Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ενταξει δεν εχω σκοπο να το χαραξω και με κλειδια ουτε να το πυροβολησω:lol:. Αλλα θηκη κλπ θα ηθελα να μην του βαλω (εξαιρειται ο screen protector).

Απλα ετσι οπως το ειπατε νομιζα οτι γρατζουνιεται με τη μια. Ειχα κ αλλες αλουμινενιες συσκευες. Το Ν8 ας πουμε χωρις ποτε να εχει φορεσει θηκη, οταν το πουλησα το αλουμινιο του δεν ειχε το παραμικρο σημαδι. Επιπλεον στο macbook pro που το κουβαλαω καθε μερα μαζι μου, το αλουμινιο του ειναι μια χαρα. Αφου οταν το αγοραζα κ ειχα ενδοιασμους για την αντοχη του υλικου, ο πωλητης εβγαλε κλειδι μπροστα μου και προσπαθουσε να το χαραξει χωρις αποτελεσμα. Και μιας κ εχω τοσο θετικες εμπειριες απ το συγκεκριμενο υλικο φανταστηκα οτι δεν γινεται το one να ειναι η εξαιρεση... Ειδικα μαλιστα οταν γραφουν πως κ η ποιοτητα του αλουμινιου που χρησιμοποιησε η htc ειναι απ τις καλυτερες...

Αντε να το φερουν σε κανα μαγαζι να το δουμε απο κοντα... Αυτη αναμονη σκοτωνει.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τί είπε???Ότι ακόμα και το πλαστικό μπορεί να πάθει την ίδια ζημιά! Που σε κάλυψε λοιπόν όταν επανειλήμενα γράφεις για αλουμίνιο και κ*-++ς μαϊμούδων??Εγώ λοιπόν ως ΧΡΗΣΤΗΣ του τηλεφωνου και κάποια άλλα παιδιά εδω μέσα δεν έχουμε κάποιο θέμα.Επαναλαμβάνω το τηλέφωνο χρησιμοποιείται χωρίς θήκη.Θέλεις να βγάλεις άχρηστη την κατασκευή?Βγάλτη.Απλά μένεις μόνος σου

Α και εγώ μιλάω παράλογα.Δεκτό

Ακόμα και το πλαστικό μπορεί να το πάθει καλά ειπε.Με την μόνη διάφορα,οτι εδώ ότι πάθει λόγο τις unibody κατασκευής,είναι ΜΟΝΙΜΟ.Unibody κατασκευή είναι και το Ιpod touch μου,και παρόλο που τα προσέχω όλα τα πράγματα μου σαν τα μάτια μου,είναι παντελώς αδύνατο να μην σημαδευτούν.Τωρα αν είναι καλή κατασκευή η αν προτιμάς υλοποίηση,η όχι θα το δειξει ο χρόνος και το buy and sell :)

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Το S4 δεν είναι δύσκολο να το ξεφορτωθεί,το δύσκολο θα είναι να ξεφορτωθεί το ονε,όταν μετά απο μερικούς μήνες χρήσης θα έχει γίνει σαν τις μαϊμούς τον...το αλουμίνιο.Εκεί να δεις μετά δυσκολία... Αλλά αν θυμαμαι καλά οι περισσότεροι είχαν πει ότι δεν τους ενοχλεί.Θα το δούμε λοιπόν στην πορεία :)

Ακόμα και το πλαστικό μπορεί να το πάθει καλά ειπε.Με την μόνη διάφορα οτι,εδώ ότι πάθει λόγο τις unibody κατασκευής,είναι ΜΟΝΙΜΟ.Τωρα αν ειναι καλή κατασκευή η αν προτιμάς υλοποίηση η οχι θα το δειξει ο χρόνος και το buy and sell :)

Με το σκεπτικό σου, ισχύει το ίδιο ακριβώς και στα iphone, δηλαδή αλουμίνιο και unibody!

Έχω δει πολλά iphone που δεν είναι σαν της μαϊμούς τον κ@λ%....

Και επίσης οκ, αν γρατζουνιστεί το καπάκι στο s4 το αλλάζεις, ενώ στο one όχι....Δεν υπαρχει περιπτωση να γρατζουνιστεί στο s4 η οθόνη ή το περιμετρικό πλαστικό???Κι αυτό unibody δεν είναι???

Πολλοί σε διάφορα κινητά κάνουνε διάφορα τεστ με κλειδια, μαχαίρια, πριόνια στην οθόνη για να αποδείξουν ότι δε γρατζουνιέται....Ξαφνικά το βάζουμε στη τσάντα της γυναίκα μας και το βγάζουμε χαρακωμένο!

Το αλουμίνιο του one λοιπόν γρατζουνιέται φυσιολογικά.....όσο γράτζουνιέται κάθε σώμα εκτός απο διαμάντι.

Άρα η λογική σου δε στέκει αν το καλοσκεφτείς....

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

θηκη για το κοσμημα, δοκιμασμενη σε πολλα κινητα. Μιλαμε για πραγματικο δερμα, αριστη ποιοτητα και την στελνουν μεσω FedEx σε 2-3 μερες παραλαμβανεις εαν ειναι σε στοκ φυσικα. Ειναι λιγο ακριβη αλλα μιλαμε για δερμα.

http://www.senacases.com/htc-cases/one/ultraslim/

προς τους mod, εχει πεσει τελευταια πολυ troll στο θεμα για το κινητο.

Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

θηκη για το κοσμημα, δοκιμασμενη σε πολλα κινητα. Μιλαμε για πραγματικο δερμα, αριστη ποιοτητα και την στελνουν μεσω FedEx σε 2-3 μερες παραλαμβανεις εαν ειναι σε στοκ φυσικα. Ειναι λιγο ακριβη αλλα μιλαμε για δερμα.

Το σκούρο καφέ μου αρέσει πολύ...

Είναι όντως πολύ δυνατή η θήκη...

Την παραγγέλνω τώρα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ποτε δε μου αρεσαν/βολευαν οι pouch θηκες...

επιμενω οτι η καλυτερη και αυτη που δεν πιο αρμονικα με το κινητο ειναι της ιδιας της htc

και κορυφη αξεσουαρ (αν και ακριβο)

http://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_item.aspx?i=237546&phone=246667

6000mAh...φτανει για περιπου 3 πληρεις φορτισεις του κινητου...:)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Ακόμα και το πλαστικό μπορεί να το πάθει καλά ειπε.Με την μόνη διάφορα,οτι εδώ ότι πάθει λόγο τις unibody κατασκευής,είναι ΜΟΝΙΜΟ.Unibody κατασκευή είναι και το Ιpod touch μου,και παρόλο που τα προσέχω όλα τα πράγματα μου σαν τα μάτια μου,είναι παντελώς αδύνατο να μην σημαδευτούν.Τωρα αν είναι καλή κατασκευή η αν προτιμάς υλοποίηση,η όχι θα το δειξει ο χρόνος και το buy and sell :)

Δεν απαντας στα ερωτηματα μου.Οταν θα δουλεψεις το τηλεφωνο και θα εχεις σφαιρικη αποψη ελα να το συζητησουμε.Till then οι αποψεις σου γερνουν προς μια πλευρα και ολα τα αλλα ειναι στραβα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Με το σκεπτικό σου, ισχύει το ίδιο ακριβώς και στα iphone, δηλαδή αλουμίνιο και unibody!

Έχω δει πολλά iphone που δεν είναι σαν της μαϊμούς τον κ@λ%....

Και επίσης οκ, αν γρατζουνιστεί το καπάκι στο s4 το αλλάζεις, ενώ στο one όχι....Δεν υπαρχει περιπτωση να γρατζουνιστεί στο s4 η οθόνη ή το περιμετρικό πλαστικό???Μόνο Κι αυτό unibody δεν είναι???

Άρα η λογική σου δε στέκει αν το καλοσκεφτείς....

Έχεις δει όμως και πολλά που είναι έτσι δεν είναι :) Δεν μιλάω καν για το 4 και ούτε και θέλω να το βάλουμε στην συζήτηση,δεν θέλω να πάει άλλου το πράγμα.Εγω ειδα οτι μερικά πράγματα που ειχα πει εξ αρχης για την κατασκευή βγαίνουν αληθινά σιγα σιγα.Απο εκει και περα σε οποίους αρέσει καλα κάνουν και την υποστηρίζουν.Απο εκει και πέρα εύχομαι να μην σας τύχη και τα δείτε μπροστά σας.

αφιλοπου πια ερωτήματα να απαντήσω? Βλέπεις να μιλάω για κάτι που έχει να κάνει με το κινητό σαν hardware,που πρέπει να το δω δουλεύοντας το?Τι πρέπει ακριβώς να δουλέψω για να γνωρίζω το αυτονόητο...Εξαλλου μίλησα εφόσον υπάρχουν είδη περιστατικά με το συγκεκριμένο θέμα.Τελος πάντων όπως είπα θα τα δούμε στην πορεία,πάντως χαίρομαι που μερικοί το λένε και δεν χρυσώνουν το χάπι...

Edited by arfi-gorgona

Να πω και για ένα θετικό ανάμεσα απ'τα πολλά θετικά που έχει αυτή η συσκευή που μου έκανε εντύπωση, και το τοποθετώ στη κορυφή μαζί με τη ποιότητα της συσκευής.

Δεν ξέρω τι έχουν κάνει με την εφαρμογή του Dialer, αλλά είναι απίστευτη. Φορτώνει άμεσα, μπορείς να κάνεις ταχύτατα μια κλήση (η ένταση του ακουστικού στη συνομιλία είναι φοβερή) και το πιο σπουδαίο για μένα, με το που πατήσεις το κουμπί για να τελειώσει η κλήση, σε έχει πετάξει πίσω στο μενού που ήσουν προηγουμένως σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς καθυστερήσεις και πολλά πολλά, σε σημείο που όταν ο συνομιλητής τερματίσει πρώτος τη κλήση δεν προλαβαίνεις καν να πατήσεις το κουμπί τερματισμού και σε έχει πετάξει ήδη στο προηγούμενο μενού που ήσουν. :)

Διαβάζοντας όσο περισσότερα άθρα, reviews, Threads γίνεται και βλέποντας πάρα πολλά video στο Youtube κατέληξα κι εγώ ότι το επόμενο κινητό μετά το Arc θα είναι το One. Είναι το καλύτερο για την φετινή χρονιά, τόσο απλά. Απλά να αρχίσει να έχει διαθεσιμότητα και να πέσει και λίγο η τιμή του μέχρι τον Σεπτέμβρη..

Το Galaxy για μένα κόπηκε στο πλαστικό κάλυμμα. Δεν ξαναπαίρνω πλαστικό τηλέφωνο μετά το Arc, μου έλειψε το μέταλλο του Milestone. Και το iPhone δεν ανταγωνίζεται καν, λιγότερες από 4.3" δεν παίρνουμε πλέον. Επίσης η οθόνη και ο ήχος του One απ' ότι καταλαβαίνω είναι αξεπέραστα αυτήν την στιγμή.

Περιμένω να δω και την HTC πώς θα το υποστηρίξει, αν και το ότι ήδη έχει δώσει update είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Διαβάζω εν τω μεταξύ και τα άπειρα σχόλια και τις αντιπαραθέσεις για την κάμερα. Μία άποψη κι από εμένα:

Βγάζοντας φωτογραφίες εδώ και χρόνια με τα αποκλειστικά (LG Viewty, Xperia Arc) ποτέ μα ποτέ δεν εκτύπωσα καμία. Όλες στον υπολογιστή/iPad τις βλέπω και σε fb/twitter κλπ. Μια χαρά υπεραρκετές-καθαρές είναι για αυτήν την χρήση. Και από τα δείγματα που βλέπω του One που ανεβάζετε και πάλι εξαιρετικές είναι για αυτήν την χρήση και για ακόμα παραπάνω ίσως.

Για το ακόμα παραπάνω όποιος θέλει παίρνει ψηφιακή, είτε compact είτε DSLR. Τόσο απλά. Όποιος θέλει να ασχοληθεί έστω και ερασιτεχνικά με την φωτογραφία θα χρειαστεί μία φωτογραφική μηχανή, δεν θα βγει με το smartphone για φωτογράφηση. Με 370 ευρώ πλέον παίρνεις μία Nikon 3100 με έναν απλό φακό. Αν κάποιος θέλει κινητό για να τραβάει super φωτογραφίες ας πάρει ένα Galaxy S 3 με 350 και ας δώσει τα υπόλοιπα (700 για iPhone, Galaxy S4, HTC one..) για μία dSLR. Και κινητάρα θα έχει και θα βγάζει απείρως καλύτερες φωτογραφίες. :cool:

--- Sony Xperia 5 II ---

Να πω και για ένα θετικό ανάμεσα απ'τα πολλά θετικά που έχει αυτή η συσκευή που μου έκανε εντύπωση, και το τοποθετώ στη κορυφή μαζί με τη ποιότητα της συσκευής.

Δεν ξέρω τι έχουν κάνει με την εφαρμογή του Dialer, αλλά είναι απίστευτη. Φορτώνει άμεσα, μπορείς να κάνεις ταχύτατα μια κλήση (η ένταση του ακουστικού στη συνομιλία είναι φοβερή) και το πιο σπουδαίο για μένα, με το που πατήσεις το κουμπί για να τελειώσει η κλήση, σε έχει πετάξει πίσω στο μενού που ήσουν προηγουμένως σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς καθυστερήσεις και πολλά πολλά, σε σημείο που όταν ο συνομιλητής τερματίσει πρώτος τη κλήση δεν προλαβαίνεις καν να πατήσεις το κουμπί τερματισμού και σε έχει πετάξει ήδη στο προηγούμενο μενού που ήσουν. :)

Το λογικό είναι να είναι έτσι. Δεν είναι όλοι Samsung :p

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

επιμενω οτι η καλυτερη και αυτη που δεν πιο αρμονικα με το κινητο ειναι της ιδιας της htc

ακου, δεν ειναι ολες οι pouch οι ιδιες, παιζει σημαντικο ρολο η ποιοτητα της θηκης στο θεμα κατασκευης και στο υλικο. Οι φθηνες και αυτες που κυκλοφορουν στα μαγαζια ειναι απο δερματινη, υφασμα και πλαστικο οπου δεν καθονται καλα σαν υφη στο χερι. Ασε που αλλες φορες κολυμπαει το κινητο μεσα και γενικα δινουν πολλες φορες ογκο. Η συγκεκριμενη ειναι απο μαλακο γνησιο δερμα οπου δινει καλη αισθηση οταν την κρατας με το χερι και το κινητο το αγκαλιαζει μεσα σχετικα σφιχτα. Τελος δεν δινει ογκο. Σε κινητα κοσμηματα οπως iphone, one κτλ.. πολυ κοσμος θελει να εχει την αισθηση της κατασκευης του κινητου στα χερια του και να μην δινει ογκο η εκαστοτε θηκη.

Edited by DoctorM

Έτσι ακριβώς...

Γι αυτό αλλά και άλλα πολλά τα ονομάζω παιδικές ασθένειες από πλευράς Σάμμυ...

Τεσπα αφού εδώ μιλάμε για το one θα ξαναπώ ότι είναι εκτός τις κάμερας το πιο πλήρες τηλέφωνο...

Προσωπική γνώμη μου πάντα!!!

Επειδη ουτε και εμενα μου αρεσουν οι pouch ουτε οι flip cover και αυτη ειναι καλη προταση μονο που δεν εχει σε αλλα χρωματα

http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Case-Ultra-Thin-Air-case-for-HTC-One-Soft-Clear-/190826581125?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c6e268c85

Και εδω κοιτα

http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Frosted-HTC-One-M7-Case-Super-Shield-Shell-Cover-Free-Screen-Protector-/300902075674?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item460f294d1a

Γενικα παντως ψαχνοντας σε ebay και amazon για θηκη ποιοτικη σε μη μαυρο η γκρι χρωμα δεν βρηκα κατι αξιολογο:(

Τι στο καλο δηλαδη:wacko:

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αλέξη για εμάς που καπνιζουμε υπάρχει και αυτή η λύση!!!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ την χρεισημοποιω

Επειδη ουτε και εμενα μου αρεσουν οι pouch ουτε οι flip cover και αυτη ειναι καλη προταση μονο που δεν εχει σε αλλα χρωματα

http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Case-Ultra-Thin-Air-case-for-HTC-One-Soft-Clear-/190826581125?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c6e268c85

Γενικα παντως ψαχνοντας σε ebay και amazon για θηκη ποιοτικη σε μη μαυρο η γκρι χρωμα δεν βρηκα κατι αξιολογο:(

Τι στο καλο δηλαδη:wacko:

ειναι λιγο glossy...γυαλιστερη καπως...χμμμμμμμ....

με το pouch εχεις το κακο οτι χανεις notifications , ειναι μπελας να το εχεις στην τσεπη κτλ...

γουστα ειναι αυτα...:)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

με το pouch εχεις το κακο οτι χανεις notifications , ειναι μπελας να το εχεις στην τσεπη κτλ...

μετα της pouch, η επομενη λυση ειναι λεπτη θηκη πλατης και τελος καποιο full body screen protector.

Αλέξη για εμάς που καπνιζουμε υπάρχει και αυτή η λύση!!!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ την χρεισημοποιω

Χα χα ναι ετσι ακριβως αλλα για εσας τους καπνιστες οχι για εμενα:p

Αν και τα προσεχω πολυ τα κινητα μου και θηκη βαζω σε ολα τα κινητα μου ανεκαθεν και ουτε το One θα αποτελει εξαιρεση αν το τσιμπησουμε.

Παντως σε flip cover αυτη μου αρεσει και εχει και διαφορα χρωματακια

http://www.ebay.co.uk/itm/KLD-Smart-Ultra-thin-Flip-PU-Leather-Case-Cover-for-NEW-HTC-One-M7-32GB-/300884768130?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item460e213582

Η οπως λες η επισημη της htc

http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/81973-gallery/HTC-One-Double-Dip-Hard-Shell-24.jpg

Χα χα ναι ετσι ακριβως αλλα για εσας τους καπνιστες οχι για εμενα:p

Αν και τα προσεχω πολυ τα κινητα μου και θηκη βαζω σε ολα τα κινητα μου ανεκαθεν και ουτε το One θα αποτελει εξαιρεση αν το τσιμπησουμε.

Παντως σε flip cover αυτη μου αρεσει και εχει και διαφορα χρωματακια

http://www.ebay.co.uk/itm/KLD-Smart-Ultra-thin-Flip-PU-Leather-Case-Cover-for-NEW-HTC-One-M7-32GB-/300884768130?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item460e213582

Η οπως λες η επισημη της htc

http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/81973-gallery/HTC-One-Double-Dip-Hard-Shell-24.jpg

Αλεξ αυτη αν τη βαλεις-βγαλεις 3-4 φορες απο τη συσκευη σου θα τη σκαψει, εγγυημενα.

Δεν εχει καποια επενδυση εσωτερικα και επειδη εφαρμοζει firmly (λογικο) ειναι δεδομενο πως θα κανει ζημια, ειδικα στην πλατη της συσκευης.

Τη δοκιμασα στο φιλο Νικο (extreme-mobile).

Οπως εγραψα και παραπανω, τα αυθεντικα αξεσουαρ για το one (και δη οι θηκες) ενω ειναι ωραιες σαν συλληψη, ειναι κακες σε υλοποιηση...

ΥΓ το καλο με τις flip (οπως και με την ωραια KLD που ποσταρες) ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις την εφαρμογη smart cover που παιζει υποδειγματικα στο one και καταργεις οριστικα το -αβολο- power button...

Edited by v@gelis

Η Flip cover προσωπικά μου φαίνεται η καλύτερη λύση για το συγκεκριμένο κινητό.Χωρις βάλε βγάλε σε pouch και με λιγοστές πιθανότητες να πάθει κατι.

Αλεξ αυτη αν τη βαλεις-βγαλεις 3-4 φορες απο τη συσκευη σου θα τη σκαψει, εγγυημενα.

Δεν εχει καποια επενδυση εσωτερικα και επειδη εφαρμοζει firmly (λογικο) ειναι δεδομενο πως θα κανει ζημια, ειδικα στην πλατη της συσκευης.

Τη δοκιμασα στο φιλο Νικο (extreme-mobile).

Οπως εγραψα και παραπανω, τα αυθεντικα αξεσουαρ για το one (και δη οι θηκες) ενω ειναι ωραιες σαν συλληψη, ειναι κακες σε υλοποιηση...

Αρα ακυρο αυτη και τι μενει τωρα?!

Αυτη που εχεις και λειτουργει σαν smart cover και με το που την ανοιξεις ''ξυπναει'' η οθονη ποια ειναι?

Παντως αν ειναι δυνατον να μην μπορεις να βρεις μια μεγαλυτερη ποικιλια απο θηκες ετσι ωστε να βρεις καποια που σου ταιριαζει καλυτερα:mad::ninja:

Είχα δει μια πολύ ωραία σε μεταλλικό finish από την Rock νομίζω κάποιες σελίδες πίσω.. Γενικά δεν μπορώ ούτε pouch style ούτε flip, δεν είχα ποτέ σε κανένα τηλέφωνο.. Το one δυστυχώς θέλει την προστασία του αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σωστά?? :p

Αρα ακυρο αυτη και τι μενει τωρα?!

Αυτη που εχεις και λειτουργει σαν smart cover και με το που την ανοιξεις ''ξυπναει'' η οθονη ποια ειναι?

Παντως αν ειναι δυνατον να μην μπορεις να βρεις μια μεγαλυτερη ποικιλια απο θηκες ετσι ωστε να βρεις καποια που σου ταιριαζει καλυτερα:mad::ninja:

Διαλεξε οποια flip θελεις, εγω εχω την original. Ολες θα παιζουν εξαιρετικα με αυτη την εφαρμογη.

Επιμενω οτι δουλευει τελεια, γιατι συνδυαζει και τον proximity sensor και κατα συνεπεια ακομα και 30 μοιρες να ανοιξει (φερνω ενα παραδειγμα) πχ τρεχοντας και εχοντας το σε τσεπη δεν ξυπναει η συσκευη, παρα μονο αν ανοιξει πληρως!!!

Για το κλεισιμο το εχω ορισει στα 5 δευτερολεπτα, ετσι ωστε να αποφευχθουν ακουσιες κινησεις (περασματα) του χεριου μου πανω απο τον sensor...

Είχα δει μια πολύ ωραία σε μεταλλικό finish από την Rock νομίζω κάποιες σελίδες πίσω.. Γενικά δεν μπορώ ούτε pouch style ούτε flip, δεν είχα ποτέ σε κανένα τηλέφωνο.. Το one δυστυχώς θέλει την προστασία του αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σωστά?? :p

Αυτη λες?

http://www.vanberry.com/rock-slim-pc-back-cover-case-for-htc-one-m7-gray/

Φιανεται καλη προταση παντως:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...