Jump to content

LG Optimus True HD LTE (P936) / Nitro HD


MickWellington
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.. αν η Cyanogenmod 10.1 (4.2.2) ειναι η λυση στο προβλημα των επαννεκινησεων , τοτε ισως δεν μετανοιωσω για την αγορα μου. απλα πειτε μου παραπανω πληροφοριες να το δοκιμασω . ευχαριστω πολυ
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά μάλλον η αλλαγή μπαταρίας δεν αποτελεί την απλή και εύκολη λύση στο πρόβλημα των επανεκκινήσεων όπως μου φαινόταν αρχικά. Όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να το εμφανίζει στην ίδια συχνότητα όπως με την παλαιότερη μπαταρία. Και εγώ είχα την υποψία για την αύξηση της θερμοκρασίας σαν αιτία του προβλήματος. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι όταν παρουσιάζει επανεκκίνηση η συσκευή και συνεχίζεις κατευθείαν να τη χρησιμοποιείς τότε είναι πολύ πιθανό να ξανακάνει επανεκκίνηση. Αλλά και πάλι υποψία είναι αυτή.

 

Αν κάποιος που έχει το πρόβλημα δοκιμάσει και με cyanogenmod τότε ας μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Το προβλημα εχει να κανει με την ics 4.0.4.....

Στην 2.3.6 που ηταν δεν ειχε καμια συσκευη κανενα θεμα....νομιζω πως και με την 10,1 δεν θα υπαρχει θεμα επανεκινησεων....

 

Εγώ έβαλα κατευθείαν το 4.0.4 οπότε δεν ξέρω αν θα παρουσίαζε το πρόβλημα σε 2.3.6. Καλό θα ήταν να επιβεβαιώσει κάποιος βάζοντας cyanogenmod αυτό που λες.

Link to comment
Share on other sites

Nα περιμενεις , οπως κανουμε και εμεις , μηπως καποιος βγαλει καστομ κερνελ οπου αυτος θα κανει την διαφορα και στην αποδοση αλλα και στην μπαταρια...
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν για να το ξαναπώ ...με την Cyanogenmod 10.1 εδώ και μια βδομάδα περίπου, ούτε για πλάκα επανεκκίνηση ούτε κόλλημα...Το κινητό πετάει...Οδηγίες έχω δώσει το link σε προηγούμενο μου post.

 

Το 10.1 το βλέπω experimental ακόμα. Αυτό έβαλες;

Link to comment
Share on other sites

Χαιρεται.

Το συγκεκριμενο μοντελο το πηρα απο birdphone(σκρουτζ) πριν καμια βδομαδα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα με επανεκκινησεις εως τωρα,εχω περασμενη ics και δουλευει τελεια.

Μια ερωτηση να κανω σε οσους εχουν προβλημα με επανεκκινησεις...το εχετε φορτισει μεσω υπολογιστη ή αυτοκινητου;

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος! Για γράψε εντυπώσεις, λεπτομέρειες κλπ. Πως πάει από ταχύτητα, γραφικά και γενικά αν κομπιάζει πουθενά...η μπαταρία είναι το λιγότερο που θα ήθελα να ξέρω για την έκδοση 4.2.2 JB...:D Εμένα με βλέπω να παίρνω και την μεγάλη μπαταρία των 2850mAh και να τελειώνουμε με το θέμα! Γιατί όχι;

 

Όποτε βρεις λίγο χρόνο, σε ευχαριστώ! Έχω τεράστια περιέργεια να δω πως συμπεριφέρεται το Jelly Bean στο κινητό μας.:cool:

Απο που μπορεις να την βρεις αυτη στα 2800mAh φιλε; γιατι το σκεφτομαι και εγω...

εχει ανεβει κανα λινκ και δεν το ειδα;

Edited by xchris446
λαθος
Link to comment
Share on other sites

αγορασα απο ebay αυτη Extended 3800mAH Battery + Black Cover Door For LG Optimus LTE P936 αλλα το καπακι δεν κουμπωνει ...ειναι απο αλλο μαλλον τηλεφωνο

η μπαταρια κουμπωνει και ειναι τεραστια ...

και επανερχομαι στο θεμα των επανεκκινησεων .....ποιος αλλος φορεσε την Cyanogenmod 10.1 να μας πει πως παει το τηλεφωνο ...... μηπως και σωθουμε . επισης θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα .. 1. αν η Cyanogenmod 10.1 εχει ελληνικα ( ισως ειναι βλακεια ερωτηση ) και 2 . ποια η διαφορα μεταξυ της ...nightly και της ....stable . σας ευχαριστω πολυ ...!

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα πρέπει να έκανε τουλάχιστον 5 επανεκκινήσεις (λόγω ζέστης; ). Οι υπόλοιποι είχατε ανάλογα περιστατικά;
Link to comment
Share on other sites

ναι ...δεν ξερω αν φταιει η ζεστη αλλα το πιανει πολλες φορες και ζεστενεται ( σαν να τραβαει ρευμα συνεχεια στο φουλ) και σβηνει ..... περιμενω απαντηση για την Cyanogenmod 10.1 ακομα ......
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα.Είμαι καινούριος στο forum και παρακολουθούσα τους διαλόγους σας για το συγκεκριμένο κινητό.Εγώ το κινητό το πήρα απο ίντερνετ απο vpn store.Τις πρώτες μέρες δεν μου εκανε καμία επανεκίννηση όλα έδειχναν καλά.Μετά από λίγο καιρό όμως ξεσκίστηκε στις επανεκινήσεις.Τώρα τελευταία μου παρουσιάζει και ενα καινούριο πρόβλημα.Οταν το φορτίζω (συχνα βεβαια γιατι η μπαταρια απλα ειναι απαραδεκτη)μου βγάζει ενα κόκκινο περίγραμα γύρω από την οθόνη.Τι να πω σκέφτομαι να το δώσω για να το κοιτάξουν απο εκεί που το πήρα.Θα δω αμα μου το ξανακάνει και πράτω ανάλογα.Εγώ να πω την αποψή μου σχετικά με το τηλέφωνο.Είναι σίγουρα value for money αλλα μέχρι εκεί παιδιά.Οι επανακινήσεις πιστέυω οτι συμβένουν μόλις ανεβαίνει η θερμοκρασία του κινητού όπως είπε και ενας φίλος.Επίσης πιστέυω οτι ενα θεματάκι πρέπει να εχει και η sd card.Δεν ξερω ετσι πιστευω.Πάντως παιδιά δεν νομίζω οτι σχετικά με τις επανακινήσεις μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Η μόνη ελπίδα είναι μόλις γίνει η αναβάθμιση σε jealy bean μήπως μπορέσει και στρώσει.Α, οσο για την Lg, επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
Link to comment
Share on other sites

Και εγω νομιζω πως η καρτα microsd εχει θεμα.Αν και δεν εχω θεμα με επαννεκινησεις το τηλ. μερικες φορες βλεπω οτι μπλοκαρει οταν πχ κατεβαζω κατι.περιμενω μια sandisk ultra. 32Gb c10 που εχω παραγγειλει.Θα ενημερωσω για εντυπωσεις.

Πραγματικα πιστευω οτι η lg εχει τασεις αυτοκτονιας.Δεν μπορει να αφηνει ορφανες τετοιες συσκευες.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Δυστυχώς η συσκευή αδικείται λόγω μη σωστής software υλοποίησης και όχι hardware.

 

Οσοι το κάνετε root εγκαταστείστε το setcpu όπου μπορείτε να μειώσετε τον ελάχιστο χρονισμό ακόμα περισσότερο ούτως ώστε η συσκευή να καταναλώνει τα ελάχιστα όταν κοιμάται αλλά και να κάνετε δοκιμές με αλλούς governor, θα δείτε μεγάλη βελτίωση και διαφορά στην σταθερότητα της συσκευής. Και όλα αυτά με τον stock kernel!

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

ειμαι απο τους τυχερους που δεν εχω επανεκιννησεις με το συγκεκριμενο κινητο.εχω ice cream 4.0.4 ,με καρτα 32 giga .θερμοκρασια δεν ανεβαζει οπως το προηγουμενο που ειχα lg p970.υπαρχει περιπτωση να δουμε αναβαθμιση σε jelly bean ?
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Η εγγυηση χανεται οριστικα;

 

Οχι φυσικά, το κανείς unroot και επανέρχεται σε πλήρως stock κατάσταση με εγγύηση.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Η προσφορα για την micro sd ειναι λαθος με πηραν απο το καταστημα

 

Και εμένα... Τσάμπα η παραγγελία! Φαινόταν βέβαια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά (η αμέσως φθηνότερη τιμή ήταν >25€)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...