Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα αυτό απλά θα ήθελα να έχει διάταξη όπως την αρχική

Λοιπόν μπαταρία 5 ώρες με 12% ακόμα.

Έτσι...

Μου αρέσει που το επιβαιβεωνεις ταξιδιώτη...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτσι...

Μου αρέσει που το επιβαιβεωνεις ταξιδιώτη...

Λοιπον Νικολα, αρκετα σε αφησαμε χαλαρο. Θελουμε να πας στο δια ταυτα. HTC One η Galaxy S4? :lol:

Εγω εχω βγαλει προ πολλου τα συμπερασματα μου και τα κατεθεσα... ;)

Λοιπον Νικολα, αρκετα σε αφησαμε χαλαρο. Θελουμε να πας στο δια ταυτα. HTC One η Galaxy S4? :lol:

Εγω εχω βγαλει προ πολλου τα συμπερασματα μου και τα κατεθεσα... ;)

Τα έχω πει τουλάχιστον 4φορες και θα το ξαναπώ...

Όποιος πάρει το ένα και αφήσει το άλλο απλά θα το μετανιώσει,γι αυτό και τα δύο...

Edit...

Είμαι σαμμυ δεν το κρύβω αλλά το one ήρθε για να μείνει...

Τα έχω πει τουλάχιστον 4φορες και θα το ξαναπώ...

Όποιος πάρει το ένα και αφήσει το άλλο απλά θα το μετανιώσει,γι αυτό και τα δύο...

Edit...

Είμαι σαμμυ δεν το κρύβω αλλά το one ήρθε για να μείνει...

Βρε συ, εδω ετσι οπως παμε δε θα μπορουμε να κρατησουμε κινητο ανω των 200 ευρω κι εσυ μιλας για 2?

Τρελη πολυτελεια :lol:

Χωρις πλακα, αν σε "υποχρεωναν" να κρατησεις ενα απο τα 2, σε ποιο θα κατεληγες?

Βρε συ, εδω ετσι οπως παμε δε θα μπορουμε να κρατησουμε κινητο ανω των 200 ευρω κι εσυ μιλας για 2?

Χωρις πλακα, αν σε "υποχρεωναν" να κρατησεις ενα απο τα 2, σε ποιο θα κατεληγες?

Μόλις δουλέψω και το άλλο είναι βέβαιο ότι θα σου πω...

Το one όντως είναι απίστευτο...

Το Note2 :p:D

Το One φυσικά γιατί άπαξ και το κάνει root είναι 200 μείον. :)

Πέρα απο την πλάκα το One είναι μια χαρά. Πάει καλά από μπαταρία, έχει άνετα μιάμιση ώρα οθόνη παραπάνω απο το HOX και λίγο πάνω από το Siii.

Γρήγορο είναι τέλεια οθόνη.

Σπάσιμο οτι θα πάρει 4.2 τον Αύγουστο και μην ακούτε τι λένε και πέρυσι έλεγαν θα το πάρει αμέσως το JB αλλά πέρασαν μήνες.

Εγώ επιμένω στο νοτελι οτι θα απέχω απο οτιδήποτε αλλο μέχρι να αποφασίσει ο Tim να βγάλει iphone στις 5.5" ίντσες:eek:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλά, αν περιμένουμε τον Tim σωθήκαμε Κώστα!! Πάντως και 4.2 να μην πάρει σύντομα εμένα δεν με απασχολεί καθόλου.. Έχω τώρα στο S3 4.1.2 και λίγο που δοκίμασα την 4.2 σε leak fw πραγματικά δεν είδα κάτι να με κάνει να θέλω 4.2 στην συσκευή μου απαραίτητα.. Επίσης χθες το σκίσαμε το One και η μπαταρία έδειχνε πολύ δυνατή με φωτεινότητα απίστευτη! Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να προτιμήσει κάποιος το S4 αν δεν έχει ένα επίπεδο πάνω φωτεινότητα.. Όπως είπε και ο Alex κάπου αλλού βγάλε ρε Sammy ips οθόνη και υλικά της προκοπής και ερχόμαστε με κλειστά τα μάτια.. Και άσε τις τσιγγουνιες με τα 16gb κι ας μου δίνεις sd card expansion :(

Το Note2 :p:D

Το One φυσικά γιατί άπαξ και το κάνει root είναι 200 μείον. :)

Πέρα απο την πλάκα το One είναι μια χαρά. Πάει καλά από μπαταρία, έχει άνετα μιάμιση ώρα οθόνη παραπάνω απο το HOX και λίγο πάνω από το Siii.

Γρήγορο είναι τέλεια οθόνη.

Σπάσιμο οτι θα πάρει 4.2 τον Αύγουστο και μην ακούτε τι λένε και πέρυσι έλεγαν θα το πάρει αμέσως το JB αλλά πέρασαν μήνες.

Εγώ επιμένω στο νοτελι οτι θα απέχω απο οτιδήποτε αλλο μέχρι να αποφασίσει ο Tim να βγάλει iphone στις 5.5" ίντσες:eek:

Καλα αυτο εννοειται Κωστα, ειναι ειλημμενη αποφαση μου να μην ξαναγορασω τιποτα χωρις Wacom digitizer. Απολυτως κανενα κινητο, smartpc κλπ κλπ. Απλα μου ειναι υπεραπαραιτητο.

Κι επειδη βλεπω οτι κανεις κατασκευαστης δεν ειναι διατεθειμενος να βγαλει καμια υλοποιηση της προκοπης, με μαθηματικη ακριβεια παμε για note 3.

On topic, τωρα, εχει παραλαβει κανεις αλλος απο εξπανσυς?

Προσπαθω να καταλαβω ποσο μεγαλο προβλημα υπαρχει με τη διαθεσιμοτητα της συσκευης.

Καλα αυτο εννοειται Κωστα, ειναι ειλημμενη αποφαση μου να μην ξαναγορασω τιποτα χωρις Wacom digitizer. Απολυτως κανενα κινητο, smartpc κλπ κλπ. Απλα μου ειναι υπεραπαραιτητο.

Κι επειδη βλεπω οτι κανεις κατασκευαστης δεν ειναι διατεθειμενος να βγαλει καμια υλοποιηση της προκοπης, με μαθηματικη ακριβεια παμε για note 3.

On topic, τωρα, εχει παραλαβει κανεις αλλος απο εξπανσυς?

Προσπαθω να καταλαβω ποσο μεγαλο προβλημα υπαρχει με τη διαθεσιμοτητα της συσκευης.

Τεράστιο πρόβλημα.Ο Νίκολας απο 8/3 ακόμα περιμένει.Εγώ βαρεθηκα και το πήρα απο amazon.Έφυγε την επόμενη μέρα της παραγγελίας (23/4) και αν σταθώ τυχερός Μ.Πεμπτη θα το έχω στα χέρια μου

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τεράστιο πρόβλημα.Ο Νίκολας απο 8/3 ακόμα περιμένει.Εγώ βαρεθηκα και το πήρα απο amazon.Έφυγε την επόμενη μέρα της παραγγελίας (23/4) και αν σταθώ τυχερός Μ.Πεμπτη θα το έχω στα χέρια μου

Μαλιστα, κριμα για την htc.

Αν δεν το λυσει αμεσα, χανει την καλυτερη προσπαθεια της εδω και χρονια και ζωτικης σημασιας funds για τη συνεχεια.

Φοβαμαι οτι αν δεν τα καταφερει με τα logistics της σε αυτη τη φαση, απλα θα αποχαιρετισουμε εναν ποιοτικοτατο και εμπειρο κατασκευαστη...

1η Μερα χρήσης και η Μπαταρία χτυπησε 5΄΄45 και απομενει ακόμα ενα 5%...

Μόλις μπήκε για φορτιση...

Πολύ βαριά χρήση,το καταλαβαίνετε μιας και ηταν η πρωτη μου μερα με το κινητό...

Χρήση μόνο wifi με 100+ φωτογραφίες και πολύ μα πολύ chatt στο watts up facebook browsing email και οτι αλλο είχα στο Νοτέλι σε καθημερινή βαση είχα και εδω...

Επίσης συνολικά μίλησα και 50 λεπτά

Νομίζω οτι το θεμα μπαταρία είναι στο παρελθόν για το one

Καλύπτει πιστεύω την μεγαλυτερη γκάμα χρηστών...

Αυριο θα δοκιμασω με μεικτή χρήση wifi-data να δουμε τι ψαρια πιάνει...

Να πω επίσης οτι το stand bay του εείναι σε σούπερ βαθμό,αλλα θα δοκιμαστεί και αποψε μόλις βγει απο την πρίζα με ανοιχτό to wifi

Μαλιστα, κριμα για την htc.

Αν δεν το λυσει αμεσα, χανει την καλυτερη προσπαθεια της εδω και χρονια και ζωτικης σημασιας funds για τη συνεχεια.

Φοβαμαι οτι αν δεν τα καταφερει με τα logistics της σε αυτη τη φαση, απλα θα αποχαιρετισουμε εναν ποιοτικοτατο και εμπειρο κατασκευαστη...

http://news.cnet.com/8301-1035_3-57581598-94/even-wall-street-is-left-impressed-with-the-htc-one/

Άσε τι έλεγαν πέρσι.

http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.htcinside.de%2Fhtc-one-android-4-2-2-update-mit-einigen-verbesserungen-soll-vor-der-tuer-stehen%2F

;)

Edited by inactiveuserxx876

Κι εγώ από τις 8/3 περιμένω για το μαύρο από expansys και εδώ και 3 μέρες λέει Διαθέσιμο στο λογαριασμό μου αλλά τπτ. Τους πήρα τηλ το μεσημέρι είπαν ότι περίμεναν κάποια κομμάτια σήμερα αλλά μπα τους είπαν για Τρίτη. Επίσης είπε ότι είμαστε στη τελική ευθεία και ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι.. Ήταν και το amazon σήμερα που το είχε στοκ σε μαύρο και ήμουν ένα βήμα πριν το παραγγείλω από εκεί αλλά είδα ότι δεν έχει εξπρες αποστολή και λέω άστο.. Άντε να δούμε...

Αναμενόμενο αυτό με τα quick settings. Όπως η Google τα έδωσε με την 4.2 το ίδιο περίμενα κι από την HTC. Αν έφτιαχναν κι έναν τρόπο να ενεργοποιήται η συσκευή με άλλο τρόπο από το power button θα ήταν μεγάλη υπόθεση.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Tribal εσύ κανε τον ταϊβανέζο φίλε,γιατί δεν σε είδα να γελάς τώρα...Δε θα ήταν καλύτερο να παραδεχόσουν το λάθος σου?

Akizaki η χρονολογία που έβαλα ειναι άπλα για έμφαση φίλε μου.Αυτα και κλείνω αρκη αν μην δω πάλι παραμύθια τις χαλιμας από μερικούς...

athkatla μεσα επεσες,γιατι το αποτέλεσμα το γνώριζα (υποπτευομουνα) είδη,απλα ηταν ευκαιρία να τα δουν και κάποιοι άλλοι,για να σταματήσει η παραμυθα. ;)

Ρε φίλε έλεος δηλαδή, μπαίνουμε να δούμε εντυπώσεις από τους χρήστες και διαβάζουμε όλη την ώρα εσένα να λες για την κάμερα. Που δεν θα το πάρεις κιόλας, οπότε καμιά σκορδοκαΐλα.

Εντάξει πειστηκαμε, είναι μάπα το one και η κάμερα του, έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορείς τώρα να πας στο παραδίπλα τοπικ και να μην μας ζαλιζεις άλλο; Αν δε το κατάλαβες, έγινες πολύ ενοχλητικός και κουραστικός.

Ευχαριστώ.

Εμένα μια φορά με καλύπτουν οι φωτογραφίες του, μιας και 9 στις 10 που τραβάω είναι κοντινές και πολλές φορές σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Επιτέλους ένα κινητό που θα μπορείς να βγάλεις αξιόλογες φωτογραφίες και μέσα στο σπίτι.

Επίσης οι μισοί από δω μέσα και βάλε, αν σας ανέβαζα φωτογραφίες χωρίς tags, σας υπογράφω δεν θα ξεχωριζατε ποιο τράβηξε ποια. Εκτός κι αν ήταν βραδινές :-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τις καλημερες μου σε ολους΄΄΄

Φαινεται και οτι σε stand bay τα πάει σουπερ...

Με ανοικτο wifi σε 10 ωρες 12΄΄30-10΄΄30 εχασε μόνο 3%

Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις avatar :D

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Τα λες και δίπλα και στεναχωρείς κάποιους γραφικούς εκεί που μετράνε τι γράφουμε και που!! Anyway, Νικόλα μου πολύ καλά ακουγόνται όλα αυτά για την μπαταρία! Τελικά φίλε πιστεύω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η απενεργοποιηση του Google Now.. Κανε τεστ σήμερα και με χρήση σε 3G αλλά εγώ από τα λεγόμενά σου πιστεύω ότι αυτή η συσκευή είναι απίστευτα καλή και μένα με καλύπτει απόλυτα.. Με περίμενες κιόλας να το βγάλω από τις ζελατίνες, είσαι πρώτος!!! Πάντως εδώ υπάρχει θέμα με το service της HTC και αυτό βλέπω σαν μόνο μείον στην απόκτησή της.. Για κάποιους που είναι στο εξωτερικό ίσως τα πράγματα είναι καλύτερα στο τομέα service :)

Καλημέρα παίδες. 5 και σήμερα...

:lol: Άσε το ίδιο και γώ... Αχ ρε Amazon... Το κακό είναι ότι θα παίζουν απεργίες την επόμενη εβδομάδα, βάλε και το ότι είναι μεγάλη εβδομάδα συν του ότι έχεις να κάνεις με Ελληνικά ταχυδρομεία... :ninja:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...