Nagata Δημ. February 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Θα εχετε και ενα newbie στην παρέα σας...εμένα.:P Ωραία, να μαθαίνουμε και τους νέους στην παρέα :) aliengoa θα φέρω και εγώ ένα viewty, καμένο κινητάκι αλλά τι να κάνω, δεν έχω μεγάλη συλλογή τώρα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δεν έχω φορτιστή για το 3310 και το viewty τα έπαιξε! Να τα φέρω? Φέρτα! Να φέρω αν είναι φορτιστή για το 3310 να το φορτίσουμε όσο θα πίνουμε τον καφέ!:D Θα εχετε και ενα newbie στην παρέα σας...εμένα.:P Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Guys και εγω χαίρομαι πολυ που θα σας γνωρίσω.Θα έρθω με το μπλε Ν8 μου και το iPad μου. Εύχομαι να περάσουμε σούπερ.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλημέρα εκτός απροόπτου θα παραβρεθώ και εγώ στην συνάντηση , πιθανόν και ο kosttheos . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 μαλλον δε θα μπορεσω να ειμαι στη συναντηση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 H ημέρα για την συνάντησή μας πλησιάζει και να υπενθυμίσω πως μέχρι αύριο το βράδυ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή (ή το αντίθετο εάν έχει αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσετε τελικά να παρευρεθείτε). Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Δυστυχώς και εγώ είμαι εκτός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Εχω αρπαξει εδω και 2 μερες μια γριπη και δεν ξερω τελικα αν μπορεσω να ερθω :(, το παλευω παντως και σιγουρα αυριο θα ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Θα είμαι εκεί με το φίλο μου basilisraf :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ολα καλα μεχρι τωρα εχουμε και παρκιν απο τον φιλο Βασιλη :) αντε να τα πουμε απο κοντα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εχω αρπαξει εδω και 2 μερες μια γριπη και δεν ξερω τελικα αν μπορεσω να ερθω :(, το παλευω παντως και σιγουρα αυριο θα ξερω... πλακωσου στα comtrex και στα mesulid και θα γινεις αρχοντας. :D δεν λεει να χασεις την συναντηση.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εχω αρπαξει εδω και 2 μερες μια γριπη και δεν ξερω τελικα αν μπορεσω να ερθω :(, το παλευω παντως και σιγουρα αυριο θα ξερω... πλακωσου στα comtrex και στα mesulid και θα γινεις αρχοντας. :D δεν λεει να χασεις την συναντηση.:cool: Ενναλακτικά και Panadol cold & flue.:p Ελπίζω μόνο να μην έχεις σαν την δική μου...2 εβδομάδες κι ακόμη δεν λέει να φύγει!:mad: Όπως και να'χει όμως πρέπει να είσαι παρών!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ενναλακτικά και Panadol cold & flue.:p Ελπίζω μόνο να μην έχεις σαν την δική μου...2 εβδομάδες κι ακόμη δεν λέει να φύγει!:mad: Όπως και να'χει όμως πρέπει να είσαι παρών!:cool: ειδες? προτεινεις τα Panadol cold & flue :p και ακομα να γινεις καλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ειδες? προτεινεις τα Panadol cold & flue :p και ακομα να γινεις καλα :p Πίστεψέ με και τα Comtrex Cold τα ξέρω πολύ καλά!!! Το μόνο άκυρο είναι τα mesulid. Μου φαίνεται θα ανοίξουμε τόπικ περί ...γρίπης και συγγενών παθήσεων!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κανονίστε να με κολλήσετε!!! :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Πίστεψέ με και τα Comtrex Cold τα ξέρω πολύ καλά!!! Το μόνο άκυρο είναι τα mesulid. Μου φαίνεται θα ανοίξουμε τόπικ περί ...γρίπης και συγγενών παθήσεων!!:lol: Βρε σεις, μήπως να κανονίσουμε να έχουμε και νοσοκόμες στο meeting; :p Κανονίστε να με κολλήσετε!!! :p Άσε πιτσιρίκο 1-2 ποτηράκια θα πιεις, για παραπάνω έτσι και αλλιώς δεν :lol: :p , και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. :tease: Όσοι πιστοί για μάσα-οινοποσία ας ετοιμάζονται. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Πίστεψέ με και τα Comtrex Cold τα ξέρω πολύ καλά!!! Το μόνο άκυρο είναι τα mesulid. Μου φαίνεται θα ανοίξουμε τόπικ περί ...γρίπης και συγγενών παθήσεων!!:lol: μακρυα απο τα φαρμακα. το θεμα ειναι θα ερθεις στην συναντηση? και θα σε εχω και otrivin για την μυτουλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 μακρυα απο τα φαρμακα. το θεμα ειναι θα ερθεις στην συναντηση? και θα σε εχω και otrivin για την μυτουλα :p τα Panadol cold & flue τα εχω κανει καραμελες... τα Comtrex Cold δεν τα ξερω, παντως θα προσπαθησω να ερθω, δεν θα ειμαι και για κρεβατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Και εγω μια απο τα ιδια με Panadol cold & flu ειμαι... Με βλεπω να παιρνω το otrivin στην τσεπη και να ερχομαι παντως.... :p θελω να κοιταξω να δω τι παλιες συσκευες μπορω να βρω σπιτι να τις φερω.. Ετσι για αναμνησεις... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) μακρυα απο τα φαρμακα. το θεμα ειναι θα ερθεις στην συναντηση? και θα σε εχω και otrivin για την μυτουλα :p Θα έρθω βρε. Παρεμπιπτόντως προτιμώ το Ronal! http://www.olvosscience.gr/thumbnails/742/660x800/img153.jpg :p Α, δεν σας το είπα...Χορηγός για το meeting είναι γνωστή φαρμακευτική εταιρία.:lol: Edit: Γιώργο Impreza η κοπελιά του Ronal θα έρθει κι αυτή στο meeting. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, ε;:what::up: Edited February 16, 2013 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Προβλέπω θέσπιση ειδικής πτέρυγας (τραπεζιού) για εσάς, τέκνα μου! Αν χρειαστείτε κάτι, λίγο πιο δίπλα έχει και φαρμακείο! Άντε, πάλι για σας δουλεύω!!! :lol::lol::lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αν εχει κληρωση αυτη τη φορα το δωρο να ειναι μια οικογενειακη συσκευασια χαρτομαντηλα ή το ronal που βλεπουμε απο πανω... Οχι κανα bluetooth... :p:wacko: Τετοια εποχη αλλα πραγματα ειναι πιο χρησιμα! :wacko::wacko: Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Και παραδιπλα το αρτοζαχαροπλαστειο με τα εκλερ και τις σοκολατοπιτες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έχει πλάκα να πλακωθείτε στο τσάι αύριο και να το τελειώσετε...χαχαχαχαχα Πάρτε comtrex και είστε οκ! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Και παραδιπλα το αρτοζαχαροπλαστειο με τα εκλερ και τις σοκολατοπιτες :p καλο αυτο:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts