Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα περίεργο, στις ρυθμίσεις ήχων σε πολλούς έχει διακοπτακι που λέει "Volume Boost" και σε άλλους όχι.

Ανήκω στη 2η ομάδα, οι υπόλοιποι εδώ τον έχουν τον έξτρα διακόπτη ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά λέω να το πάρω. Τι λέτε αξίζει ή να πάω σε κάτι άλλο με τα ίδια περίπου λεφτά? (400Ε used iphone 5)

Αλλη φιλοσοφία εντελώς. Το μεγαλύτερο + για μένα της συσκευής είναι εκτός από το άψογο multitasking, το όλα-σε-ένα-νοικοκυρεμένα που προσφέρει το hub.

Πρακτικά όλες οι συνομιλίες βρίσκονται εκεί. Αφαιρεί τον πονοκέφαλο των 25 εφαρμογών για επικοινωνία και στα έχει όλα σε ένα πάντα προσβάσιμο μενού.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλη φιλοσοφία εντελώς. Το μεγαλύτερο + για μένα της συσκευής είναι εκτός από το άψογο multitasking, το όλα-σε-ένα-νοικοκυρεμένα που προσφέρει το hub.

Πρακτικά όλες οι συνομιλίες βρίσκονται εκεί. Αφαιρεί τον πονοκέφαλο των 25 εφαρμογών για επικοινωνία και στα έχει όλα σε ένα πάντα προσβάσιμο μενού.

Αν το πάρω από εξωτερικό θα υποστηρίζει ελληνικά ή όχι?

Ε βέβαια θα υποστηρίζει Ελληνικά.

Απο εφαρμογές που μπορω να βρω? Ευχαριστώ. Έρχομαι απο Android

Απο εφαρμογές που μπορω να βρω? Ευχαριστώ. Έρχομαι απο Android

Καλημέρα, έχει το αντίστοιχο shop που λέγεται BlackBerry World...

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Εκτός από το blackberry world, παίρνει και εφαρμογές android με λίγο κόπο.

Έχεις χρησιμοποιησει κάποια, να μας πεις εντυπώσεις;

Εκτός από το blackberry world, παίρνει και εφαρμογές android με λίγο κόπο.

Πως μπορεί να γίνει αυτό?

Καλησπέρα παίδες,

Τελικά παραλαμβάνω το τηλέφωνο μεθαύριο :), και θα ήθελα μιά βοήθεια. Φαντάζομαι ότι δεν θα "φοράει" την 10.2 οπότε ήθελα να ρωτήσω αν το καλύτερο που έχω να κάνω είναι μ΄όλις το παραλάβω να κάνω απευθείας αναβάθμιση του λειτουργικού.

Αν ναι, ποιά έκδοση προτείνεται ? Και επίσης υπάρχει κάπου κανένας οδηγός βήμα-βήμα στο πως να το κάνω ?

Συγχωρέστε μου τις πολλές ερωτήσεις αλλά έως τώρα χρησιμοποιούσα μόνο "απλές" συσκευές :O

Ευχαριστ΄ώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.

BBZ10 STL100-2 OS: 10.2.1.537

Καλησπέρα παίδες,

Τελικά παραλαμβάνω το τηλέφωνο μεθαύριο :), και θα ήθελα μιά βοήθεια. Φαντάζομαι ότι δεν θα "φοράει" την 10.2 οπότε ήθελα να ρωτήσω αν το καλύτερο που έχω να κάνω είναι μ΄όλις το παραλάβω να κάνω απευθείας αναβάθμιση του λειτουργικού.

Αν ναι, ποιά έκδοση προτείνεται ? Και επίσης υπάρχει κάπου κανένας οδηγός βήμα-βήμα στο πως να το κάνω ?

Συγχωρέστε μου τις πολλές ερωτήσεις αλλά έως τώρα χρησιμοποιούσα μόνο "απλές" συσκευές :O

Ευχαριστ΄ώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.

Καλημέρα, την τελευταία Leaked θα βάλεις... Να την βάλεις πριν αρχίσεις να στήνεις το τηλέφωνο γιατί διαφορετικά θα πρέπει να κάνεις και backup/restore. Είναι απλό, κατεβάζεις το .exe που αντιστοιχεί στη συσκευή που έχεις (δες το link στο τέλος), συνδέεις το τηλέφωνο με το pc και το τρέχεις... Θα πρέπει όμως πρώτα να εγκαταστήσεις το BlackBerry Link, το οποίο όμως θα έχεις κλειστό κατά την αναβάθμιση...

http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/leaked-os-10-2-0-1743-all-devices-851306/

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

παιδιά ενδιαφέρομαι να το παρω μεταχειρισμένο και ήθελα να ρωτήσω εφαρμογές απο android τις τρεχει κανονικα?

καλησπέρα, έχει καταφέρει κανένας να δουλέψει τους χάρτες....στο 9780 πχ έψαχνες γράφοντας Πειραιώς 24, ΤΚ

εδώ γράφοντας την οδό το βρίσκει στο search αλλά όταν το πατάς, λέει no results found

παιδιά ενδιαφέρομαι να το παρω μεταχειρισμένο και ήθελα να ρωτήσω εφαρμογές απο android τις τρεχει κανονικα?

Τρέχει αρκετές εφαρμογές. Δεν τις τρέχει βέβαια όλες. Υπάρχει σάιτ με τις εφαρμογές που είναι ελεγμένες και τρέχουν απροβλημάτιστα.

@kofoE Με τους χάρτες εγώ δεν έχω πρόβλημα. Μήπως παίζει τίποτα με τις εκδόσεις ;

Btw πλέον η τιμή του στα 295 ευρώ ( και συνέχεια πέφτει ) είναι value for money. Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε με αυτά τα λεφτά αξίζει.

Τρέχει αρκετές εφαρμογές. Δεν τις τρέχει βέβαια όλες. Υπάρχει σάιτ με τις εφαρμογές που είναι ελεγμένες και τρέχουν απροβλημάτιστα.

@kofoE Με τους χάρτες εγώ δεν έχω πρόβλημα. Μήπως παίζει τίποτα με τις εκδόσεις ;

Btw πλέον η τιμή του στα 295 ευρώ ( και συνέχεια πέφτει ) είναι value for money. Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε με αυτά τα λεφτά αξίζει.

Που βρίσκουμε ποια προγραμματα του android τρέχει? Που το βρήκατε παιδιά 295ευρώ?

Εδώ οι έτοιμες εφαρμογές : http://bb10bars.net/

Kαι εδώ τα καταστήματα από όπου μπορείς να αγοράσεις το τηλέφωνο: http://www.skroutz.gr/s/2939726/Blackberry-Z10.html?from=catspan

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

αρχίζει κ μ´αρεσει αρκετά το τηλέφωνο!ποιες ειναι οι εντυπώσεις σας;τώρα έχω ένα iPhone 5 αλλα ειδικά τώρα που βγήκε και χωρίς bis το θεωρώ απίστευτο ;λοιπόν;αξίζει πιστεύεται η εναλλαγή;ευχαριστω

Δύσκολα θα έκανα αυτή την αλλαγή αν ήμουν στη θέση σου. Πιο πολύ για να μου φύγει η περιέργεια αλλά χωρίς να πουλήσω το ι5.

Το τεράστιο θετικο της πλατφόρμας και κατ' επέκταση και του Ζ10 είναι το blackberry hub. Oυσιαστικά έχεις σε ΕΝΑ σημείο όλες σου τις επικοινωνίες.

τηλεφωνία, μέηλ, σμσ, whatsapp,bbm, ότι στέλνει και δέχεται μηνύματα. Έτσι δεν έχεις το ατελείωτο μέσα έξω στις εφαρμογές από τις άλλες πλατφόρμες.

Επίσης πολύ θετικό στην καθημερινότητα το full-gesture OS. Όποτε πιάνω άηφον και ανδρόιδ προσπαθώ να τα χειριστώ ως Ζ10 και με δυσκολεύουν.

Οι built-in εφαρμογές είναι άριστες, το multitasking από τα καλύτερα που έχω δει ( αν με swipe εκλεινε εφαρμογές θα άγγιζε το τέλειο ) και γενικά άψογη απόκριση παντού.

Χάνεις όλες τις καλοφτιαγμένες εφαφμογές για iOS, την οθονάρα του i5, την καμεράρα του i5 και συμβιβάζεσαι με τα μέτρια αυτά υποστοιχεία που έχει το Ζ10.

Αν θες οπωσδήποτε bb και μπορείς το μεγαλύτερο μέγεθος πηγαίνεις καρφί για Ζ30.

Προσωπικά το θεωρώ το καλυτερο 4-4.3-hd τηλέφωνο που έχω δει με αυτό το value for money (πλέον).

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

295 που ακριβώς το βρήκες?

"There's a story still unread"

@dreamangel Εγώ θα σου πρότεινα αν μπορείς, να πας σε κανένα κατάστημα να το δεις και να αποφασίσεις. Δεν ξέρω τι θέλεις από το κινητό για αυτό το γράφω. Αν θες εφαρμογές πολλές και κάμερα τότε μάλλον δεν θα σου κάνει το Z10. Αν θες διαδίκτυο, μηνύματα, κανένα fb,twitter και κανένα παιχνίδι στυλ angry birds κτλπ τότε ψάξε το. Αλλού κερδίζεις με το ένα και αλλού κερδίζεις με το άλλο. Το λέω συνέχεια αλλά κανένα κινητό δεν είναι τέλειο. Τέλειο γίνεται ανάλογα με την χρήση που κάνεις.

@egoeimai @όλους Όσοι ρωτάτε που το βρήκα 295 στο bestprice.gr άμα κάνετε μια βόλτα θα το βρείτε. Ορίστε και λινκ : http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones?f-1=1374 ;)

Εσύ δηλ τι οδό του γράφεις και την βρίσκει?

είτε του γράψω ελληνικά είτε αγγλικά δεν βρίσκει τίποτα...

δοκιμάζω τώρα το mireo don't panic

@dreamangel Εγώ θα σου πρότεινα αν μπορείς, να πας σε κανένα κατάστημα να το δεις και να αποφασίσεις. Δεν ξέρω τι θέλεις από το κινητό για αυτό το γράφω. Αν θες εφαρμογές πολλές και κάμερα τότε μάλλον δεν θα σου κάνει το Z10. Αν θες διαδίκτυο, μηνύματα, κανένα fb,twitter και κανένα παιχνίδι στυλ angry birds κτλπ τότε ψάξε το. Αλλού κερδίζεις με το ένα και αλλού κερδίζεις με το άλλο. Το λέω συνέχεια αλλά κανένα κινητό δεν είναι τέλειο. Τέλειο γίνεται ανάλογα με την χρήση που κάνεις.

@egoeimai @όλους Όσοι ρωτάτε που το βρήκα 295 στο bestprice.gr άμα κάνετε μια βόλτα θα το βρείτε. Ορίστε και λινκ : http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones?f-1=1374 ;)

Φίλε τι διαφορά έχει το Blackberry Z10 white EU από το Blackberry Z10 16GB BOS 10,67cm wh???? (Το ένα 295 και το άλλο 316 ή και 341 ευρώ στο ίδιο κατάστημα)

Edited by alex61

Φίλε τι διαφορά έχει το Blackberry Z10 white EU από το Blackberry Z10 16GB BOS 10,67cm wh???? (Το ένα 295 και το άλλο 316 ή και 341 ευρώ στο ίδιο κατάστημα)

Κάποιο λάθος έχουν κάνει... Μάλλον αυτό που είναι 295 δεν είναι LTE και είναι το πιο ακριβό...

BB PlayBook 32GB

Καλησπέρα και πάλι,

Εδώ και μερικές μέρες πήρα τελικά το Z10 (STL100-2), πέρασα την 10.2.0.1767.

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ (εάν γίνεται) να δημιουργήσω ομάδες στις επαφές μου ?

Επίσης, ψ΄άχνω να βρώ να αγοράσω μιά βάση αυτοκινήτου, μέχρι στιγμής κατέληξα σε αυτή: http://www.expansys.com.gr/igrip-traveler-kit-for-blackberry-z10-247115/ ΄όμως με τα μεταφορικά η τιμή ξεφεύγει, καμιά ιδέα που αλλού μπορώ να τη βρώ ?

Και τέλος, καμιά πρόταση για κάποιο app που να μπορεί να κάνει block συγκεκριμένα νούμερα που με καλούν ?

BBZ10 STL100-2 OS: 10.2.1.537

• The topic was unpinned