ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Και με ics μου το είχε κάνει,ακόμα και μετά από το αναγκαστικό factory reset. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Και με ics μου το είχε κάνει,ακόμα και μετά από το αναγκαστικό factory reset. Μόνο για μετά την περίπτωση που το κάνει μετά τη μετάβαση είπα για factory reset. Εσένα μάλλον καλώδιο θα είναι. Δοκιμάσε ένα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μόνο για μετά την περίπτωση που το κάνει μετά τη μετάβαση είπα για factory reset. Εσένα μάλλον καλώδιο θα είναι. Δοκιμάσε ένα άλλο. Είχα δοκιμάσει κι άλλο άλλα δεν.....τίποτα,τα ίδια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. January 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Τελικά που καταλήξαμε;Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Τελικά που καταλήξαμε;Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω; Φιλε αν δεν τα πονας δωσε 10 ευρω και παρε ενα καλωδιακι...δοκιμασε το. αν δεν στρωσει κανε του παλι ενα factory reset. Εμενα με το μαμα φορτιστη κανει 2,5 ωρες για πληρη φορτιση. Και απο s2 που βαζω σε pc να φορτισει παλι λογικο χρονο βλεπω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Είχα και εγώ πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού. Τελικά πήρα τον φορτιστή από το xperia neo v που είχα και φόρτισε κανονικά. Μετα πήρα από ebay ένα καλώδιο φόρτισης usb και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Λοιπόν. Εκανα μια τουρλουμπουκιά που προτεινανε σε 1-2 thread στο xda και ολα ξαφνικά δουλεύουν σωστα. Φορτιζει πλέον 40% την ωρα με ανοιχτό τηλέφωνο.. Βγαζεις μπαταρία για λιγα λεπτά εκτός. Συνδέεις φορτιστή στην στο τηλέφωνο (χωρίς την μπαταρία) για λιγα δευτερόλεπτα. Βάζεις την μπαταρία με συνδεδεμένο φορτιστή και ανοίγεις αμέσως το τηλ. Το ξέρω ακούγεται σαν γιατροσοφι αλλά μου δουλεψε! Να δούμε μέχρι πότε μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπέρα σας!Λογο του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το s3 μου θα ήθελα να σας ρωτησω αν γνωρίζεται κάπιοιο πρόβλημα που αν δειχνει την τάση κατά την φόρτιση και επίσης ποια θα έπρεπε να ήταν η σωστή τιμή της τάσης?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καλησπέρα σας!Λογο του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το s3 μου θα ήθελα να σας ρωτησω αν γνωρίζεται κάπιοιο πρόβλημα που αν δειχνει την τάση κατά την φόρτιση και επίσης ποια θα έπρεπε να ήταν η σωστή τιμή της τάσης?Ευχαριστώ! Για δες το current widget απο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ποια πρέπει να είναι η σωστή τάση αναφοράς μου κατά την φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Η τάση αλλάζει κατά την διάρκεια της φόρτισης αλλά με το πέρας αυτής θα πρέπει να είναι 4,1 - 4,2 Volt ανάλογα με την μπαταρία. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 πως μπορώ να διαπιστώσω αν έχω πρόβλημα με το καλώδιό μου (usb με τον εργοστασιακό μου φορτιστή)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ανοίγοντας το πρόγραμμα που προτάθηκε θα δεις εάν αυξάνεται η τάση με την πάροδο του χρόνου. Εάν δεν αυξάνεται τότε έχει πρόβλημα το καλώδιο... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καλησπέρα σας!Λογο του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το s3 μου θα ήθελα να σας ρωτησω αν γνωρίζεται κάπιοιο πρόβλημα που αν δειχνει την τάση κατά την φόρτιση και επίσης ποια θα έπρεπε να ήταν η σωστή τιμή της τάσης?Ευχαριστώ! Tι προβλημα εχεις ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καθυστερημένη φορτιση του.μια πληρης φόρτιση εως και 5 ωρες.το θεωρω λιγάκι τραγικό διότι στην αρχή δεν αντιμετωπιζα κατι τετοιο...εχεις να μου προτεινεις κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καθυστερημένη φορτιση του.μια πληρης φόρτιση εως και 5 ωρες.το θεωρω λιγάκι τραγικό διότι στην αρχή δεν αντιμετωπιζα κατι τετοιο...εχεις να μου προτεινεις κάποια λύση? Νομίζω ότι πολύ το παιδεύεις ενώ πήρες όλες τις απαντήσεις. 3 σελίδες για κάτι που είναι εύκολο να το βρεις. Δοκιμάζεις καλώδιο, αν όχι φορτιστή. Μετά πας service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 και εμένα μου το παρουσίασε τώρα τελευταία, και όντως έφταιγε το καλώδιο. Το έβαλα τώρα στη δουλειά να φορτίσει με ένα της sony (και το adaptor της σαμμυ) και παει κανονικα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές στο αυτοκίνητο το καλώδιο, με ενα ανταπτορακι που ηταν για iphone αρχικά. Λετε να προκάλεσε καποια δυσλειτουργια στο καλωδιο του s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Παρατήρησα κι εγώ πως μετά από φόρτιση άλλης συσκευής με το καλώδιο του S3 αργεί πολύ να φορτίσει. Θα το δοκιμάσω να το φορτίσω με άλλο καλώδιο και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Τελικά μία από τα ίδια...τι άλλο να ελέγξω; Edited March 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Και εγω ειχα τετοιο θεμα και εβαλα αλλο φορτιστη για δοκιμη και μου φορτιζε το κινητο(S3) απο 15% πληρη φορτiση σε 2,5 ωρες...Αρα εχει θεμα ο φορτιστης σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δοκίμασα και έναν από Sony Ericsson και έκανε 4 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 τελικά έφταιγε το live wallpaper και κάποιες εφαρμογές που είχα ανοιχτές,κλείνοντάς τα έκανε περίπου 2:45,με τον μαμά φορτιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 οταν το συνδεω για φορτιση το κινητο,μια μου πεταει το dock( λογικα ειναι το μαμα προγραμμα της samsung για αναπαραγωγη μουσικης-βιντεο ) και μια φορτιζει.. τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 εμενα με μαμα φορτιστη εκανε 5-6 ωρες περιπου.απελπισια λεμε.αλλαξα το καλωδιο μονο με ενα απο s duos κ απο το 15% ως τερμα κατι λιγοτερο απο 2ωρες.μεγαλη διαφορα λεμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 εμενα με μαμα φορτιστη εκανε 5-6 ωρες περιπου.απελπισια λεμε.αλλαξα το καλωδιο μονο με ενα απο s duos κ απο το 15% ως τερμα κατι λιγοτερο απο 2ωρες.μεγαλη διαφορα λεμε :) Λιγοτερο απο 2 ωρες; Νομιζω λιγο δυσκολο αυτο φιλε μου...ποσα mah ηταν ο φορτιστης που χρησιμοποιησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Παιδιά προβλήματά συνεχίζουν και υπάρχουν???στο θέμα φόρτισης και των ξαφνικών θανάτων? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts