ταξιδιωτης22 Δημοσιεύτηκε February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2013 GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 1900 / 2100 4G Network LTE SIM Yes Announced 2013, February Status Coming soon. Exp. release 2013, Q2 BODY Dimensions 131.7 x 68.2 x 9.6 mm (5.19 x 2.69 x 0.38 in) Weight - DISPLAY Type True HD-IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 4.7 inches (~312 ppi pixel density) Multitouch Yes SOUND Alert types Vibration, MP3 ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB Internal 8 GB, 2 GB RAM DATA GPRS Yes EDGE Yes Speed HSDPA, HSUPA, LTE WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, DLNA Bluetooth Yes USB Yes, microUSB v2.0 CAMERA Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus Features Geo-tagging Video Yes Secondary Yes, 1.3 MP FEATURES OS Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean) CPU Dual-core 1.5 GHz Sensors Accelerometer, proximity, compass Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML Radio TBD GPS Yes, with A-GPS support Java Yes, via Java MIDP emulator Colors Black, White - SNS integration - Active noise cancellation with dedicated mic - DivX/Xvid/MP4/H.264/H.263/WMV player - MP3/WAV/WMA/eAAC+ player - Document viewer - Organizer - Google Search, Maps, Gmail - YouTube, Google Talk - Voice memo/dial/commands - Predictive text input BATTERY Li-Ion 2540 mAh battery Πηγή-gsmarena Πρώτο ελληνικό preview Πραγματικα εμένα μου αρέσει αρκετά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=4325&c=lg_f260s_optimus_lte_iii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Επιβεβαιώνεται λοιπον,snapdragon,θα σκίζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καθαρά από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο midrange που να ανταγωνίζεται το πακέτο του F7: -Dual Krait -2 GB RAM -4.7" - 720p -LTE -2540 mAh Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Εγώ το σκέφτομαι και σε σχέση με το G και το προτιμώ(άλλωστε ο krait είναι πολύ καλός επεξεργαστής),το μόνο που με ενδιαφέρει είναι και η τιμή να είναι λογική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Δεν το βλέπω κάτω από 350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Λογικά στα 399€ θα ξεκινήσει (όπως και το L9), αλλά θα πάρει την κατηφόρα γρήγορα όταν το φέρουν τα γνωστά μαγαζάκια από εξωτερικό :-) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καθαρά από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο midrange που να ανταγωνίζεται το πακέτο του F7: -Dual Krait -2 GB RAM -4.7" - 720p -LTE -2540 mAh To xperia sp. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Λογικά στα 399€ θα ξεκινήσει (όπως και το L9), αλλά θα πάρει την κατηφόρα γρήγορα όταν το φέρουν τα γνωστά μαγαζάκια από εξωτερικό :-) Και φυσικα θα τιμήσουμε τα μικρά μαγαζάκια κλασσικά :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 To xperia sp. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά προσωπικά προτιμώ το F. Από την άλλη νομίζω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε στο ότι το SP δείχνει πιο όμορφο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά προσωπικά προτιμώ το F. Από την άλλη νομίζω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε στο ότι το SP δείχνει πιο όμορφο. Και τα 2 κινητά ειναι ωραία,η υπεροχή βέβαια παει στο f.ο krait και τα 2gb ram μιλάνε απο μόνα τους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=4270&view=1&c=lg_optimus_f7 Τελικά θα έχει την Adreno 225 αλλά και τα 2 GB ram μετράνε εδώ,πάντως δεν θα έχει την Adreno 320 που έβαλαν λόγω S4 Pro στο Optimus G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 δε με πειραζει αυτο,με πειραζει το οτι θα αργησει μαλλον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 δε με πειραζει αυτο,με πειραζει το οτι θα αργησει μαλλον. Το καλοκαίρι εδώ θαναι σίγουρα(η τιμή δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 300-349 για να με απασχολήσει),εναλλακτικά το Xperia SP θα το ήθελα αν δεν είχε τα buttons μέσα στην οθόνη:mad:....... Πάντως το F7 το βλέπω με πολύ καλό μάτι....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Λετε η κυκλοφορια του F5 να σημαινει οτι και το F7 ερχεται σιγα σιγα? Μακαρι. Το κινητο μου χαλασε και περιμενω μεχρι τα μεσα Μαΐου. Αν δεν εχει ανακοινωθει τιποτα μεχρι τοτε, θα παω να αγορασω το 4Χ. Παρεμπιπτοντως, εχω το galaxy s που εχω δε μου εβγαλε ποτε συναισθημα. Το τελευταιο κινητο που ερωτευτηκα (αφου εκλεισε η siemens) ηταν αυτο του avatar μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παρακαλώ να σβηστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Λογικά δεν θα αργήσει να έρθει,με χαλάει λίγο το hardware button βεβαία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Τελικά δεν ήρθε το F7 από ότι βλέπω... Το βρήκε μήπως κανείς από μαγαζί του εξωτερικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts