QQTilt Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μια φορά, νομίζω πως θα αλλάξω τουλάχιστον δύο ακόμα ρομποτάκια πριν κάνω το 701 "δεύτερο"... Προσπερνώ τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα και ρωτώ. Θα πέσεις τελικά στη φτήνια και συ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Montoya ξερεις πια ειναι η διαφορα.. Μερικοι επιλεγουμε κινητο/λειτουργικο επειδη αυτο μας αρεσει να χρησιμοποιυμε,επειδη σκεφτομαστε τι μας αρεσει και τι οχι αποδεχομενοι τα οποια ελλατωματα του και οχι απλα για να εχουμε το "τελευταιο" της σειρας η για να νιωθουμε οτι αλλαξαμε καστα.. Ορισμενοι δεν το καταλαβαινουν δυστυχως κι οχι γιατι δεν θελουν αλλα δεν μπορουν. Η τουλαχιστον ετσι δειχνουν.. Προσπερνώ τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα και ρωτώ. Θα πέσεις τελικά στη φτήνια και συ? :( δεν ειναι δακρυβεχτο οτι δεν σου αρεσει,δεν γνωριζεις η δεν αναγνωριζεις.. Γιατι το χαρακτηριζεις ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) δεν ειναι δακρυβεχτο οτι δεν σου αρεσει,δεν γνωριζεις η δεν αναγνωριζεις.. Γιατι το χαρακτηριζεις ετσι? Απ ότι είδες φίλε dark δεν είπα τίποτα για το symbian. Αν δε σου φαίνονται δακρύβρεχτα μάλλον κάτι άλλο διάβασες. Επίσης εγώ ρώτησα κάτι άλλο. Γιατί στην φτήνια? Edited February 4, 2013 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Απ ότι είδες φίλε dark δεν είπα τίποτα για το symbian. Αν δε σου φαίνονται δακρύβρεχτα μάλλον κάτι άλλο διάβασες. Επίσης εγώ ρώτησα κάτι άλλο. Γιατί στην φτήνια? Είδες που δεν καταλαβαίνεις? Πες ότι θέλεις για το symbian, παλιό κακό σέρνεται, ότι γουστάρεις, απλά πες το σα γνώμη και στήριξέ το πολιτισμένα με κάποιο ωραίο επιχείρημα. Τα "είναι νεκρό", "καλά να πάθει", "όταν το είχα εγώ το 2005 σερνόταν", ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι επιχειρήματα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Απ ότι είδες φίλε dark δεν είπα τίποτα για το symbian. Αν δε σου φαίνονται δακρύβρεχτα μάλλον κάτι άλλο διάβασες. Δεν ειπα οτι ειπες κατι για το symbian και το ιδιο διαβασαμε.. Για αυτο σου λεω πως αν δεν αποδεχεσαι κατι δεν σημαινει οτι ειναι δακρυβρεχτο. Αν σου πως για το πως δολοφονησαν το meego τη nokia και το symbian θα σου φανουν δακρυβρεχτα σωστα; ειναι δεν ειναι μελαχγολικα/δακρυβρεχτα ειναι η πραγματικοτηκα. Συγνωμη που στο χαλαω qqtilt αλλα ετσι ειναι.. Οσοι καψωμενοι αντι-συμπιαν και να γραψετε το μακρυ σας και το κοντο σας οσο καψωμενα και αν απαντησω εγω η καποιος αλλος τα γεγονοτα ειναι αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Ρε moralas και dark σας ξαναλέω δεν είπα τίποτα για το symbian ρε παιδιά ήμαρτον. Ότι είναι λάθος να βλέπεις την τεχνολογία με τέτοιους συναισθηματισμούς είναι αυτο που λες. Και moralas αυτά για τα οποία με κατηγορείς ότι μιλάω για το symbian χωρίς επιχειρήματα κλπ στο συγκεκριμένο ποστ διαβάζω 15 τέτοια για το android στο πολύ χειρότερο. Ένα παραλήρημα με ******* και ******** και ανακρίβεις, τίποτα άλλο. Και ξαναξαναλέω ότι εγώ το μόνο που έκανα ήταν μια ερώτηση στην οποία δεν έχω πάρει απάντηση. Όσο για τις ασυναρτησίες δεν πιστεύω ότι ο γράφων το ποστ να οδηγάει κανα hyundai και γίνουμε ρεζίλι. Και παρακαλώ τους mods δεν είναι καθόλου offtopic, οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Edited February 4, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση προσβλητικών χαρακτηρισμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Ρε moralas και dark σας ξαναλέω δεν είπα τίποτα για το symbian ρε παιδιά ήμαρτον. Ότι είναι λάθος να βλέπεις την τεχνολογία με τέτοιους συναισθηματισμούς είναι αυτο που λες. Και moralas αυτά για τα οποία με κατηγορείς ότι μιλάω για το symbian χωρίς επιχειρήματα κλπ στο συγκεκριμένο ποστ διαβάζω 15 τέτοια για το android στο πολύ χειρότερο. Ένα παραλήρημα με ******* και ********* και ανακρίβεις, τίποτα άλλο. Και ξαναξαναλέω ότι εγώ το μόνο που έκανα ήταν μια ερώτηση στην οποία δεν έχω πάρει απάντηση. Όσο για τις ασυναρτησίες δεν πιστεύω ότι ο γράφων το ποστ να οδηγάει κανα hyundai και γίνουμε ρεζίλι. Και παρακαλώ τους mods δεν είναι καθόλου offtopic, οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Οχι φιλε μου δεν ειναι θεμα συναισθηματισμου αλλα παραδοχης της πραγματικοτητας.. Τα πραγματα εγιναν ετσι,το αντροιντ ανεβηκε με αυτον τον τροπο..δεν ειναι δακρυβρεχτα Οτι δεν δεχεσαι δεν ειναι παραληρημα δεξου το.. Ωραια δηλαδη επειδη καποιοι(ποιοι?) γραφουν "ανακριβιες" για το android πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο για το symbian? Δεν μπορεις να στηριξεις αυτα που λες? Και εγω σε ρωτησα κατι αλλα δεν απαντησες.. Edited February 4, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μου μιλάς για κάτι που λέγαμε πριν πόσες μέρες? Αν και ακόμα και τότε εγώ μίλησα συγκεκριμένα για το interface και για τα χαρακτηριστικά των κινητών που φορούσαν το symbian. Όσο γι αυτό που με ρώτησες σήμερα αν εσένα δε φαίνεται δακρύβρεχτο λήγει η συζήτηση εδώ, σε μένα έτσι φάνηκε και φαίνεται. Πάλι καλά που δεν αρνήθηκες τις ανακρίβεις για το android, το οποίο εγώ πουθενά δεν ανέφερα btw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μου μιλάς για κάτι που λέγαμε πριν πόσες μέρες? Αν και ακόμα και τότε εγώ μίλησα συγκεκριμένα για το interface και για τα χαρακτηριστικά των κινητών που φορούσαν το symbian. Όσο γι αυτό που με ρώτησες σήμερα αν εσένα δε φαίνεται δακρύβρεχτο λήγει η συζήτηση εδώ, σε μένα έτσι φάνηκε και φαίνεται. Πάλι καλά που δεν αρνήθηκες τις ανακρίβεις για το android, το οποίο εγώ πουθενά δεν ανέφερα btw.. Θα σου πω κατι τελευατιο και το ληγουμε εδω μια και δεν θες να απαντησεις.. Το android το ανεφερες στο προηγουμενο post.εγω προφανως αποδεχομαι το τις ανακριβιες(μπορει να εχω πει και εγω) για το android..εσυ γιατι δεν το κανεις το ιδιο για το symbian δεν καταλαβαινω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ρε dark θα με τρελάνεις? Που ανέφερα το android? Είπα ότι στο συγκεκριμένο ποστ αναφέρθηκαν ενακρίβειες γι αυτό. Είχε αναφερθεί δηλαδή και είπα ότι γράφτηκαν ανακρίβειες. Αν εννοείς αυτό πάσο, έληξε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ρε moralas και dark σας ξαναλέω δεν είπα τίποτα για το symbian ρε παιδιά ήμαρτον. Ότι είναι λάθος να βλέπεις την τεχνολογία με τέτοιους συναισθηματισμούς είναι αυτο που λες. Και moralas αυτά για τα οποία με κατηγορείς ότι μιλάω για το symbian χωρίς επιχειρήματα κλπ στο συγκεκριμένο ποστ διαβάζω 15 τέτοια για το android στο πολύ χειρότερο. Ένα παραλήρημα με ******* και ******** και ανακρίβεις, τίποτα άλλο. Και ξαναξαναλέω ότι εγώ το μόνο που έκανα ήταν μια ερώτηση στην οποία δεν έχω πάρει απάντηση. Όσο για τις ασυναρτησίες δεν πιστεύω ότι ο γράφων το ποστ να οδηγάει κανα hyundai και γίνουμε ρεζίλι. Και παρακαλώ τους mods δεν είναι καθόλου offtopic, οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Και εγώ σου ξαναλέω να πεις ότι θέλεις για το symbian.. Απλά στήριζέ το. Έκατσα και τράβηξα δύο βιντεάκια για να μη μας τα πρήζουν πλέον με ασυναρτσίες και πράγματα που δε γνωρίζουν και δεν ισχύουν, τα οποία είναι ατράνταχτα "επιχειρήματα". Δε σε κατηγόρησα εσένα συγκεκριμένα για κάτι.. Το android τι δουλειά έχει σε αυτό το θέμα..? Και ποιός το έφερε εδώ και άρχισε συγκρίσεις? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το android τι δουλειά έχει σε αυτό το θέμα..? Και ποιός το έφερε εδώ και άρχισε συγκρίσεις? Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 ozon74 +1000 Ελπίζω μόνο να κρατήσει το 808 μου όσο περισσότερο γίνετε, γιατί ειλικρινά δεν ξερω τι κινητό θα διάλεγα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Προσπερνώ τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα και ρωτώ. Θα πέσεις τελικά στη φτήνια και συ? :( Προσπερνώ κι εγώ λοιπόν την αγένεια και την προκλητικότητα σου καθώς δεν είναι στην δική μου δικαιοδοσία να ελέγχω τα post και πιστεύω πως προφανώς θα υπάρχει λόγος που εξακολουθεί και υπάρχει το μήνυμα σου που χαρακτηρίζεις τα όσα λέω "Ένα παραλήρημα με ******* και ******** και ανακρίβεις, τίποτα άλλο." Θα σου απαντήσω όμως γιατί με έμαθαν βλέπεις και τρόπους, εκτός από ορθογραφία. Στην φτήνια έχω πέσει ήδη καλέ μου κύριε. Είπα ήδη πως κρατάω δεύτερη τέτοια συσκευή και πως δεν πιάνει μία μπροστά στην Symbian συσκευή μου. Είπα πως προσβλέπω να την κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα και μέχρι τότε, ας πούμε σε δύο χρόνια, αν το λογισμικό εκείνο με καλύπτει θα το προτιμήσω για βασική συσκευή. Αν όχι, θα καταφύγω σε άλλο. Βλέπεις, μαζί με την ορθογραφία έμαθα και κριτική σκέψη. Έμαθα πως όταν δίνεις χρήματα για κάτι πρέπει να σε ικανοποιεί απόλυτα, αλλιώς το να κραυγάζεις πόσο ευχαριστημένος είσαι σαν οπαδός ομάδας Γ' Εθνικής σε μετατρέπει σε έναν γραφικό, αγράμματο τύπο που προσπαθεί να πείσει μάλλον τον εαυτό του και όχι τους άλλους. Στο post μου έγραψα γιατί πιστεύω εγώ πως τα πράγματα έγιναν έτσι, σαν χρήστης του Symbian (και όχι μόνο). Βρίσκω τουλάχιστον αστείο να εκφέρουν γνώμη άνθρωποι που δεν το προτίμησαν ή δεν ασχολήθηκαν με το λογισμικό αυτό. Ορίστε λοιπόν η απάντηση που τόσο επέμενες και να με συγχωρείς που δεν έσπευσα κατεπειγόντως να σου απαντήσω. Ελπίζω να έχεις το καλό γούστο να ζητήσεις συγνώμη για όσα είπες για τα λεγόμενα μου. Δεν το περιμένω φυσικά, αλίμονο, απλά υποδεικνύω το προφανές για όσους ακόμα μπορούν να κάνουν συζήτηση σε πολιτισμένα πλαίσια. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 ozon όταν λες φτηνές συσκευές όλες τις συσκευές που φοράνε android ε ρε φίλε κάτι πάει λάθος. Το ότι η ΝΟΚΙΑ δεν έχει ρομπότ και έχει windows είναι μια απλή επιχειρηματική κίνηση. Επέλεξαν αυτο. Τέλος. Ούτε κάποια συνωμοσία έγινε ούτε η google είπε να βγάλει κάτι τόσο άθλιο για να μην το πάρει η ΝΟΚΙΑ και να κλείσει και το θεματάκι με το symbian και να βάλει windows ούτε τίποτε άλλο καχύποπτο. Μιλάμε για λογισμικά και όχι για τον κώδικα da vinci. Τώρα το ότι κάποια λειτουργικά βολεύουν κάποιους ανθρώπους περισσότερο απο κάποιους άλλους αυτο είναι καθαρά θέμα γούστου. Αλλα επειδή είσαι και στην Ελλάδα είναι και θέμα μόστρας. Είμαι με τους λίγους, είμαι με τους ψαγμένους, είμαι με τα ακριβά είμαι και με εγώ δεν ξέρω τί. Και πάντα βέβαια η επιλογή που θα κάνεις θα είναι σαφός καλύτερη απο κάποιου αλλου.Είπαμε καλό το symbian του σήμερα αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει symbian του αύριο. Μακάρι το 808 να έχει καλή υποστήριξη στο μέλλον και να μην πεθάνει πιο γρήγορα απο ότι υποθετικά του πρέπε Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) bill, δεν με απασχολούν οι επιλογές μίας φινλανδικής εταιρίας με καναδό διευθυντή και εργοστάσια στην Mαλαισία. Με ενδιαφέρει το προιόν που αγοράζω να ανταποκρίνεται στα χρήματα του, γι αυτό και επανέρχομαι στην ερώτηση πόσοι από τους non-symbian χρήστες εξακολουθούν να κρατούν συσκευές του 2009 όπως το N8. Οσο για την φτήνια θα σου πω το εξής: πριν δύο χρόνια που πήρα Symbian συσκευή, το 701 με 199 ευρώ, μπορούσα με 20% περισσοτερο (240) να πάρω άλλη επώνυμη συσκευή που έλεγε πως έπαιρνε 3D φωτογραφίες και έκανε πολλά με τέσσερις αναβαθμίσεις πριν του λογισμικού της. Το σκευτόμουν μέχρι που είδα εδώ το review και πήγα να την δω από κοντά. Ετριζε ολόκληρη σαν να έπαιζε καστανιέτες! Kαι αυτό, από σοβαρή εταιρία. Είχε γεμίσει ο κόσμος από αυτές τις συσκευές. Ενα χρόνο μετά κανείς δεν την κράταγε. Θέμα μόστρας λες; Αν ήταν ετσι θα άλλαζα κι εγώ την συσκευή για να μοστράρω άλλη. Απλά το symbian με κάλυπτε και με καλύπτει. Ο ανταγωνισμός του μπορεί να κέρδισε το symbian, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έγινε καλύτερο του. Αυτό δεν σας ενοχλεί; Πως μπορείτε και δικαιολογείτε την απόσυρση ενός καλού λογισμικού που αφήνει πίσω του τεραστιο κενό; Γιατί βρίσκετε καλό το ότι έσβησε ένα σταθερό σύστημα και επιβιώνουν οι μετριότητες; Πως καλυτερεύει ο κόσμος της τεχνολογίας με ενα λογισμικό κινητών λιγότερο, μπορείτε πραγματικά να το δικαιολογήσετε; Φτάνουν οι ιαχές από τους οπαδούς- ας μας κοιτάξουν στα δακρυβρεχτα μάτια μας και ας μας πείσουν γιατί ένα παγκόσμιο μονοπώλιο λογισμικού είναι καλύτερο χωρίς το Symbian ανταγωνιστή του. Το symbian ωθούσε και τους άλλους να γίνουν καλύτεροι. Τώρα, με ένα σημαντικό παίκτη εκτός, τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα; Γιατί χαρήκατε τόσο πολύ που μειώνονται οι επιλογές μας; Edited February 4, 2013 by ozon74 Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Σε παραδέχομαι ρε όζον, +άπειρο από εμένα. Συμφωνώ σε όλα, αλλά ποιος καταλαβαίνει είναι το θέμα... Μας λένε κι αρχαιολόγους από πάνω... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 οντως ozon74 και εγω υποκλινομαι. τα λες καταπληκτικα!:) Σε παραδέχομαι ρε όζον, +άπειρο από εμένα. Συμφωνώ σε όλα, αλλά ποιος καταλαβαίνει είναι το θέμα... Μας λένε κι αρχαιολόγους από πάνω... ας μας λενε, τιμη μας και καμαρι μας ο αρχαιολογος ειναι αυτος που καθοριζει το παρον και το μελλον της καθε κοινωνιας..εννοειται μιας κοινωνιας που μαθαινει απο τα λαθη της ομως.. και ο νοων νοειτο που λενε και οι διαβασμενοι (εχει εφαρμογη σε διαφορους τομεις ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 ozon όταν λες φτηνές συσκευές όλες τις συσκευές που φοράνε android ε ρε φίλε κάτι πάει λάθος. Το ότι η ΝΟΚΙΑ δεν έχει ρομπότ και έχει windows είναι μια απλή επιχειρηματική κίνηση. Επέλεξαν αυτο. Τέλος. Ούτε κάποια συνωμοσία έγινε ούτε η google είπε να βγάλει κάτι τόσο άθλιο για να μην το πάρει η ΝΟΚΙΑ και να κλείσει και το θεματάκι με το symbian και να βάλει windows ούτε τίποτε άλλο καχύποπτο Η Nokia πάντα ήθελε να έχει το δικό της λειτουργικό, κάτι που να ελέγχει αυτή. με το android αυτό δεν θα γινόταν. Πότε δε θα είχε αυτοδυναμία. Τώρα με την ms θα μου πείτε το ίδιο δεν είναι? Περίπου... Ένας λόγος που έγιναν όλες αυτές οι (εξ)αγορές ήταν για να μπορεί η Nokia να έχει περισσότερη πρόσβαση στην διαμόρφωση του λογισμικού, σύμφωνα με τις ανάγκες της... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) bill, δεν με απασχολούν οι επιλογές μίας φινλανδικής εταιρίας με καναδό διευθυντή και εργοστάσια στην Mαλαισία. Με ενδιαφέρει το προιόν που αγοράζω να ανταποκρίνεται στα χρήματα του, γι αυτό και επανέρχομαι στην ερώτηση πόσοι από τους non-symbian χρήστες εξακολουθούν να κρατούν συσκευές του 2009 όπως το N8. Οσο για την φτήνια θα σου πω το εξής: πριν δύο χρόνια που πήρα Symbian συσκευή, το 701 με 199 ευρώ, μπορούσα με 20% περισσοτερο (240) να πάρω άλλη επώνυμη συσκευή που έλεγε πως έπαιρνε 3D φωτογραφίες και έκανε πολλά με τέσσερις αναβαθμίσεις πριν του λογισμικού της. Το σκευτόμουν μέχρι που είδα εδώ το review και πήγα να την δω από κοντά. Ετριζε ολόκληρη σαν να έπαιζε καστανιέτες! Kαι αυτό, από σοβαρή εταιρία. Είχε γεμίσει ο κόσμος από αυτές τις συσκευές. Ενα χρόνο μετά κανείς δεν την κράταγε. Θέμα μόστρας λες; Αν ήταν ετσι θα άλλαζα κι εγώ την συσκευή για να μοστράρω άλλη. Απλά το symbian με κάλυπτε και με καλύπτει. Ο ανταγωνισμός του μπορεί να κέρδισε το symbian, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έγινε καλύτερο του. Αυτό δεν σας ενοχλεί; Πως μπορείτε και δικαιολογείτε την απόσυρση ενός καλού λογισμικού που αφήνει πίσω του τεραστιο κενό; Γιατί βρίσκετε καλό το ότι έσβησε ένα σταθερό σύστημα και επιβιώνουν οι μετριότητες; Πως καλυτερεύει ο κόσμος της τεχνολογίας με ενα λογισμικό κινητών λιγότερο, μπορείτε πραγματικά να το δικαιολογήσετε; Φτάνουν οι ιαχές από τους οπαδούς- ας μας κοιτάξουν στα δακρυβρεχτα μάτια μας και ας μας πείσουν γιατί ένα παγκόσμιο μονοπώλιο λογισμικού είναι καλύτερο χωρίς το Symbian ανταγωνιστή του. Το symbian ωθούσε και τους άλλους να γίνουν καλύτεροι. Τώρα, με ένα σημαντικό παίκτη εκτός, τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα; Γιατί χαρήκατε τόσο πολύ που μειώνονται οι επιλογές μας; Μα δεν νομίζω πως χάρικε κάποιος με αυτό. Τουλάχιστον εγώ όχι. Προσοπικά δεν με νοιάζει δεν έχω να κερδίσω κάτι. Αλλα ένα λογισμικό πεθαίνει κάποιο άλλο βγαίνει (ubuntu πχ.). Δεν ξέρω γιατί το βλέπετε έτσι οτι δηλαδή κάποιοι την λένε στο symbian. Τώρα φανατισμένοι θα υπάρχουν παντού Edited February 5, 2013 by billraven Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 rest in pieces θα έλεγα. ούτε ζωντανό ων να ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Bill, αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν βγήκε κάτι άλλο! Υπήρχαν τέσσερις βασικοί παίκτες και έμειναν τρεις, με έναν να κάνει ουσιαστικά κουμάντο. Δεν είναι πως αποσύρθηκε το symbian και την θέση του πήρε ένα εξελιγμένο MeeGo, το Tizen ή η ολόφρεσκη Jolla. Είναι πως το symbian τέλειωσε μειώνοντας τις επιλογές μας. Δεν τρέφει κανένας ψευδαισθήσεις, το symbian η ΝΟΚΙΑ το σκότωσε, κανένας άλλος. Η εταιρία φταίει που το απέσυρε χωρίς να το υποστηρίξει ή να το αντικαταστήσει με κάτι ανάλογο αλλά το παράτησε για ένα άλλο ήδη κυκλοφορημένο λογισμικό, πιό φτωχό (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται, δεν έχω δουλέψει τα wp), ακριβότερο και κλειστό! Αυτό αναρωτιέμαι- πως καλυτερεύουν οι επιλογές των καταναλωτών στις καινούριες συγκυρίες, όταν έχουμε λιγότερα λογισμικά που επιμένουν να επιβάλλουν το δικό τους οικοσύστημα. Να το πω απλά, και ας σου φανεί αστείο: Όταν πριν από 10 χρόνια φτιάχναμε δικά μας θέματα με τον Theme Editor του Symbian, πως καλυτερεύουν τα πράγματα όταν αναγκαζόμαστε να έχουμε μόνο τις αρχικές σελίδες και τα χρώματα που επιβάλλει ο κάθε κατασκευαστής ή που σε αναγκάζει να κατεβάσεις προπαρασκευασμένα (προς το παρόν) δωρεάν αποκλειστικά από developers; Γιατί πρέπει να κρατώ συσκευή που δεν λειτουργεί αν δεν επέμβω στην βασική της δομή ακυρώνοντας την εγγύηση της και τρώγοντας χρόνο για να πειράξω ένα τηλέφωνο στο να κάνει τα αυτονόητα ή γιατί να αναγκάζομαι να διαγράφω μία εφαρμογή για να περάσω μία άλλη αφού συγκρούονται ή δεν έχει πόρους το σύστημά μου; Ή τέλος πάντων, γιατί να αναγκαστώ να στραφώ σε ένα λογισμικό χειρότερο, με εφαρμογές μόνο επί πληρωμή; To symbian ήταν λύση. Και πλέον δεν μπορεί κανείς να την επιλέξει. Plankton, Dark και Nektaria, ευχαριστώ για την υποστήριξη. Να μαζευτούμε εμείς οι δακρύβρεχτοι, να κλάψουμε ο ένας στον ώμο του άλλου! :D Edited February 5, 2013 by ozon74 Προσθήκη Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε συ dark, ποιο μέλλον να δω αλλού; Θέλω ένα κινητό που θα αντέξει για 4 χρόνια τουλάχιστον ως πρώτο. Όταν τα έπαιξε το E71 μόνη λύση ήταν το K800i. Ένα 800άρι που από το 2008 με έβγαζε ασπροπρόσωπο και δεν έκανε «κιχ» ποτέ. Δεν με νοιάζουν ούτε πυρήνες, ούτε επιδόσεις. Θέλω αυτό που έχω στην τσέπη μου να κάνει καλά τη δουλειά που θέλω. Το E71 ήταν το γραφείο μου, το K800i ήταν το MP3 μου. Και με αντοχή παρ'όλα τα mods, όχι να σβήνει αμέσως... Plankton, Dark και Nektaria, ευχαριστώ για την υποστήριξη. Να μαζευτούμε εμείς οι δακρύβρεχτοι, να κλάψουμε ο ένας στον ώμο του άλλου! :D Να φέρω και μαντίλια; Θα μας χρειαστούν! :lol: rest in pieces θα έλεγα. ούτε ζωντανό ων να ήταν... Λύσσα κακιά... Αφήστε μας μωρέ να το κλάψουμε με την ησυχία μας... Για μας δεν ήταν απλό OS... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 +1 δακρύβρεχτος εδώ!:p Προτείνω το προσεχές meeting στην Θεσσαλονίκη να είναι αφιερωμένο στο symbian.:shifty: Θα φέρω όσες symbian συσκευές έχω μαζί μου!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Λύσσα κακιά... Αφήστε μας μωρέ να το κλάψουμε με την ησυχία μας... Για μας δεν ήταν απλό OS... καλά ντε, κλάψτε όσο θέλετε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts