Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι όπως τα γράφεις το eshop σε απογοητεύσε, νομίζω. Πολύ κρίμα πάντως...
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το service με τα BB ειναι ενα θεμα σε χωρες που δεν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος. Στην Ελλαδα μονο με την vodafone εισαι σιγουρος αν εχει αγοραστει απο αυτην η συσκευη. Ειχα καλομαθει με τα Nokia shop. Και η κουτση Μαρια επιδιορθωνε nokia σχεδον παντου.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Τι είναι το sleep mode; Για πες έχει ζουμί το πράμα... Εμένα με ενδιαφέρει να ανοιγοκλείνει μόνο του.

Μπορείτε να ψάξετε στο world για το profiler. Έχει μια free έκδοση που δεν ειναι headless .η headless κοστίζει 1.79. Αξίζει μια δοκιμή.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

4 δωρεάν παιχνίδια της Disney στο bb world . Κατεβάστε τα και ας μην τα παίξετε πότε.

για δωσε λινκ φιλε :)

edit ok τα βρηκα, ευχαριστω για την ενημερωση, αν και δε παιζω ποτε παιχνιδια ας υπαρχουν

Καλημέρα, είμαι πελάτης καρτοσυμβολαίου cosmote, πήγα στο γερμανό και τους ζήτησα να μου πουν τη διαδικασία για να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα στο κινητό μου και η απάντηση που έλαβα ήταν οτι πρέπει να κάνω το κινητο απο καρτ/λαιο σύνδεση και μόνο έτσι γίνεται να μου στείλουν τα δεδομένα και μόνο έτσι θα μπορώ να έχω ίντερνετ στο κινητό μου!!Παρακαλώ πείτε μου όσοι ξέρετε εάν ισχύει γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο. Ευχαριστώ!

καλησπερα!εχω ενα z10 μεσα στη εγγυηση απο e-shop.το κιν εσβησε στην φορτιση πανω με ξυπνητηρη.το εχω στειλει εδω και 2 μηνες στο e-shop. και μου λενε οτι εχει παει εξωτερικο !!!δεν υπαρχει εδω service!!στο e-shop ολοι κρυβονται και σου λενε οτι δικαιωλογια τους κατεβει!που το καταγγελω αυτο?στο ινκα?Μακρυα απο e-shop!!!!

μιλα με γενικη γραμματεια καταναλωτη.θα στειλεις ηλεκτρονικα τα χαρτια σου και αυτοι

με κλητηρα θα κοινοποιησουν στο καταστημα χαρτι να απαντησει εντος

λιγων ημερων,αλλιως θα κινηθουν εναντιον του..

ξαφνικα θα λυθει το θεμα σου ετσι..

ενημερωνω το καλιμπραρισμα σε στλ 100-1 το εκανα παμπολλες φορες,μετα απο κανα 2 φορτισεις παλι τα ιδια εκανε,μπαταρια υπολειτουργει πια,

και τελικα το εδωσα στα μιντια για φτιαξιμο..

να πω μακρια απο στλ 100-1 στους επιδοξους αγοραστες?δε ξερω

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Καλημέρα, είμαι πελάτης καρτοσυμβολαίου cosmote, πήγα στο γερμανό και τους ζήτησα να μου πουν τη διαδικασία για να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα στο κινητό μου και η απάντηση που έλαβα ήταν οτι πρέπει να κάνω το κινητο απο καρτ/λαιο σύνδεση και μόνο έτσι γίνεται να μου στείλουν τα δεδομένα και μόνο έτσι θα μπορώ να έχω ίντερνετ στο κινητό μου!!Παρακαλώ πείτε μου όσοι ξέρετε εάν ισχύει γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο. Ευχαριστώ!

το Ζ10 δεν χρειάζεται BES όπως παλαιότερα Blackberry , έτσι μπορείς απλά να ενεργοποιήσεις οποιοδήποτε πακέτο δεδομένων σου ταιριάζει .

Δεν χρειάζεται να κανείς καμία αλλαγή του καρτοsumvolaiou σου

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Δεν είναι προτιμότερο από θέμα εγγύησης να αγοραστεί από αμαζον πχ; εδώ άμα σου χαλάσει από σκρουτζομαγαζο δεν παίζεις κορώνα γράμματα;
All it takes is a swipe...

Δεν είναι προτιμότερο από θέμα εγγύησης να αγοραστεί από αμαζον πχ; εδώ άμα σου χαλάσει από σκρουτζομαγαζο δεν παίζεις κορώνα γράμματα;

χμμμ,το play247 αξιοπιστο δεν ειναι?

Λοιπόν το κινητό μου είναι ακόμα Γερμανία εδώ και 2 μήνες και μου ζήτησαν ξανά 150 ευρώ για να το φτιάξουν... Το κινητό είναι 4 μηνών... Και στα λεφτά συν τους φόρους... Διαφορετικά 50 ευρώ για να μου το στείλουν πίσω... Μου είπαν ότι το κινητό έχει πέσιμο γιαυτό προκλήθηκε η ζημιά... Το κινητό όχι δεν μου είχε πέσει αλλά δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Μιλάω με αυτόν που το πήρα από σκρουτζομαγαζο και μου λέει :και τι θες να τα πληρώσω εγώ; εγώ το έστειλα Γερμανία και τα πλήρωσα εγώ... Άμα το θες πληρωσετο.... Παιδιά είχα σκάσει 400 ευρώ (το q10 White) και μου την λένε και από πάνω! Παίρνω δικηγόρο; μιλάω με ινκα; τα έχω πάρει πολύ άσχημα....

χμμμ,το play247 αξιοπιστο δεν ειναι?

Σε σχέση με το αμαζον; δεν το έχει πάντως ετοιμοπαραδοτο

Λοιπόν το κινητό μου είναι ακόμα Γερμανία εδώ και 2 μήνες και μου ζήτησαν ξανά 150 ευρώ για να το φτιάξουν... Το κινητό είναι 4 μηνών... Και στα λεφτά συν τους φόρους... Διαφορετικά 50 ευρώ για να μου το στείλουν πίσω... Μου είπαν ότι το κινητό έχει πέσιμο γιαυτό προκλήθηκε η ζημιά... Το κινητό όχι δεν μου είχε πέσει αλλά δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Μιλάω με αυτόν που το πήρα από σκρουτζομαγαζο και μου λέει :και τι θες να τα πληρώσω εγώ; εγώ το έστειλα Γερμανία και τα πλήρωσα εγώ... Άμα το θες πληρωσετο.... Παιδιά είχα σκάσει 400 ευρώ (το q10 White) και μου την λένε και από πάνω! Παίρνω δικηγόρο; μιλάω με ινκα; τα έχω πάρει πολύ άσχημα....

Έχω την αίσθηση ότι την πλήρη ευθύνη έχει αυτός που σου το πούλησε. Θα συμβούλευα να τον κυνηγήσεις.

Αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από τέτοια κατάσταση, γιατί εγώ δεν έχω, καλό θα ήταν να την μοιραστεί.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

καλησπερες και απο μενα , με ενδιαφερει να αγορασω το z10 4g

αυτη την στιγμη το βρισκω 210 € απο skroutz και bestprice

εχω ομως κανα δυο αποριες που θελώ να μου λυσετε.

Αυτη την στιγμη ειμαι κατοχοσ xperia p με root cyanogen. Θεωρω οτι το μεγεθος ειναι ενα τακ πιο μεγαλο αλλα θα προτιμουσα μεγαλυτερο( για Z30 ) αλλα No money :)

Ειμαι αναμεσα σε Ζ10 και lumia 1320

1) Αυτο που καει ειναι το Gps. Στο xperia Ειχα κατεβασει το Ndrive δωρεαν μεσω του Blackmarket .. Υπαρχει καποιο δωρεαν προγραμμα πληγησης που να τρεχει καλα???

και οταν λεω καλα εννοω να ειναι αξιολογο μη με βγαζει αλλου για αλλου. Θα με ενδιεφερε να ειναι FREE και offline use.

2) επειδη εχω ολη μερα ανοιχτα τα δεδομενα και κυριως με την δουλεια μου χρησιμοποιω πολυ το internet στο κινητο , θα βγαζει η μπαταρια μια μερα με 5ωρες χρηση Internet?

3) στα android εβλεπα το xda , σε ΒΒ τι υπαρχει αναλογο?? Επισης πιο ειναι το τελευταιο update του Ζ10 ..το 10.03 ??

4) απο γρατσουνιες τι γινεται? ειδα οτι δεν ειναι gorilla glass γιαυτο ..

Αυτη την στιγμη ειμαι κατοχοσ xperia p με root cyanogen. Θεωρω οτι το μεγεθος ειναι ενα τακ πιο μεγαλο αλλα θα προτιμουσα μεγαλυτερο( για Z30 ) αλλα No money :)

1) Αυτο που καει ειναι το Gps. Στο xperia Ειχα κατεβασει το Ndrive δωρεαν μεσω του Blackmarket .. Υπαρχει καποιο δωρεαν προγραμμα πληγησης που να τρεχει καλα???

και οταν λεω καλα εννοω να ειναι αξιολογο μη με βγαζει αλλου για αλλου. Θα με ενδιεφερε να ειναι FREE και offline use.

2) επειδη εχω ολη μερα ανοιχτα τα δεδομενα και κυριως με την δουλεια μου χρησιμοποιω πολυ το internet στο κινητο , θα βγαζει η μπαταρια μια μερα με 5ωρες χρηση Internet?

3) στα android εβλεπα το xda , σε ΒΒ τι υπαρχει αναλογο?? Επισης πιο ειναι το τελευταιο update του Ζ10 ..το 10.03 ??

gps, offline maps, τελειωσε πας σε 1320. αλλα δες λιγο το μεγεθος του γιατι ειναι τεραστιο

gps, offline maps, τελειωσε πας σε 1320. αλλα δες λιγο το μεγεθος του γιατι ειναι τεραστιο
:confused: Mireo Dont Panic επι πληρωμη ή το πολυ καλο και δωρεαν offline navfree. Υπαρχουν λυσεις για την BB. Δεν θεωρω το Here το απολυτο κινητρο για να επιλεξει καποιος μια wp συσκευη.

νομιζω οτι η σουιτα της Νοκια ειναι η καλυτερη free και offline για καθοδηγηση. Τωρα απο εκει και περα η απαντηση μου ηταν στο πνευμα του οτι το ΒΒ δεν φημιζεται για gps navigation. Για αλλα πραγματα παιρνεις το ΒΒ

Gps με δεδομενα δουλευει καλα,με navfree κατεληξα..κανω βαρια χρηση του..

χμμ ναι ζηλευω τα λουμια σε gps,αλλα το γουρουνι 1320 δεν νομιζω οτι ειναι λογικο μεγεθος(το τεραστιο δεν ειναι?)

τεσπα παλεψιμοτατο το navfree,κανεις τη δουλεια σου,αλλα με μετρια ανεση,ακριβες στο σημα φυσικα,απλα μικρουλα και η οθονη για να ειχε ανεση εννοω..

εγω ολη μερα 2g kai wifi λιωνω το browsing,καλα βγαινει η μερα,αν και gps,3g ειναι βαρια στην μπαταρια να ξερεις..

με 2g μια χαρα browsing κανω..

10.3 με 4.3 runtime απο android περιμενουμε..καλα ειμαστε..

crackberry μπαινεις,αλλα και στο xda αφου κανονικα εφαρμογες ανδροειδους εχουμε,χε!!!tapatalk λιωνω εγω..

ενα φτηνοτατο screen protector,0γρατζουνιες οπουδηποτε,εκτος των 2 μαλακων μικρων κομματιων πανω κατω απο την οθονη στην προσοψη,εκει προσοχουλα..

το Lumia 1320 ειναι 6 inchες με πολυ δυνατη μπαταρια , gps και navigatio προγραμμα.. ασε που ουτε αυτο κολαει.. Ειναι μεν θηριο σε μεγεθος.. Απλα 210€ κανειε το ΒΒ , 210 €και το αλλα.. και ειμαι αναμεσα σε αυτα.. ΔΕΝ ξανααγοραζω android τα βαρεθηκα ( ολα ιδια ειναι ) ..

Γλυκοκοιταω το Ζ30 αλλα επειιδη δεν εχω ξαναγορασει απο ΕΒΑΥ και ΑΜΑΖΟΝ ποτε , ( Ενω εχω paypal ) . To Βρηκα εδω http://www.amazon.co.uk/Blackberry-Z30-Sim-Free-Smartphone/dp/B00EZHM9JE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1408707982&sr=8-1&keywords=blackberry+z30

και εδω http://www.amazon.de/BlackBerry-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-Speicher-Weiß/dp/B00GBZ4JSW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1408708203&sr=8-2&keywords=blackberry+z30

αλλα δε ξερω τι επιπλεον σε χρεωνουν περα απο αυτα που λενε οι τιμες.. μην δωσω 350 και μου ερθει στο τελος 450 :o

Μονο τα εξοδα αποστολής θα χρεωθεις. Δεν ξερω αν αλλαζει αναλογα με το ειδος και το βαρος του προιοντος, αλλα εγω που εχω παρει μερικα πραγματα απο το amazon.co.uk τα εξοδα ηταν περιπου 5€. Προσεχε ομως ο πωλητης να ειναι το amazon. Τριτοι πωλητες μπορει να εχουν αλλα εξοδα αποστολης.

Απο co.uk τελικη με εξοδα αποστολης επειδη ειναι απο τριτο μου το βγαζει

Items: GBP 277.00

Postage & Packing: GBP 25.98

(Order Total: GBP 302.98)

Payment Total: EUR 392,71

Απο το. de δεν καταλαβα τα γερμανικα καλα, αλλα νομιζω ειναι πωλητης το amazon και ετσι μπορει να χρεωθεις επιπλεον της τιμης απο 3 εως 33€ αναλογα τον τροπο αποστολης. Δεν προχωρησα στο καλαθι για να μην παραγγειλω καταλαθος κανενα Ζ30 :P

Edited by songless_bird

το ξαναπηρα σε ασπρο, για να δουμε....επειδη δεν θυμαμαι καλα ακουστικα ειχε στη συκευασια?

το ξαναπηρα σε ασπρο, για να δουμε....επειδη δεν θυμαμαι καλα ακουστικα ειχε στη συκευασια?
Ναι. Φτηνιαρικα βεβαια. Τα nokia που ειχα απο το ν900 ειναι καλυτερα και δουλευουν αψογα με τις λειτουργιες του music player.

μιας και εισαι ονλινε, πως θα καταλαβω ημερομηνια παραγωγης? το γραφουνε πανω στο κουτι? παντως ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος, παλι, το ειχα πριν ενα 8μηνο και το ειχα δωσει...τοτε αν θυμαμαι καλα επαιζα με 10.2 ΒΕΤΑ....μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση πως δεν σκαλωνε με τπτ, ελπιζω να εχει βελτιωθει ακομα περισσοτυερο

• The topic was unpinned