Jump to content

Πρόβλημα φόρτισης

panousious
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και με ics μου το είχε κάνει,ακόμα και μετά από το αναγκαστικό factory reset.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 107
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και με ics μου το είχε κάνει,ακόμα και μετά από το αναγκαστικό factory reset.

Μόνο για μετά την περίπτωση που το κάνει μετά τη μετάβαση είπα για factory reset.

Εσένα μάλλον καλώδιο θα είναι.

Δοκιμάσε ένα άλλο.

Μόνο για μετά την περίπτωση που το κάνει μετά τη μετάβαση είπα για factory reset.

Εσένα μάλλον καλώδιο θα είναι.

Δοκιμάσε ένα άλλο.

Είχα δοκιμάσει κι άλλο άλλα δεν.....τίποτα,τα ίδια

Τελικά που καταλήξαμε;Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω;

Φιλε αν δεν τα πονας δωσε 10 ευρω και παρε ενα καλωδιακι...δοκιμασε το.

αν δεν στρωσει κανε του παλι ενα factory reset.

Εμενα με το μαμα φορτιστη κανει 2,5 ωρες για πληρη φορτιση.

Και απο s2 που βαζω σε pc να φορτισει παλι λογικο χρονο βλεπω.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Είχα και εγώ πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού. Τελικά πήρα τον φορτιστή από το xperia neo v που είχα και φόρτισε κανονικά. Μετα πήρα από ebay ένα καλώδιο φόρτισης usb και όλα καλά.

Λοιπόν. Εκανα μια τουρλουμπουκιά που προτεινανε σε 1-2 thread στο xda και ολα ξαφνικά δουλεύουν σωστα. Φορτιζει πλέον 40% την ωρα με ανοιχτό τηλέφωνο..

Βγαζεις μπαταρία για λιγα λεπτά εκτός. Συνδέεις φορτιστή στην στο τηλέφωνο (χωρίς την μπαταρία) για λιγα δευτερόλεπτα. Βάζεις την μπαταρία με συνδεδεμένο φορτιστή και ανοίγεις αμέσως το τηλ.

Το ξέρω ακούγεται σαν γιατροσοφι αλλά μου δουλεψε! Να δούμε μέχρι πότε μόνο.

Καλησπέρα σας!Λογο του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το s3 μου θα ήθελα να σας ρωτησω αν γνωρίζεται κάπιοιο πρόβλημα που αν δειχνει την τάση κατά την φόρτιση και επίσης ποια θα έπρεπε να ήταν η σωστή τιμή της τάσης?Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας!Λογο του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το s3 μου θα ήθελα να σας ρωτησω αν γνωρίζεται κάπιοιο πρόβλημα που αν δειχνει την τάση κατά την φόρτιση και επίσης ποια θα έπρεπε να ήταν η σωστή τιμή της τάσης?Ευχαριστώ!

Για δες το current widget απο playstore.

Η τάση αλλάζει κατά την διάρκεια της φόρτισης αλλά με το πέρας αυτής θα πρέπει να είναι 4,1 - 4,2 Volt ανάλογα με την μπαταρία.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

πως μπορώ να διαπιστώσω αν έχω πρόβλημα με το καλώδιό μου (usb με τον εργοστασιακό μου φορτιστή)?

Ανοίγοντας το πρόγραμμα που προτάθηκε θα δεις εάν αυξάνεται η τάση με την πάροδο του χρόνου. Εάν δεν αυξάνεται τότε έχει πρόβλημα το καλώδιο...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Tι προβλημα εχεις ακριβως?

Καθυστερημένη φορτιση του.μια πληρης φόρτιση εως και 5 ωρες.το θεωρω λιγάκι τραγικό διότι στην αρχή δεν αντιμετωπιζα κατι τετοιο...εχεις να μου προτεινεις κάποια λύση?

Καθυστερημένη φορτιση του.μια πληρης φόρτιση εως και 5 ωρες.το θεωρω λιγάκι τραγικό διότι στην αρχή δεν αντιμετωπιζα κατι τετοιο...εχεις να μου προτεινεις κάποια λύση?

Νομίζω ότι πολύ το παιδεύεις ενώ πήρες όλες τις απαντήσεις.

3 σελίδες για κάτι που είναι εύκολο να το βρεις.

Δοκιμάζεις καλώδιο, αν όχι φορτιστή.

Μετά πας service.

• 1 month later...
και εμένα μου το παρουσίασε τώρα τελευταία, και όντως έφταιγε το καλώδιο. Το έβαλα τώρα στη δουλειά να φορτίσει με ένα της sony (και το adaptor της σαμμυ) και παει κανονικα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές στο αυτοκίνητο το καλώδιο, με ενα ανταπτορακι που ηταν για iphone αρχικά. Λετε να προκάλεσε καποια δυσλειτουργια στο καλωδιο του s3?

Παρατήρησα κι εγώ πως μετά από φόρτιση άλλης συσκευής με το καλώδιο του S3 αργεί πολύ να φορτίσει. Θα το δοκιμάσω να το φορτίσω με άλλο καλώδιο και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Τελικά μία από τα ίδια...τι άλλο να ελέγξω;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Και εγω ειχα τετοιο θεμα και εβαλα αλλο φορτιστη για δοκιμη και μου φορτιζε το κινητο(S3) απο 15% πληρη φορτiση σε 2,5 ωρες...Αρα εχει θεμα ο φορτιστης σου...

τελικά έφταιγε το live wallpaper και κάποιες εφαρμογές που είχα ανοιχτές,κλείνοντάς τα έκανε περίπου 2:45,με τον μαμά φορτιστή...

οταν το συνδεω για φορτιση το κινητο,μια μου πεταει το dock( λογικα ειναι το μαμα προγραμμα της samsung για αναπαραγωγη μουσικης-βιντεο ) και μια φορτιζει.. τι παιζει??

• 3 weeks later...
εμενα με μαμα φορτιστη εκανε 5-6 ωρες περιπου.απελπισια λεμε.αλλαξα το καλωδιο μονο με ενα απο s duos κ απο το 15% ως τερμα κατι λιγοτερο απο 2ωρες.μεγαλη διαφορα λεμε :)

εμενα με μαμα φορτιστη εκανε 5-6 ωρες περιπου.απελπισια λεμε.αλλαξα το καλωδιο μονο με ενα απο s duos κ απο το 15% ως τερμα κατι λιγοτερο απο 2ωρες.μεγαλη διαφορα λεμε :)

Λιγοτερο απο 2 ωρες; Νομιζω λιγο δυσκολο αυτο φιλε μου...ποσα mah ηταν ο φορτιστης που χρησιμοποιησες;

Παιδιά προβλήματά συνεχίζουν και υπάρχουν???στο θέμα φόρτισης και των ξαφνικών θανάτων?