Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.5-2 μήνες καλά είναι εγω περίμενα 3 μήνες για tablet το οποίο ποτέ δεν το Παρελαβα και το είχα προ-πληρώσει :p

Taiwan rules:D

Εγω παρήγγειλα με το που βγήκε, ήμουν βιαστικός, οπότε δεν αποτελώ "δείγμα" !!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλοριζικο,αντε να δούμε και κανένα τεστ τις κάμερας από πρώτο χερι.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Ευχαριστώ για τις ευχές ,το απόγευμα θα τσεκάρω το track order απο DHL ,αλλά από παλαιότερες παραγγελίες ξέρω οτι αύριο

πρωι 11-12 θα είναι Αθήνα. Η διαδρομή είναι συνήθως :Γαλλία 16:00 > Γερμανία 04:00> Αθήνα 11-12 το πρωί

Αγγλία-Γερμανία και Αθήνα ήθελες να πεις:p

Αγγλικές όλες οι συσκευές από expansys.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αγγλία-Γερμανία και Αθήνα ήθελες να πεις:p

Αγγλικές όλες οι συσκευές από expansys.

Οι αποθήκες είναι στην Μασσαλία ,απο εκεί ξεκινάνε.

Και σε εμένα το w700 που έφυγε χθες από Expansys την Αγγλία έχει σαν αφετηρία...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ωραία πράγματα.Να είχαμε και το τηλέφωνο :lol:

Οι αποθήκες είναι στην Μασσαλία ,απο εκεί ξεκινάνε.

Νομίζω ο Αλεξ έχει δίκιο.Η Μασσαλία μας τελείωσε, αλλά τσέκαρε σήμερα το tracking

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ωραία πράγματα.Να είχαμε και το τηλέφωνο :lol:

Νομίζω ο Αλεξ έχει δίκιο.Η Μασσαλία μας τελείωσε, αλλά τσέκαρε σήμερα το tracking

Μπορεί, τουλάχιστον μέχρι πέρυσι ετσι ήταν όταν πήρα το ΗΟΧ

Σήμερα πήρα κι εγώ το πολυπόθητο email...έρχεται:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπάρχει στοκ, μόλις έκανα παραγγελία! Αύριο μου το στέλνουν! :yahoo:

Τρέξτε να προλάβετε!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NTBLV0/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Edited by inactiveuserxx876

Υπάρχει στοκ, μόλις έκανα παραγγελία! Αύριο μου το στέλνουν! :yahoo:

Τρέξτε να προλάβετε!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NTBLV0/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Εχει επιλογή για 1-2 ημέρες παράδοση ?

Εχει επιλογή για 1-2 ημέρες παράδοση ?

3-7 η καλυτερη επιλογή που σου δίνει...

Αν εισαι τυχερός σε 3-4 εργασιμες το παιρνεις αν οχι 6-7 θα το εχεις τουλαχιστον σιγουρα!!!

Εγω θα περιμένω την αγαπημενη expansys

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

3-7 η καλυτερη επιλογή που σου δίνει...

Αν εισαι τυχερός σε 3-4 εργασιμες το παιρνεις αν οχι 6-7 θα το εχεις τουλαχιστον σιγουρα!!!

Εγω θα περιμένω την αγαπημενη expansys

Το δικό μου έφυγε πέμπτη και το παρέλαβα την επόμενη πέμπτη ... μου κάνει εντύπωση γιατί σε μερικά προιόντα σου δίνει και επιλογή 1-2 ημέρες (τα οποία πολλές φορές είναι και κατά πολύ φθηνότερα).

Τι στο καλό συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω.

Το δικό μου έφυγε πέμπτη και το παρέλαβα την επόμενη πέμπτη ... μου κάνει εντύπωση γιατί σε μερικά προιόντα σου δίνει και επιλογή 1-2 ημέρες (τα οποία πολλές φορές είναι και κατά πολύ φθηνότερα).

Τι στο καλό συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω.

Δεν έβγαλα ποτέ άκρη με amazon. By the way, λέει in stock και dispatch 26/4 (φυσικά και δεν προχώρησα στη παραγγελία)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν έβγαλα ποτέ άκρη με amazon. By the way, λέει in stock και dispatch 26/4 (φυσικά και δεν προχώρησα στη παραγγελία)

To 26/4 που το είδες ? γιατι εγω βλέπω Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available.Επίσης το παραγγειλε ενας γνωστός μου πρίν λίγο και του έγραψε οτι θα γίνει dispatched σήμερα.

To 26/4 που το είδες ? γιατι εγω βλέπω Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available.Επίσης το παραγγειλε ενας γνωστός μου πρίν λίγο και του έγραψε οτι θα γίνει dispatched σήμερα.

Προχώρησα τη παραγγελία και έγραφε dispatched 26/4 (την ολοκλήρωσα και όταν είδα το 26/4 την ακύρωσα)

edit: είχα επιλέξει το free super saver delivery, μάλλον για αυτό το έβγαζε τοι 26/4

Με courier έρχεται ή ταχυδρομείο?

Edited by afilopou

Παντως κτγμ το Μαυρο ειναι μια κλαση ομορφοτερο απο το ασημί, hands down. Απορώ με τους αστηριχτους φοβους καποιων για δηθεν ξεφλουδισμα που τους οδηγησε να αλλαξουν το μαυρο με το ασημι, ΕΛΕΟΣ ρε παιδια, καλο το ασημι, αλλα το μαυρο ειναι Απαιχτο, ΤΟΡ χαλαρα.... Με στοιχειωδη προσοχή δεν παθαινει τιποτα, το λεω εκ πειρας απο το μαυρο HTC One S που ειχαν βγει καποια ελαχιστα αρχικα κομματια με ξεφλουδισμα κ εγω που το πηρα 3 μηνες μετα δεν εχει βγαλει τιποτα μεχρι τωρα

Παντως κτγμ το Μαυρο ειναι μια κλαση ομορφοτερο απο το ασημί, hands down. Απορώ με τους αστηριχτους φοβους καποιων για δηθεν ξεφλουδισμα που τους οδηγησε να αλλαξουν το μαυρο με το ασημι, ΕΛΕΟΣ ρε παιδια, καλο το ασημι, αλλα το μαυρο ειναι Απαιχτο, ΤΟΡ χαλαρα.... Με στοιχειωδη προσοχή δεν παθαινει τιποτα, το λεω εκ πειρας απο το μαυρο HTC One S που ειχαν βγει καποια ελαχιστα αρχικα κομματια με ξεφλουδισμα κ εγω που το πηρα 3 μηνες μετα δεν εχει βγαλει τιποτα μεχρι τωρα

Συμφωνούμε απόλυτα όμως στη τελική είναι προσωπικό γούστο του καθένα! :)

Πήγα χθες από ένα phones4u εδώ στο Λονδίνο να το δω από κοντά και είχαν μόνο το ασημί κι αυτό σε μια περιεργη θήκη οπότε ευχαριστηθηκα μόνο την οθόνη του. Αναμονή για το μαύρο!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αν και οπαδος του μαύρου, μαυρα ολα μου τα κινητά, μαυρα τα 2 μου αμαξια (slk, fiesta) αυτη την φορα επέλεξα το ασημι γιατι κανει την διχρωμία με το μαυρο μπροστα και του αναδεικνύει της γραμμες του.

Ειναι καθαρα θεμα γουστου αλλα το ασημι ειναι ομορφοτερο σαν συσκευη...

Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Ελλάδα πάντως. Θέλει κανείς δωράκι; :P

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Tuesday, April 23, 2013 Location Time Pieces

2 Processed at LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 15:39

1 Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 00:00

EXPANSYS Europe SAS,

Parc Eureka,256 Rue de Thor,

CS 9055434960 Montpellier,

Cedex 2, FRANCEN° SIRET: 44408879300047

NAF: 4652ZTVA Intra C: GB 150 3591 32

Tel: +33 4 11 92 01 40, Fax: +33 4 67 45 12 25

Tuesday, April 23, 2013 Location Time Pieces

2 Processed at LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 15:39

1 Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 00:00

EXPANSYS Europe SAS,

Έτσι.Απο τοτε που ουσιαστικά έκλεισε το ελληνικό Expansys και οι παραγγελίες έφευγαν απο Γαλλία τα παντα έχουν μεταφερθεί στην Αγγλία.Απο εκείνο το σημείο και μετα τόσο η επικοινωνία όσο και οι διαθεσιμοτητες του "ελληνικού" Expansys είναι για κλάματα.Ας οψεται η ευκολία που έχει με το ενδοκοινοτικο αφμ (amazon handtec κτλ αναγκαστικά στέλνουν το εμπόρευμα στην έδρα της εταιρειας)

@Finn βάλε μας και εσύ φυτιλια τώρα :D:D:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...