eltsele Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ελένη το email που έβαλες κατά την εγγραφή είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήσεις στο Google play ή έβαλες διαφορετικό? Όχι, διαφορετικό έβαλα. Δεν χρειάζεται να είναι το gmail. Εγώ δεν έκανα τίποτα από τα share κλπ. Απλό sign in. :) Αυτό με το Sync είναι ένα θέμα γιατί κι εγώ δεν θέλω να συγχρονίζει. Αλλά αφού το δοκίμασε ο Superuser και λέει ότι είναι οκ μάλλον λύθηκε κι αυτό. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μπορείτε με όποιο email θέλετε. Χθες προσπαθούσα αρκετή ώρα και είχα κάνει επαναποστολή του email ενεργοποίησης πολλές φορές χωρίς να έχει έρθει ούτε μία φορά. Μετά από αρκετή ώρα το άφησα και όταν μπήκα στο email μου το πρωί είχαν έρθει άπειρα emails ενεργοποίησης. Προφανώς έχουν μπει αρκετοί να κάνουν Sign Up και το σύστημα αργεί. Δώστε του λίγο χρόνο και ελέγξτε τα emails σας μετά από μερικές ώρες. Eτσι την πατησα κι εγω. Ακριβως ομως. Πρεπει να εσβησα πανω απο 30 μεηλ. Για πειτε ομως κατι guys. Εγινε η ενεργοποιηση, μου εβγαλε και το toast notification πως οκ το ενεργοποιησε, παρολα αυτα οταν συνδεομαι (αρκετες φορες sign in/out) δε μου δειχνει το Pro στα settings. Τι γινεται με αυτο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Νομίζω πως δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο αλλά λογικά θα έχεις όλες τις λειτουργίες του Pro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Eτσι την πατησα κι εγω. Ακριβως ομως. Πρεπει να εσβησα πανω απο 30 μεηλ. Για πειτε ομως κατι guys. Εγινε η ενεργοποιηση, μου εβγαλε και το toast notification πως οκ το ενεργοποιησε, παρολα αυτα οταν συνδεομαι (αρκετες φορες sign in/out) δε μου δειχνει το Pro στα settings. Τι γινεται με αυτο? Άμα πας στο help-about, θα πρέπει να γράφει full version. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Άμα πας στο help-about, θα πρέπει να γράφει full version. Οντως αυτο γραφει και δεν εχει γενικα watermarks κλπ οποτε ειμαστε οκ :) Απλως μου ειχε κανει εντυπωση το Basic Version που γραφει στο Settings> Account Info> Account Type. Αλλα οπως και να εχει αφου λειτουργει, λειτουργει :) Thanks guys (και φυσικα και στο παιδι που ανεφερε την προσφορα)! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Πραγματικά μπράβο στο παιδί ήμουνα έτοιμος για αγορά.Μου έχει λύσει τα χέρια η εφαρμογή αυτή καθ κάνει και συχνά ενημερώσεις που σημαίνει ότι την προσέχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καινούριο update για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή Awesome Note. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2394164 Βαγγέλη επιτέλους έβαλαν συγχρονισμό με Evernote και Google Drive ;-) Φοβερή εφαρμογή! Awesome όνομα και πράγμα.:D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Θελεις γυαλια βρε παιδια για να την δουλέψεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Θελεις γυαλια βρε παιδια για να την δουλέψεις Πόσο ετών είσαι Πάρη; :lol: Πρεσβυωπία;:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Χαχαχαχα κοιτα, οι περισσοτεροι στο νημα του note ειμαστε καποιας ηλικιας κι οσο ναναι εφαρμογες με μεγεθος στα γράμματα σαν την παραπανω δεν μπορουμε να την παλεψουμε για ωρα χωρις γυαλια Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Φοβερή εφαρμογή! Awesome όνομα και πράγμα.:D Θελεις γυαλια βρε παιδια για να την δουλέψεις Κοίτα, είναι γεγονός ότι σε μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν το απόλυτο αλλά και πάλι προσωπικά με έχει καλύψει στο μέγιστο με αυτά που προσφέρει! Μου έχει λύσει τα χέρια κυριολεκτικά! Και ειδικά τώρα με το sync με Evernote γίνεται μια must have εφαρμογή! Δεν έχω αισθανθεί να με κουράζει γιατί εδώ που τα λέμε η χρήση του είναι συχνή αλλά όχι συνεχόμενη. Για παράδειγμα η χρήση του Tapatalk στο Note 2 έχω νιώσει κατά καιρούς να μου κουράζει περισσότερο τα μάτια, διότι του κάνω παρατεταμένη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Κοίτα, είναι γεγονός ότι σε μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν το απόλυτο αλλά και πάλι προσωπικά με έχει καλύψει στο μέγιστο με αυτά που προσφέρει! Μου έχει λύσει τα χέρια κυριολεκτικά! Και ειδικά τώρα με το sync με Evernote γίνεται μια must have εφαρμογή! Δεν έχω αισθανθεί να με κουράζει γιατί εδώ που τα λέμε η χρήση του είναι συχνή αλλά όχι συνεχόμενη. Για παράδειγμα η χρήση του Tapatalk στο Note 2 έχω νιώσει κατά καιρούς να μου κουράζει περισσότερο τα μάτια, διότι του κάνω παρατεταμένη χρήση. Αυτο ειναι σοβαρο νεο Αγγελε. Τωρα ομως εχουμε αλλο προβλημα εμεις με τα note 3, δεν παιζει σε full hd !!! Η bridworks εχει κανει τα παντα hardcoded και μονο για την 1280Χ800 αναλυση... Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω και παλι ενα note 8 μονο και μονο για αυτη την εφαρμογη και το evernote integration (ο βασικος λογος που εδωσα αρον αρον το note 8)... Edited September 28, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Αυτο ειναι σοβαρο νεο Αγγελε. Τωρα ομως εχουμε αλλο προβλημα εμεις με τα note 3, δεν παιζει σε full hd !!! Η bridworks εχει κανει τα παντα hardcoded και μονο για την 1280Χ800 αναλυση... Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω και παλι ενα note 8 μονο και μονο για αυτη την εφαρμογη και το evernote integration (ο βασικος λογος που εδωσα αρον αρον το note 8)... Βαγγέλη για να σου πω την αλήθεια όταν διάβασα το changelog, εσένα σκέφτηκα χαχαχα Όντως είναι σοβαρό το update που έκαναν, αλλά εγώ είμαι ακόμα με το 2άρι (ευτυχώς ή δυστυχώς) οπότε είμαι κομπλέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Είσαι τυχερός. Εμάς που τα ακουμπησαμε για να το έχουμε Day 1 το 3 μας έγραψε κανονικά η σαμμυ (εφόσον έχει τα δικαιώματα θα μπορούσε εύκολα να κάνει ένα port της εφαρμογής στο 3) και μας αναγκάζει να πάμε σε 8αρι για να τη χρησιμοποιησουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Είσαι τυχερός. Εμάς που τα ακουμπησαμε για να το έχουμε Day 1 το 3 μας έγραψε κανονικά η σαμμυ (εφόσον έχει τα δικαιώματα θα μπορούσε εύκολα να κάνει ένα port της εφαρμογής στο 3) και μας αναγκάζει να πάμε σε 8αρι για να τη χρησιμοποιησουμε... Θα το περάσει σε κάνα update, σίγουρα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Λόγω αποριών μου σχετικά με το CamScanner (για άλλους οι απαντήσεις μπορεί να ήταν προφανείς - γνωστές), είχα μια συζήτηση με έναν αντιπρόσωπο από την εταιρεία που έκανε developing την εφαρμογη και σκέφτηκα ότι είναι καλό να ποστάρω την κουβέντα σε περίπτωση που και κάποιος άλλος είχε παρόμοιες απορίες. Να σημειώσω ότι το "θέμα" μου ήταν ο συγχρονισμος των documents μου με τον server τους... Hi all, today i signed up, then activated my account via the link i was sent and now i try to sign in from the application (the free one). But, to let me sign in, it keeps showing up a message to inform me that my documents will sync with my account. The point is that for now, i want to sign in without syncing my documents! Is it a restriction or it can be done (take the pro version) doing something else? Yours Sincerely Agelos --------------------------- Hello Agelos, Thank you for contacting us. We' re sorry the "Auto sync" feature cannot be turned off in the current version, we will evaluate your requirement in our future version planning. If you want to stop syncing, please log out your CamScanner account on your phone or disable network connection when using CamScanner. Any further questions, please feel free to contact us. Thanks for supporting CamScanner. Best Regards, Huan Xu IntSig Information Co.,Ltd http://www.intsig.com --------------------------- Hi Huan Xu, Thanks for your reply. It was much help to me. I just need 2 clarifications... 1) If i log out my CamScanner account on my phone and keep using the CamScanner application with my network connection enabled would it still syncing my documents? 2) If I have enabled my network connection but i don't use the CamScanner application, would my documents still be synced in the background? Please let me know as soon as possible. Best Regards, Piers --------------------------- Hello Piers, Thank you for your feedback. 1. Once you log out your account, sync will be disabled. However, your CamScanner will be converted to free version. 2. For Android phones, if you close CamScanner by clicking "back", the app won't sync in the background. If you click "home", it will. For iOS, CamScanner won't sync in the background. Any further questions, please feel free to contact us. Thank you for supporting CamScanner. Best Regards, Huan Xu IntSig Information Co.,Ltd http://www.intsig.com --------------------------- IntSig Information --------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θα το περάσει σε κάνα update, σίγουρα. Τι να περάσει σε update, το awesome note? Δυστυχώς δε δίνω καμιά πιθανότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Είσαι τυχερός. Εμάς που τα ακουμπησαμε για να το έχουμε Day 1 το 3 μας έγραψε κανονικά η σαμμυ (εφόσον έχει τα δικαιώματα θα μπορούσε εύκολα να κάνει ένα port της εφαρμογής στο 3) και μας αναγκάζει να πάμε σε 8αρι για να τη χρησιμοποιησουμε... Δεν νομίζω ότι έγραψε κάποιον η Samsung γιατί το Awesome δεν υπήρχε σε καμιά άλλη συσκευή πλην του Note 8. Το ότι κλείδωσε την ανάλυση η εταιρεία στο update ίσως και να δείχνει ότι δεν θέλουν να το δώσουν αλλού. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αφού το έχουν κάνει port στο Android γιατί η ίδια η εταιρεία δεν το βγάζει στο play επί πληρωμή. @@@: Παρότι φαίνεται εξαιρετική εφαρμογή είναι πολύ μικρή στο Note βρε παιδιά. Θέλει πενάκι για να δουλευτεί σωστά αλλά αν βγει προσαρμοσμένη στις άλλες αναλύσεις θα είναι η καλύτερη όλων. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Δεν νομίζω ότι έγραψε κάποιον η Samsung γιατί το Awesome δεν υπήρχε σε καμιά άλλη συσκευή πλην του Note 8. Το ότι κλείδωσε την ανάλυση η εταιρεία στο update ίσως και να δείχνει ότι δεν θέλουν να το δώσουν αλλού. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αφού το έχουν κάνει port στο Android γιατί η ίδια η εταιρεία δεν το βγάζει στο play επί πληρωμή. @@@: Παρότι φαίνεται εξαιρετική εφαρμογή είναι πολύ μικρή στο Note βρε παιδιά. Θέλει πενάκι για να δουλευτεί σωστά αλλά αν βγει προσαρμοσμένη στις άλλες αναλύσεις θα είναι η καλύτερη όλων. Ελένη προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το S-pen... Και τα χέρια μου - δάχτυλα λόγω των σωματικών μου διαστάσεων δεν είναι στο μέσο όρο for sure χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Δεν νομίζω ότι έγραψε κάποιον η Samsung γιατί το Awesome δεν υπήρχε σε καμιά άλλη συσκευή πλην του Note 8. Το ότι κλείδωσε την ανάλυση η εταιρεία στο update ίσως και να δείχνει ότι δεν θέλουν να το δώσουν αλλού. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αφού το έχουν κάνει port στο Android γιατί η ίδια η εταιρεία δεν το βγάζει στο play επί πληρωμή. @@@: Παρότι φαίνεται εξαιρετική εφαρμογή είναι πολύ μικρή στο Note βρε παιδιά. Θέλει πενάκι για να δουλευτεί σωστά αλλά αν βγει προσαρμοσμένη στις άλλες αναλύσεις θα είναι η καλύτερη όλων. Ελενη η Samsung εχει αποκτησει τα δικαιωματα της εφαρμογης για 1 χρονο, για αυτο δεν το βλεπεις στοοοοοοοο play (και δε θα το δεις μεχρι την ερχομενη Ανοιξη σιγουρα). Αυτο που λεω ειναι ομως οτι αφου αγορασε που αγορασε τα δικαιωματα μονο και μονο για να το λανσαρει με το νοτελι 8, ας εκανε ενα κοπο να το περασει και σε ολα τα επερχομενα note, δινοντας και το εναυσμα σε ολους του νοτελακηδες να το χρησιμοποιουν, αλλα και να γινει κατεστημενο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ελένη προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το S-pen... Και τα χέρια μου - δάχτυλα λόγω των σωματικών μου διαστάσεων δεν είναι στο μέσο όρο for sure χαχαχα Για να το λες, το δέχομαι! Εμένα μου φάνηκε πολύ άβολο. Όχι ότι δεν πατιέται με το χέρι αλλά ότι δεν είναι εύχρηστο. Εν κινήσει θα με δυσκόλευε. Παρόλα αυτά είναι είναι πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Θα την έχω υπόψη! Ελενη η Samsung εχει αποκτησει τα δικαιωματα της εφαρμογης για 1 χρονο, για αυτο δεν το βλεπεις στοοοοοοοο play (και δε θα το δεις μεχρι την ερχομενη Ανοιξη σιγουρα). Αυτο που λεω ειναι ομως οτι αφου αγορασε που αγορασε τα δικαιωματα μονο και μονο για να το λανσαρει με το νοτελι 8, ας εκανε ενα κοπο να το περασει και σε ολα τα επερχομενα note, δινοντας και το εναυσμα σε ολους του νοτελακηδες να το χρησιμοποιουν, αλλα και να γινει κατεστημενο... ;) Ναι, δεν λέω ότι δεν θα ήταν καλό για εμάς! Το ανέφερα απλώς σε σχέση με το 'γράψιμο' που είπες πριν. Μάλλον θέλει να το κρατήσει στο Note 8 ως αποκλειστικότητα αν και σίγουρα όλοι θα προτιμούσαμε να το έδινε τουλάχιστον στη σειρά Note που έχει τις προδιαγραφές. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αν καμιά φορά θέλετε να δουλέψετε το νοτελι σας αλλά φορτίζει υπάρχει λύση. To Mobizen. Πλήρης λειτουργεία του κινητού στην οθόνη του κινητού σας. Καταπληκτικό εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αν καμιά φορά θέλετε να δουλέψετε το νοτελι σας αλλά φορτίζει υπάρχει λύση. To Mobizen. Πλήρης λειτουργεία του κινητού στην οθόνη του κινητού σας. Καταπληκτικό εργαλείο. Αυτο ειναι; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rsupport.mvagent Γιατι αυτα τα κινεζικα ειναι βλαχικα και δεν τα μιλαω...... μιλαω μονο του Πεκινου που ειναι πρωτευουσα....... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Χαχα ναι αυτό είναι. Εντάξει βγάζει κάτι κινεζικά στην αρχή αλλά όλο το μενού είναι αγγλικό δεν θα χεις θέμα. Χρειαζεται να κανείς εγκατάσταση και το PC client βέβαια. Μην ψαρωσεις με τα κινεζικά όλο αγγλικα θα έχεις και εκεί. Το δούλεψα με καλώδιο και wifi. Για το τελευταίο χρειάζεται να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Χαχα ναι αυτό είναι. Εντάξει βγάζει κάτι κινεζικά στην αρχή αλλά όλο το μενού είναι αγγλικό δεν θα χεις θέμα. Χρειαζεται να κανείς εγκατάσταση και το PC client βέβαια. Μην ψαρωσεις με τα κινεζικά όλο αγγλικα θα έχεις και εκεί. Το δούλεψα με καλώδιο και wifi. Για το τελευταίο χρειάζεται να είσαι root. Και για να συνδεθει με USB χρειαζετε να ενεργοποιηθει το USB Debugging μια λειτουργια που την ειχε το Note II αλλα που δεν υπαρχει στο Note III (η που ισως εγω δεν μπορω να την βρω.....) Αν καποιος εχει συνδεσει το ΙΙΙ με το προγραμμα στον υπολογιστη ας μας δωσει τα φωτα του. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts