giv1999 Δημοσιεύτηκε July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 9, 2004 παιδιά για άλλη μια φορά θα ζητήσω την βοήθεια της παρέας... κάθε φορά που πάω να κατεβάσω email από τον pop3 server του provider το Outlook Express μου βγάζει μήνυμα λάθους "mailbox opened for exclusive use access by another user" τα ίδια και από τον mail client του laptop, το Ιpaq και το P800... email μπορώ να δω μόνο μέσω της υπηρεσίας web mail καμιά ιδέα?? Υ.Σ. γιατί μου μυρίζει ότι κάποιος χρησιμοποιεί το account για spamming? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Μα ο POP3 server είναι Incoming, τι σχέση έχει αυτό με το spam; Ρώτα καλύτερα τον παροχέα σου μήπως το πρόβλημα το έχει αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. July 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 δεν ξέρω τι άλλο να βάλω με το μυαλό μου elektrik eye... μπαίνω μέσω του πολυτεχνείου και μου λένε ότι δεν έχουν αυτοί πρόβλημα, βάζω λάθος κωδικό, να πάω από εκεί με την ταυτότητα μου να το δούμε μπλα μπλα μπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 popsrv.central.ntua.gr Ego den eixa pote tetoio provlima!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts