eimaiallou Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μπήκα στο expansys (http://www.expansys.com.gr/htc-one-black-246665/) μόλις και είδα πως εμφανίζουν το μαύρο σα διαθέσημο καλά πόσο πλάκα μας κάνουν???? πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 σιγα σιγα με γυρνάτε και εκει που περιμενα και θα πέρνα το s4 τωρα ειμαι πιο κοντα στο one.ακομα δεν μπόρεσα να το δω απο κοντα να το επεξεργαστώ ρε γμτ.μονο σε dummy διπλα σε s4 demo.:) Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Με σκοτώνεις εσύ τωρα...βλέπω να την κάνω την αλλαγή. .... Αν κανείς την αλλαγη που το One είναι πολύ πιο κοντά στο 920 από πολλές πλευρές αναμένω εντυπώσεις μιας και έχεις το 920 τώρα και άρα αν εσένα σε πείσει απ όλες τις πλευρές άρα και εμένα θα με πείσει εξίσου. Νούμερο ένας παράγοντας βέβαια η οθόνη του και ειδικά τώρα με συνεχόμενη ηλιοφάνεια πως ειναι σε σχεση με το 920 και αν διαπιστώσεις και καλύτερη αυτονομία από το 920 ψηνομαι και εγω,αλλα βέβαια αφού την πιάσω live σε κανά κατάστημα να τσεκάρω με το on/off button να το μεταφέρω στα volume και αν δουλεύουν όλα όπως πρέπει σε σχέση με BT Handsfree κλπ. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μπήκα στο expansys (http://www.expansys.com.gr/htc-one-black-246665/) μόλις και είδα πως εμφανίζουν το μαύρο σα διαθέσημο καλά πόσο πλάκα μας κάνουν???? Δυστυχώς έτσι κάνουν τόσο καιρό τώρα.. Γράφουν "διαθέσιμο" για να τσιμπήσουν παραγγελίες.. Ειδικά το μαύρο δεν ξέρω πως θα είναι διαθέσιμο όταν όλοι το ψάχνουν εδώ και καιρό.. Υπομονή παιδιά, Καλή Ανάσταση σε όλους :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δυστυχώς έτσι κάνουν τόσο καιρό τώρα.. Γράφουν "διαθέσιμο" για να τσιμπήσουν παραγγελίες.. Ειδικά το μαύρο δεν ξέρω πως θα είναι διαθέσιμο όταν όλοι το ψάχνουν εδώ και καιρό.. Υπομονή παιδιά, Καλή Ανάσταση σε όλους :) Έχω κάνει τη παραγελία εδώ και ένα μήνα και ακόμη περιμένω και, τώρα λένε διαθέσιμο???? ε ρε μηνννννννιύσεις που θα πέσουν!!!!!:p:p:p:p:p:p πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Αν κανείς την αλλαγη που το One είναι πολύ πιο κοντά στο 920 από πολλές πλευρές αναμένω εντυπώσεις μιας και έχεις το 920 τώρα και άρα αν εσένα σε πείσει απ όλες τις πλευρές άρα και εμένα θα με πείσει εξίσου. Νούμερο ένας παράγοντας βέβαια η οθόνη του και ειδικά τώρα με συνεχόμενη ηλιοφάνεια πως ειναι σε σχεση με το 920 και αν διαπιστώσεις και καλύτερη αυτονομία από το 920 ψηνομαι και εγω,αλλα βέβαια αφού την πιάσω live σε κανά κατάστημα να τσεκάρω με το on/off button να το μεταφέρω στα volume και αν δουλεύουν όλα όπως πρέπει σε σχέση με BT Handsfree κλπ. Ηδη ψηθηκα για την αλλαγή και έβαλα σε αγγελία το s4 μου...;) Stay tuned... Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ηδη ψηθηκα για την αλλαγή και έβαλα σε αγγελία το s4 μου...;) Stay tuned... Αν επιτρέπετε πόσο ;;στείλε pm. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εχεις κανει κανενας ρουτ να μας πει την διαδικασια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Αν και Samsungακιας, μπορω να πω οτι πολυ γουσταρω το One (παλιος χρηστης HD2...). Αναρωτιεμαι για 2 πραγματακια (εκανα το σχετικο search, αλλα λογω του ογκου καπου χαθηκα, συγχωρεστε με αν εχουν απαντηθει...) 1. Απο τα 32gb αποθ. χωρου, ποσα ειναι διαθεσιμα? Στο Galaxy S4 απ'οτι διαβαζω, ειναι διαθεσιμα τα 9 απο τα 16... :( 2. Τι ακριβως "επαθε" το Sense? Αλλιως το θυμαμαι, αλλιως το βλεπω... Και δεν αναφερομαι στα menus, αλλα στην εμφανιση του καιρου που πολυ μου ειχε αρεσει... Ευχαριστω, καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εχεις κανει κανενας ρουτ να μας πει την διαδικασια; Αλήθεια ποιος να έχει τολμήσει να ρουταρει... Από τις μοναδικές φορές που δεν με ενδιαφέρει να το ρουταρω, αν και με τρώει μέσα μου!!! Βασικά Άκη πρώτα θέλει μέσα από το site της HTC να ξεκλειδώσεις τον blotware, και μετά ξεκινάς την διαδικασία του ρουταρισματος... Εγώ πάντως παιδιά, να μην λέω πολλά λόγια δύσκολα θα επιχειρήσω... Καλό Πάσχα σε όλους... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εχει πολυ υλικο μεσα στο xda που ειναι πειρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Αν και Samsungακιας, μπορω να πω οτι πολυ γουσταρω το One (παλιος χρηστης HD2...). Αναρωτιεμαι για 2 πραγματακια (εκανα το σχετικο search, αλλα λογω του ογκου καπου χαθηκα, συγχωρεστε με αν εχουν απαντηθει...) 1. Απο τα 32gb αποθ. χωρου, ποσα ειναι διαθεσιμα? Στο Galaxy S4 απ'οτι διαβαζω, ειναι διαθεσιμα τα 9 απο τα 16... :( 2. Τι ακριβως "επαθε" το Sense? Αλλιως το θυμαμαι, αλλιως το βλεπω... Και δεν αναφερομαι στα menus, αλλα στην εμφανιση του καιρου που πολυ μου ειχε αρεσει... Ευχαριστω, καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους. 1.Περιπου 25gb 2. sense 5.Πολυ πιο ομορφο απο το 4.5 Αλήθεια ποιος να έχει τολμήσει να ρουταρει... Από τις μοναδικές φορές που δεν με ενδιαφέρει να το ρουταρω, αν και με τρώει μέσα μου!!! Βασικά Άκη πρώτα θέλει μέσα από το site της HTC να ξεκλειδώσεις τον blotware, και μετά ξεκινάς την διαδικασία του ρουταρισματος... Εγώ πάντως παιδιά, να μην λέω πολλά λόγια δύσκολα θα επιχειρήσω... Καλό Πάσχα σε όλους... Bootloader προεδραρα :D:D Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Μολις κυκλοφορησει κανονικα και μπει και σε stand καταστηματων και υπαρχει s4 διπλα στο One, θα δουμε πολυ κοσμο να συρρεει στο παρον φορουμ. Εδω θα ειμαστε ;) Παιδια, ουτε εγω εχω διαθεση να μπω στη διαδικασια - ουτε καν root. Το note 2 που πηρα σημερα ξανα με το που αποσφραγισα εγινε root - custom rom. Εδω το κινητακι δε θελω να το αγγιξω καν... Edited May 4, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μολις κυκλοφορησει κανονικα και μπει και σε stand καταστηματων και υπαρχει s4 διπλα στο One, θα δουμε πολυ κοσμο να συρρεει στο παρον φορουμ. Εδω θα ειμαστε ;) Παιδια, ουτε εγω εχω διαθεση να μπω στη διαδικασια - ουτε καν root. Το note 2 που πηρα σημερα ξανα με το που αποσφραγισα εγινε root - custom rom. Εδω το κινητακι δε θελω να το αγγιξω καν... συμφωνω απολυτα.Ειναι το απολυτο android αυτη τη στιγμη.το εχω δυο μερες και το θαυμαζω.ολα τα λεφτα.Καλη ανασταση παιδες. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μολις κυκλοφορησει κανονικα και μπει και σε stand καταστηματων και υπαρχει s4 διπλα στο One, θα δουμε πολυ κοσμο να συρρεει στο παρον φορουμ. Εδω θα ειμαστε ;) ειλικρινα, δεν ξερω με τι ψυχη μπορει καποιος να αγορασει το s4 οταν θα εχει διπλα του αυτο το κοσμημα. Ειναι σαν κατασκευη το καλυτερο κινητο μακραν. Ακομα και οι τελευταιοι διστακτικοι iphonakides θα αλλαξοπιστησουν φετος. Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Αλήθεια ποιος να έχει τολμήσει να ρουταρει... Από τις μοναδικές φορές που δεν με ενδιαφέρει να το ρουταρω, αν και με τρώει μέσα μου!!! Βασικά Άκη πρώτα θέλει μέσα από το site της HTC να ξεκλειδώσεις τον blotware, και μετά ξεκινάς την διαδικασία του ρουταρισματος... Εγώ πάντως παιδιά, να μην λέω πολλά λόγια δύσκολα θα επιχειρήσω... Καλό Πάσχα σε όλους... Δηλαδή Νίκο αν κάνεις ρουτ δεν θα ανέβει κι άλλο; αν εχω καταλάβει ενδιαφέρον τόσο όσο σε βαθμό note 2 out of the box Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) ειλικρινα, δεν ξερω με τι ψυχη μπορει καποιος να αγορασει το s4 οταν θα εχει διπλα του αυτο το κοσμημα. Ειναι σαν κατασκευη το καλυτερο κινητο μακραν. Ακομα και οι τελευταιοι διστακτικοι iphonakides θα αλλαξοπιστησουν φετος. Δεν ειναι δυνατο να βλεπεις αυτο το κοσμημα και διπλα την απολυτη πλαστικουρα τιμολογημενη με τον ιδιο τροπο κι ενω ξερεις οτι δεν εχει τιποτα παραπανω να προσφερει (το αντιθετο)! Τελος παντων, περι ορεξεως... ΥΓ καλα με το μηλο δεν ασχολουμαι καθολου. Η ψαλιδα εχει ανοιξει για τα καλα... ΥΓ 2 Σκεφτεται κανεις αλλος να του βαλει ζελατινα τυπου zagg? Γενικα αποφευγω ρευστα στις συσκευες και δη υγρα, αλλα εδω μιλαμε για εργο τεχνης που δεν πρεπει να κρυψουμε με συμβατικη θηκη... Edited May 4, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δεν ειναι δυνατο να βλεπεις αυτο το κοσμημα και διπλα την απολυτη πλαστικουρα τιμολογημενη με τον ιδιο τροπο κι ενω ξερεις οτι δεν εχει τιποτα παραπανω να προσφερει (το αντιθετο)! Τελος παντων, περι ορεξεως... ΥΓ καλα με το μηλο δεν ασχολουμαι καθολου. Η ψαλιδα εχει ανοιξει για τα καλα... ΥΓ 2 Σκεφτεται κανεις αλλος να του βαλει ζελατινα τυπου zagg? Γενικα αποφευγω ρευστα στις συσκευες και δη υγρα, αλλα εδω μιλαμε για εργο τεχνης που δεν πρεπει να κρυψουμε με συμβατικη θηκη... Για την zagg πιστεύω θα χάσεις απαλότητα στην κύλιση του δαχτυλου όσο για το μηλο και τους φανς του δεν ξέρω τι έχουν να χτυπήσουν ακόμα. Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Για την zagg πιστεύω θα χάσεις απαλότητα στην κύλιση του δαχτυλου όσο για το μηλο και τους φανς του δεν ξέρω τι έχουν να χτυπήσουν ακόμα. Βασικα ειναι ρισκο τα υγρα στη συσκευη. Αυτο ειναι το βασικοτερο. Για το orange peel effect συμφωνω, αλλα δε με πολυνοιαζει, εχω δει τυπου zagg σε συσκευες φιλων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Βασικα ειναι ρισκο τα υγρα στη συσκευη. Αυτο ειναι το βασικοτερο. Για το orange peel effect συμφωνω, αλλα δε με πολυνοιαζει, εχω δει τυπου zagg σε συσκευες φιλων... Είναι κρίμα να χάσεις αυτήν την ωραία αίσθηση αλλα οκ.:) Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δεν ξέρω το λέτε εσείς αλλά εγώ προσωπικά όταν το πάρω θα το rootάρω και απλά χαλάλι του!! Μόνο και μόνο να μην έχω ενοχλητικές διαφημίσεις, να αφήσω ότι θέλω από εφαρμογές και να έχω ένα ωραίο εικονίδιο μπαταρίας (με ποσοστό %) πάνω δεξιά :p!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Ήρθε και το δικό μου το πρωί επιτέλους!!! Από μαύρο πήγα σε ασημί τελικά. Λοιπόν, έχω δει ότι έχει και δεν έχει στο youtube για το One και για να πω την αλήθεια, το είχα αδικήσει πολύ το ασημί. Παιδιά από κοντά δεν "υπάρχει" η συσκευή, μεγάλη διαφορά από το να το βλέπεις από κάμερα και άλλο από κοντά!! Το ίδιο και για το κουτί του που μου φαινόταν μεγαλούτσικο αλλά καμιά σχέση είναι μικρό σχετικά και συμμαζεμένο. Κρατώντας το One στο ένα χέρι και το μηλόφωνο5 στο άλλο λες εντάξει ας βάλω το μηλόφωνο στο συρτάρι...τα λόγια είναι περιττά! Από τις 11 το πρωί μέχρι και τώρα που γράφω στο φόρουμ, το σετάρω και έχω ακόμη αρκετή μπαταρία. Το βλέπω να πηγαίνει καλά σε αυτόν τον τομέα.. Συνοπτικά τα θετικά: Εμφάνιση, Ποιότητα κατασκευής, Οθόνη, Ήχος, Επιδόσεις, 0 lag, ποιότητα κλήσης, Η εφαρμογή του Gallery όπου σου μοντάρει κλιπάκια με τις φώτος που τράβηξες!! Χαίρεσαι να τραβάς φωτογραφίες! (Εμφανής η βελτίωση της κάμερας μετά το update), και μάλλον αυτονομία, θα δείξει από αύριο. Αρνητικά: Χμμ...προς το παρών δύσκολο να βρω κάτι! Ίσως στη πορεία.. (Ούτε καν μου πέρασε απ'το μυαλό ότι δεν αφαιρείται η μπαταρία ή και ότι δεν δέχεται sd. Προσωπικά δεν μ'ενοχλεί) Δουλεύοντας και με το S4 για λίγο και έχοντας τώρα το One, πιστεύω είναι το κορυφαίο μέχρι στιγμής και ίσως το κινητό του '13. (Στη κατηγορία smartphones και όχι tabletphones, θεωρώ άλλη κατηγορία το Note II π.χ και άλλη το One) Αυτά τα λίγα από μένα.. Edited May 4, 2013 by ampalaeas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 first@expansys.com Thank you for your recent purchase of an HTC One Double Dip Case. Unfortunately, it has just come to our attention that there is a minor fault with the case which could affect the microphone. Therefore, we will be providing you with a new case, free of charge, in the next couple of days. We apologise for the inconvenience that this has caused. Best Regards, Expansys Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Ας είναι καλά ................................ Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Άλλο είναι το πρόβλημα της θήκης, αλλά καλοδεχουμενο;) first@expansys.com Thank you for your recent purchase of an HTC One Double Dip Case. Unfortunately, it has just come to our attention that there is a minor fault with the case which could affect the microphone. Therefore, we will be providing you with a new case, free of charge, in the next couple of days. We apologise for the inconvenience that this has caused. Best Regards, Expansys Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Ας είναι καλά ................................ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εγώ πάντως παρατηρησα να ξεβάφει μαυρο απο την θήκη σε μερικές γωνίες με την HTC One Double Dip Case , εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο ? Χρονια πολλά σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts