Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον η μπαταρια ειναι -> 2 φορες πανω απο Galaxy note... βγαζω ανετα μερα με wifi, 3g και ανανεωσεις συνεχεια!

Θα υπάρξει και περαιτέρω βελτίωση μετά απο τα 'μαγικά΄ που θα κάνουν τα παιδιά του xda με custom roms, απενεργοποιηση του blinkfeed, αλλαγή στα wake locks κτλ κτλ. Το developers edition έχει ήδη κυκλοφορήσει και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις....

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υποθετω εννοεις το note 1 που η αυτονομία του είναι τραγική

Γι αυτο λεει ο ανθρωπος!!!

Φαντάζεσαι να ηταν στα επιπεδα του note 2

xaxaxxxaxaxa

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Θα υπάρξει και περαιτέρω βελτίωση μετά απο τα 'μαγικά΄ που θα κάνουν τα παιδιά του xda με custom roms, απενεργοποιηση του blinkfeed, αλλαγή στα wake locks κτλ κτλ. Το developers edition έχει ήδη κυκλοφορήσει και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις....

Όντως αν μπορέσουμε και διώξουμε αυτή τη μ@λ@κια (blinkfeed) πιστεύω ότι έχει τις 4+ώρες στο νερό με καλή χρήση...

Edit

Από xda μεριά ακούγεται τίποτα, ασχολείται καθόλου η κοινότητα???

Όντως αν μπορέσουμε και διώξουμε αυτή τη μ@λ@κια (blinkfeed) πιστεύω ότι έχει τις 4+ώρες στο νερό με καλή χρήση...

Edit

Από xda μεριά ακούγεται τίποτα, ασχολείται καθόλου η κοινότητα???

Φίλε είμαι όλη μέρα εκεί. Ψιλο πανικός γίνεται! Πολυ πληροφορία πέφτει, έχω ρίξει άπειρο διάβασμα χαχαχ

Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, δεν λείπουν και τα τρολ βέβαια ως συνήθως...

Πιστεύω θα βγάλουν καλές ROM's. Άντε να δούμε, όλοι στην αναμονή είμαστε

Φίλε είμαι όλη μέρα εκεί. Ψιλο πανικός γίνεται! Πολυ πληροφορία πέφτει, έχω ρίξει άπειρο διάβασμα χαχαχ

Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, δεν λείπουν και τα τρολ βέβαια ως συνήθως...

Πιστεύω θα βγάλουν καλές ROM's. Άντε να δούμε, όλοι στην αναμονή είμαστε

Αντε να δουμε να γεμιζει το original android development.Εκει ειναι το ζουμι

Trolls υπαρχουν παντου.Ειναι της μοδας βλεπεις :D

ps το audio recording που ποσταρες ειναι πραγματι εντυπωσιακο :)

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Είσαι θεός.Και πρεπει να ψυχαναγκαζομαι στα ιταλικά;Έχει οδηγό στο XDA.Η διαδικασία είναι ακριβως ίδια με το hox+ που είχα.Γνώμη μου κάνε υπομονή μέχρι το DOA (14 μέρες) μη σου βγάλει κάτι και μετα ξαντεριασε το :D

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Είσαι θεός.Και πρεπει να ψυχαναγκαζομαι στα ιταλικά;Έχει οδηγό στο XDA.Η διαδικασία είναι ακριβως ίδια με το hox+ που είχα.Γνώμη μου κάνε υπομονή μέχρι το DOA (14 μέρες) μη σου βγάλει κάτι και μετα ξαντεριασε το :D

Chrome παικταρα μου , αυτόματη μετάφραση!!!

Οχι,με το που θα ερθει είπαμε θα περιμενουμε...Εξαλλου εσυ θα το ρουταρεις.

χαχαχαχαχαχα

Και θα χάσετε και οι δύο την εγγύηση και στον καφέ θα με ακούτε στερεοφωνικά όπως είναι το one!!:lol::lol::lol:

Κώστα μου ,τα έχουμε ξεπεράσει αυτα με την εγγύηση!!!

Η σαβούρα πάντα απο τα κινητά μου πετιέται,και επίσης μου αρέσουν τα μαγειρεμένα!!!

χαχαχαχαχα

βλεπω ενθουσιασμο παντως χωρις ακομα να υπαρχει τροπος για unlock bootloader και στην συνεχεια root. To να το ξεκλειδωσεις με τον επισημο τροπο μεσω htcdev, η εγγυηση μπαινει σε αμφισβητηση. Εμενα το κινητο ειναι deal break σε αυτο το θεμα. Ετσι εγινε και με το hox και 3 φορες το εδωσα.
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

βλεπω ενθουσιασμο παντως χωρις ακομα να υπαρχει τροπος για unlock bootloader και στην συνεχεια root. To να το ξεκλειδωσεις με τον επισημο τροπο μεσω htcdev, η εγγυηση μπαινει σε αμφισβητηση. Εμενα το κινητο ειναι deal break σε αυτο το θεμα. Ετσι εγινε και με το hox και 3 φορες το εδωσα.

Ο bootloader πραγματι ξεκλειδωνει μέσω htcdev.Πράγματι η εγγύηση μπορεί να αμφισβητηθεί.Προσωπικά δεν με πειράζει γιατί δεν θα το ρουταρω.Έχω το n4 για τα σκαλισματα

Συμφωνω οτι για παιδιά που έχουν όρεξη για σκαλισμα είναι dealbreak

Ο bootloader πραγματι ξεκλειδωνει μέσω htcdev.Πράγματι η εγγύηση μπορεί να αμφισβητηθεί.Προσωπικά δεν με πειράζει γιατί δεν θα το ρουταρω.Έχω το n4 για τα σκαλισματα

Συμφωνω οτι για παιδιά που έχουν όρεξη για σκαλισμα είναι dealbreak

Μα δεν είναι μόνο θέμα σκαλίσματος. Είναι πολλές χρήσιμες εφαρμογές που απαιτούν root.

Μα δεν είναι μόνο θέμα σκαλίσματος. Είναι πολλές χρήσιμες εφαρμογές που απαιτούν root.

Αν το software είναι άψογο δεν χρειάζεται τίποτα.

Για παράδειγμα στο Sony z είναι απαραίτητο το root γιατί χρειάζομαι κάποια tweaks που διορθώνουν προβλήματα. Στο Note 2 δεν χρειάζεται τίποτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα είπαμε Κώστα το noteli είναι ένα και μοναδικό, συμφωνώ επίσης μαζί σου για το z και πιστεύω ότι και για το one τα ίδια...

Εγώ προσωπικά, και ας χάσω την όποια εγγύηση θα το ρουταρω, για να γίνει όμως αυτό πρέπει να το πάρουμε στα χέρια μας...

Να δούμε ποτέ...

Χαχαχαχα

Καλησπέρα, Μόλις το έκανα παραγγελία από το Expansys.gr σε μαύρο. Ξέρει κανείς αν το HTC ONE έχει screen protector τοποθετημένο επάνω απο το εργοστάσιο όπως έρχονται π.χ τα Sony; Τι διαφορές θα έχω επειδη θα έιναι από έξωτερικό και όχι ελληνικό; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια. Edited by gianntsllos

Καλησπέρα, Μόλις το έκανα παραγγελία από το Expansys.gr σε μαύρο. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Ξέρει κανείς αν το HTC ONE έχει screen protector τοποθετημένο επάνω απο το εργοστάσιο όπως έρχονται π.χ τα Sony;

Οχι...

Μόνο το sony το έχει προεγκατεστημενο μάλλον για λόγους που το κάνουν αδιάβροχο...

Αν το software είναι άψογο δεν χρειάζεται τίποτα.

Για παράδειγμα στο Sony z είναι απαραίτητο το root γιατί χρειάζομαι κάποια tweaks που διορθώνουν προβλήματα. Στο Note 2 δεν χρειάζεται τίποτα.

Υπάρχουν εφαρμογές όπως το titanium backup, το avast (για το anti theft και για το firewall του) και άλλες που τις θεωρώ απαραίτητες και απαιτούν root.

Και το note 2 να είχα θα τις χρειαζόμουν, οπότε δεν είναι θέμα συσκευής και προβλημάτων.

Υπάρχουν εφαρμογές όπως το titanium backup, το avast (για το anti theft και για το firewall του) και άλλες που τις θεωρώ απαραίτητες και απαιτούν root.

Και το note 2 να είχα θα τις χρειαζόμουν, οπότε δεν είναι θέμα συσκευής και προβλημάτων.

Είπαμε. Το note2 είναι το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο και είναι perfect out of the box. Μην αμφισβητείς τις αυθεντίες.

Είπαμε. Το note2 είναι το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο και είναι perfect out of the box. Μην αμφισβητείς τις αυθεντίες.

Δεν αμφισβητώ κανέναν. Απλά θεωρώ απαραίτητες κάποιες εφαρμογές που απαιτούν root, ανεξάρτητα από συσκευή.

Σωστός. Δεν αφήνω μέρα πλέον χωρίς root Κάποιο εργαλείο μου γιατι Απλα χρειάζομαι Διάφορα utilities. Και αυτό το λογιζω στα μείον του one...

Παιδιά οι διαφορές μεταξύ του Snapdragon 600 που έχει το HTC One και του Snapdragon S4 Pro που έχει το N4 είναι τόσο μεγάλες; Τι λέτε; Θα αλλάξει κάτι στην εμπειρία χρήσης;
Φιλικά, Κύρος.:)

μηπως να καθαρισει το τοπικ απο τα ασχετα μηνυματα, γιατι ψαχνουμε με το κυαλι ποστς ατομων που εχουν ηδη το κινητο?

φιλικα προς ολους.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Αφού ρε αδερφέ δεν γουστάρουν να γράψουν...

Τι να τους κάνουμε!!!

:D:D:D:D

μηπως να καθαρισει το τοπικ απο τα ασχετα μηνυματα, γιατι ψαχνουμε με το κυαλι ποστς ατομων που εχουν ηδη το κινητο?

φιλικα προς ολους.

Για την ώρα ψάχνουμε με το μικροσκόπιο αυτούς που το έχουν.2 έχω μετρήσει για την ώρα που από την ημέρα που το έπιασαν στα χέρια τους είναι λες και έχουν πιει το αμίλητο νερό :lol::lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...