Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανω αρκετα παραπανω απο κανονικη χρηση (μονο παιχνιδια δεν παιζω) και γι αυτο δεν θα βρεις κανενα ποστ δικο μου για παραπονο για την μπαταρια.. Ισα ισα ειμαι περηφανος που αντεχει και μια μερα :p

Απλα μου φανηκε περιεργο το 7,5 μερες, και ηθελα και να αναφερω αυτο για το double tap..

Νομίζω δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο οι 7,5 μέρες, επειδή λογικά η χρήση του θα είναι μηδαμινή. Οσα smartphone τα κάνει κάποιος minimum χρηση, τόσο βγάζουν. Εχω ένα smart 2 σαν δευτερο, που το έχω παρκαρισμένο στο σπίτι και ζητάω ενημερώσεις μόνο όταν ζητάω εγώ χειροκινητα, ανοικτό πάντα το wifi και τα μεηλ να ερχονται ανα 2 ώρες αν θυμάμαι καλά. Απο τηλεφωνηματα εχω μια q και κανω 1-2 κάποιων δευτερολέπτων την μέρα. Ε λοιπόν και αυτο κρατάει περίπου μια βδομάδα χωρίς φόρτιση.

Τα smartphone ομως δεν τα μετράμε αυτονομία ετσι, αλλά όταν κάνουμε χρηση smartphone με αρκετό ιντερνετ, αρκετά τηλέφωνα, αρκετές εφαρμογές, παιχνίδια κλπ. Εκει όλα είναι στις 1,5 με 2,5 μέρες.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πλακα μου κανετε ρε παιδια? κινητο με 7,5 μερες πρωτη φορα μου τυχαινει. ακομα και το νοκια 101 παραπανω απο 5,5 μερες δε κραταει.

δε ξερω πως εγινε αυτο και αμα συνεχιζει να κραταει τοσο αλλα δειτε

πλακα μου κανετε ρε παιδια? κινητο με 7,5 μερες πρωτη φορα μου τυχαινει. ακομα και το νοκια 101 παραπανω απο 5,5 μερες δε κραταει.

δε ξερω πως εγινε αυτο και αμα συνεχιζει να κραταει τοσο αλλα δειτε

Aυτο που ναι πιο εντυπωσιακο ειναι πως με 5% μπαταρια αναφερει αλλες 5 ωρες υπολοιπο. Με κλειστη την Οικονομια.

Θα θελα προσωπικα να μας πεις τι προγραμματα του χεις εγκαταστησει γενικα, κυριως αν υπαρχουν facebook, viber, whatsapp κτλ και αν το δικτυο το εχεις ρυθμισμενο σε 2G ή 3G.

δεν εχω viber και whatsapp παραμονο facebook και το δικτυο σε 2G

το θεμα ειναι οτι παντα ετσι τα ειχα και μου κραταγε το πολυ 2,5 μερες.

μαλιστα για ενα διαστημα μου κραταγε 1 μερα μονο και εκανα format.

τωρα μετα τη τελευταια φορτιση που εκανα σημερα μου γραφει οτι εχει υπολοιπο 3,5 μερες ενω στη προηγουμενη φορτιση μου ελεγε υπολοιπο 3,5 οταν ηταν σχεδον 50% η μπαταρια.

διαβολεμενο κινητο

Φίλε μου μάλλον πρόκειται για bug. Το οτι βέβαια είσαι σε δίκτυο 2g συνέχεια, χωρίς viber κλπ και μόνο με fb (που απορώ πως μπορείς και σερφαρεις στο fb με 2g. Την παλεύεις; ) συμβάλει επικουρικά στο φαινόμενο αυτό. Αν κάνεις ένα soft reset και βάλεις το κινητό σε 3g θα έχεις πιο πραγματικά στοιχεία.

Υ.Γ Και μια ερώτηση. Μέτρησες εσύ προσωπικά 7,5 μέρες από την φόρτιση, ή απλά βασίστηκες ότι το λέει το κινητό. Ρωτάω επειδή μπορεί να πέρασαν πχ 3 ή 4 μέρες και λόγω κάποιου bug να λέει 7, αλλά εσυ να μην θυμάσαι ακριβώς πότε το φόρτισες. Οπότε παίρνεις σαν δεδομένο οτι όντως πέρασαν 7 μέρες.;)

Αξιοπερίεργα πρράγματα με αυτές τις μπαταρίες.

Εμένα πάντος ότι και να κάνω μου τρώει 2% περίπου την ώρα.

Το ψάχνω να δω τι φταίει αλλά ακόμα είμαι στο ψάξιμο.

Μιας και αναφέρθηκε: το viber καταναλώνει πολύ μπαταρία; (το έχω ενεργό στο παρασκήνιο και με live tile στην αρχική)

Φίλε μου μάλλον πρόκειται για bug. Το οτι βέβαια είσαι σε δίκτυο 2g συνέχεια, χωρίς viber κλπ και μόνο με fb (που απορώ πως μπορείς και σερφαρεις στο fb με 2g. Την παλεύεις; ) συμβάλει επικουρικά στο φαινόμενο αυτό. Αν κάνεις ένα soft reset και βάλεις το κινητό σε 3g θα έχεις πιο πραγματικά στοιχεία.

Υ.Γ Και μια ερώτηση. Μέτρησες εσύ προσωπικά 7,5 μέρες από την φόρτιση, ή απλά βασίστηκες ότι το λέει το κινητό. Ρωτάω επειδή μπορεί να πέρασαν πχ 3 ή 4 μέρες και λόγω κάποιου bug να λέει 7, αλλά εσυ να μην θυμάσαι ακριβώς πότε το φόρτισες. Οπότε παίρνεις σαν δεδομένο οτι όντως πέρασαν 7 μέρες.;)

τι bug? οτι κρατησε 7.5 μερες ειναι bug?

δε μπαινω με 2g στο internet. στο internet μπαινω με wifi....

και ναι, μετρησα προσωπικα 7,5 μερες!

τι bug? οτι κρατησε 7.5 μερες ειναι bug?

δε μπαινω με 2g στο internet. στο internet μπαινω με wifi....

και ναι, μετρησα προσωπικα 7,5 μερες!

Οχι δεν ειναι bug αν κρατησε οντως τοσο, γι' αυτο και ρωταω. Αλλα απο την στιγμη που μου λες οτι το μετρησες ο ιδιος, δεν ξερω τι συμβαίνει. Εγω με την black εχω ιδια αυτονομία με πριν. Αν σου βγαζει οντως 7,5 μερες μαλλον προκειται για μεμονωμένη περίπτωση και είσαι τυχερός.

Πραγματικά κ εμένα το 7.5 μέρες μου φαίνεται too much. Αν κ τα χαρακτηριστικά μιλάνε για χρόνο αναμονής 16 μέρες. Δλδ το αφήνεις χωρίς να το πειράξεις καν κ φτάνει τόσο. Εμένα να πω την αλήθεια μετά το black παρατήρησα οτι εχει μεγαλύτερη αντοχή η μπαταρία. Κάπου στις 2 μέρες είμαι τώρα με πολύ χρήση. Fb κ τηλέφωνα.

Τσεκάρετε τι εφαρμογές έχετε εγκαταστήσει. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πριν λιγες μερες η διαρκεια της μπαταριας μου δεν ηταν ουτε μιση μερα κ μου είχε φανεί εντελώς παράξενο. Νόμζα οτι χάλασε η μπαταρία. Εν τελη ενα πρόγραμμα μπαταρίας που είχα βάλει εκανε την ζημιά.! Δλδ πραγματικά ο άλλος γράφει λογισμικό να μετράει την μπαταρία κ αυτό την ξεθεώνει...Τι να πω....

τωρα μετα απο 1,5 μερα απο τη τελευταια φορτιση η μπαταρια ειναι στο 93%

δε ξερω αν θα ξανακρατησει 7.5 μερες παλι....

περιμενουμε

δεν εχω βαλει πολλα προγραμματα. γενικα το εχω "ελαφρυ"

στην αρχικη οθονη εχω τα κλασικα, μηνυματα, επαφες, gps, εικονες κτλ

Edited by aledjo

Αν κ τα χαρακτηριστικά μιλάνε για χρόνο αναμονής 16 μέρες. Δλδ το αφήνεις χωρίς να το πειράξεις καν κ φτάνει τόσο.

Εγώ πάντως όσο και να το αφήσω και να μη το ακουμπήσω ούτε 2 μέρες δε θα κρατήσει.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι και κλειστό θα τρώει μπαταρία...:p

Παιδες, εχω κατεβασει την 059T0B2 RM-892 VAR EURO FR CV BLACK, αλλα το care suite 2013.13.4.4 δεν βλεπει το 520. Εγκατεστησα το Care Suite PST 5.0 2013.49.3.30, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως να εγκαταστησω τη rom....Γινεται εγκατασταση σε offline mode? Το κινητο ειναι το γνωστο πλεον απο media markt

Παιδες, εχω κατεβασει την 059T0B2 RM-892 VAR EURO FR CV BLACK, αλλα το care suite 2013.13.4.4 δεν βλεπει το 520. Εγκατεστησα το Care Suite PST 5.0 2013.49.3.30, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως να εγκαταστησω τη rom....Γινεται εγκατασταση σε offline mode? Το κινητο ειναι το γνωστο πλεον απο media markt

Ποιο 520; το 925 εννοείς ε; κι εγώ αυτή φλάσαρα χτες βραδυ, τη γαλλική. Πολυ καλή μέχρι στιγμής και φυσικά με data sense και 4G.

Ακολούθησα τις οδηγίες και τη διαδικασία του forum xda και όλα πήγαν καλά με με NCS 2013.49.3.30

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Ποιο 520; το 925 εννοείς ε; κι εγώ αυτή φλάσαρα χτες βραδυ, τη γαλλική. Πολυ καλή μέχρι στιγμής και φυσικά με data sense και 4G.

Ακολούθησα τις οδηγίες και τη διαδικασία του forum xda και όλα πήγαν καλά με με NCS 2013.49.3.30

ακομα το 520 χρησιμοποιω, μεχρι να φλασαρω το 925 :P

24 ωρες μετα και η μπαταρια ειναι στο 83%

δηλαδη επεσε 10%

αν υπολογισουμε οτι την ημερα τρωει 10% τοτε = 10 μερες....

μειον τη χρηση , την αποκλιση και οτι στα 4% σβηνει, οι 7,5 μερες φαινονται λογικες.

για να δουμε

Kαλησπέρα. Εχω ενα θεμα με την εφαρμογή foursquare. Κανω sign in εδω κ πολυ καιρο μεσω του fb account μου κ ολα οκ . Προχθες την εκανα απεγκατασταση κ ξανα εγκατασταση γιατι ειχε φαει μια φλασια κ ειχαν κολλησει κατι ειδοποιήσεις. Με το που την ξαναβαζω παω να συνδεθω, μεσω fb, κ οταν βαζω username password μου γράφει Σφάλμα κ λέει τα εξής :

''Oι παράμετροι της εφαρμογής δεν επιτρέπους το συγκεκριμένο URL''

οτι να ναι....Εχουμε καμια ιδέα?

βρε παιδια ,κανεναν δεν ενοχλει αυτο περιεργο που εχει με τη δονηση που χτυπαει 3 φορες στην αρχη της κλησης και μετα τιποτα; εγω προσωπικα εχω χασει απειρες κλησεις ετσι...

Η μηπως υπαρχει κατι που ο φτιαχνει και δεν το χω παρει χαμπαρι;

Edited by kentavros321

Παιδια το κινητο εχει χρονομομετρο και αντιστροφη μετρηση? και που βλεπουμε ποια εκδοση εχει (amber black κτλπ) ?

και αυτο με την οθονη κλειδωματος δν δουλευει στο black?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Παιδια το κινητο εχει χρονομομετρο και αντιστροφη μετρηση? και που βλεπουμε ποια εκδοση εχει (amber black κτλπ) ?

και αυτο με την οθονη κλειδωματος δν δουλευει στο black?

Όχι δεν έχει από μόνο του αλλά μπορείς να κατεβάσεις από το store εφαρμογή για χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση αν πατήσεις stopwatch.

Για την έκδοση πηγαίνεις ρυθμίσεις και μετά πρόσθετα+πληροφορίες.

Αυτό με την οθόνη κλειδώματος που λες δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά αν λες για την glance screen (δηλαδή να σου δείχνει την ώρα όταν σβήνεις την οθόνη) κάτι το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στο 520 λόγο της τεχνολογίας της οθόνης του που δεν το υποστηρίζει και όχι θέμα software(black ή amber).

Toshiba TS605 -> Sony Ericsson W580 -> Sony Ericsson W995 -> Nokia Lumia 820 -> Xiaomi Redmi 4X

Όχι δεν έχει από μόνο του αλλά μπορείς να κατεβάσεις από το store εφαρμογή για χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση αν πατήσεις stopwatch.

Για την έκδοση πηγαίνεις ρυθμίσεις και μετά πρόσθετα+πληροφορίες.

Αυτό με την οθόνη κλειδώματος που λες δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά αν λες για την glance screen (δηλαδή να σου δείχνει την ώρα όταν σβήνεις την οθόνη) κάτι το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στο 520 λόγο της τεχνολογίας της οθόνης του που δεν το υποστηρίζει και όχι θέμα software(black ή amber).

σ ευχαριστω πολυ...δηλαδη το double tap to unlock δεν λειτουργει?

σ ευχαριστω πολυ...δηλαδη το double tap to unlock δεν λειτουργει?

Κανονικά λειτουργεί. Πήγαινε ρυθμίσεις->Αφή και ενεργοποίησε το.

Έχω αυτην την συσκευή και όταν κατεβάζω κάποια τραγούδια στο υπολογιστή και ύστερα τα περνάω στο κινητό αυτο, περνιούνται χωρίς όνομα ενώ τα κατεβάζω μια χαρά.

μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;

Έχω αυτην την συσκευή και όταν κατεβάζω κάποια τραγούδια στο υπολογιστή και ύστερα τα περνάω στο κινητό αυτο, περνιούνται χωρίς όνομα ενώ τα κατεβάζω μια χαρά.

μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;

Μπες στον win explorer και βρες το κινητο σου, μετα κανε ανοιγμα του 520 και βρες τον φακελο music.Εκει μπορεις να κανεις μετονομασια τα αρχεια μουσικης που εχεις κατεβασει.

Κλεψανε το 520 της δικιας μου... κι εδω τοποθετω την εξης ερωτηση: Αν ο επιδοξος κλεφτης εκανε κατευθειαν επαναφορα τηλεφωνου και σβηστηκαν ολα ακομη κι ο λογαριασμος της microsoft που ναι συνδεδεμενος με το τηλεφωνο η υπηρεσια ευρεσης χαμενου τηλεφωνου ειναι αχρηστη; (γτ μαλλον ετσι φαινεται) Ασχολιαστο που προς το παρον δεν γινεται με το imei να δωσει εντολη να μπλοκαριστει. Αλλα κι αν γινοταν αυτο υπαρχει προβλημα που ειναι ιταλικο;