delliosgeo Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά σε Ζ10 με 10.2.2 ενώ στέλνω SMS με Cosmote, δεν λαμβάνω. Πρέπει να κάνω κάποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το λοιπον, επικοινωνησα με Blackberry UK και μου ειπαν οτι υπευθυνος ειναι ο πωλητης, οποτε εγω που το αγορασα απο αεροδρομιο Μοναχου πρεπει να να επικοινωνησω με το μαγαζι και να το στειλω μεσω αυτων στο αντιστοιχο Blackberry service, πχ Blackberry Γερμανιας κλπ κλπ. Το ιδιο ισχυει για ολους εσας που το αγορασατε απο καποιο πωλητη ειτε λεγεται e-shop, birdphone, mediamarkt, κλπ κλπ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για εκεινους που το αγορασαν απευθειας απο Vodafone (οπου και μιλησα και με αυτους) η οποια και το στελνει στην Arvato (και οχι σε καποια Blackberry UK), φανταζομαι κατι τετοιο θα ισχυει και για την Cosmote. Αρα, οσοι το πηρατε απο Vodafone ειναι αυτη υπευθυνη ενω οι υπολοιποι απο τον εκαστοτε πωλητη. Οσο για εμενα με βλεπω να σπαω την εγγυηση και να το δινω ειτε σε nokia store ειτε στο iRepair. Μπλέξιμο... Να 'σαι καλά πάντως για την ενημέρωση! Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 παληκαρια πως κανω το πληκτρολογιο αθορυβο? γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Settings >language and input >feedback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 παληκαρια πως κανω το πληκτρολογιο αθορυβο? γινετε? Αν εννοεις το αριθμητικό κλησης, δεν γινεται. Μονο αν ειναι το κινητο σε αθορυβο προφιλ. Για το qwerty οτι σου εγραψε ο Mataraa Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) ευχαριστω παιδια, εκει που ηταν κρυμμενο που να το εβρισκα :) edit την 10.3 τελικα ποτε θα την παρουμε? γνωριζει κανεις στο περιπου? Edited September 3, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ευχαριστω παιδια, εκει που ηταν κρυμμενο που να το εβρισκα :) edit την 10.3 τελικα ποτε θα την παρουμε? γνωριζει κανεις στο περιπου? Δε θυμάμαι αν το είδα κάπου αλλά για κάποιο λόγο έχω κατά νου ότι θα γίνει μέσα Φθινόπωρου. Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Λογικά λίγο μετά η ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του passport θα πάρουμε την 10.3. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 μαλιστα ok thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 * BBM Update v.10.4.3.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τη μπαταρια, κραταει μιαμιση μερα με τη χρηση που κανω. Ομως κανει κατι περιεργο που δεν ξερω αν το κανουν και τα δικα σας, φορτιζω κανονικα στο 100%, μετα απο λιγη χρηση πεφτει στο 97% (παντα 97) και πλεον αποφορτιζει κανονικα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τη μπαταρια, κραταει μιαμιση μερα με τη χρηση που κανω. Ομως κανει κατι περιεργο που δεν ξερω αν το κανουν και τα δικα σας, φορτιζω κανονικα στο 100%, μετα απο λιγη χρηση πεφτει στο 97% (παντα 97) και πλεον αποφορτιζει κανονικα. Συμβαίνει και σε μένα αλλά δείχνει 96%, είναι σύνηθες στα z10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω βρε παιδιά τι γίνεται με τις επαφές. Προχθές αγόρασα από κατάστημα ένα Ζ10, λευκό STL100-1. Η έκδοση που τρέχει (μετά την αναβάθμιση που χρειάστηκε) είναι η 10.2.1.2977 Οι επαφές μου βρίσκονται στο google. Έκανα sync με προσθήκη λογαριασμού, μου τις εμφάνισε αλλά από εκεί και πέρα μια τις εμφανίζει και μια όχι. Συνήθως όχι. Όταν πατάω τις επαφές ασπρίζει η οθόνη και παραμένει έτσι. Απεγκατέστησα τον λογαριασμό και το εγκατέστησα ξανά. Το ίδιο. Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω βρε παιδιά τι γίνεται με τις επαφές. Προχθές αγόρασα από κατάστημα ένα Ζ10, λευκό STL100-1. Η έκδοση που τρέχει (μετά την αναβάθμιση που χρειάστηκε) είναι η 10.2.1.2977 Οι επαφές μου βρίσκονται στο google. Έκανα sync με προσθήκη λογαριασμού, μου τις εμφάνισε αλλά από εκεί και πέρα μια τις εμφανίζει και μια όχι. Συνήθως όχι. Όταν πατάω τις επαφές ασπρίζει η οθόνη και παραμένει έτσι. Απεγκατέστησα τον λογαριασμό και το εγκατέστησα ξανά. Το ίδιο. Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Ανοιξε την εφαρμογη επαφες. Κανε swipe προς τα κατω και πηγαινε στις ρυθμισεις. Βαλε να φαινονται μονο οι επαφες gmail και κλεισε την και ανοιξε την παλι. Ειναι λιγο μπερδεμενη εφαρμογη. Πηγαν να την κανουν να υποστηριζει πολλαπλους λογαριασμους και καπου τα χανει με τοπικες επαφες. Ακομη και τις επαφες που εχεις συγχρονισει με το pc τις δειχνει ως αλλο λογαριασμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ανοιξε την εφαρμογη επαφες. Κανε swipe προς τα κατω και πηγαινε στις ρυθμισεις. Βαλε να φαινονται μονο οι επαφες gmail και κλεισε την και ανοιξε την παλι. Ειναι λιγο μπερδεμενη εφαρμογη. Πηγαν να την κανουν να υποστηριζει πολλαπλους λογαριασμους και καπου τα χανει με τοπικες επαφες. Ακομη και τις επαφες που εχεις συγχρονισει με το pc τις δειχνει ως αλλο λογαριασμο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Το έκανα αλλά και πάλι. Στην αρχή δουλεύει μετά όμως ασπρίζει η οθόνη και κολλάει. Επίσης η μπαταρία κάνει τα δικά της. Από τις 9.00 το πρωί μέχρι της δύο βγαίνει off. Φόρτιση και πάλι το βραδάκι off. Αρκετά κολλήματα και αρκετές φορές freeze. Βγάλσιμο μπαταρίας και επανέρχεται. Του δίνω ακόμα δυο τρεις μέρες. Εάν συνεχίσει έτσι, παρόλο που μου αρέσει πάρα πολύ, θα βγει πρόωρα στην σύνταξη!!! Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Πολλα μπορει να φταινε. Η μπαταρια μπορει να θελει σεταρισμα, ενα reset το τηλεφωνο ακομη και να περασεις παλι το λειτουργικο με το Link. Το battery drain δυστυχως πολλες φορες δεν ειναι software προβλημα ομως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Το έκανα αλλά και πάλι. Στην αρχή δουλεύει μετά όμως ασπρίζει η οθόνη και κολλάει. Επίσης η μπαταρία κάνει τα δικά της. Από τις 9.00 το πρωί μέχρι της δύο βγαίνει off. Φόρτιση και πάλι το βραδάκι off. Αρκετά κολλήματα και αρκετές φορές freeze. Βγάλσιμο μπαταρίας και επανέρχεται. Του δίνω ακόμα δυο τρεις μέρες. Εάν συνεχίσει έτσι, παρόλο που μου αρέσει πάρα πολύ, θα βγει πρόωρα στην σύνταξη!!! Πολύ μα πολύ περίεργη συμπεριφορά για OS10.να ρωτήσω... Το τηλέφωνο ειναι καινούριο ; Εσυ το άνοιξες ; Για τη μπαταρία κυριως ρωτώ. Κανε 2-3 ολοκληρωμενες φορτισεις - αποφορτισεις. Τωρα οσον αφορα τα contacts τώρα. Μπορείς να κανεις ενα copy στηβsim card και να αποσυνδεσεις το συγχρονισμό με τα google mail, yahoo ή ότι αλλά έχεις ; Και πες μου αν συνεχιστεί. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 το z10 εχει μολυνθει απο καποιον ιο που εχει δικαιωματα σε μηνυματα , τηλεφωνικο καταλογο, και κλησεις και πρεπει να κατεβασω καποιο antivirus, αυτο το μηνυμα μου εβγαλε οταν μπηκα σε μια σελιδα , τι γινετε? οντως εχουμε θεμα η οχι :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Διαφήμιση είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ωραιες διαφημισεις εχουν φιλε , μα δε διαφημιζει κατι συγκεκριμενο , τεσπα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ωραιες διαφημισεις εχουν φιλε , μα δε διαφημιζει κατι συγκεκριμενο , τεσπα ευχαριστω.Διαφημιζει το antivirus που πρεπει να αγορασεις :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Πολύ μα πολύ περίεργη συμπεριφορά για OS10.να ρωτήσω... Το τηλέφωνο ειναι καινούριο ; Εσυ το άνοιξες ; Για τη μπαταρία κυριως ρωτώ. Κανε 2-3 ολοκληρωμενες φορτισεις - αποφορτισεις. Τωρα οσον αφορα τα contacts τώρα. Μπορείς να κανεις ενα copy στηβsim card και να αποσυνδεσεις το συγχρονισμό με τα google mail, yahoo ή ότι αλλά έχεις ; Και πες μου αν συνεχιστεί. Ναι το τηλ το πήρα καινούργιο. Το άνοιξα εγώ. Οι επαφές μου είναι πάρα πολλές και δεν χωρούν στην SIM. Σήμερα πήρα ένα Q10 μήπως έχω καλύτερη τύχη.... Βέβαια το Ζ10 δεν το βγάζω ακόμα σε σύνταξη. Του έκανα ένα hard reset και περιμένω. Με τις επαφές το ίδιο γίνεται. Μια μου βγάζει 505 μια 224 και μια κολλάει. (1040 είναι κανονικά.) Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Σίγουρα δεν ειναι θεμα αριθμού επαφών. Σε απάντηση τεχνικού , ενα z10 μπορει να διαχειριστεί άνετα 100.000 επαφές. Τις επαφές πως τις πέρασες στο τηλεφωνο; Συγχρονισμός Με mail ; Εχεις κανεις ενα συγχρονισμό με το link ; Ίσως οργανώσεις καλύτερα εκεί τις επαφές και τις συγχρονισεις πίσω στο τηλεφωνο βάζοντας να σου δείχνει μονο τις επαφές απο το PC . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx84ever Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μετα απο χρηση ενα μηνα.. STL 002 Εντυπωσεις : Θετικα : - Υπερβολικα καλο σημα ( η ραδιενεργεια πρεπει να πηγαινει συννεφο στο κεφαλι μας :p ) - Το 4G ειναι τελειο.. Στο κεντρο με Vodafone βαραω 50αρια download kai 30 αρια upload με ping 26-35 αναλογα - Εχω περασμενες πανω απο 2500 επαφες ολες synch με SIm& facebook& gmail , επισης εχω συνδεμενα linkedln ,soundcloud, mixcloud, skype,viber, whats up, bbm( που εχω ξενερωσει απιστευτα γιατι πρεπει να περασω την καθε επαφη ξεχωριστα,,οποτε δεν την χρησιμοποιώ καθολου ) - δεν εχει lag ,πολυ καλη η υποστηριξη HD call - πολυ καλη καμερα - επειδη συνδεω συνεχεια μεσω bluetooth Mouse & Keybord & Hdmi screen δηλαδη το μετατρεπω σε υπολογιστη στο γραφειο, ομολογω οτι μου εχει λυσει τα χερια μερικες φορες - καλο και δυνατο ηχειο ( αλλα στα ακουστικα ο ηχος ναι μεν καλος αλλα πολυ χαμηλος και δεν δυναμωνει με τιποτα!! OS.10.2.1.2977 ) - αριστη αποκριση στον ηλιο Αρνητικα: - Η μπαταρια με 4g παντα ( δεν χρησιμοποιω κατι αλλλο ) κραταει μια μερα με το ζορι ( ισως δεν τη βγαλει κιολας ) - Δυσκολευομαι απιστευτα να δωσω εκτυπωση αρχειων σε εκτυπωτη μεσω Wifi - το Ηub μερικες φορες ειναι το λεπτομερες που καθε 3 και λιγο βαραει και τα εχει ολα χυμα μεσα - παρατηρω ψιλοκολληματα στα παιχνιδια , καποια που ειναι και BB built εχουν lag - δεν εχω θηκη, αλλα βλεπω οτι πολλες φορες η SD κουνιεται μεσα και δεν ανγνωριζεται απο το κιν.. δεν εχει καλο clip για να την μαγκωνει - οι περισσοτερες καλες εφαρμογες δεν ειναι δωρεαν :mad::mad: - δεν υπαρχει προγραμμα της προκοπης για GPS , μαυρο χαλι ειναι ολα.. ..:mad: - δεν υπαρχει Ραδιο ( λες και κοστιζει τιποτα ρε παιδι μου ) - οι περισσοτερες εφαρμογες οπως πχ to Viber , Facebook δεν δουλευον σωστα και δεν εχουν ολες τις λειτουριγιες οπως εχουν και τα android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Αρνητικα: - Η μπαταρια με 4g παντα ( δεν χρησιμοποιω κατι αλλλο ) κραταει μια μερα με το ζορι ( ισως δεν τη βγαλει κιολας ) - Δυσκολευομαι απιστευτα να δωσω εκτυπωση αρχειων σε εκτυπωτη μεσω Wifi - το Ηub μερικες φορες ειναι το λεπτομερες που καθε 3 και λιγο βαραει και τα εχει ολα χυμα μεσα - παρατηρω ψιλοκολληματα στα παιχνιδια , καποια που ειναι και BB built εχουν lag - δεν εχω θηκη, αλλα βλεπω οτι πολλες φορες η SD κουνιεται μεσα και δεν ανγνωριζεται απο το κιν.. δεν εχει καλο clip για να την μαγκωνει - οι περισσοτερες καλες εφαρμογες δεν ειναι δωρεαν :mad::mad: - δεν υπαρχει προγραμμα της προκοπης για GPS , μαυρο χαλι ειναι ολα.. ..:mad: - δεν υπαρχει Ραδιο ( λες και κοστιζει τιποτα ρε παιδι μου ) - οι περισσοτερες εφαρμογες οπως πχ to Viber , Facebook δεν δουλευον σωστα και δεν εχουν ολες τις λειτουριγιες οπως εχουν και τα android Θα μεινω στα αρνητικα. -Η μπαταρια ειναι ενα αρνητικο χαρακτηριστικο του Ζ10 ακομη και με απλη χρηση. Με μια δευτερη μπαταρια λυνεται το θεμα. Σε 4G ομως ελα δειξε μου κινητο αλλης εταιρειας και λειτουργικου που βγαζει 12ωρο... -Δεν εχει ενσωματωμενη υποστηριξη οπως το ios ή με app για τετοια δυνατοτητα. Ειναι κατι παντως που εχει ζητηθει. Προς το παρον την παλευω με αποστολη e-print mail στον Hp εκτυπωτη μου ακομη και οταν δεν ειμαι στην ιδια πολη με αυτον... -Το hub θελει ξεχωριστη ρυθμιση για καθε λογαριασμο πως να συμπεριφερεται. Με ενα swipe προς τα δεξια μπορεις να δεις ποιος λογαριασμος εχει κατι νεο και να δεις μονο αυτον. Δεν εχω παραπονο απο το hub γενικα και δεν μπορει να μου το αντικαταστησει οποιοδηποτε notification center. Με μια κινηση απο οπουδηποτε μπαινεις σε αυτο. - Το εχω παρατηρησει σε νεοτερα παιχνιδια οπως το asphalt. Αλλα δεν παιζω πολλα games για να με προβληματιζει. -Κανενα προβλημα με την sd. Μαλιστα στο δικο μου μπηκε σφηνωτα που φοβηθηκα μην την εχω βαλει αναποδα (sandisk 32gb) -Το store ειναι πανακριβο. Υπαρχουν εφαρμογες που ζητανε μεχρι και 5€ χωρις λογο. Τα 0,89€ δεν δισταζω να τα δωσω για μια καλη εφαρμογη. Απλα το κακο ειναι οτι δεν εχει πολλες δοκιμαστικες εκδοσεις καποια εφαρμογης για να δουλεψεις πριν την παρεις. -Για gps χρησιμοποιω το navfree με πολυ καλα αποτελεσματα. Αν δεν με νοιαζει να ξοδεψω data χρησιμοποιω και google maps κατεβασμενους απο το snap. Υπαρχει και το mireo επι πληρωμη. Δοκιμασε το δωρεαν και αν σου κανει, κοστιζει 17€ για παντα. -Ραδιο εχουν ολες οι συσκευες BB πλην του Ζ10... Ειμαστε ατυχοι. -Το Viber ειναι η χειροτερη εφαρμογη που εχω δει. Ενιωσα σαν να προσπαθουσα να τρεξω windows εφαρμογη μεσω wine σε linux. Το facebook το αναπτύσσει η ιδια η BB και οχι το FB γι αυτο μενει πισω σε δυνατοτητες σε σχεση με την official. Απλα δες ενα πλεονεκτημα. Στην δικη μας εφαρμογη δεν θα γινει διαχωρισμος με τον messenger. Θα μπορεις να απαντας ειτε μεσα απο την εφαρμογη ειτε απο το Hub. Edited September 10, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts