v@gelis Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ο Brian Klug ένας απο τους ποιο καταρτισμένους mobile editors έχει γράψει ένα μικρο MSc Thesis για το ONE 15.000 λέξεων!!! Νομίζω οτι ποίο λεπτομερή αναφορά/review δεν θα έκανε ουτε η HTC που σχεδίασε το προιόν. Όποιος έχει το κουράγιο και αντέχει να το διαβάσει ας ρίξει μια ματιά.... Πραγματι, το review που παραθετεις ειναι ισως ο,τι πιο επαγγελματικο στο χωρο σημερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Επειδή βλέπω να υπάρχουν αναφορές σε Reviews απο ξενα sites δεν είδα πουθενα να αναφέρεται το πληρέστερο review που κυκλοφορεί για το ΟΝΕ: http://www.anandtech.com/show/6747/htc-one-review Ο Brian Klug ένας απο τους ποιο καταρτισμένους mobile editors έχει γράψει ένα μικρο MSc Thesis για το ONE 15.000 λέξεων!!! Νομίζω οτι ποίο λεπτομερή αναφορά/review δεν θα έκανε ουτε η HTC που σχεδίασε το προιόν. Όποιος έχει το κουράγιο και αντέχει να το διαβάσει ας ρίξει μια ματιά.... Μάνο αυτό είναι και το review που με έκανε να ακυρώσω την παραγγελία του iPhone 5 και να δώσω μια τελευταία ευκαιρία σε συσκευή Android. Πάντα εμπιστευόμουν anandtech αλλά σε αυτό το review ο klug πραγματικά έδωσε ρέστα! Είναι τόσο πλήρες και αναλυτικό το review και από την άλλη καταλαβαίνεις τον πραγματικό ενθουσιασμό του reviewer με το προϊόν που λές ΤΟ ΘΕΛΩ... Και όντως η πραγματικότητα τουλάχιστον στην περιπτωσή μου και με βάση αυτά που ψάχνω από ένα κινητό, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του review. Εύχομαι μόνο να πάει καλά σε πώλήσεις και να ανακάμψει η εταιρία που μύησε πολλούς από εμάς στα σοβαρά smartphones...(Τα θυμάστε τα Q-Tek; ) Επίσης ελπίζω να βελτιωθεί και το support της εταιρίας τόσο σε επίπεδο software με αναβαθμίσεις αλλά και σε επίπεδο Hardware με σωστό service (γιατί η Arvato είναι για κλωτσιές) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τάσο δεν σε κόβω να γυρνάς στο iphone. Έλεγες να περιμένεις αλλα σε βλέπω να μένεις στο Android. Βέβαια τώρα τελευταία αλλάζεις τα κινητά σαν τα πουκάμισα και χαίρομαι που κατι σε κέρδισε :p μιας και εχεις μια πιο έμπειρη ματιά. Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τάσο δεν σε κόβω να γυρνάς στο iphone. Έλεγες να περιμένεις αλλα σε βλέπω να μένεις στο Android. Βέβαια τώρα τελευταία αλλάζεις τα κινητά σαν τα πουκάμισα και χαίρομαι που κατι σε κέρδισε :p μιας και εχεις μια πιο έμπειρη ματιά. Θοδωρή πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που άλλαξα κινητά σαν τα πουκάμισα όπως λές...είναι κρίμα να δίνεις ένα μισθό για κινητό και όλο να ανακαλύπτεις πράγματα που να μην σου αρέσουν. Το θέμα είναι ότι με τα 2 προηγούμενα κινητά δεν θα ήμουν ποτέ ικανοποιημένος στο βαθμό που θα ήθελα. Όσα κινητά με ικανοποιούσαν τα κρατούσα πάντα για 2 χρονάκια. Το one απ'ότι φαίνεται θα είναι ένα από αυτά (αν και με το android δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Θοδωρή πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που άλλαξα κινητά σαν τα πουκάμισα όπως λές...είναι κρίμα να δίνεις ένα μισθό για κινητό και όλο να ανακαλύπτεις πράγματα που να μην σου αρέσουν. Το θέμα είναι ότι με τα 2 προηγούμενα κινητά δεν θα ήμουν ποτέ ικανοποιημένος στο βαθμό που θα ήθελα. Όσα κινητά με ικανοποιούσαν τα κρατούσα πάντα για 2 χρονάκια. Το one απ'ότι φαίνεται θα είναι ένα από αυτά (αν και με το android δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι :p ) Τα έχουμε πει και καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Γιαυτό είπα πως χαίρομαι που βρήκες αυτο που ήθελες. Για να μην βγούμε offtopic πρέπει να περάσω μια βόλτα να καμαρωσω την αφεντιά του Edited May 6, 2013 by tpal Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Προσοχή πάντως στο αλουμινιο,κάνει σημάδι με την σκέψη και μόνο χωρίς πέσιμο. Έχει παραλάβει τελικά κανένας μαύρο ώστε να πεί εντυπώσεις και για αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εμένα μου λες. Ήδη έχει 3 και σκέφτομαι να το δώσω φτηνά και να πάρω άλλο. Και μπροστά κάνει εύκολα,έχω φίλο που το προσέχει πολύ και το βάζει σε θήκη πάντα κι όμως έκανε μπροστά από άγνωστο λόγο. Στο μαύρο δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο,πάντως δεν νομίζω τουλάχιστον να την παθαίνει εύκολα όλο και κάτι θα ακούγαμε Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Εδωσα κι εγω το s4 μου σήμερα και περιμένω ελπίζω την Πέμπτη το ΟΝΕ μου...:):):):) Αφου το ξεφορτωθηκες το S4 παλι καλα:p Εκανες την ενδεδειγμενη ενεργεια;) Αναμενουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ο λογος σου θα παιξει σημαντικο λογο στην οποια αποφαση μου μιας και εισαι κατοχος του 920 και ετσι θα μας πεις τα προτερηματα και μειονεκτηματα του σε σχεση με το Lumia και αν αξιζει η μεταβαση. Εννοειται η θηκη ειναι υπεραπαραιτητη σε αυτο το κινητο απο την πρωτη ημερα διοτι μαλλον και το να φτερνιστεις κινδυνευει σε χαρακιες,κα δεν νομιζω τουλαχιστον εγω που ειμαι ψειρας σε αυτα να το ανεχτω:);) Edited May 7, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Αφου το ξεφορτωθηκες το S4 παλι καλα:p Εκανες την ενδεδειγμενη ενεργεια;) Αναμενουμε αναλυτικες εντυπωσεις και ο λογος σου θα παιξει σημαντικο λογο στην οποια αποφαση μου μιας και εισαι κατοχος του 920 και ετσι θα μας πεις τα προτερηματα και μειονεκτηματα του σε σχεση με το Lumia και αν αξιζει η μεταβαση. Εννοειται η θηκη ειναι υπεραπαραιτητη σε αυτο το κινητο απο την πρωτη ημερα διοτι μαλλον και το να φτερνιστεις κινδυνευει σε χαρακιες,κα δεν νομιζω τουλαχιστον εγω που ειμαι ψειρας σε αυτα να το ανεχτω:);) Το S4 δεν είναι δύσκολο να το ξεφορτωθεί,το δύσκολο θα είναι να ξεφορτωθεί το ονε,όταν μετά απο μερικούς μήνες χρήσης θα έχει γίνει σαν τις μαϊμούς τον...το αλουμίνιο.Εκεί να δεις μετά δυσκολία... Αλλά αν θυμαμαι καλά οι περισσότεροι είχαν πει ότι δεν τους ενοχλεί.Θα το δούμε λοιπόν στην πορεία :) Edited May 7, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Αν είχε και μία κάμερα ίδια με αυτές που κυκλοφορούν σε άλλα τηλέφωνα τότε θα ήταν το πιο πλήρες κινητό της αγοράς... Μόνο αυτό το πιο μεμπτό του σημείο... Τίποτα άλλο... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ρε παιδια σοβαρα μιλατε τωρα? Το αλουμινιο του χαρασσεται τοσο ευκολα? Δεν ειναι καλο αυτο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ρε παιδια σοβαρα μιλατε τωρα? Το αλουμινιο του χαρασσεται τοσο ευκολα? Δεν ειναι καλο αυτο.... Ευκολα δεν χαραζετε!!! Τωρα αν το σερνεις σε επιφάνειες τότε ναι θα έχεις θέμα... Κοντεύει 10 ήμερο και μιας και δεν εχουν ερθει ακομα οι θηκες το εχω γυμνό,και δεν εχω δει κατι... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ρε παιδια σοβαρα μιλατε τωρα? Το αλουμινιο του χαρασσεται τοσο ευκολα? Δεν ειναι καλο αυτο.... Φιλε μου ειναι κουβεντες ανθρωπων που δεν το εχουν καν στα χερια τους.Εχω δει posts τοσο για το one οσο και για το s4 που δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα (αληθεια,δεν το σταματε? κουρασε!)Το εχω μια εβδομαδα γυμνο και δεν εχει το παραμικρο. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Φιλε μου ειναι κουβεντες ανθρωπων που δεν το εχουν καν στα χερια τους.Εχω δει posts τοσο για το one οσο και για το s4 που δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα (αληθεια,δεν το σταματε? κουρασε!)Το εχω μια εβδομαδα γυμνο και δεν εχει το παραμικρο. Ετσι Ακριβως!!!Καλός ηρθες Αγαπητε μου!!!:D:D:D Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Φιλε μου ειναι κουβεντες ανθρωπων που δεν το εχουν καν στα χερια τους.Εχω δει posts τοσο για το one οσο και για το s4 που δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα (αληθεια,δεν το σταματε? κουρασε!)Το εχω μια εβδομαδα γυμνο και δεν εχει το παραμικρο. Με μόνη διαφορά ότι ο ταξιδιωτης το έχει στα χέρια του,και προφανώς και ο φίλος του.Λένε ψέματα? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 [Q] HTC One - Rear Scratch Test? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 :shoot: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλά τα έχουν παίξει, χαλάνε τα κινητά τσάμπα και βερεσέ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 thanx,,,δεν ειμαι υπερ των flip θηκων...η αντιστοιχη "απλη" με αυτη που προτεινεις ειναι της Htc επισης.... πολυ ομορφη και η πρωτη , της Diztronic... δεκτες και αλλες προτασεις...:) http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367425056&sr=8-2&keywords=htc+one+spigen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Ρε παιδια σοβαρα μιλατε τωρα? Το αλουμινιο του χαρασσεται τοσο ευκολα? Δεν ειναι καλο αυτο.... Αμα το πετας σαν φρισμπυ ναι χαρασσεται. Κατα τα αλλα δεν προκειται να κανει κιχ με στοιχειωδη προσοχη (θηκη ειτε μονιμη, ειτε pouch), αλλα και γυμνο αν δεν το πετας σαν κλασικος ελληναρας πανω σε... βραχια... Edited May 7, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Λοιπόν,το αλουμίνιο του δεν θα κάνει πολύ εύκολα κάποιο σημάδι,δεν είναι όμως και δύσκολο να κάνει. Ο φίλος προφανώς την πάτησε από κόκκο άμμου πού μπήκε στην θήκη pouch του. Είναι λογικό να κάνει σχετικά εύκολα κάποια γρατζουνιά χωρίς να το έχει χύμα κάποιος.αλουμίνιο είναι κι όχι κάποιο υλικό πού θα μείνει ανέπαφο. Και το πλαστικό κάνει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Με μόνη διαφορά ότι ο ταξιδιωτης το έχει στα χέρια του,και προφανώς και ο φίλος του.Λένε ψέματα? Δεν γνωριζω τί χρηση κανουν.Αυτο που γνωριζω απο τη χρηση που κανω εγω,ειναι οτι δεν ειναι τοσο τραγικα οπως περιγραφονται.Επισης αν θελει δικηγορο ο Γιαννης θα σε παρει τηλεφωνο Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Δεν γνωριζω τί χρηση κανουν.Αυτο που γνωριζω απο τη χρηση που κανω εγω,ειναι οτι δεν ειναι τοσο τραγικα οπως περιγραφονται.Επισης αν θελει δικηγορο ο Γιαννης θα σε παρει τηλεφωνο Καλός θα του δώσω το τηλέφωνο να με πάρει όταν χρειαστεί δικηγόρο,να σε καλά που μου βρίσκεις δουλειά.Οσο για τα υπόλοιπα,πιστεύω ότι με κάλυψε ο Γιάννης με τα λεγόμενα του.Μιλάει λογικά ο άνθρωπος... Edited May 7, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδια μην τρελαθούμε και μην ψάχνουμε να πούμε κάτι που δεν ισχύει,εγώ έχω το one μια εβδομάδα με κανονική χρήση χωρίς θήκη γιατί περιμένω να βρω καμία καλή και δεν έχει κανένα θέμα το τηλέφωνο από γρατζουνιές,τώρα εάν πέσει από τον γκρεμό ακόμα δεν ξερω δεν μου έχει τύχη,όταν έχεις ένα τέτοιο κουκλι έχεις και την στοιχειώδη προσοχή.αφού η γυναίκα μου μου κάνει παράπονα ότι όλο αυτό χαϊδεύω B-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Καλός θα του δώσω το τηλέφωνο να με πάρει όταν χρειαστεί δικηγόρο,να σε καλά που μου βρίσκεις δουλειά.Οσο για τα υπόλοιπα,πιστεύω ότι με κάλυψε ο Γιάννης με τα λεγόμενα του.Μιλάει λογικά ο άνθρωπος... Και τί είπε???Ότι ακόμα και το πλαστικό μπορεί να πάθει την ίδια ζημιά! Που σε κάλυψε λοιπόν όταν επανειλήμενα γράφεις για αλουμίνιο και κ*-++ς μαϊμούδων??Εγώ λοιπόν ως ΧΡΗΣΤΗΣ του τηλεφωνου και κάποια άλλα παιδιά εδω μέσα δεν έχουμε κάποιο θέμα.Επαναλαμβάνω το τηλέφωνο χρησιμοποιείται χωρίς θήκη.Θέλεις να βγάλεις άχρηστη την κατασκευή?Βγάλτη.Απλά μένεις μόνος σου Α και εγώ μιλάω παράλογα.Δεκτό Edited May 7, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts