Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νίκο η μπαταρία δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά και στο S3 όταν παίζει data ανοικτό πάλι δεν είναι καλά τα πράγματα και πέφτει πολύ η μπαταρία.. Χθες που ήμουν σε ταξίδι (μιλήσαμε κιόλας) και έπαιξε data, κλήσεις και bt με το αυτοκίνητο δεν μου έδωσε πάνω από 3 ωρες οθόνη, και μάλιστα στο αυτόματα (με τραγικά χαμηλή φωτεινότητα όπως ξέρεις για την οθόνη του s3). Δεν θα είναι αποκάλυψη η μπαταρία και σίγουρα το S4 θα του σκάει στα αυτιά, ελπίζω να μην είναι τροχοπέδη :)

Σίγουρα όχι,δεν νομίζω ότι θα είναι τροχοπέδη αν βγάζει με νορμάλ χρήση 3΄30-4΄00 ώρες αδερφέ...

Αν μπορούσαμε να απενεργοποιησουμε και αυτήν την Μ@λ@κια το bling τοτε θα ηταν πολύ καλυτερα τα πραγματα...

tespa το κινητο ειναι πολυ ωραίο και θα μπει στην συλλογή μας ,τα είπαμε αυτά

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχες ελέγξει μήπως ειχες το bug του media scanner?Που και που τράβαγε ζόρι και κράταγε το τηλέφωνο awake.Είχα το Onex+ ενα μήνα και όταν δεν έτρεχε ο media scanner (που αυτό είναι bug του android και όχι της htc) μου έβγαζε 3.30-4 ωρες

Δεν αμφιβαλω οτι εβαζε και 4 ωρες οθονη.

Ομως συνολικα (χρηση και αναμονη) σε εμενα δεν πηγαινε πανω απο 20 ωρες, το οποιο δεν ειναι ικανοποιητικο για εμενα.

Το bug που λες δεν το ηξερα, αλλα στην αναλυση της μπαταριας δεν θυμαμαι να εβλεπα κατι περιεργο, η οθονη ειχε παντα τη μεριδα του λεοντος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ενα μικρο συγκριτικό που δεν μπορεί να μας πει και πολλά αλλά φαίνονται κάποια πράγματα...

edit...

Τοσα review ρε παιδιά και ειδικά εσεις οι ελληνες και δεν μας εχετε πει αν το bezel του S4 ειναι πλαστικό η αλουμίνιο...

Τοσο δύσκολο ειναι να το κάνετε???

Δεν ξερω για το one, αλλα για τη μπαταρια του hox+ εχω να πω οτι ηταν αισχος!

Ευθυμη, το ξερεις, νομιζω τα ειχαμε πει τοτε, ηταν ο λογος που το εδωσα , παροτι μου αρεσε τρελα σαν συσκευη (και ποιοτικα, και οθοναρα και και και).

Αν το one ειναι στα επιπεδα του hox+ παιδια, για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ. 16-20 ωρες συνολικης λειτουργιας με το ζορι και μεγσλη προσοχη. Θυμαμαι εχανα 10% καθε 2 ωρες, με ελαχιστη χρηση οθονης, μονο με ανοιχτ τα data και λιγες κλησεις.

οχι Γιαννη, δεν ειναι στα επιπεδα του one x. Ειναι στα επιπεδα του s3 η μπαταρια οπως εχω γραψει εδω και πολλες ημερες.

Αυτο, βεβαια, δεν την καθιστα κατι τρομερο (δε θα μπορουσε αλλωστε με τετοια χωρητικοτητα), αλλα ειναι απλα αποδεκτη για να βγαινει η μερα με απλη -σχετικα- χρηση.

Αν δινεις μεγαλη σημασια στην αυτονομια (προσωπικα το κανω) μην κουνησεις ρουπι μεχρι την ελευση του note 3....

Δεν ξερω για το one, αλλα για τη μπαταρια του hox+ εχω να πω οτι ηταν αισχος!

Ευθυμη, το ξερεις, νομιζω τα ειχαμε πει τοτε, ηταν ο λογος που το εδωσα , παροτι μου αρεσε τρελα σαν συσκευη (και ποιοτικα, και οθοναρα και και και).

Αν το one ειναι στα επιπεδα του hox+ παιδια, για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ. 16-20 ωρες συνολικης λειτουργιας με το ζορι και μεγσλη προσοχη. Θυμαμαι εχανα 10% καθε 2 ωρες, με ελαχιστη χρηση οθονης, μονο με ανοιχτ τα data και λιγες κλησεις.

Ναι πως δεν θυμάμαι, το ήθελα κι εγώ τότε αλλά η μπαταρία ήταν αποτρεπτικος παράγοντας.. Πιστεύω εδώ θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα κι εσύ ειδικά που έχεις μια μικρή απέχθεια στα πλαστικά της Samsung ίσως το τιμήσεις.. Απο την άλλη πλέον ξέρεις από πρώτο χέρι, λόγω note2, ότι και η samsung προσφέρει τις καλύτερες υλοποιήσεις στον κόσμο του Android οπότε αντε να αποφασίσει κάποιος!!

Σίγουρα όχι,δεν νομίζω ότι θα είναι τροχοπέδη αν βγάζει με νορμάλ χρήση 3΄30-4΄00 ώρες αδερφέ...

Αν μπορούσαμε να απενεργοποιησουμε και αυτήν την Μ@λ@κια το bling τοτε θα ηταν πολύ καλυτερα τα πραγματα...

tespa το κινητο ειναι πολυ ωραίο και θα μπει στην συλλογή μας ,τα είπαμε αυτά

Λοιπόν, έκατσα κι εγώ και το διάβασα και μου άρεσαν αυτά που γράφει για την οθόνη, την κάμερα και γενικά για την συσκευή. Βασικά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να προσπεράσει εύκολα αυτή την οθόνη και το απίστευτα όμορφο design και να διαλέξει κάτι άλλο..επίσης η κάμερα του είναι πολύ καλή και θα πάρει κι άλλο update κάποια στιγμή, ενώ η sense είναι όμορφη τέλος. Νίκο εμείς που θα τα rootαρουμε μια χαρά θα κάνουμε ότι αλλαγές θέλουμε σε κάθε επίπεδο, από το blinkfeed μέχρι την επιστροφή στην home screen κι όχι στο app drawer.. Θα πεταχτεί ο captain troll τώρα αλλά δεν πειράζει, εμείς τον αγαπάμε lolol!! :D

Ναι πως δεν θυμάμαι, το ήθελα κι εγώ τότε αλλά η μπαταρία ήταν αποτρεπτικος παράγοντας.. Πιστεύω εδώ θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα κι εσύ ειδικά που έχεις μια μικρή απέχθεια στα πλαστικά της Samsung ίσως το τιμήσεις.. Απο την άλλη πλέον ξέρεις από πρώτο χέρι, λόγω note2, ότι και η samsung προσφέρει τις καλύτερες υλοποιήσεις στον κόσμο του Android οπότε αντε να αποφασίσει κάποιος!!

Οπως το λες. Αντε να αποφασισει καποιος. Και εδω που τα λεμε, τα πλαστικα του νοτε2 δεν ειναι και τοσο κακα. Το design υστερει, τα πλαστικα οκ ειναι. (στο δικο μου τουλαχιστον -βλεπεις πως τα "στρογγυλευω" ? :lol::lol: ).

Τι να πω ρε παιδια, δεν ξερω... Να δωσω το νοτε + 300 ευρω για να παρω μικροτερη οθονη και μιση μπαταρια? και χωρις το πενακι?

Θα δω, ειμαι σκεπτικος.

Θα παρακολουθω, θα διαβαζω και θα κρινω.:lol:

Οπως το λες. Αντε να αποφασισει καποιος. Και εδω που τα λεμε, τα πλαστικα του νοτε2 δεν ειναι και τοσο κακα. Το design υστερει, τα πλαστικα οκ ειναι. (στο δικο μου τουλαχιστον -βλεπεις πως τα "στρογγυλευω" ? :lol::lol: ).

Τι να πω ρε παιδια, δεν ξερω... Να δωσω το νοτε + 300 ευρω για να παρω μικροτερη οθονη και μιση μπαταρια? και χωρις το πενακι?

Θα δω, ειμαι σκεπτικος.

Γιάννη ειναι οντως δυσκολη η επιλογή και ειδικά αν το πενακι εχει ιδιαιτερη και καθημερινή χρηση στην καθημερινοτητά σου...

Μένεις στα αυγά σου που λενε και στο χωριό μου!!!Εκτος και να δουλευεις 2 συσκευες ταυτόχρονα, οπότε και εκεί θα είχαμε πιο από τα one end S4 θα πάρουμε και ου το καθ εξής...

Άστα να πάνε!!!

Γιάννη ειναι οντως δυσκολη η επιλογή και ειδικά αν το πενακι εχει ιδιαιτερη και καθημερινή χρηση στην καθημερινοτητά σου...

Μένεις στα αυγά σου που λενε και στο χωριό μου!!!Εκτος και να δουλευεις 2 συσκευες ταυτόχρονα, οπότε και εκεί θα είχαμε πιο από τα one end S4 θα πάρουμε και ου το καθ εξής...

Άστα να πάνε!!!

Το πενακι δεν το χρησιμοποιω ΤΟΣΟ συχνα, ομως μου επιτρεπει να κανω 5 πραγματα που δεν θα μπορουσα να κανω σε αλλη περιπτωση. Και αυτο ειναι σημαντικο, εστω και αν δεν μου χρειαζεται και τοσο συχνα.

Το πενακι δεν το χρησιμοποιω ΤΟΣΟ συχνα, ομως μου επιτρεπει να κανω 5 πραγματα που δεν θα μπορουσα να κανω σε αλλη περιπτωση. Και αυτο ειναι σημαντικο, εστω και αν δεν μου χρειαζεται και τοσο συχνα.

Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος Γιάννη μένεις εκεί και είσαι και πολύ πολύ καλά! Τώρα αν μπαίνει το μικρόβιο στην μέση και σε τσιγκλα είναι άλλο θέμα :p

Νίκο ωραίο το συγκριτικό video, βλέπεις τις 2 συσκευές πλάι πλάι και βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Πάντως στο One και σχετικά με μπαταρία, εκεί γύρω στο 19' του βίντεο, ήταν στο 90% και το είχε ήδη πειράξει 19 σχεδόν λεπτά με ανοιχτή οθόνη, με φωτεινότητα σχεδόν στο 100% και ειδα και 4 ώρες αναμονή..βεβαια ήταν wifi και δεν είχε sim μέσα αλλά με τέτοια φωτεινότητα σίγουρα είναι μια χαρά η μπαταρία.. Όπως είπε κι ο Βαγγέλης πιο πάνω στα επίπεδα του S3 ;)

Θα δω, ειμαι σκεπτικος.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί (από τις λίγες φορές:)).

Εχω πάψει να παρασύρομαι και αρχίζω να πιστεύω ότι μετά από χρόνια ενασχόλησης ξέρω τι θέλω.

Η κύρια συσκευή μου θα παραμείνει αυτή που είναι και δεν θα αλλάξει ούτε με το 3 αν δεν υπάρχει ουσιαστική βελτίωση σε design.

Η FHD οθόνη δεν μου λέει τίποτα σε κινητό και η κάμερα είναι στα επίπεδα που θέλω. Για οτιδήποτε περισσότερο ψηφιακή. Άρα δύσκολα θα πάρω καινούργια ρακέτα. :)

Εκεί που μ ενδιαφέρει με βγάζει άνετα ένα χρόνο ακόμα.

Χρειάζομαι όμως παράλληλα μια μικρότερη συσκευή για όλες τις ώρες ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Όσες υπάρχουν η τις περιμένουμε είναι τεράστιες και δεν κάνουν την διαφορά.

Οι πραγματικά μικρότερες υστερούν σε κάμερα οθόνη και πολλά άλλα.

Οπότε αγόρασα ένα i4s ενός έτους σε άριστη κατάσταση και τέλος μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον.

Αν το Ν3 είναι όπως το θέλω και σε καλή τιμή τοτε, θα το πάρω. Αλλιώς μένω ως έχω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γι αυτο αγαπιομαστε Κωστα. Επειδη διαφωνουμε. Στην πραξη, στα ιδια καταληγουμε, με μικρη χρονικη διαφορα. :)

Το 4s ειναι ιδανικο για δευτερη συσκευη. Καλη επιλογη!

Γι αυτο αγαπιομαστε Κωστα. Επειδη διαφωνουμε. Στην πραξη, στα ιδια καταληγουμε, με μικρη χρονικη διαφορα. :)

Το 4s ειναι ιδανικο για δευτερη συσκευη. Καλη επιλογη!

Κοιτατε και αυτό...Τουμπανο μιλάμε και οι ιντζες του μια χαρα

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi2s_3g_android_4_1_quad_core_1_7ghz_2gb_ram_32gb_rom_4_3_inch_capacitive_touchscreen_gps_wifi-4647-eur.html

Ανακοινώθηκε ότι το Νοτε 3 ΔΕΝ θα ναι πλαστικούρα επηρεασμένο από την "επιτυχία" του Ονε.

Άρα κάποια μηνύματα πέρασαν!

Ανακοινώθηκε ότι το Νοτε 3 ΔΕΝ θα ναι πλαστικούρα επηρεασμένο από την "επιτυχία" του Ονε.

Που το ειδες???

Που το ειδες???

Βαστα τα άλογα .Δεν έχει βγει για προπαραγγελια :D:D

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Άρα μάλλον θα μιλάμε για το καλύτερο smartphone της ιστορίας :p

Αν είναι έτσι αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού που τ αναφέρουμε συνέχεια και λίγες φορές τα βλέπουμε. Είδαν στη Samsung πόσο άρεσε στον κόσμο το One και ότι θέλουμε πια και κάτι διαφορετικό στην εξωτερική εμφάνιση και είπαν να το ψάξουν λίγο παραπάνω.

Μακάρι να ναι αλήθεια η είδηση.

Άρα μάλλον θα μιλάμε για το καλύτερο smartphone της ιστορίας :p

Αν είναι έτσι αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού που τ αναφέρουμε συνέχεια και λίγες φορές τα βλέπουμε. Είδαν στη Samsung πόσο άρεσε στον κόσμο το One και ότι θέλουμε πια και κάτι διαφορετικό στην εξωτερική εμφάνιση και είπαν να το ψάξουν λίγο παραπάνω.

Μακάρι να ναι αλήθεια η είδηση.

Πράγματι!

Λένε ότι θα το δείξουν στην IFA 2013 conference στις 2 Σεπτεμβρίου!

Πάνε, αυτοί θα μας τρελάνουν τελείως, άκου 6 ιντσών νοτελι!!!

Απορώ πως θα το κρατάμε...

Εκτός και αν κάνουν καμιά πατέντα και αφήσουν τις διαστάσεις ίδιες με του 2.

Πάνε, αυτοί θα μας τρελάνουν τελείως, άκου 6 ιντσών νοτελι!!!

Απορώ πως θα το κρατάμε...

Εκτός και αν κάνουν καμιά πατέντα και αφήσουν τις διαστάσεις ίδιες με του 2.

To 3 δε θα μεγαλωσει παρα μονο 1.5 χιλιοστο σε μια διασταση ;)

Αλλα δεν ειναι ωρα για αυτα, εστιαζουμε στο one τωρα και αν ειμαστε καλα το φθινοπωρο ολα θα τα επισκιασει το νοτελι...

To 3 δε θα μεγαλωσει παρα μονο 1.5 χιλιοστο σε μια διασταση ;)

Αλλα δεν ειναι ωρα για αυτα, εστιαζουμε στο one τωρα και αν ειμαστε καλα το φθινοπωρο ολα θα τα επισκιασει το νοτελι...

Αν το 1,5 χιλιοστο ειναι στο πλατος, βραστα.

Αν ειναι στο υψος, κατι γινεται.

Βαγγέλη, απο περιέργεια και μόνο μιας και δεν έχω κάποιον γνωστό με Note, πώς είναι να το κουβαλάς πάνω σου καθημερινά σαν τηλέφωνο? Έχεις και κάποια δεύτερη μικρότερη συσκευή παράλληλα? Ακόμα δεν πήρα στα χέρια μου το one αλλά ακόμα και οι 4.7 ιντσες με προβληματίζουν κάπως.

Βαγγέλη, απο περιέργεια και μόνο μιας και δεν έχω κάποιον γνωστό με Note, πώς είναι να το κουβαλάς πάνω σου καθημερινά σαν τηλέφωνο? Έχεις και κάποια δεύτερη μικρότερη συσκευή παράλληλα? Ακόμα δεν πήρα στα χέρια μου το one αλλά ακόμα και οι 4.7 ιντσες με προβληματίζουν κάπως.

Το συνηθιζεις πολυ γρηγορα. Μετα απο 2 μερες, δεν σου φαινεται καν μεγαλο.

Το συνηθιζεις πολυ γρηγορα. Μετα απο 2 μερες, δεν σου φαινεται καν μεγαλο.

Επιβεβαιώνω κι εγώ αυτά που σου πε ο Γιάννης.

Αυτό που θα πρεπε να σ ανησυχεί είναι η αίσθηση όταν πιάσεις πάλι κάτι απ τα υπόλοιπα.

Τότε είναι που θα καταλάβεις τι σημαίνει ξενέρα.. :)

Αν το 1,5 χιλιοστο ειναι στο πλατος, βραστα.

Αν ειναι στο υψος, κατι γινεται.

0.5 inch είναι 1.5 mm? Μηπως 1.3cm?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...