CityBong Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 UPDATE Guess what! Tο συγκεκριμένο listing μάλλον πήγε στο κάλαθο των αχρήστων. "This listing 230966394294 has been removed, or this item is not available. Please check that you've entered the correct item number Listings that have ended 90 or more days ago will not be available for viewing." Το listing είναι ακριβως το ίδιο με κάποια emails που μου εστελναν παλιά και προσέφεραν iPad στη μισή τιμη Ένα παρόμοιο που υπάρχει, ο πωλητής έχει score 800 πουλώντας skateboard?? Πραγματικά αν ήμουν στη θέση σου, ούτε που θα το σκεφτόμουν :) Axa οκ, νόμιζα ότι το ebay σκατοprotection βρίσκει ποιοι κλέβουν και ποιοι όχι.. :( γενικώς θα περιμένω και άλλο για αυτό το κινητό, να πέσει η τιμή τουλάχιστον ένα εκατοστάρικο ακόμα (κάποιοι εδώ μου παν ότι το s3 έπεσε 200 ευρώ σε 4-5 μήνες.. ελπίζω κάτι τέτοιο να γίνει και στο παρών κινητό!, έπεσε ήδη ένα 40αρικο από ταν βγήκε ;) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Πολλά εχουν γραφτεί για την πίσω κάμερα του one. Τι γινεται ομως με την μπροστινή? Ας παρουμε μια γευση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Πολλά εχουν γραφτεί για την πίσω κάμερα του one. Τι γινεται ομως με την μπροστινή? Ας παρουμε μια γευση 1080p, σε front κάμερα κινητού :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει ως τηλεχειρηστηριο τηλεορασεως; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 1080p, σε front κάμερα κινητού :X Και wide παρακαλώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Και wide παρακαλώ Και μου έπεσαν τα σαγόνια παρακαλώ :D Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μπροστινή Κάμερα Lumia 920 http://farm9.staticflickr.com/8398/8634478514_336a097121_z.jpg HTC One 88 degree wide angle lens http://farm9.staticflickr.com/8118/8634479032_580aa881b0_z.jpg Ιδιαίτερα χρήσιμο σε video calls skype κτλ. όταν θες να εμφανίζονται και άλλα άτομα δίπλα και γενικά ο χώρος πίσω σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Οι φώτο είναι ικανοποιητικες για γενική χρηση,αλλά ούτε κατά διάνοια άριστες.Αυτο το λέω για να μπουν λιγάκι τα πράγματα στην σωστή διασταση.Απο εκει και περα.Κανενα κινητό δεν είναι τέλειο στα παντα.Ζυγίζουμε τι μας αρέσει και τi όχι και αναλόγως αγοραζουμε.Το Wide ειναι χρήσιμο πάντως για οποίον μιλάει πολύ με βιντεοκληση. Edited April 20, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Με άλλα λόγια, οθόνη με τη σωστή τεχνολογία :lol::lol::lol::lol: (μη μου τη πέσετε amoledakides πλάκα κάνω...για τηλέφωνα μιλάμε) Οπότε premium αίσθηση (αναμενόμενο), πολύ καλό ηχείο, νορμάλ μπαταρία Η έλλειψη μεσαίου πλήκτρου πώς σου φαίνεται, και το on/off που είναι επάνω αριστερά και όχι στο πλαϊ δεξιά ?(μη γελάτε,οι αριστερόχειρες θα έχουν ένα θέμα) Είδες κανένα lag στις εναλλαγές των εφαρμογών και επίσης ο stock browser συνεχίζει να έχει το εξαιρετικό wrap text στις ιστοσελίδες? Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) To μεσαίο πλήκτρο το συνηθισα πολύ γρήγορα , το on/off δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα εκει που το έχει (αν και το φοβομουν),, για να καταλάβεις το ανοίγω πολύ εύκολα με το ένα χέρι (αριστερό) και δεν έχω ιδιαίτερα μεγάλα χέρια. lag δεν παρατήρησα πουθενά επίσης ο stock browser είναι πολύ καλός, δοκίμασα και άλλους αλλα πάλι στον stock επεστρεψα με εξαιρετικό wrap text οπως αναφερεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 To μεσαίο πλήκτρο το συνηθισα πολύ γρήγορα , το on/off δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα εκει που το έχει (αν και το φοβομουν),, για να καταλάβεις το ανοίγω πολύ εύκολα με το ένα χέρι (αριστερό) και δεν έχω ιδιαίτερα μεγάλα χέρια. lag δεν παρατήρησα πουθενά επίσης ο stock browser είναι πολύ καλός, δοκίμασα και άλλους αλλα πάλι στον stock επεστρεψα με εξαιρετικό wrap text οπως αναφερεις.. Την μπαταρία του που βλέπεις να κλείνει ??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Και μου έπεσαν τα σαγόνια παρακαλώ :D Όπως λέγαμε και χθες privately, είδα κι εγώ το video του TRiBaL κι έπαθα, εξαιρετική η κάμερα με σωστό φωτισμό και ειδικά εκεί γυρίζει κόντρα στο φως.. Παρά πολύ καλό βίντεο :) Μπροστινή Κάμερα Ιδιαίτερα χρήσιμο σε video calls skype κτλ. όταν θες να εμφανίζονται και άλλα άτομα δίπλα και γενικά ο χώρος πίσω σου. Όντως και αυτό είναι σημαντικό για καποιον που κάνει συχνά video κλήσεις. Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε αλλά από εδώ και εμπρός ενδέχεται να μιλάω συχνά μέσω Skype οπότε κάθε μικρή λεπτομέρεια σίγουρα μετράει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ευθύμη πώς σου φαίνονται οι φωτογραφίες του σε σχέση με του S3 που έχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Εγώ που έχω το 3αρι θα σου πω οτι έχει σημαντική διάφορα σε θέμα ποιότητας,με κύριο πρόβλημα τον εντονότατο θόρυβο που βγάζει στις μακρινές φώτο... Να πω για άλλη μια φορά ότι δεν είναι "κακές" αλλά κάτι τους λείπει..Έβγαλα μια με το 3αρι πρόχειρα έξω από το σπίτι μου με τοπίο,κτιρια, ουρανό και κοντρα ηλιο (HDR). Μπορώ να την ανεβάσω οποιαδήποτε στιγμή να την δεις. PS:Οι φώτο στο λινκ έπεσαν πάλι... Άκυρο τωρα άρχισαν παλι να λειτουργούν.. Edited April 21, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Εγώ που έχω το 3αρι θα σου πω οτι έχει σημαντική διάφορα σε θέμα ποιότητας,με κύριο πρόβλημα τον εντονότατο θόρυβο που βγάζει στις μακρινές φώτο... Να πω για άλλη μια φορά ότι δεν είναι "κακές" αλλά κάτι τους λείπει..Έβγαλα μια με το 3αρι πρόχειρα έξω από το σπίτι μου με τοπίο,κτιρια, ουρανό και κοντρα ηλιο (HDR). Μπορώ να την ανεβάσω οποιαδήποτε στιγμή να την δεις. PS:Οι φώτο στο λινκ έπεσαν πάλι... Άκυρο τωρα άρχισαν παλι να λειτουργούν.. Το εχω πει αυτό από την πρώτη μέρα αλλά δεν είναι σημαντικό για όλους. Πιστεύω οτι στις περισσότερες περιπτώσεις τραβάμε κοντινές φώτο και σε κλειστούς χώρους. Για μενα ούτε η κάμερα ούτε η οθόνη αποτελούν κριτήριο στην τελική επιλογή μεταξύ One και S4. Όλα θα παιχτούν στην ομαλότητα, την υποστήριξη, τα προβλήματα κατασκευής την αυτονομία και στο αν τους ξεφύγει καμιά διαρροή για επικείμενη κυκλοφορία νεου one+. Εγώ θα περίμενα και πρώτη μου επιλογή θα ήταν το one. Αν με επειθαν για όλα τα παραπάνω θα το αγόραζα προς το τέλος Ιουνίου. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ευθύμη πώς σου φαίνονται οι φωτογραφίες του σε σχέση με του S3 που έχεις? Νομίζω ότι η κάμερα του One φωτίζει λιγάκι παραπάνω σε σημεία από αυτή του S3.. Το S3 εχει παραπάνω ανάλυση λόγω αισθητήρα αλλά σε κλειστούς χώρους και νύχτα το One υπερτερεί.. Γενικά μου αρέσει ότι έχω δει από One :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Το εχω πει αυτό από την πρώτη μέρα αλλά δεν είναι σημαντικό για όλους. Πιστεύω οτι στις περισσότερες περιπτώσεις τραβάμε κοντινές φώτο και σε κλειστούς χώρους. Για μενα ούτε η κάμερα ούτε η οθόνη αποτελούν κριτήριο στην τελική επιλογή μεταξύ One και S4. Όλα θα παιχτούν στην ομαλότητα, την υποστήριξη, τα προβλήματα κατασκευής την αυτονομία και στο αν τους ξεφύγει καμιά διαρροή για επικείμενη κυκλοφορία νεου one+. Εγώ θα περίμενα και πρώτη μου επιλογή θα ήταν το one. Αν με επειθαν για όλα τα παραπάνω θα το αγόραζα προς το τέλος Ιουνίου. Έλα που δεν το καταλαβαίνουν όμως και νομίζουν ότι αδικούν την κάμερα τα συγκριτικά επίτηδες.. Βασικά εγώ με το 3αρι είμαι υπερ ευχαριστημενος και από ότι βλέπω θα πηδήξω μια γενιά άνετα.Πάντως προσωπικά είμαι κατά unibody,ανεξαρτήτος υλικού κατασκευης,για τους γνωστούς λόγους που τους βλέπω πολύ σημαντικούς για εμενα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Το εχω πει αυτό από την πρώτη μέρα αλλά δεν είναι σημαντικό για όλους. Πιστεύω οτι στις περισσότερες περιπτώσεις τραβάμε κοντινές φώτο και σε κλειστούς χώρους. Για μενα ούτε η κάμερα ούτε η οθόνη αποτελούν κριτήριο στην τελική επιλογή μεταξύ One και S4. Όλα θα παιχτούν στην ομαλότητα, την υποστήριξη, τα προβλήματα κατασκευής την αυτονομία και στο αν τους ξεφύγει καμιά διαρροή για επικείμενη κυκλοφορία νεου one+. Εγώ θα περίμενα και πρώτη μου επιλογή θα ήταν το one. Αν με επειθαν για όλα τα παραπάνω θα το αγόραζα προς το τέλος Ιουνίου. Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι στα συν Κωστα και απο αξιοπιστες πηγες μαθαινω οτι εχει αποκλειστει καθε σκεψη για one+ φετος, οποτε λυθηκε κι ενα μεγαλο "αγκαθι" της HTC τα τελευταια χρονια. Ενα πραγμα θελει σωστη διαχειριση απο την htc πλεον: διαθεσιμοτητα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι στα συν Κωστα και απο αξιοπιστες πηγες μαθαινω οτι εχει αποκλειστει καθε σκεψη για one+ φετος, οποτε λυθηκε κι ενα μεγαλο "αγκαθι" της HTC τα τελευταια χρονια. Ενα πραγμα θελει σωστη διαχειριση απο την htc πλεον: διαθεσιμοτητα! Περιμένω να τα δω με αποδείξεις. Αν το είχες εσύ στα χέρια σου και μπορούσες να κάνεις τα τεστ που ξέρουμε θα έλεγα οκ σ εμπιστεύομαι. Πέρα απ αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 700 ευρω για καμιά συσκευή Android όταν σε λίγους μήνες θα πωλείται μισή τιμή. Δεν εχουν να μου δώσουν κάτι τόσο σημαντικό και απαραίτητο σε σχέση με την συσκευή που έχω αλλά και γενικά με τις προηγούμενες κορυφαίες. Οπότε οι σοφοί θα περιμένουν. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Περιμένω να τα δω με αποδείξεις. Αν το είχες εσύ στα χέρια σου και μπορούσες να κάνεις τα τεστ που ξέρουμε θα έλεγα οκ σ εμπιστεύομαι. Πέρα απ αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 700 ευρω για καμιά συσκευή Android όταν σε λίγους μήνες θα πωλείται μισή τιμή. Δεν εχουν να μου δώσουν κάτι τόσο σημαντικό και απαραίτητο σε σχέση με την συσκευή που έχω αλλά και γενικά με τις προηγούμενες κορυφαίες. Οπότε οι σοφοί θα περιμένουν. θα το εχω, πρωτα ο θεος, σε λιγες μερες Κωστα, οπως και πολλα παιδια εδω μεσα οποτε θα εχεις κι εσυ και οσοι ενδιαφερονται πληρες feedback. Μπορω να το παρω αρκετα φθηνοτερα απο 739 ευρω (τα οποια δε θα διεθετα σε καμια περιπτωση σημερα) για αυτο και ασχολουμαι... Δεν ξερω αν θα καταφερει να υποκαταστησει το note 2 μου, εχω αμφιβολιες. Για το S4, που επαιξα αρκετα τις τελευταιες ημερες, παντως, δεν πειστηκα. Κατα συνεπεια, δοκιμη το one και αν δεν τα καταφερει, παραμονη με note 2 μεχρι την ελευση του 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Θεωρώ για όσους έχουν Note2 ή S3 δεν αξίζει να δώσει τόσα λεφτά. Όπως επίσης δεν αξίζει να πάει κανείς απο S3 σε 4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 https://plus.google.com/100275307499530023476/posts/eGmW8e8sCn4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Θεωρώ για όσους έχουν Note2 ή S3 δεν αξίζει να δώσει τόσα λεφτά. Όπως επίσης δεν αξίζει να πάει κανείς απο S3 σε 4. Αυτο ξαναπεστο!! Κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι.Καλες, ομορφες και με το κατι παραπανω σιγουρα οι νεες συσκευες αλλα δεν μου κανουν κι εκεινο το κλικ για να πω θελω ντε και καλα να την παρω.Ειναι και οι καιροι δυσκολοι για ολους μας και συμβαλει κι αυτο οσο ναναι Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 https://plus.google.com/100275307499530023476/posts/eGmW8e8sCn4 Δεν μας είπε τίποτα καινούργιο ο Mr.CM Τα έχει πει ο galanakop καιρό τώρα "πάρε και τα δυο να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο" :D:D Περα απο τη πλάκα η HTC έχει την ευκαιρία για το come back,αρκεί να διορθώσει τη διαθεσιμότητα της.Υπηρξε μπαχαλο και με τη διαθεσιμότητα του n4 αλλά εκεί η τιμή ηταν κατα πολύ χαμηλότερη και απευθυνόταν σε άλλο κοινο.Ελπίζω να το διορθώσει σύντομα η HTC το προβλημα Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 θα το εχω, πρωτα ο θεος, σε λιγες μερες Κωστα, οπως και πολλα παιδια εδω μεσα οποτε θα εχεις κι εσυ και οσοι ενδιαφερονται πληρες feedback. Μπορω να το παρω αρκετα φθηνοτερα απο 739 ευρω (τα οποια δε θα διεθετα σε καμια περιπτωση σημερα) για αυτο και ασχολουμαι... Δεν ξερω αν θα καταφερει να υποκαταστησει το note 2 μου, εχω αμφιβολιες. Για το S4, που επαιξα αρκετα τις τελευταιες ημερες, παντως, δεν πειστηκα. Κατα συνεπεια, δοκιμη το one και αν δεν τα καταφερει, παραμονη με note 2 μεχρι την ελευση του 3... Το S4 χάνει από τα αποδυτήρια λογο εμφάνισης. Διαφορετικά δεν είναι κατώτερο σε καμία περίπτωση. Το note2 για όσους το χρειάζονται πραγματικά δεν αντικαθίσταται από κανένα για πολλούς λόγους. Όσοι το πήραν για την ram και την μεγάλη οθόνη μπορούν να βολευτούν με κάποιο άλλο πλέον. Εγώ βλέποντας πόσο πέφτουν οι τιμές δεν μπορώ να δώσω πραγματικα καινούργια συσκευή στα 350 € όταν την έχω πληρώσει πριν 6 μήνες 610. Οπότε θα περιμένω γιατί τα αν το δώσω τα Χριστούγεννα για το Note 3, το δικό μου θα πέσει το πολύ 70 € παρακάτω, ενώ το νεο Note θα είναι τουλάχιστον -200 από την τιμή της αρχικής κυκλοφορίας του. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Το S4 χάνει από τα αποδυτήρια λογο εμφάνισης. Διαφορετικά δεν είναι κατώτερο σε καμία περίπτωση. Το note2 για όσους το χρειάζονται πραγματικά δεν αντικαθίσταται από κανένα για πολλούς λόγους. Όσοι το πήραν για την ram και την μεγάλη οθόνη μπορούν να βολευτούν με κάποιο άλλο πλέον. Εγώ βλέποντας πόσο πέφτουν οι τιμές δεν μπορώ να δώσω πραγματικα καινούργια συσκευή στα 350 € όταν την έχω πληρώσει πριν 6 μήνες 610. Οπότε θα περιμένω γιατί τα αν το δώσω τα Χριστούγεννα για το Note 3, το δικό μου θα πέσει το πολύ 70 € παρακάτω, ενώ το νεο Note θα είναι τουλάχιστον -200 από την τιμή της αρχικής κυκλοφορίας του. Κωστα αυτο που περιγραφεις ειναι η καλυτερη πρακτικη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ειδικα εδω μεσα που εχουμε μαζευτει :lol: Μπορω με +150 σημερα να παω στο One, οποτε θα το δοκιμασω. Το S4 και μονο στο αγγιγμα μου προκαλεσε απεχθεια. Ειναι γελοια ελαφρυ και με τα γνωστα τρισαθλια πλαστικα που μας ταϊζει τοσα χρονια η σαμμυ. Εγω σε αυτο το πραγμα δε σκαω με τιποτα 740. Με τιποτα ομως (το Note 2 σωζεται κατα πολυ σε αυτο το κομματι λογω του αυξημενου βαρους που του προσδιδει πολυτελεια και σωζει σε ενα βαθμο τα κακως κειμενα). Επιπλεον, το one εχει καλυτερη οθονη (ο,τι και να γραφεται παγκοσμιως, δεν αλλαζει οτι την πιο "σωστη" οθονη την εχει το one) και καλυτερο ηχο. Η μπαταρια ειναι +15% καλυτερη στο S4, μπορω να ζησω με αυτο. All in all, το one οταν το αποσφραγιζεις αναφωνεις: επιασαν τοπο τα χρηματα μου. Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση το ιδιο για το S4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts