paok4270 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Περαστικα για το χέρι.... και μια απο εμενα απο το προχθεσινό T D A (με τον φακο κερωμενο ,μιας και το ειχα στην τσεπη το κινητο) Εδω φαινεται η κιτρινιλα απο το φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Εδω φαινεται η κιτρινιλα απο το φλας ναι...και ειναι και σε εξωτερικο χωρο...παρατηρησα οτι αργει να διορθωσει το auto balanse και για αυτο εχει θεμα,αφου το flash ειναι στιγμιαιο και η νοκια εχει κανει ******* με τον αλγοριθμο...ειπαμε λυση ειναι το raw Να και μια χωρις flash και μια εν κινηση Edited July 27, 2014 by ktlk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SharkGr Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 με WP 8,0 με zoom Παράθεση Lumia 950 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORAKI123 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) 1 φωτογραφία για τους φίλους του Nokia lumia 925 μη επεξεργασμένη όπως βγήκε. Καλό καλοκαίρι. http://s12.postimg.org/ki2p768g9/WP_20140728_10_23_18_Pro.jpg Όποιος βρεί την παραλία κερδίζει 1 930 :-) Edited July 29, 2014 by KORAKI123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ζακυνθος, ναυάγιο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 πόρτο Κατσικι ,Λεύκάδα... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Πότε μου στέλνεις το 930, να γλυτώσω και το hard reset που το βαριέμαι; Πόρτο Γιδις το λέγανε; Πόρτο μοσχάρις; Όχι τελικά το βρήκα! Πόρτο Κατσίκι. Να σου στείλω διεύθυνση ή πρέπει να έρθω αυτοπροσώπως να το πάρω :lol: ; Υ.Γ.Επιμορφωτικόν Μοιάζει πολύ με τους Περουλάδες στη Κέρκυρα, μόνο που εκεί είναι πιο απότομος ο βράχος και τα πετρώματα έχουν ευδιάκριτες οριζόντιες στρώσεις. Καλοκαίριασε για τα καλά, καλά να περνάτε. Υ.Γ.2 Έχω print screen ότι ξεκίνησα την απάντηση γρηγορότερα αό τον από πανω, άρα μου ανήκει δικαιωματικά το 930 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αν έχεις κουράγιο για ανεβοκατέβασμα στείλε και μία από εγγρεμνούς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αν έχεις κουράγιο για ανεβοκατέβασμα στείλε και μία από εγγρεμνούς :p Οι οποίοι ειναι πανέμορφοι και αδικημένοι...:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Επέστρεψα και έχω βγάλει διαμάντια! Πάρτε μια για αρχή! Edited August 5, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Νεογέννητο κοτοπουλάκι #oneshot.Jamesc αρκετά ωραία φωτογραφία αλλά με χαλάει αυτό το ξυλαράκι που βρίσκεται στην άμμο λίγο :p Edited August 5, 2014 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μπορεί να μου εξηγήσει για ποιο λόγο κάποιες photo στην υψηλή ανάλυση μου βγήκαν έτσι καμένες; Αυτό συνέβη κυρίως με τη Nokia Camera Beta. Ευτυχώς το είδα σε pc την ίδια μέρα και γύρισα σε Nokia Camera. Συνέβη όμως και σε ελάχιστες και με αυτήν. Τη φωτό τη μίκρυβα για να την ανεβασω. Σε αυτή έχει χαθεί το κάτω μέρος σε άλλες΄φαίνεται καμένη σε τέτοιες λωρίδες ή αλλοιωμένα χρώματα πάλι σε μέρος της photo. Επαναλαμβάνω μόνο στη φωτογρφία τη μεγάλη. Στα 5mp είναι μια χαρά. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πως ανεβάζω φωτογραφία απο το τηλέφωνο???? Υπάρχει αυτη η δυνατότητα η μόνο μέσω υπολογιστή μπορώ??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Απο το 1020 χτες δυστηχώς επεξεργαστηκα την μια και δεν αποθηκευσα την πρωτοτυπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Cyan... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Την πρώτη φορά που πήρα το 1520 ένα απο τα μείον του ήταν η κάμερα. Παρά τα 20mpx στις φωτογραφίες που έβλεπα δεν τρελαινόμουν με το αποτέλεσμα. Σήμερα βρέθηκα στην παραλία και με τις 2 συσκευές μου και είπα να κάνω ένα Test Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Ποια απο τις 2 σας αρέσει περισσότερο και απο θέμα χρωμάτων αλλά και απο ανάλυση. Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Την πρώτη φορά που πήρα το 1520 ένα απο τα μείον του ήταν η κάμερα. Παρά τα 20mpx στις φωτογραφίες που έβλεπα δεν τρελαινόμουν με το αποτέλεσμα. Σήμερα βρέθηκα στην παραλία και με τις 2 συσκευές μου και είπα να κάνω ένα Test Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Ποια απο τις 2 σας αρέσει περισσότερο και απο θέμα χρωμάτων αλλά και απο ανάλυση. Η δεύτερη με διαφορα... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Σ' άρεσε η Cyan Κώστα? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Η πρωτη είναι απο το Huawei G750 με τα 13 mpx και η δεύτερη απο το 1520 αυτό που και καλα έχει καλύτερη κάμερα ! Καμια βελτίωση στην κάμερα για το 1520 , εγώ αυτό βλέπω Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Η πρωτη είναι απο το Huawei G750 με τα 13 mpx και η δεύτερη απο το 1520 αυτό που και καλα έχει καλύτερη κάμερα ! Καμια βελτίωση στην κάμερα για το 1520 , εγώ αυτό βλέπω Όπως τις ανέβασες φαίνεται το αντίθετο. Η πρώτη να είναι του 1520 και η δεύτερη του G750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Σ' άρεσε η Cyan Κώστα? Δεν εχω βγαλει ακομα ασφαλη συμπερασματα.Εχω την αισθηση παντως οτι ο σταθεροποιητης δεν δουλευει καλα. Με 1/4 ταχυτητα οι φωτο μου βγαινουν ελαφρως κουνημενες...πραγμα που δεμ μου εχει ξανασυμβει ποτε στο παρελθον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Δεν εχω βγαλει ακομα ασφαλη συμπερασματα.Εχω την αισθηση παντως οτι ο σταθεροποιητης δεν δουλευει καλα. Με 1/4 ταχυτητα οι φωτο μου βγαινουν ελαφρως κουνημενες...πραγμα που δεμ μου εχει ξανασυμβει ποτε στο παρελθον. Μήπως ήταν λάθος το 1/4 που έδειχνε με τις προηγούμενες εκδόσεις και το διόρθωσαν.. λέω εγώ τώρα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Όπως τις ανέβασες φαίνεται το αντίθετο. Η πρώτη να είναι του 1520 και η δεύτερη του G750. Και όμως !! Η πρώτη που είναι πιο σκούρα και τα χρώματα όχι τόσο αληθινά ( φωτισμός πείτε το όπως θέλετε ) είναι απο το 1520 Η δεύτερη που αντιπροσωπεύει πιο πολύ την πραγματικότητα είναι απο το G750 ! Προσωπικά λοιπόν δεν είδα καμία βελτίωση στην κάμερα. Και μου κάνει εντύπωση πως ενα κινητό που κοστίζει 300€ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο ένα που κοστίζει 600+ και έχει θεωρητικά καλύτερο φακό ! * Η τιμές είναι για Ελληνικές συσκευές και όχι παρά εισαγωγής... * Και στα 2 κινητά οι ρυθμίσεις ήταν στο αυτόματο ! Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts