ostria19 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γεια και απο εμενα. Εχει 3 μερες εχω ενα bbz10. Οταν μπαινω ομως στις ρυθμισεις για το δικτυο δεν μου εμφανιζει καθολου το 4g. Εχει μονο 2g 3g η και τα 2 μαζι. Εχει να κανει με το δικτυο της wind? Η θα επρεπε να το εμφανιζει και ας μην το υποστηρίζει. Το κινητο ειναι STL100-2 αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι 4g. Το αγόρασα απο αθηνα και του το ειχα τονισει αυτο το θεμα. Ο αδερφος μου ποθ εφερε απο το london εμφανιζει το 4g. Τα δικα σας τι εμφανιζουν? Εχει να κανει με τη wind, που δεν εχει 4g. Δοκιμασε να βαλεις καρτα, που να εχει ενεργοποιημενο 4g απο αλλο παροχο και δες τι βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γεια και απο εμενα. Εχει 3 μερες εχω ενα bbz10. Οταν μπαινω ομως στις ρυθμισεις για το δικτυο δεν μου εμφανιζει καθολου το 4g. Εχει μονο 2g 3g η και τα 2 μαζι. Εχει να κανει με το δικτυο της wind? Η θα επρεπε να το εμφανιζει και ας μην το υποστηρίζει. Το κινητο ειναι STL100-2 αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι 4g. Το αγόρασα απο αθηνα και του το ειχα τονισει αυτο το θεμα. Ο αδερφος μου ποθ εφερε απο το london εμφανιζει το 4g. Τα δικα σας τι εμφανιζουν? Νομίζω πως η Wind δεν έχει 4G. Settings -> about βλέπεις τι μοντέλο έχεις. Το STL100-2 είναι 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Και εγω με wind δεν βλεπω 4G, με καρτα voda εμφανιζεται. No problem , so stress. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 <<Οσον αφορα stl100-1 vs 100-2 η διαφορα ειναι σε επεξεραστη και gpu, τα stl100-2,3,4 εχουν κατωτερη gpu αλλα καλυτερο επεξεργαστη και το αντιθετο συμβαινει στο 100-1. Επισης το 100-1 εχει ραδιο ενω τα 2,3,4 οχι. Το πιο σημαντικο νομιζω ειναι το 4g αλλα αμφιβαλλω αν κανεις το δουλευει μιας και μετα βιας η μπαταρια αντεχει μιση μερα. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος το stl100 -1 παιρνει συγκεκριμενα OS-updates και σε περιπτωση που θελησεις να τις βαλεις μονος σου θα πρεπει να κατεβασεις συγκεκριμενη εκδοση γιατι τις κυκλοφορουν εκεινες που ειανι για το stl100-1 και αλλες για το πακετο 2,3,4>> Ολα σωστα τα παραπανω εκτος απο αυτο με το ραδιοφωνο. Το 1 δεν εχει ενω τα 2,3,4 εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Σχετικά με το ποια μπερυ έχουν FM Radio (δελτιο τύπου της Blackberry) : "If you have a BlackBerry® Z30, BlackBerry® Q10 or BlackBerry® Q5 smartphone, the new software update unlocks the built-in FM radio in those handsets. You can listen to local FM stations, which does not require any network connection". http://crackberry.com/blackberry-1021-here Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeant Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 γεια σας ειμαι κ γω καινουριος στο forum,εχω το ζ10 να ρωτησω τα εξης:χρειαζεται antivirus το 10os?για free gps εχουμε καποια εφαρμογη?κ αν γινεται να βαλω radio fm στο stl100-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 γεια σας ειμαι κ γω καινουριος στο forum,εχω το ζ10 να ρωτησω τα εξης:χρειαζεται antivirus το 10os?για free gps εχουμε καποια εφαρμογη?κ αν γινεται να βαλω radio fm στο stl100-2 Καλορίζικο :) antivirus δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι. Η ασφάλεια στα μπερυ ήταν και είναι κορυφαία. Για fm radio υπάρχουν εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 γεια σας ειμαι κ γω καινουριος στο forum,εχω το ζ10 να ρωτησω τα εξης:χρειαζεται antivirus το 10os?για free gps εχουμε καποια εφαρμογη?κ αν γινεται να βαλω radio fm στο stl100-2 για antivirus δεν χρειάζεται …..τωρα εάν κατεβαζεις σαβουρες android εφαρμογες ..ακομα βεβαια δεν εχει αναφερθει στο os 10 καποιο θεμα , αλλα για να εχεις το κεφαλη σου ησυχο (εαν κατεβαζεις οπως ειπα android εφαρμογες ) τοτε αγορασε το secure antivurs (native εφαρμογη ) και κατ εμε η καλυτερη ... προσωπικα για gps αγορασε μια φορα την native εφαρμογη mireo με τους ελληνικους χαρτες και καθαρισες …εχει γυρω στα 15 ευρω for ever ….:) για να την δουλευεις χωρις συνδεση internet …. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 <<Οσον αφορα stl100-1 vs 100-2 η διαφορα ειναι σε επεξεραστη και gpu, τα stl100-2,3,4 εχουν κατωτερη gpu αλλα καλυτερο επεξεργαστη και το αντιθετο συμβαινει στο 100-1. Επισης το 100-1 εχει ραδιο ενω τα 2,3,4 οχι. Το πιο σημαντικο νομιζω ειναι το 4g αλλα αμφιβαλλω αν κανεις το δουλευει μιας και μετα βιας η μπαταρια αντεχει μιση μερα. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος το stl100 -1 παιρνει συγκεκριμενα OS-updates και σε περιπτωση που θελησεις να τις βαλεις μονος σου θα πρεπει να κατεβασεις συγκεκριμενη εκδοση γιατι τις κυκλοφορουν εκεινες που ειανι για το stl100-1 και αλλες για το πακετο 2,3,4>> Ολα σωστα τα παραπανω εκτος απο αυτο με το ραδιοφωνο. Το 1 δεν εχει ενω τα 2,3,4 εχουν φίλε μου κάνεις λάθος ..έχω 2 ζ10 stl 100-2 και κανένα δεν έχει ράδιο !! παιδιά μην γράφετε οτι να νε ...αν δεν το έχετε τεστάρει πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 γεια σας ειμαι κ γω καινουριος στο forum,εχω το ζ10 να ρωτησω τα εξης:χρειαζεται antivirus το 10os?για free gps εχουμε καποια εφαρμογη?κ αν γινεται να βαλω radio fm στο stl100-2 Απο android market τους χαρτες της google . Σημερα τους δοκιμασα. Αξιοπρεπη πλοηγηση με ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση(με μη ολοκληρωμενες φρασεις στα μετρα πριν τη στροφη...). Αλλα θελει data για τους χαρτες. Βεβαια μπορεις να αποθηκευσεις τον χαρτη που σε ενδιαφερει απο πριν για offline. Οι χαρτες της mireo για Ελλαδα κοστιζουν 19$ αλλα δεν ξερω καθε ποτε ανανεωνονται. Αλλα 6$ για premium POI που δεν γνωριζω τι εχει. Ο χαρτης που εχει μεσα ειναι 09/2013, και απο τη Free δοκιμη που βλεπω , ειναι καλος αλλα με ελειψεις σε επαρχιακους δρομους και χωρια ακομη και 20 χιλ. εξω απο τη Θεσσαλονικη. Τιμια προταση παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasz10 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 ευχαριστω πολυ γιατι παραλιγο να κατεβω με τα ποδια στην αθηνα. οσο για το radio οπως το πειρα δεν εχει. κατεβασα καπια prog που μετα απο πολυ κοπο δεν παιζουν η ειναι εκτος eu. αν εχει καπιος να πρωτεινει κατι ευχαριστως να το δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ραδιο ΔΕΝ εχει το stl100-2 που εχω εγω. Αναφερομαι σε built in radio που βαζεις ακουστικα και ακους δωρεαν με πομπο. Μονο με αγορα/download ραδιο απο το μαρκετ που χρεωνεστε με data/mb. Τα Ζ30-Q10-Q5 εχουν κανονικα ραδιοπομπο για δωρεαν ακουσμα. Το 4g πρεπει να εμφανιζεται ασχετα με τον παροχο, ειναι επιλογη του κινητου να το εχει, οποτε ο φιλος μαλλον εχει το stl100-1 το οποιο και δεν εχει 4g απο την μαμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ραδιο ΔΕΝ εχει το stl100-2 που εχω εγω. Αναφερομαι σε built in radio που βαζεις ακουστικα και ακους δωρεαν με πομπο. Μονο με αγορα/download ραδιο απο το μαρκετ που χρεωνεστε με data/mb. Τα Ζ30-Q10-Q5 εχουν κανονικα ραδιοπομπο για δωρεαν ακουσμα. Το 4g πρεπει να εμφανιζεται ασχετα με τον παροχο, ειναι επιλογη του κινητου να το εχει, οποτε ο φιλος μαλλον εχει το stl100-1 το οποιο και δεν εχει 4g απο την μαμα του Τα υπόλοιπα ΒΒ δεν είχαν επιλογή για ράδιο ούτε αυτά ,αλλά ενεργοποιήθηκε με ενα update μήνες μετά. Το ζ10 πάντως σίγουρα δεν εχει και δεν θα ενεργοποιηθεί με κάποιο update. To 4g αν εχεις κάρτα wind δεν εμφανίζεται στις επιλογές . Έχω το stl100-2 και το επιβεβαιώνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Γνωριζω οτι η φιλοσοφια και η κατασκευη του qnx kernel στο blackberry os ειναι αδυνατον να χακαριστει η/και να κολλησει ιος. Αλλα! Πλεον με το ανοιγμα των android apps εχουμε "κενα" στο συστηματακι μας. Οποτε υποθετω εχουμε μια στανταρ επιλογη αγορας antivirus απο το μαρκετ μας που κοστιζει κοντα 8.99 Δυναται να εκμεταλλευτουμε το "κενο" για να εγκαταστησουμε antivirus απο το android market (πχ snap, 1mobile klp) ωστε να ειμαστε καλυμενοι η θα κανουμε αλλη μια τρυπα στο νερο μιας και δεν ειναι native η εφαρφογη? Εδω εχω να προσθεσω μια σοβαρη απορια... Ο μονος (θεωρητικα) που εχει access στα αρχεια των εφαρμογων ειναι η ιδια η εφαρφογη (για το δικο της αρχειο) καθως και το blackberry os. Οποτε, δικαιωματα ΔΕΝ μπορει να παρει αυτοβουλως μια 3rd party εφαρμογη οπως το antivirus, κατ'επεκταση πως??? μπορει να εγγυαται προστασια στο συστημα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Απο τον καιρο που βγηκα ιοι για το symbian και αμεσως πεταχτηκαν γνωστες εταιρειες με antivirus ενα εχω να πω, τριχες!!! Η μονη πλατφορμα που μπορει να φοβαται για ιους ειναι με windows και παλι αμφιβαλλω με τα σημερινα δεδομενα. Για να τρεξει ενας "ιος" στο λειτουργικο πρεπει να του δωσει δικαιωματα ο ιδιος ο χρηστης ή οπως οι "ιοι" στο symbian να τον τρεξει ο ιδιος ο χρηστης αφου τον ρωτησει πρωτα... Το μονο που θα καταφερεις με ενα antivirus ειναι να καταναλωσεις πιο πολλους πορους και να μειωσεις τη διαρκεια της μπαταριας σου. Εξαλου οι android εφαρμογες δεν εχουν προσβαση σε καποιες λειτουργιες του BBos ως μη native εφαρμογες. Αν ειναι να φοβασαι εφαρμογη με κακοβουλο κωδικα για τα BB , θα ειναι native εφαρμογη , κομματακι δυσκολο απο το BB world , εκτος αν κατεβαζεις εφαρμογες και τις περνας μονος σου... Η εμπειρια μου λεει οτι τετοιες εφαρμογες εχουν στοχο την υποκλοπη προσωπικων δεδομενων και οχι να σου χαλασουν τη συσκευη. Να ελεγχεις παντα σε τι ζηταει προσβαση η εφαρμογη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενα παιχνιδι να θελει προσβαση στις επαφες και τις φωτογραφιες μου... Edited February 21, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Χαζη ερωτηση.. Αλλα πως βαζουμε τόνο ή διαλυτικα ή διαλυτικα με τονο αν δεν βγαζει τις λεξεις το λεξικο; :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα Έχω κάνει τη σκέψη να μεταπηδήσω απο android & windows σε blackberry και σκέφτομαι το Z10 Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γιατι μπερδεύτηκα λίγο : Το βρίσκω στο Πλαίσιο με 370€ και στο media markt με 299€ (το λέει όμως BLACKBERRY Z10 London BB Black) . Κρύβεται κάτι πίσω απο το "London" ή όχι ; Γιατι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη ... Ευχαριστώ Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα Έχω κάνει τη σκέψη να μεταπηδήσω απο android & windows σε blackberry και σκέφτομαι το Z10 Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γιατι μπερδεύτηκα λίγο : Το βρίσκω στο Πλαίσιο με 370€ και στο media markt με 299€ (το λέει όμως BLACKBERRY Z10 London BB Black) . Κρύβεται κάτι πίσω απο το "London" ή όχι ; Γιατι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη ... Ευχαριστώ καλημέρα μπορείς να το βρεις online πολυ φθηνότερα , απο 235 ευρω στα σκρουτζομαγαζα! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Χαζη ερωτηση.. Αλλα πως βαζουμε τόνο ή διαλυτικα ή διαλυτικα με τονο αν δεν βγαζει τις λεξεις το λεξικο; :O Κρατάς πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν που θες και σου βγάζει τις άλλες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Κρατάς πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν που θες και σου βγάζει τις άλλες επιλογές.Ευχαριστω! Δεν το εχω δει ετσι σε αλλο πληκτρολογιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) καλημέρα μπορείς να το βρεις online πολυ φθηνότερα , απο 235 ευρω στα σκρουτζομαγαζα! Το ξέρω αλλά δεν μπορώ να διαθέσω όλο το ποσό . Θέλω να το βάλω σε κάρτα και το mediamarkt κάνει 24 άτοκες . Τα σκρουτζομάγαζα δεν κάνουν άτοκες ... edit : Και μια άλλη ερώτηση : Με cosmote θα έχω πρόβλημα ; ... Edited February 21, 2014 by makisubi Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το ξέρω αλλά δεν μπορώ να διαθέσω όλο το ποσό . Θέλω να το βάλω σε κάρτα και το mediamarkt κάνει 24 άτοκες . Τα σκρουτζομάγαζα δεν κάνουν άτοκες ... edit : Και μια άλλη ερώτηση : Με cosmote θα έχω πρόβλημα ; ... To London BB Black ειναι σιγουρα 4g LTE, προτιμησε αυτο. Αν θυμαμαι καλα το πλαισιο εχει το απλο 3.5g (h+) δλδ STL100-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Πριν λιγο μπηκα στο BB world και εχει καμια 10αρια παιχνιδια της EA δωρεαν μεχρι 28/2 Ειδα οτι εχει αναβαθμιση για το BB world με ημερομηνια 10/2. Να την κανω; Στα σχολια διαβαζω προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) τυπε τα ειδα και εγω στο world και με προβληματισε λιγο που εγραφε τιμη/δωρεαν μαζι. Ποιο απο τα 2 ειναι τελικα? πληρωνουμε η κατεβαζουμε? γιατι μολις το επιλεξω με προχωραει για αγορα μεσω bb id. Οποτε προς τι το δωρεαν διπλα απο την τιμη? Μολις προεβην σε αγορα, τσαμπα το δωρεαν που γραφει διπλα, με πηγε μεσω παροχου κατευθειαν για αγορα 0.89 need for speed Edited February 21, 2014 by geobila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εγω κατεβασα κανονικοτατα δωρεαν τρια παιχνιδια. Μου ζητησε για καθε παιχνιδι να βαλω ID αλλα δεν χρεωθηκα κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts