ignus Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 δοκιμασε αν έχει καποια micro SD μέσα να την βγάλεις και επίσης να βάλεις κάποια sim της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κανένα νέο για τον ήχο έντασης όταν σύνδέουμε bluetooth και hands free με τσιτα τα γκάζια (10/10) δεν πολυακούω ξέρει κανείς αν πάρει καμία αναβάθμηση ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannos805 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Το δοκιμασα αλλα πάλι τιποτα... δεν είχε sd απλα εκοψα μονος μου μια σιμ κοσμοτε... μπορει και να την εκοψα λάθος αλλα και πάλι τιποτα... δεν μπορω να ξαναπεράσω το λογισμικο απο το πισι; Edited December 8, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αν λειτουργεί χωρίς την σιμ κα όταν τη βάζεις κομπλάρει τότε να αλλάξει σιμ ο κολλητος με 5€... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannos805 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 χωρίς σιμ δεν ανοίγει το κινητο? προσπαθούσα ολη νυχτα να βρω τροπο να ξαναπεράσω το λογισμικό αλλα δεν εβγαλα ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ανοίγει χωρίς σιμ... Εσύ τι είπες "δεν ξερω αν ειναι σημαντικο οτι το κινητο λειτουργει χωρισ sim..." Ανοίγει χωρίς σιμ η όχι? Αν ναι άλλαξε σιμ. Αν όχι κάνε hard reset με "Turn off your Nokia Lumia 920. Press and hold the following buttons Camera + Volume down + Power until your phone vibrates, then release only the Power key and keep pressing the Camera + Volume down for a couple of seconds 4-5s until the phone reboots.." Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannos805 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καταφερα να το ανοιξω με hard reset...σας ευχαριστω παιδια να σται καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Εχθές παρέλαβα το δικό μου 520 και ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια : 1. Το HERE Drive γράφει ότι είναι beta και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο κανονικό.Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει από την κανονική έκδοση; 2. Τι είναι η αποστολή δεδομένων τοποθεσίας; 3. Όταν βάζουμε τα γενέθλια σε κάθε επαφή, μας ειδοποιεί όταν έρθει η μέρα ή πρέπει να βάλουμε ξεχωριστή εφαρμογή;(αν χρειάζεται ξεχωριστή, προτείνετε μου κάποια που ξέρετε) αυτο ειναι αναλογο του γουστου σου,ας πουμε εγω πηρα μια διαφανη επειδη το εχω σε λευκο και θελω να φαινεται.Παντως ψαξε για s line: http://www.ebay.com/itm/281151723772?redirect=mobile ειχα στο προηγουμενο κινητο μου κι ηταν πολυ βολικη και στιβαρη. Η διάφανη θήκη που πήρες φαίνεται ωραία ή είναι σαν προφυλακτικό; Αξίζει δλδ να την πάρουμε ή να πάρουμε καμία με χρώμα; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited December 11, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλη ειναι για 1,50 ευρω,εχει ωραια αισθηση στο χερι και αρκετα καλα κοψιματα στο ηχειο,στην υποδοχη ακουστικων,στο usb και στα κουμπια. Η μονη βλακεια που παρατηρησα ειναι πως εχει χαραγμενο απο μεσα το '520' αρα αν δεν θες να φαινεται κατι τετοιο παρε χρωματιστη.Συγκεκριμενα πηρα αυτην: http://m.ebay.com/itm/181207865347?nav=SEARCH&sbk=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseta Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημέρα σε όλους! Ζητώ συγγνώμη αν γράφω σε λάθος forum. Μόλος έκανα εγγραφή στο site! Έχω και εγώ το nokia lumia 520. Έχω 2 ερωτήσεις: 1)Τα πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης γνωρίζει κανείς αν φωτίζουν; Στην συσκευή μου δε φωτίζουν. 2) Έχω θέμα με το στήσιμο εταιρικού IMAP email. Βγάζει μη έγκυρο πιστοποιητικό.(server name,ports, SSL κτλ είναι όλα σωστά) Η λύση είναι να αγοράσει η εταιρία που δουλεύω νέο certificate για να μπορέσω να συνδεθώ στο email ή κάποιος να φτιάξει ένα email app για wp8. Είχα android και δεν υπήρξε ποτέ κάποιο πρόβλημα. Το έψαξα αρκετά και έχουν το ίδιο πρόβλημα πάρα πολλοί χρήστες wp8. Πιστεύω η Microsoft να πρόσεξε το πρόβλημα (γίνεται χαμός σε forum) και να το διορθώσει. Γνωρίζει κανείς αν με την επόμενη αναβάθμιση αυτό θα διορθωθεί; Ή η αγορά certidicate είναι αναγκαία? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 μπες ρυθμισεις εταιρικος λογαριασμος και βαλε τα στοιχεια σου..λογικα πρεπει να παιξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseta Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν παίζει με τίποτα. Το δοκίμασαν και προγραμματιστές και δεν παιζει. Θέλει έγκυρο certificate για να μπορέσει η microsoft να δώσει το OK στον server μας και να συνδεθώ. Το κακό είναι πως δεν υπάρχουν email apps για wp8 και δεν εννοώ για το gmail που έχουν βγει μερικα. Σχετικά με το φωτισμό στα πλήκτρα; Γνωρίζεις αν ανάβουν ή είναι μόνιμα σβηστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 κοιτα μηπως εχεις ενεργοποιημενη την εξηκονομηση μπαταριας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseta Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Την απενεργοποίησα, πάλι δεν ανάβουν. Στο plaisio που είχα δει το κινητό live δεν άναβαν και υπέθεσα οτι έτσι είναι τα πλήκτρα. Στο δικό σου φωτίζονται τα πλήκτρα; Αν ναι να το πάω να το κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 εχω το 820 εγω..απλα υπεθεσα οτι θα αναβουν οποως στο δικο μου και οτι με την εξηκονομηση ενεργειας απλα ειχαν σβησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Την απενεργοποίησα, πάλι δεν ανάβουν. Στο plaisio που είχα δει το κινητό live δεν άναβαν και υπέθεσα οτι έτσι είναι τα πλήκτρα. Στο δικό σου φωτίζονται τα πλήκτρα; Αν ναι να το πάω να το κοιτάξουν. Στο lumia 520 τα πληκτρα δεν αναβουν. Τον βγαλανε τον φωτισμο για να κρατησουν το κοστος χαμηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εχθές παρέλαβα το δικό μου 520 και ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια : 1. Το HERE Drive γράφει ότι είναι beta και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο κανονικό.Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει από την κανονική έκδοση; 2. Τι είναι η αποστολή δεδομένων τοποθεσίας; 3. Όταν βάζουμε τα γενέθλια σε κάθε επαφή, μας ειδοποιεί όταν έρθει η μέρα ή πρέπει να βάλουμε ξεχωριστή εφαρμογή;(αν χρειάζεται ξεχωριστή, προτείνετε μου κάποια που ξέρετε) καμία απάντηση; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 καμία απάντηση; :( 1. Στο store υπάρχουν κανονικά 2. Που το βρηκες ακριβώς? 3. Δεν χρειάζεσαι άλλη εφαρμογη υ.γ. Με μια επιφύλαξη..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 παίδες τα φώτα σας έχει μετακινηθεί η οθόνη ελαφρός δεξιά (1 χιλιοστό) και αυτό το έχει μεταφέρει στα αριστερά έχει κανένας παρατηρήσει το ίδιο στην οθόνη του ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής γιατί δεν το 'πιασα? Μετακινήθκηε η οθόνη? Δηλαδή? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 απλά πράγματα π.χ. στο menu με τα προγράμματα η μπάρα που εμφανίζεται στα δεξιά όταν κάνεις περιηγηση εμένα εμφανίζεται αριστερά στο τηλ. της γυναίκας μου είναι κανόνικά δεξιά εμένα αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Κατάλαβα... Σαν να πειράχθηκε το calibration και εμφανιζεται η εικονα πιο δεξια... Όχι οτι μετακινήθηκε η οθόνη... Με απλό reset δεν επανέρχεται? Αν όχι τότε πας για hard reset, αλλιώς για service... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Για εμένα δοκίμασε αυτά που είπε ο φίλος από πάνω. Πάντως δεν είναι και τόσο τραγικό, για να πάει στοservice και να σου το ανοίξουν για αυτό. Προσωπικά δεν θα το έκανα, εσύ δοκίμασε και κάνε ότι νομίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ευχαριστώ παιδιά για reset η hard reset δεν είμαι ακόμα έτοιμος απλά ρώτησα δεν είναι κάτι το επιλίψιμο, όχι ακόμα δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Στο service δεν θα του το ανοίξουν... Θα του φλασάρουν το λειτουργικού λογικά και θα στρώσει... Ενημέρωσέ μας οταν έχεις νεότερα... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts