστό και υπάρχει ξυπνητήρι ενεργοποιημένο τότε δεν βαράει καθόλου...
  9. ποιά απο τα apps χρειάζοντε για να τα αφήσω να τρέχουν και ποιά όχι διότι παρόλο που βρήκα από που κλείνουν μόλις πάω να κλείσω κάποιο μου λέει πως μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. το κινητο το είχα ανοιχτό για περίπου 1:30 ώρα και η μπαταρία πήγε στο 88% είναι normal αυτό? (ρωτάω τα άτομα που το έχουν ή που γνωρίζουν από κάποιον γνωστό τους) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  10. καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε όποιον είναι γνώστης του θέματος. αν και δεν είμαι κάτοχος smartphone (παρόλο που πρόκειται να γίνω στο κοντινό μέλλον) άκουσα πως η αναβάθμιση σε Κασάτο (ice cream sandwich) έχει κάποιου είδους ζουζουνιού (bug) και το κινητό πεινάει πιο πολύ μετά την αναβάθμιση! μετά από κάποια γρήγορη αναζήτηση σε κάποιο σχετικό άρθρο διάβασα πως υπάρχει αυτό το πρόβλημα (μετά την αναβάθμιση) στο Motorola Razr MAXX και στο Galaxy Note. αργότερα ψάχνοντας λίγο πιο βαθιά το θέμα είδα κάπου σε κάποιο άλλο φόρουμ ότι η αναβάθμιση σε Κασάτο περιέχει αυτό το ζουζούνι που κάνει το κινητό να πεινάει για mah είναι αλήθεια; παρατήρησε κανείς τίποτα ασυνήθιστο αφού έκανε αναβάθμιση σε Κασάτο; μήπως βγήκε στο καπάκι κάποια άλλη αναβάθμιση στην οποία το ζουζούνι εξουδετερώθηκε?
  11. @alex2539 έγινε... θα τον ρωτήσω και μόλις μάθω (πόσο μάλλον αν το πάρω κιολας) θα σου πω αν δουλεύει απροβλημάτηστα Ελλάδα και πόσο (περίπου) κάνει και διαρκεί η μπαταρία του φυσικά! να ρωτήσω και κάτι που μου ήρθε χθές... η μπαταρία πόσο κρατάει? (δηλαδή για πόσες φορτήσεις είναι?) κι αν πάθει κάτι υπάρχει κάποιος ειδικός να την αλλάξει η θέλει πέταμα όλο το κινητό? ρωτάω γιατί η μπαταρία είναι ενσωματωμένη :sorry: μετά από αρκετές ώρες ψάξιμο βρήκα αυτό: http://www.newmobile.com/uk/Motorola-Razr-Maxx/Specifications Power supply Battery 3300 mAh Li-ion, user replaceable
  12. δηλαδή alex2539 υπάρχει επίσημα στην Ευρώπη? μπορώ να το ζητήσω από τον ξάδερφό μου που είναι στην Γερμανία να μου το φέρει? ή είναι από Αμερική και απλώς δουλεύει και στα Ευρωπαϊκά δύκτια? και αν ναι... πόσο θα πάει η τιμή του? είδα σε gsmarena πως βγαίνει γύρω στα 360€:this: http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx-4666.php
  13. επειδή δεν είχα ποτέ μου touch screen και δεν έχω ιδέα για της διαστάσεις και την βολικότητα όσο αναφορά το πληκτρολόγιο κ.τ.λ. μήπως έχει κανείς ιδέα να μου πεί αν το πληκτρολόγιο απ'το Motorola RAZR MAXX είναι βολικό? (απ'ότι διάβασα είναι 4,3" η οθόνη) :help:
  14. Θέλεις να μου πείς ότι το Motorola razr MAXX βγήκε αποκλειστικά για την ευρώπη (σύμφωνα με αυτά που είπες και με τα specs του κινητού....)? Motorola razr maxx 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 όσο για τα βιντεάκια alex2539 μέχρι να διαλέξω κινητό πίστεψέ με είδα άπειρα απλώς εκεί κάνουν μια γενική παρουσίαση του κινητού τη δυνατότητες έχει κ.τ.λ. γιαυτό και μπήκα στο forum να ρωτήσω - από άτομα που έχουν τέτοια κινητά - μια πιο... ειδική γνώμη! :whistle:
  15. παλικάρια μήπως το ελληνικό το σήμα είναι CDMA? γιατί σε gsmarena που τα έκανα compare(milestone 3 + Razr MAXX) και τα 2 έχουν GSM (σε 2G) και HSDPA (σε 3G) ενώ το 3άρι που είναι και επίσημα global έχει το CDMA... @alex2539 κοίτα ο bro μου έχει το C6-00 αν και όχι landscape πίανει όλη την οθόνη (σε portait είναι αλλά σαν τα παλιά τα κινητά που για να γράψεις π.χ. το "Γ" και πρέπει να πατήσεις 3 φορές το "2") και δεν σου επιτρέπει να δείς τι γράφεις κρατάει μία με δύο (κοφτές-1/2 ή 1/3 πλάτος της οθόνης) σειρές το τι έχεις γράψει και μπερδέυεσαι στο μύνημα εμένα με ενδιαφέρει όπως είπες να συνηθήσω να γράφω γρήγορα όπως και το keyboard στο pc και να μπορώ να δω τι περίπου γράφω!
×
×
  • Create New...