NikosDi Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Κώστα ωραίο πρόγραμμα αλλά δυστυχώς η έκδοση που βρήκα 1.3.1 δεν γράφει bluetooth. Δεν νομίζω να γράφει ούτε η 1.3.5 που βγήκε σήμερα. Με έχει στοιχειώσει αυτό το πράγμα. Αρχίζω και αναπολώ το παλιό μου Nokia 6630 - που το θυμήθηκα τώρα :p Επίσης το συγκεκριμένο software CallRecorder δεν έχει επιλογή να κρύψεις από το notification bar το εικονίδιο του. Το Total Recall μπορεί να κρυφτεί τελείως. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Κώστα ωραίο πρόγραμμα αλλά δυστυχώς η έκδοση που βρήκα 1.3.1 δεν γράφει bluetooth. Δεν νομίζω να γράφει ούτε η 1.3.5 που βγήκε σήμερα. Με έχει στοιχειώσει αυτό το πράγμα. Αρχίζω και αναπολώ το παλιό μου Nokia 6630 - που το θυμήθηκα τώρα :p Επίσης το συγκεκριμένο software CallRecorder δεν έχει επιλογή να κρύψεις από το notification bar το εικονίδιο του. Το Total Recall μπορεί να κρυφτεί τελείως. Νίκο υποπτεύομαι πως αν δεν κάνεις root τη συσκευή δεν έχεις ελπίδα να γράψεις και τις δύο πλευρές μέσω bluetooth. Μάλλον έχει να κάνει με τον αλγόριθμο εγγραφής που χρησιμοποιεί όταν δεν είναι root. Ευτυχώς εγώ δεν χρησιμοποιώ bluetooth, οπότε με έχει βολέψει άψογα. Το δοκίμασα εκτός Play Store και στη συνέχεια το αγόρασα απ' το Play Store. Για το notification bar icon, δεν έχω τη συσκευή κοντά μου, για ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις, νομίζω κάπου είχα δει μια επιλογή "Show Notification" ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κρύβει το εικονίδιο αν το ξε-τικάρεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Κώστα το notification ήταν μπροστά στα μάτια μου και δεν το είχα δει! Με ξετικάρισμα έφυγε. Δεν ξέρω αν φταίει το root. Όσο ζούμε ελπίζουμε και εμείς οι μη rootαδες :p Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ''Facebook Home'' This item cannot be installed in your device's country. :lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ''Facebook Home'' This item cannot be installed in your device's country. :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232207 Moλις το δοκιμασα.. Σιγουρα ειναι πιασαρικο, σιγουρα ειναι eye candy, ΑΛΛΑ δεν ειναι για κυριος launcher γιατι του λειπουν βασικα features. Πιστευω πως χαραμιζει το feeling της συσκευης μας. Βεβαια παιζει να μην ειμαι τοσο facebookοκεντρικος τυπος (το διαβασατε πρωτα εδω :p) και να μην μπορω να εκτιμησω αυτα που προσφερει :lol: Εφυγε μετα απο 5 λεπτα παραμονης στο τηλεφωνο μου. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ... Εφυγε μετα απο 5 λεπτα παραμονης στο τηλεφωνο μου. +1 Πάμε γι' άλλα. :) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 παιδιά κορυφαίο κομπιουτεράκι που λύνει χειρόγραφες πράξεις.. ότι πρέπει για να το χρησιμοποιήσεις με την πένα! και επίσης είναι συμβατό και με το multi-window (διπλή οθόνη)!! δείτε το βίντεο που έχει με τις δυνατότητες.. έχω πάθει πλάκα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXNpb25vYmplY3RzLmNhbGN1bGF0b3IiXQ.. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλα,ειναι φοβερο το κομπιουτερακι αυτο!! Τhanks:happy: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Γεια σας ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για να γράφω σημειώσεις. Άρχικά προτιμώ να μπορώ να χρησιμοποιώ το πενάκι κι ας μη καταλαβαίνει τα γράμματά μου. Επίσης θέλω να μπορώ να κανω εξαγωγή των δεδομένων. Θέλω να μπορώ να κάνω και οργάνωση σημειώσεων ώστε να μπορώ να τις έχω σε ομάδες. Δοκιμάζω το papyrus φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, έχετε κάποιο καλύτερο να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μεγάλε έγραψες τρομερή εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Γεια σας ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για να γράφω σημειώσεις. Άρχικά προτιμώ να μπορώ να χρησιμοποιώ το πενάκι κι ας μη καταλαβαίνει τα γράμματά μου. Επίσης θέλω να μπορώ να κανω εξαγωγή των δεδομένων. Θέλω να μπορώ να κάνω και οργάνωση σημειώσεων ώστε να μπορώ να τις έχω σε ομάδες. Δοκιμάζω το papyrus φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, έχετε κάποιο καλύτερο να προτείνετε; jotter..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 jotter..... Όλες οι εφαρμογές κάνουν refund μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα; Δεν θα ήθελα να πληρώσω 3 ευρώ σε περίπτωση που δεν μου κάνει. Πέρα από το encryption δεν έχω δει κάποια άλλη διαφορά. Μπορεί να του ορίσεις ότι θέλω να γράψω σε Α4 σελίδα όπως στο papyrus? Επίσης το ότι διαφημίζει σε ένα βίντεο πως αν ακουμπήσεις με τα δάχτυλα την οθόνη δεν συμβαίνει τίποτα δεν το θεωρώ απαραίτητα καλό σε σύγκριση με την άλλη εφαρμογή που σβήνει κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Πάιδες καλημέρα και καλό μήνα, Ψάχνω για ένα καλό πρόγραμμα για απομακρισμένη σύνδεση από το θηρίο στον υπολογιστή της δουλειάς μου. Αυτό που θέλω όμως είναι να μπορεί να συνδεθεί χωρίς να είναι κάποιος αναγκαία στο desktop για να μου πει κωδικό όπως κάνει το Team Viewer. Ξέρει κανείς κανένα καλό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Πάιδες καλημέρα και καλό μήνα, Ψάχνω για ένα καλό πρόγραμμα για απομακρισμένη σύνδεση από το θηρίο στον υπολογιστή της δουλειάς μου. Αυτό που θέλω όμως είναι να μπορεί να συνδεθεί χωρίς να είναι κάποιος αναγκαία στο desktop για να μου πει κωδικό όπως κάνει το Team Viewer. Ξέρει κανείς κανένα καλό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σου απάντησαν στο άλλο topic ότι γίνεται να έχεις συγκεκριμένο κωδικό. Υπάρχει και το logme in αλλά είναι ακριβό και δεν ξέρω αν κάνει ακριβώς αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Να γραψω κι εγω καποιες εφαρμογες που θεωρω πολυ καλες για το νοτελι μας. 1) PrintHand Mobile Print Premium για εκτυπωση ειτε με wifi ειτε με συνδεση μεσω usb στον εκτυπωτη μας.Δυστυχως το αντιστοιχο που εχει η σαμυ στο κινητο μας λειτουργει μονο για samsung εκτυπωτες 2) inNote (free) το ονομα της τα λεει ολα,πολυ καλη 3)software data cable (free) που σε συνδιασμο με το προγραμμα filezila για τον υπολογιστη ειναι πολυ καλη για ανταλλαγη αρχειων μεταξυ κινητου και υπολογιστη μεσω wifi. 4) και φυσικα να μην παραλειψω το γνωστο σε πολλους camscanner για σκαναρισμα εγγραφων και δημιουργια αρχειων pdf το οποιο δουλευει τελεια στο νοτελι μας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Να γραψω κι εγω καποιες εφαρμογες που θεωρω πολυ καλες για το νοτελι μας. 2) inNote (free) το ονομα της τα λεει ολα,πολυ καλη Το Papyrus είναι καλύτερο κατά την άποψή μου από αυτή την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το Papyrus είναι καλύτερο κατά την άποψή μου από αυτή την εφαρμογή.Το ειχα δοκιμασει, το βρήκα δύσχρηστο και με ελλείψεις και το έβγαλα. Όπως βολεύεται βέβαια κανείς. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το ειχα δοκιμασει, το βρήκα δύσχρηστο και με ελλείψεις και το έβγαλα. Όπως βολεύεται βέβαια κανείς. Ναι φυσικά, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καλησπέρα. Ψαχνω εφαρμογή που να κάνει αυτόματη μετάφραση σε ιστοσελίδες, οπως το Chrome στον υπολογιστή. Έχετε κάτι υπόψιν σας ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Για εφαρμογές που δεν αφορούν αποκλειστικά το Note ή που τουλάχιστον να βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό ώστε να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του απευθυνόμαστε στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έβαλα το Svox αλλά δεν μπορώ να επιλέξω την ελληνική γλώσσα.Δεν υποστηρίζεται για το κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έβαλα το Svox αλλά δεν μπορώ να επιλέξω την ελληνική γλώσσα.Δεν υποστηρίζεται για το κινητό μας; Δεν το έχω δοκιμάσει στο νοτελι ακόμη αν και σκέφτομαι να την αγοράσω.Δοκιμάσες την trial και δεν σου δούλεψε?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Την φουλ.Είμαι με Jon rom 4.1.2.Στις ρυθμίσεις αφού επιλέξω την svox μηχανή στη συνέχεια δεν μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω την ελληνική γλώσσα παρόλα που την έχω κατεβάσει. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αστοχία για την jb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έβαλα το Svox αλλά δεν μπορώ να επιλέξω την ελληνική γλώσσα.Δεν υποστηρίζεται για το κινητό μας; Το ειχα δοκιμασει στο s2 και δεν μου αρεσε καθολου ως υλοποιηση. Αν θυμαμαι καλα η ελληνικη γλωσσα δεν εμπαινε τοτε απο το svox αλλα απο μια αλλη εφαρμογη. Αριαδνη αν θυμαμαι καλα η καπως ετσι. Αν παντως ενδιαφερεστε μονο για κλησεις αλλα και ανοιγμα εφαρμογων πολυ καλο απο την ιδια εταιρια ειναι το voice dial. Δεν κανει αναγνωριση ομιλιας αλλα πρεπει να ηχογραφησεις εσυ πρωτα οποια φραση θελεις. Απαιτει δλδ λιγο χρονο και προεργασία αλλα με αυτον τον τροπο εχεις πολυ καλη αναγνωριση. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Την φουλ.Είμαι με Jon rom 4.1.2.Στις ρυθμίσεις αφού επιλέξω την svox μηχανή στη συνέχεια δεν μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω την ελληνική γλώσσα παρόλα που την έχω κατεβάσει. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αστοχία για την jb;Δοκιμασα την trial το απογευμα και δουλευει.Δεν μου αρεσε ομως που στην αναγνωριση μου ελεγε γραμμα-γραμμα το ονομα και οχι μονοκοματα οπως οι προηγουμενες εκδοσεις.Θελει μια διαδικασια για να το στησεις και στην τελικη βλεπω οτι δεν κανει για το note μας Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts