MickWellington Δημοσιεύτηκε January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2013 http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/lg/lg-optimus-truehd-lte-p936.jpg Πιστεύω το Optimus True HD (το Nitro είναι το αμερικάνικο αδερφάκι του που φοράνε τις ίδιες ROMs) είναι με διαφορά η πιο value for money συσκευή που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα και με διαφορά η φθηνότερη 4G συσκευή. LTE 800 / 1800 / 2600 Οθόνη 4,5 ίντσες με 326pp τεχνολογίας True HD-IPS LCD Camera 8 megapixel με LED flash και τραβάει FullHD video Chipset Qualcomm APQ8060 Snapdragon με CPU Dual-core 1.5 GHz Scorpion και GPU Adreno 220 Φοράει έκδοση Gingerbread 2.3.6 αλλά χει ίδιο hardware με το LG Nitro HD και παίρνει τις ίδιες ROMs οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αναβαθμίσεις υπάρχει τεράστια υποστήριξη από την κοινότητα. Έχει βγει ήδη Jelly Bean 4.1 από Cyanogenmod και ετοιμάζεται και official ROM από την LG για το Nitro που μπορείς να την φορτώσεις και αυτό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1689289 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1445 Η τιμή του ξεκινάει από τα 280 ευρώ στο skroutz. Photos http://www.lgblog.de/wp-content/uploads/lg-optimus-lte.jpg http://i1.wp.com/www.mobiflip.de/wp-content/uploads/2012/04/lg-optimus-true-hd-lte-usb-klinke-etc.jpg http://www.handy-deutschland.de/img/lg_p936_optimus_true_hd_lte.jpg Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα με αυτές τις δυνατότητες, μόνο του μειονέκτημα ίσως η αυτονομία του σε LTE όπως έχουν παρατηρήσει κάποιοι, η μπαταρία του είναι 1830 mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Πολύ καλή συσκευή, ποιοτικά πλαστικά, άψογη οθόνη , super-smooth μετά την official αναβάθμιση σε 4.0.4! (με το ginger είχε τα θεματάκια του). Σίγουρα μία τίμια πρόταση σε αυτή την τιμή. μερικές photo http://imageshack.us/g/1/9983410/ ακόμα έρχεται με SD 16GB και από ότι έχω διαβάσει/δει σε ξένα reviews φοράει gorilla glass 1 (αυτό βέβαια δεν υπάρχει πουθενά στα spects, gsmarena κτλ). Edited January 29, 2013 by ChaniaMania Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 με gb ομως...μεγαλο εγκλημα..δε θα βαλει ποτε μυαλο η lg.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 βεβαίως όμως έχει βγει εδώ και ένα χρόνο... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Στο νετ το λένε το τηλέφωνο φάντασμα και όχι άδικα! Πάντως έχει πάρει ICS από μαμά και ελπίζω σύντομα να πάρει και JB! Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcosmir Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Το παρειγειλα σημε απο Crazy sundays του e-shop με 269€. Νεότερα όταν το πάρω. Παντώς δείχνει με διαφορά να είναι το καλύτερο στην τιμή του. Ελπίζω να παίρνει android 4 από μαμά αλλιώς μαλλον για cyanogen το βλέπω. Στο ZTE blade Που έχω gingerbread cyanogen του έχω φορέσει :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Στα χαρακτηριστικα του δειχνουν οτι εχει TDMB TV tunner , στην ελλαδα ομως θα δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Το παρήγγειλα την Τετάρτη από ένα Σερραίικο κατάστημα που βρήκα στο σκρουτζ για 264,5€ και από ότι βλέπω το κατεβάσανε και 10€ ακόμη... :wacko: Πέμπτη μεσημέρι ήταν στην πόρτα μου στην Θεσσαλονίκη.. Με για μου! Πάντως τα έχει τα θεματάκια του, "με το καλημέρα"... Ξεκάρφωτες επανεκκινήσεις... Δυσκολεύεται να συνδεθεί σε δίκτυα wifi... Δηλαδή συνδέεται αλλά χωρίς πρόσβαση σε ιντερνέτι.. Λέτε να φτιάξει με την οφίσιαλ αναβάθμιση; αλλά μωρέ θέλω να το "χαρώ" και λίγο με το Gingerbread... Ακόμα κάνω "calibrate" την μπαταρία του.. το φορτίζω σπίτι και όχι στην δουλειά μου (στο ταξί με φορτιστή αυτοκινήτου) Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp375 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Εγώ το έχω από την Τετάρτη (από το eshop) το αναβάθμισα σε official ICS (μέσω pc) και τα random reboots συνεχίζονται σε πολύ ενοχλητικό βαθμό. Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να δουλέψεις! Μετά από ψάξιμο σε xda και lg διαπίστωσα ότι το πρόβλημα είναι πολύ σύνηθες... Έχω δοκιμάσει διαφορετικές micro SD, format στις SD, hard reset και με 2.3 και με 4.0, διαφορετικές sim cards, απενεργοποίηση των 4G δικτύων.... μάταια! Την Δευτέρα το πάω στο eshop και ελπίζω για DOA αντικατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp375 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μη μου λες τέτοια και μόλις το παρήγγειλα.... Αν προλαβαίνεις (κατά την γνώμη μου πάντα) ακύρωσε την παραγγελία! Αν όχι, μπορεί να είμαι απλά εγώ γκαντέμης :-) Άλλωστε και εγώ ελπίζω ότι αν μου αντικαταστήσουν την συσκευή η καινούρια δεν θα έχει προβλήματα... Άσχετο απλά καλό είναι να τα κάνουμε γνωστά αυτά. Η LG είναι απαράδεκτη γιατί μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι η συσκευή είναι εισαγωγή του eshop από Γερμανία και παρά την ευρωπαϊκή εγγύηση αυτοί δεν το καλύπτουν γιατι έτσι είναι η πολιτική της εταιρίας :eek: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) προσωπικά δεν μου έχει κάνει κιχ το τηλέφωνο (και είχε πολλούς λόγους να φάει αρκετά ρεστάρτ αυτές τις μέρες με τόσες βλακείες που του έχω βάλει) Αν με χαλάει κάτι ίσως είναι η μπαταρία αλλά και πάλι είναι νωρίς να κρίνω. Φορτίζω 2 φορές την μέρα αλλά με wifi πάντα on, auto sync σε 6-7 social always on, 4 cloud, rss με 270 feeds, διαχείριση ρομποτικών camerwn, ftp και και και! (ίσως να δικαιολογείται). Edited February 2, 2013 by ChaniaMania Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcosmir Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σήμερα το πήρα το αναβάθμισα σε ICS μια χαρα από την LG. Μια χαρά πάει ούτε restart ούτε τιποτα. από e-shop και γω το πήρα. Δεν το έχω δουλέψει πολύ ακομα αλλά φαίνεται καλό. Νεότερα τις επόμενες μέρες. Πιστέυω αξίζει τα λεφτά του valyeformoney Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 το πηρε φιλος χτες, ηταν με 2.3.6 , του την εκανα 4.0.4 official. To κινητο τα σπαει , ουτε κολληματα. ουτε restart τιποτα προς το παρον. Εχει οθοναρα, πιστευω σε αυτην την τιμη στελνει αλλες εταιρείες στη Χαβάϊ...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 προσωπικά δεν μου έχει κάνει κιχ το τηλέφωνο (και είχε πολλούς λόγους να φάει αρκετά ρεστάρτ αυτές τις μέρες με τόσες βλακείες που του έχω βάλει) Αν με χαλάει κάτι ίσως είναι η μπαταρία αλλά και πάλι είναι νωρίς να κρίνω. Φορτίζω 2 φορές την μέρα αλλά με wifi πάντα on, auto sync σε 6-7 social always on, 4 cloud, rss με 270 feeds, διαχείριση ρομποτικών camerwn, ftp και και και! (ίσως να δικαιολογείται). Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2128777 Πες μας αν δεις βελτίωση, περιμένουμε στην ουρά:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turist Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Αν δεν κάνω λάθος είναι η Best Value for Money συσκευή αυτή τη στιγμή στα ~270 που βρίσκετε. Παράθεση www.nbillis.gr www.pctuning.gr www.inim.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Αν δεν κάνω λάθος είναι η Best Value for Money συσκευή αυτή τη στιγμή στα ~270 που βρίσκετε. Στα 255 https://www.skroutz.gr/s/2678635/LG-Optimus-True-HD-LTE-P936.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turist Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ακόμα καλύτερα. Παράθεση www.nbillis.gr www.pctuning.gr www.inim.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Oσοι ενδιαφέρεστε να το πάρετε μέσω επιδότησης ή αναβάθμισης Cosmote μην ξεχάσετε να προτιμήσετε τον Γερμανό αντί για το Πλαίσιο! :lol::tease: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/LG-Optimus-HD-4G-Black-Maps-Ginius-20273636.htm http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61610&selectedCategoryId=93 Τζάμπα το έχουν,ευκαιρία πραγματική.......:lol::lol::X:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Έτοιμος είμαι να το πάρω, αλλά με προβληματίζει η διάρκεια της μπαταρίας του (απ' ότι διαβάζω στο XDA), πείτε μας τις εμπειρίες σας όσοι το πήρατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Σε σχεση με εμας με tegra 3 μπορεις να πεις οτι ποναμε λιγο εκει .Σε αυτη τη συσκευη δεν νομιζω να εχει θεμα. Κατα τα αλλα για τα λεφτα του πλεον με 4G και αντιστοιχα χαρακτηριστικα galaxy nexus δεν συμφερει πλεον ουτε το Huawei P1 που συστηνεται πολυ εδω... Edited February 5, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Οτι καλυτερο στα 255! οι ψαγμενοι και οι ξυπνιοι θα το τιμησουν δεοντως...;) Σε σχέση με το Huawei P1 είναι αμφιλεγόμενο το ποιο είναι καλύτερο... Αυτό έχει μεν καλύτερη οθόνη, αλλά το Huawei έχει καλύτερη μπαταρία. Στα reviews που έχω διαβάσει λένε πως η μπαταρία του LG είναι τραγική. Επίσης αυτό έχει 4G που είναι θέμα του καθενός αν θα το χρησιμοποιήσει, ενώ το Huawei έχει ραδιόφωνο που δεν έχει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Πιστευω οτι το ραδιοφωνο λιγο απασχολει τον κοσμο πλεον.Ας αναλογιστουμε ποσα nexus κυκλοφορουν σαν κορυφαια.Σε εξωτερικο χωρο με φως θα φανει μακραν η καλυτερη HD IPS οθονη του Nitro απεναντι στου P1. Την μπαταρια πρωτα απο ολα δεν μπορω να την κρινω γιατι δεν εχει χαρακτηριστικα στο gsmarena , αλλα και παλι και πιο μικρη ειναι και δεν αφαιρειτε.Με το Nitro , με 10€ εχεις δευτερη μαζι και 3η αν δεν το αφηνεις να μπει σε sleep. Eπειδη πολυς κοσμος δινει βαρυτητα και στο ονομα..οτι και να λεμε αλλο huawei και αλλο LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak612 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Γεια σας παιδιά επειδή κι εγώ το ζαχαρώνω το True Hd μερικες ερωτήσεις σε όσους το εχουν παραλάβει η official 4.04 αν διάβασα καλά είναι μέσα από το τηλέφωνο μέσω wifi ή θέλει pc? επίσης αν είναι στα ελληνικά όλο το μενού αλλά βασικά αν τα αναγνωρίζει σε SMS επαφές κλπ. Τέλος αν που είναι κανείς σε Αθήνα Θεσσαλονίκη κατάφερε να συνδεθει σε 4G χωρίς θέματα ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) το πηρε φιλος χτες, ηταν με 2.3.6 , του την εκανα 4.0.4 official. To κινητο τα σπαει , ουτε κολληματα. ουτε restart τιποτα προς το παρον. Εχει οθοναρα, πιστευω σε αυτην την τιμη στελνει αλλες εταιρείες στη Χαβάϊ...:lol::lol::lol: επανέρχομαι. Κανένα reboot και κόλλημα με την 4.0.4. Χωρις πολύ σκάλισμα, με 4g off, μπαταρια ικανοποιητική. Δυστηχώς δεν είναι δικό μου για να έχω αναλυτικότερη εικόνα, πάντως εγώ αμα δεν είχα το s2 άνετα θα το τσίμπαγα δεδομένων των καιρών (οικονομικά).... και από μενα μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του.... @tsak612: update έγινε μεσω pc, μέσω wifi δεν έβρισκε καμια αναβαθμιση... Edited February 5, 2013 by samis2 προσθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak612 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Official μέσω της εφαρμογής σε lg σε ελληνικά? είμαι με τα λεφτά στο χέρι και θέλω να αποφασίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts