Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παιδια παντως δεν τοχα σκεφτει το θεμα.ετσι εστειλα email για αλλαγη στο expansys της παραγγελιας μου σε ασημι.Που θα ειναι και πιο νωρις σε διαθεσιμοτητα,αφου στο μαυρο αλλαξε παλι σε δεκα εργασιμες αρα το handtech εχει δικιο αρχες Μαιου παει.

Μη σου πω μέσα Μαϊου.Είναι ωραίο μεν αλλά επειδή δεν είναι φυσικο, έχει θεματάκια.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η διαθεσιμοτητα αυτου του κινητου εχει καταντησει αηδια ειναι η πρωτη φορα που εχω κουραστεί να περιμενω ειχα την ελπιδα οτι κατι θα αλλαξει αλλα δυστυχως η αποφαση ειναι πια οριστικη s4 μια και αυτο στο expansys απο οτι βλεπω δεν εχει δωσει κανενα σημειο διαθεσης

Παιδιά έχουν ρίξει το βάρος στην Αμερική για πολλούς λόγους.

Εκεί θα παει ο μεγαλύτερος αριθμός των πρώτων συσκευών.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά έχουν ρίξει το βάρος στην Αμερική για πολλούς λόγους.

Εκεί θα παει ο μεγαλύτερος αριθμός των πρώτων συσκευών.

Ηδη γνωστός απο Αμερική μου είπε πως έχει το τηλέφωνο. Ομως και εκεί οι ρυθμοί διάθεσης είναι όπως και εδώ.

Νεότερο στο expansys.com : 80 in stock Now !!

Ηδη γνωστός απο Αμερική μου είπε πως έχει το τηλέφωνο. Ομως και εκεί οι ρυθμοί διάθεσης είναι όπως και εδώ.

Νεότερο στο expansys.com : 80 in stock Now !!

Καλά... Μην δίνεις καμία μα καμία βάση τη γράφει το expansys...

Να ξέρετε ότι αν σπεύσουν και ακυρώσουν καμία 500αρια παραγγελίες θα ρίξει και κανένα 20ρικο και την τιμή του...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Να και μια φώτο με χιονισμένο τοπίο!!

https://www.dropbox.com/s/061v21yqcp99elx/OneBright.jpg?m

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Δεν της έφταναν ολα ,έφαγε και ενα ban ηδη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246517

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αυτή δεν είναι καλή.

Προηγούμενα δείγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Είναι τραβηγμένη κάπως μακριά και ίσως χάνει λιγάκι,σε σχέση με τις άλλες που είναι κοντά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Το Expansys αυριο 24 του μηνός παραλαμβάνει κομματια...

Ακριβεί αριθμό ακόμα δεν μου λένε αλλα πιστεουν οτι θα είναι αρκετα για να καλύψουν οσο το δυνατόν περισσότερες παραγγελίες τους...

Ας ελπίσουμε να ειμαστε μεσα...

Εμενα πριν λιγο μου ειπαν οτι ,παραλαβη και σε ασημι και σε μαυρα εχουν ενημερωση οτι θα εχουν τελη Μαιου.θα παραλαβουν 450 κομματια μαυρα και διακοσια πενηντα ασημι.και μετα ξανα ασημι στις εξι Μαιου.ρε παιδια μας δουλευουν?Αςπαρει ακι ενας τριτος να δουμε σε αυτον τι θα πουνε.

Τι να πω...

Ας πάρει και κάποιος άλλος να δούμε τι θα του πούνε...

Πάντως μια κύρια Ζησιμοπούλου που μιλάω εγώ αυτά μου είπε...

Η Ζησιμοπουλου εχτες το μεσημερι μου ειπε αυτο που γραψες εσυ,ενω η Κουιδη μου ειπε σημερα το πρωι αυτο.Στην δε εξελιξη της παραγγελιας μου πιυ σημερα την αλλαξα απο μαυρο σε ασημι,φαινεται παραλαβη το ασημι σε εννια ημερες.

Σε εμενα λεει 3 μερες περιπου το ασημι και 4 μερες περιπου το μαυρο...

Οτι να ναι δηλαδη!!!

Δεν της έφταναν ολα ,έφαγε και ενα ban ηδη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246517

Πρέπει να εχεις δίκιο Αργυρη οτι ισως το παραπάνω και το παρακάτω λιγκ να λενε την αλήθεια γιατι αργεί τόσο η συσκευη

http://www.pestaola.gr/nokia-htc-one-hdr-mic-chip/

Πρέπει να εχεις δίκιο Αργυρη οτι ισως το παραπάνω και το παρακάτω λιγκ να λενε την αλήθεια γιατι αργεί τόσο η συσκευη

http://www.pestaola.gr/nokia-htc-one-hdr-mic-chip/

H jp morgan να τα βλέπει αυτά που έκανε σύσταση αγοράς της μετοχής της HTC (που στη δουλειά μου, όταν ακούω σύσταση αγοράς πάντα σημαίνει ΠΟΥΛΑ)

Η Ζησιμοπουλου εχτες το μεσημερι μου ειπε αυτο που γραψες εσυ,ενω η Κουιδη μου ειπε σημερα το πρωι αυτο.Στην δε εξελιξη της παραγγελιας μου πιυ σημερα την αλλαξα απο μαυρο σε ασημι,φαινεται παραλαβη το ασημι σε εννια ημερες.

Κι εμενα η Ζησιμοπουλου την προηγουμενη εβδομαδα μ ειχε πει για πεμπτη η παρασκευη αν θυμαμαι καλα 1000 κομματια θα παραλαβουν κ οτι οι παραγγελιες ειναι πιο λιγες! Και στο λογαριασμο μου στο expansys λεει αναμενεται σε περιπου 2 μερες για το μαυρο!! Ας ειναι αυτη η τελευταια εβδομαδα!! Ακους εκει να περιμενουμε 2 μηνες ενα κινητο... :-)

και απο handtec δεν βλέπω update στην παραγγελία οπότε όλοι περιμένουν την htc...

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 τεμαχια

23/04/2013 Sent email - EXPANSYS - Shipped order xxxxxxxxxxx

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 τεμαχια

Επιτέλους!!Κόντεψες να μπείς στο βιβλίο Guiness.Καλορίζικα :lol::lol:

Αρα ειχε δικιο αυτή το πρωι που πηρα και μου είπε για αυριο οτι έρχονται κομμάτια...

Για να δουμε!!!

Αντε με το καλό

Με το καλό να τα λάβεις!! Το καλό είναι ότι θα τα έχεις μες την εβδομάδα ενώ εμείς το βλέπω από βδομάδα να έρχονται..ή μήπως όχι; :mad:

1.5-2 μήνες καλά είναι εγω περίμενα 3 μήνες για tablet το οποίο ποτέ δεν το Παρελαβα και το είχα προ-πληρώσει :p

Taiwan rules:D

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ για τις ευχές ,το απόγευμα θα τσεκάρω το track order απο DHL ,αλλά από παλαιότερες παραγγελίες ξέρω οτι αύριο

πρωι 11-12 θα είναι Αθήνα. Η διαδρομή είναι συνήθως :Γαλλία 16:00 > Γερμανία 04:00> Αθήνα 11-12 το πρωί

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...