kp86 Δημοσιεύτηκε July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2004 GPRS DualBand 900-1.800 Mhz Display: * Format: 30,7x38,4 * Farben: 262.144 * Displayauflφsung (Pixel): 128x160 Digitalfoto: * Auflφsung: VGA 640 x 480 Pixel * Bilder-Formate : jpg, gif, png, agif, wbmp * Selbstauslφser * Digitalzoom: x2 und x3 * automatische Wiedergabekontrolle i-Mode-Download max.: 10 KB Klingeltφne: * Polyphon 32-spurig * Klingeltondownload mit Wap/M, i-Mode * Klingeltonformat SP ρ midi /SMF Version 0 und 1 / MFI 3.0 Modem integriert Datenaustausch Download Java-Spiele DTMF-Datenόbertragung Verbindungen: * Jack-Stecker * IrDA * Verbindung an PC via USB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. July 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 poli kalo kinitaki episimi kikloforia apo tin cote 20-25/8/2004 se liges meres live photo kai entiposeis. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Ψιλομούφα βασικά: low-res οθόνη όχι megapixel camera, όχι bluetooth Αν κάνει γύρω στα 200-250 ευρώ, καλά είναι. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. July 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 ma i timi tou proorizete giro sta 190-200 :) tha einai to poio ftino kinito i-mode kai kala na xtipisi tin vodafone me to new live kinito tis gx15 nomizo pou einai poli ftino kai ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 korifeo kinitaki gia ta lefta tou Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 evo 7 h 8 einai ;) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobain_89 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Den xero ti lete eseis paidia pantos to kinhto skizei. H VGA kamera h othonara toy kai o sxediasmos tou einai teloia. genika gia thn timh tou einai apo ta kalutera kinhta pou uposthrizoun i-mode . y.s: Kapois eipe pos den exei kalo resol. . mallon den xerei ti tou ginetai. Otan ena kinhto exei 262.000 colours kai 128x160 resol. les na mhn exei kalh analysh :confused: Life is only the beginning........... Παράθεση Life is only the beginning..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 ερωτηση - ειναι αυτο που διαφιμηζει τις τελευταιες μερες η Cosmote στην τηλεοραση? Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Exo pathei plaka! Den kanei papades ALLA kanei ola afta pou tha eprepe na kanei xwris kanena provlima. H mpataria tou einai exairetiki, sima pantou, foto apisteftes (oloi me ta nokia pou to xoun dei klaine), othoni den exo dei kaliteri, email trela efkola, imode grigorotato kai apolafstiko me tin othonara. Den exo pei pote gia kanena kinito pws axizei ta lefta tou but this one... Episis, den exo xanadei kinito pou exei oles tis rithmiseis etoimes. OLES. Den akoumpisa tipota! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ειναι ενα αξιολογο κινητο για την κατηγορια του και το target group που απευθυνεται σε μια πολυ καλη τιμη. Πιστευω ειναι το καλυτερο i-mode τηλεφωνο που κυκλοφορει. Μην ξεχναμε οτι στα λεφα του(και ακομη υψηλοτερα) υπαρχουν πολλα κινητα που ΔΕΝ εχουν την VGA καμερα του. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Μην ξεχνάτε ότι εδώ και μερικές μέρες το MyPhone φιλοξενεί αναλυτική παρουσίαση του νέου Mitsubishi Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterk_cdma Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 H timi tou einai sta 248 euros!! den einai to poio ftino i-mode opws eipe kapoios.... apo erwtisi se cosmote 248e apo erwtisi sto germano 250e Παράθεση TA EGEFALIKA KYTTARA DEN EINAI GIA KAPSIMO. CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Καμια φωτο εκτος της παρουσιασης παιζει?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skimnos Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 το μονο που του λείπει είναι video και bluetooth...μετά απο αρκετό ψάξιμο κατάλαβα οτι απο κάθε μοντέλο λείπει και κάτι...θες Sharp? Θα υποστείς το Vodafon menu και τα κλειδώματα, Nokia? το κλασσικό στυλ στα περισσότερα και τη μικρή οθόνη+ ψιλοχάλια κάμερα, SE ? για σήμερα απο K700 και πάνω με διπλάσια τιμή σε όποιο συμβόλαιο. Τα άλλα clamshell "λίγη" μπαταρία και πάει λέγοντας...οπότε (υποκειμενικά)καλό design+φοβερή οθόνη να τηλεφωνείς και μέρα κάτω απο τον Ελληνικό ήλιο+καλή κάμερα+ανοιχτή ακρόαση+υπέρυθρες+i-mode+καλή τιμή= m342i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Μέχρι πρότεινος νόμιζα ότι το χειρότερο iMode κινητό ήταν το Panasonic (που με ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί την τιμή του). Τώρα ήρθε το ΜηΣουΣβήσει και τα αλλάζει όλα αυτά. Πρόκειται για ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Μπράβο Mitsubishi. Εύγε. Καλά που έχεις και τους reviewers του site να γράφουνε όλα αυτά τα καλά για να πουλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cobain_89 (21 Ιούλ. 2004 , 17:13) y.s: Kapois eipe pos den exei kalo resol. . mallon den xerei ti tou ginetai. Otan ena kinhto exei 262.000 colours kai 128x160 resol. les na mhn exei kalh analysh :confused: Όταν με το καλό μάθεις τι σημαίνει ανάλυση οθόνης, έλα και πόσταρε... Δεν πα να έχει και 16 εκατομύρια χρώματα...αν βάλω την οθόνη του κινητού σου δίπλα σε αυτή ενός GX20 (όχι GX30, αλλά GX20, δηλαδή 320χ240 με 65 χιλιάδες χρώματα), θα δεις πως στο gx 20 φαίνεται καλύτερα...Η ανάλυση του Mitsubishi είναι από τις χαμηλότερες που υπάρχουν σε κινητά την σήμερον ημέρα...όταν υπάρχει το GX30 με 262k χρώματα και QVGA ανάλυση, τότε δεν μπορώ να πω πως το Mitsubishi έχει καλή οθόνη... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (27 Ιούλ. 2004 , 17:49) Όταν με το καλό μάθεις τι σημαίνει ανάλυση οθόνης, έλα και πόσταρε... Δεν πα να έχει και 16 εκατομύρια χρώματα...αν βάλω την οθόνη του κινητού σου δίπλα σε αυτή ενός GX20 (όχι GX30, αλλά GX20, δηλαδή 320χ240 με 65 χιλιάδες χρώματα), θα δεις πως στο gx 20 φαίνεται καλύτερα...Η ανάλυση του Mitsubishi είναι από τις χαμηλότερες που υπάρχουν σε κινητά την σήμερον ημέρα...όταν υπάρχει το GX30 με 262k χρώματα και QVGA ανάλυση, τότε δεν μπορώ να πω πως το Mitsubishi έχει καλή οθόνη... Σε αυτό - και σε ότι αφορά το iMode browsing - προσθέτεις το ότι η γραμματοσειρά Tahoma (πασίγνωστη από τα Windows - την χρησιμοποιεί και το myPhone) που έχει χρησιμοποιηθεί και στο [μεγάλο] μέγεθος που επέλεξε η ΜηΣουΣβήσει και τι παίρνεις;;; Μιάμιση λέξη ανα γραμμή αν είσαι τυχερός. Δοκίμασε να διαβάσεις μεγάλο κείμενο... 3 μέρες scrolling. Και αν είσαι και ακόμα πιο τυχερός και η σελίδα έχει και πολλά links (πχ. τα νέα της Ναυτεμπορικής), από τη μέση και κάτω συμβαίνουν 2 ωραία πράγματα: 1. τα Links παύουν να είναι ενεργά! (ίσως η τρομερή ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ που αναφέρει το review του myPhone είναι με βάση ....ξέρω γώ; τα Pokemon) 2. για να τα ξανακάνεις ενεργά πρέπει να πας πίσω στην αρχή της σελίδας. Και αν είσαι ήδη στο τέλος... άντε μισή ώρα πίκι-πίκι του κουμπί σαν τον βλάκα... Τέλος πάντων - παραγίνομαι επιθετικός μου φαίνεται και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Απλά το τηλέφωνο είναι για όσους αξιοποιούν το 5% μιας [σοβαρής] συσκευής και ως εκ τούτου χρειάζονται απλά ένα σούργελο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theremon (27 Ιούλ. 2004 , 17:05) Μέχρι πρότεινος νόμιζα ότι το χειρότερο iMode κινητό ήταν το Panasonic (που με ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί την τιμή του). Τώρα ήρθε το ΜηΣουΣβήσει και τα αλλάζει όλα αυτά. Πρόκειται για ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Μπράβο Mitsubishi. Εύγε. Καλά που έχεις και τους reviewers του site να γράφουνε όλα αυτά τα καλά για να πουλήσεις... Καλό είναι να προσέχεις καλύτερα τι γράφεις και σε ποιούς απευθύνεσαι. Έίναι σεβαστή η άποψή σου, όχι όμως και ο τρόπος με τον οποίο την επιβάλλεις... Οι διαφωνίες σου για την Παρουσίαση είναι ευχάριστες, όχι όμως και το επίπεδο που προσφέρεις... Μάθε να εκτιμάς τη φιλοξενία που σου προσφέρεται, και να λες τη γνώμη σου με κόσμιο τρόπο, αν αυτό είναι δυνατόν φυσικά για εσένα... Εμένα μου φάνηκε απίστευτα ευχρηστο, σέρφαρα με ευκολία σε καμια δεκαρία sites, διάβαζα κάτω απο τον ήλιο μέρα μεσημέρι, και δεν έσπαγα το λαιμό μου να βρω ίσκιο όπως με τα NEC... Η γραμματοσειρά ήταν πολύ καλή για τα γούστα μου, λατρέυω την Tahoma και την χρησιμοποιώ και επαγγελματικά και αποδίδει πολύ καλά πολλές λεπτομέρειες των κειμένων όταν αυτό έχει Wrap στοίχιση... Η παρουσίαση εκφράζει την προσωπική μου άποψη, και για να σου επιτραπεί να κάνεις και εσύ το ίδιο στο forum, καλό θα ήταν να προσέχεις τη συμπεριφορά σου... Και δεν μιλάω για αυτά που έγραψες για την Mistubishi (πες ότι θες σαν κριτική για αυτή), αναφέρομαι κυρίως στους "Reviewers του Myphone" με τους οποίους ασχολήθηκες εντελώς άστοχα... :mad: Όσο για λεφτά, έχω πάρει δύο Lancer EVO μίζα απο την Mitsubishi και τα αλλάζω πρωί-βράδυ... Το ένα είναι μπλε μάλιστα και το πάω βόλτα στη θάλασσα... :wacko: :down: :down: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (27 Ιούλ. 2004 , 17:49) Όταν με το καλό μάθεις τι σημαίνει ανάλυση οθόνης, έλα και πόσταρε... Δεν πα να έχει και 16 εκατομύρια χρώματα...αν βάλω την οθόνη του κινητού σου δίπλα σε αυτή ενός GX20 (όχι GX30, αλλά GX20, δηλαδή 320χ240 με 65 χιλιάδες χρώματα), θα δεις πως στο gx 20 φαίνεται καλύτερα...Η ανάλυση του Mitsubishi είναι από τις χαμηλότερες που υπάρχουν σε κινητά την σήμερον ημέρα...όταν υπάρχει το GX30 με 262k χρώματα και QVGA ανάλυση, τότε δεν μπορώ να πω πως το Mitsubishi έχει καλή οθόνη... Ακριβώς όπως τα λες είναι. Μεγάλα pixels και μικρή λεπτομέρεια στην απεικόνιση. Τα χρωματα παίζουν ρόλο μόνο στη ζωντάνια των φωτογραφιών... πουθενά αλλού. Τα 128x160 pixels είναι πάρα πολύ λίγα... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (27 Ιούλ. 2004 , 21:45) Καλό είναι να προσέχεις καλύτερα τι γράφεις και σε ποιούς απευθύνεσαι. Έίναι σεβαστή η άποψή σου, όχι όμως και ο τρόπος με τον οποίο την επιβάλλεις... Οι διαφωνίες σου για την Παρουσίαση είναι ευχάριστες, όχι όμως και το επίπεδο που προσφέρεις... Μάθε να εκτιμάς τη φιλοξενία που σου προσφέρεται, και να λες τη γνώμη σου με κόσμιο τρόπο, αν αυτό είναι δυνατόν φυσικά για εσένα... Εμένα μου φάνηκε απίστευτα ευχρηστο, σέρφαρα με ευκολία σε καμια δεκαρία sites, διάβαζα κάτω απο τον ήλιο μέρα μεσημέρι, και δεν έσπαγα το λαιμό μου να βρω ίσκιο όπως με τα NEC... Η γραμματοσειρά ήταν πολύ καλή για τα γούστα μου, λατρέυω την Tahoma και την χρησιμοποιώ και επαγγελματικά και αποδίδει πολύ καλά πολλές λεπτομέρειες των κειμένων όταν αυτό έχει Wrap στοίχιση... Η παρουσίαση εκφράζει την προσωπική μου άποψη, και για να σου επιτραπεί να κάνεις και εσύ το ίδιο, καλό θα ήταν να προσέχεις τη συμπεριφορά σου... :mad: Όσο για λεφτά, έχω πάρει δύο Lancer μίζα απο την Mitsubishi και τα αλλάζω πρωί-βράδυ... Το ένα είναι μπλε μάλιστα και το πάω βόλτα στη θάλασσα... :wacko: :down: :down: Φίλε Mythozz... 1. το ότι εξέφρασα την γνώμη μου λάθος νομίζω ότι το παραδέχτηκα: Τέλος πάντων - παραγίνομαι επιθετικός μου φαίνεται και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Ίσως έπρεπε να ζητήσω και συγνώμη για την επιθετικότητα, αλλά έχοντας διαβάσει το review και έχοντας δουλέψει και το "μπάζο" πολύ, τα "συναισθήματά" μου ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα από τα δικά σου. Ο ένας λέει "τι καλά και τι ωραία", έτσι ο άλλος λέει "άι σιχτίρ". 2. Και εγώ λατρεύω την Tahoma και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο - αλλά περισσότερο ακόμα την σωστή χρήση της. 3. Δεν νομίζω ότι είπα πουθενά ότι ο συντάκτης του άρθρου χρηματίστηκε. Αν το διάβασες πουθενά στο δικό μου post, δείξε το και σε μένα. Εγώ θυμάμαι να είπα ότι οι reviewers του site γράφουν καλά για τη συσκευή. Και αυτό δεν σημαίνει ότι "τα έχετε αρπάξει" στην απλή ελληνική. 4. Αν θες να μιλήσουμε για τα καλά και τα κακά της συσκευής αναλυτικά (χωρίς βέβαια να το κάνουμε κοκορομαχία), δεν έχεις παρά να μου το πεις. 5. Σε ότι αφορά το review, θεωρώ απλά... λάθος και άδικο από τη μία να έχεις εντυπωσιακά σχόλια του στυλ: "έγχρωμη TFT οθόνη των 262.144 χρωμάτων που διαθέτει, έτοιμη να πλημμυρίσει με χρώμα κάθε επαφή σας μαζί της", "ταυτόχρονα 262.144 χρώματα γεμίζουν την ατμόσφαιρα με συνδυασμούς που εντυπωσιάζουν τον χρήστη", "Η πλοήγηση στο i-mode με τη βοήθεια μιας εντυπωσιακή οθόνης 262.144 χρωμάτων είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή εμπειρία" για όλα τα "καλά" που υποτίθεται ότι έχει (και ίσως έχει) η συσκευή σε σύγκριση με άλλες, και ταυτόχρονα μια ξερή πρόταση του ύφους "να την πούμε να τελειώνουμε" για τα κακά - ακόμα και αν αυτή είναι highlighted. Τι να τα κάνω τα "ευρηματικά ραβδογραμμάτα" όταν μου σκοτώνει τα links? Επίσης, οι τόσες επαναλήψεις και η τόση έμφαση στα "εντυπωσιακά", "ικανοποιητικά","εύχρηστα" και τα λοιπά είναι απλώς κουραστικά για τον αναγνώστη. Και σημειωτέον: Στην δικαιολογημένα ενοχλημένη απάντησή σου, προσπέρασες τα προβλήματα που ανέφερα πριν. Όπως κι αν έχει... ξαναλέω ότι ΔΕΝ ήθελα να γίνω τόσο επιθετικός - απλά ήταν λάθος η ώρα που έγραψα το σχόλιο γενικώς. Είχα νευριάσει τόσο πολύ με την παντόφ.... συσκευή και τα προβλήματά της και μου βγήκε τόσο λάθος. Αν αισθάνεσαι ότι σου έκανα προσωπική επίθεση, τότε για ΑΥΤΟ, ναι, σου ζητώ συγνώμη. Για το μπάζ... (τα θέλει ο κ.. μου :) ) το mitsubishi όμως όχι. ΥΓ. αν αυτό είναι δυνατόν φυσικά για εσένα... Δεν γνωριζόμαστε, συνεπώς δεν ξέρεις τι είναι και τι δεν είναι δυνατόν για μένα. Όπως βλέπεις, δεν έχω πρόβλημα ούτε να παραδεχτώ τα λάθη μου, ούτε και να κάνω μια πολιτισμένη κουβέντα. Μακάρι κάποια στιγμή να τύχει να γνωριστούμε - είτε από κοντά είτε απλώς μέσω των διαλόγων και σχολίων μας στο myPhone. Ίσως τότε δεις ότι μπορεί και να είναι δυνατόν για μένα και να μην κάνεις προσωπικά σχόλια αυτού του επιπέδου σε κάποιον που ΔΕΝ έκανε το ίδιο σε εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Δεκτή η συγνώμη σου. Η απάντησή μου τροφοδοτήθηκε απο την καθαρά εχθρική σου στάση, και την χρήση υπερβολικών εκφράσεων (Pokemon κλπ ειρωνιών) που δεν μου φαίνεται οτι συμβαδίζουν με το επίπεδο που διαβάζω στο τελευταίο -και μόνο- post σου. Αν ανέφερες αυτά στα προηγούμενα posts σου, θα σου έλεγα μπράβο και έχεις και δίκιο. Όχι όμως με τον τρόπο που το θέτεις. Τουλάχιστον απο επίπεδο σε αυτό το forum, σε ότι αφορά την τεχνολογία έχουμε όλοι μπόλικο. Καλό είναι λοιπόν να ανταλάσσουμε απόψεις με υψηλά standards. :) Αν διαβάσεις προσεκτικά το Review θα δεις το πόσο αυστηρός ή όχι ήμουν με το μοντέλο. Θα δεις οτι δεν απόκρυψα ΚΑΝΕΝΑ αρνητικό του, τα τόνισα μάλιστα πολλά απο αυτά και δεν το λυπήθηκα καθόλου στη χρήση του. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι επειδή εσένα σε χάλασε η οθόνη, αυτομάτως εγώ έπρεπε να το θάψω. Αν ήσουν εσύ o Reviewer κρίνοντας απο την αντίδρασή σου θα το είχες πετάξει στα σκουπίδια. Ελά όμως που θα είχες αποτύχει. Δεν είναι δουλειά μου σαν Reviewer να κρίνω το μοντέλο σύμφωνα με τις δικές μου (high end) ανάγκες. Αν ήταν έτσι το 90% των κινητών που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, θα είχε πατώσει. Την Παρουσίαση την διαβάζουν χιλιάδες μάτια, που ίσως δεν τους ενοχλεί το φαινόμενο pixelization, ή η απουσία ΒΤ, και MPixel κάμερας. Για αυτούς όλα τα (εντυπωσιακά, καλά, εύχρηστα, ικανοποιητικά) που λες οτι γράφω, όντως ισχύουν και όντως οδηγούν στο γεγονός οτι για αυτούς ΕΙΝΑΙ όντως ένα καλό τηλέφωνο. Και ναι είναι. Απο τα i-mode μοντέλα για εμένα ήταν το πιο εύχρηστο, ήταν το πιο ευχάριστο και ναι, ήταν το πιο προσεγμένο σε αρκετές λεπτομέρειες. Πίστεψέ με, τα είδα όλα, και είμαι κάτοχος του Panasonic. Δεν υπάρχει λόγος να σου αναλύσω το σκεπτικό που γράφω ένα Review, μιας και είναι κάτι που κάνω επαγγελματικά για χρόνια, και εδώ για το hobby μου. Μην βιάζεσαι να κρίνεις κάτι όμως, αν πρώτα δε γνωρίζεις τη λογική γύρω από αυτό. Λύθηκε απο εμένα η παρεξήγηση. Κανένα πρόβλημα. ;) P.S. Αν έχεις απορίες πάντως που δεν λύθηκαν απο το Review θα χαρώ να τις συζητήσουμε. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theremon Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Φίλε Mythozz, κατ' αρχάς ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να μου απαντήσεις. Απλά θέλω να σημειώσω ένα-δύο πραγματάκια - έτσι κουβέντα να γίνεται. 1. Δεν είπα ότι δεν ανέφερες τα κακά του m342i (ας το λέω έτσι για να αποφύγω τους υπόλοιπου χαρακτηρισμούς όσο εύστοχοι ή άστοχοι κι αν είναι). Αυτό που είπα είναι ότι η αναλογία αναφοράς καλών-αναφοράς κακών είναι πολύ λάθος. Μέτρα πόσες φορές υπάρχουν οι λέξεις "ευχρηστία" και "εντυπωσιακό" κλπ μαζί με τα παράγωγά τους στο review και θα δεις τι εννοώ. 2. Και βέβαια δεν πρέπει να κρίνεις μία συσκευή ανάλογα με το πόσο καλή είναι για έναν power-user - αλλά το να διαβάσεις ένα κείμενο σε ένα iMode site δεν είναι high-end χρήση. Και όταν η εν λόγω συσκευή σε αναγκάζει να scrollάρεις τόσο πολύ, χωρίς τουλάχιστον να έχει πλήκτρα page up/page down, μόνο και μόνο επειδή ο σχεδιαστής επέλεξε αναλογικά τεράστια γραμματοσειρά σε σχέση με τις διαστάσεις της οθόνης, δεν είναι εύχρηστο ούτε καλό για κανέναν. 3. Ως ιδιώτης που εκφράζει την προσωπική του άποψη, ναι, λέω ότι θα το πέταγα στα σκουπίδια. Ως reviewer απευθυνόμενος σε 'χιλιάδες χρήστες' θα το κοίταγα από μια διαφορετική οπτική. Όμως το να μπλέξουμε σε λογικές "ααα κάνει sync με το Outlook" και "έχει ξεκλείδωτη θύρα υπέρυθρων" και άρα είναι καλό, όχι μόνο δεν έχει νόημα, αλλά σου βάζω στοίχημα τώρα ότι οι μισοί από τους "όχι power-users" δεν ξέρουν ΚΑΝ τι είναι μια ξεκλείδωτη θύρα υπέρυθρων. Για να μην πούμε πόσοι χρήστες κινητών δεν έχουν καν υπολογιστή πολύ δε περισσότερο 'net & Οutlook. Τα ίδια ισχύουν και για άλλες 'εξεζητημένες' παροχές του τηλεφώνου. Οπότε για τον μέσο χρήστη, αυτά δεν είναι και τόσο θετικά. 4. Σε σύγκριση με τα όλα υπόλοιπα iMode κινητά (τα οποία είναι μισά αραδιασμένα στο γραφείο μου και μισά στο συρτάρι μου) για μένα είναι στον πάτο. Σαν τηλέφωνο γενικώς, είναι απλώς... μέτριο. 5. Υπήρξα reviewer στο παρελθόν και σε δυσκολότερες εποχές της τεχνολογίας στην Ελλάδα. Οπότε ξέρω τις λογικές πίσω από ένα review. 6. Δεν με χάλασε η οθόνη (μόνο) :). Μπορώ να σου γράψω ένα κατεβατό με τι με χάλασε και ΓΙΑΤΙ. 7. Δεν είναι αυτό το μόνο post μου. Απλά ήταν το πρώτο σε αυτό το θέμα. Δεν είμαι λαλίστατος στο myPhone, αλλά έχω και άλλα posts. Τέλος πάντων... Δεν θέλω σε κουράσω άλλο. Ούτε και τους υπόλοιπους φίλους επισκέπτες που ήδη θα νομίζουν ότι είμαι κανένας γκαβός κομπλεξικός (δεν είμαι παιδιά - σοβαρά). Απλά όπως είπα και πριν - λάθος αντίδραση σε λάθος χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Χαλαρώστε βρε παιδιά, δεν έχει νόημα αυτό το είδος αντιπαραθέσεων. Αλήθεια, ξέρει κανείς αν η cosmote επιτρέπει τη δοκιμαστικά χρήση του στα καταστήματά της όπως έκανε με τα nec; Αν το κάνει, θα ήθελα πολύ να το δουλέψω λίγο αν και μάλλον θα προτιμούσα και πάλι το N400 που έχω. Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Mitsubishi kyrioi ! oso kai osoi kai na xtypiestai ta megethi einai terastia gia na sigrithoun! Mia volta apo to site tis etairias na kanete tha katalavetai oti oloi oi ypoloipoi kataskeuazoun kinita me dika tis Robot! Το ότι βγάζει καλά συστήματα αυτοματισμών για εργοστάσια, δεν σημαίνει πως βγάζει καλά και πλήρη κινητά ;). Χίλιες φορές μία οθόνη 320χ240 στα 65κ χρώματα για 210 ευρώ, απ'ότι μία 120χ160 (νομίζω) στα 262κ... ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Φίλε theremon τα λόγια του χρήστη barca αφαιρέθηκαν, ως εντελώς άσχετα με το θέμα... Αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο απο τη μεριά του, θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα που θα αφορούν την παρουσία του στο forum μας. Τέτοιες συμπεριφορές απλά δείχνουν χαμηλό επίπεδο... Σε ευχαριστώ για την πολιτισμένη απάντησή σου. Στο θέμα μας τώρα... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts