morgan21 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Νομίζω πως η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στο skype etc... Κρίμα γιατί μου άρεσε σαν λειτουργικό και το z10 ειναι πολύ φθηνό αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να έχω apps Οχι το skype λειτουργει σωστα. Την μαγκια που εκανα εγω τωρα με το viber ειναι οτι στις επαφες μου την κοπελα που ηθελα την εγραψα με λατινικους χαρακτηρες και ολα οκ.. Αλλα δεν καθομαι σε καμια περιπτωση να γυρισω ολες τις επαφες με λατινικους χαρακτηρες. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Νομίζω πως η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στο skype etc... Κρίμα γιατί μου άρεσε σαν λειτουργικό και το z10 ειναι πολύ φθηνό αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να έχω apps Από τις εφαρμογές που ρώτησες μόνο το Viber έχει πρόβλημα. Ακόμη και τα παιχνίδια υπάρχουν στο επίσημο app store και όχι στο snap μόνο. Για gps δεν έχεις πολλές επιλογές για offline αλλά υπάρχουν ακόμη και δωρεάν. Το lag στο λειτουργικό δεν υφίσταται. Το hub δεν θα το βρεις αλλού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Από τις εφαρμογές που ρώτησες μόνο το Viber έχει πρόβλημα. Ακόμη και τα παιχνίδια υπάρχουν στο επίσημο app store και όχι στο snap μόνο. Για gps δεν έχεις πολλές επιλογές για offline αλλά υπάρχουν ακόμη και δωρεάν. Το lag στο λειτουργικό δεν υφίσταται. Το hub δεν θα το βρεις αλλού. Δηλαδη αξιζει το z10 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δηλαδη αξιζει το z10 ?? Εχω ερωτευτεί την συσκευή και δεν ειμαι ο πλέον αντικειμενικός να σου απαντήσω :lol: ειναι τι εχει συνηθίσει κάποιος και τι χρήση κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ε ρε κόλλημα με το viber...Γιατί Δεν λέτε στους άλλους να βάλoun bbm...cross platform είναι και τζάμπα... Συμφωνώ σαν το ΒΒΜ δεν υπάρχει κανένα! Και μαζί συμφωνούν και άλλοι όπως New York Times και CNET: http://www.cnet.com/how-to/five-apps-as-good-as-or-better-than-imessage-in-ios-8/?linkId=8405662 http://blogs.blackberry.com/2014/06/bbm-nyt/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Γρήγορο, σταθερό, ασφαλές και εύχρηστο και με πολλά καλούδια. Συστήστε το ΒΒΜ στους φίλους σας με iOS και Android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Δηλαδη αξιζει το z10 ?? Ως πρωην χρηστης android χρησιμοποιουσα συνεχώς το viber. Αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο για την αγορά του z10. Σιγουρα θα ήθελα μια πιο καλογραμμένη εφαρμογη που να τρεχει συνεχώς στο παρασκήνιο αλλα η δουλεια μου πάλι γίνεται. Ονόμασε με λατινικά τις 5-10 επαφές που μιλας (αν κ μενα μου εμφανιζοντια και με τα ελληνικα μερικες!) και ολα ο.κ. Το λειτουργικο τ σε συνδιασμό με την ποιότητα κατασκευης είναι εφάμιλλα του iphone και με αυτήν την τιμή για μένα ήταν μονόδρομος. Επειδή βαρέθηκα τα κολλήματα, να χάνω κλήσεις λόγω σήματος και γενικά επειδή ήθελα τηλέφωνο ''εργαλείο'' δεν το μετάνοιωσα που πήγα απο galaxy σε z10! Edited June 4, 2014 by kostask89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEFANO_BB Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την αγορά και την έκδοση 3g ή 4g του Z10 και απο κάπου που θα είναι στην χαμηλότερη δυνατή τιμή και πλήρως λειτουργικό φυσικά εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την αγορά και την έκδοση 3g ή 4g του Z10 και απο κάπου που θα είναι στην χαμηλότερη δυνατή τιμή και πλήρως λειτουργικό φυσικά εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ Blackberry Z10 3G: STL-100-1 Blackberry Z10 4G: STL-100-2 Καταστήματα: skroutz.gr, bestprice.gr, e-shop.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEFANO_BB Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Να'σαι καλά για την άμεση απάντηση Σακη! από εξωτερικό εννοούσα για την αγορά όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Να'σαι καλά για την άμεση απάντηση Σακη! από εξωτερικό εννοούσα για την αγορά όμως.. Από εξωτερικό δες amazon.co.uk, amazon.de, expansys.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEFANO_BB Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ευχαριστώ πολύ, οι τιμές είναι ίδιες πάνω κάτω όπως βλέπω οπότε για 20-30 ευρώ ας στηρίξουμε Ελλάδα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ευχαριστώ πολύ, οι τιμές είναι ίδιες πάνω κάτω όπως βλέπω οπότε για 20-30 ευρώ ας στηρίξουμε Ελλάδα.. ;) Σωστά. Κάνε την έρευνά σου και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε! Το Ζ10 πάντως με το ΒΒ10 OS είναι απλά υπέροχο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 αν βγει αναβαθμιση για το snap πως θα την περασουμε? οπως ολα τα apps η ξανα απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 αν βγει αναβαθμιση για το snap πως θα την περασουμε? οπως ολα τα apps η ξανα απο την αρχη?Οπως την περασες και την πρωτη φορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 αν βγει αναβαθμιση για το snap πως θα την περασουμε? οπως ολα τα apps η ξανα απο την αρχη? Όπως όλα τα updates των apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Οχι οπως τα apps που αναβαθμιζονται αυτοματα. Θελει περασμα sideload,την ιδια αρχικη διαδικασια δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 OK , την 2.0.0.2 έχω, αυτή είναι η τελευταία σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 OK , την 2.0.0.2 έχω, αυτή είναι η τελευταία σωστά ; Ναι. Αν κανεις swipe down και πατησεις ρυθμισεις εχει επιλογη να δεις με check for updates αν εχεις την τελευταια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι, τη τελευταια εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnl1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 καλησπερα!μπορω να ρωτησω πως ενεργοποιω το 3g .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 καλησπερα!μπορω να ρωτησω πως ενεργοποιω το 3g .? Settings / Networks And Connections / Mobile Network / Network Mode και επιλέγεις 2G, 3G, 3G & 2G ... κλπ ή απο το pull down menu / mobile network ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ευχαριστώ πολύ, οι τιμές είναι ίδιες πάνω κάτω όπως βλέπω οπότε για 20-30 ευρώ ας στηρίξουμε Ελλάδα.. ;) Από e-shop.gr ακόμη το περιμένω το κινητό εγώ και δεν έχω βγάλει άκρη μαζί τους. Skroutz.gr καλύτερα :) Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παληκαρια ενω εχω φουλ σημα wifi μου βγαζει καπου καπου περιορισμενη προσβαση δικτυου , αλλαξα και καναλι στο ρουτερ παλι το ιδιο, τι παιζει? σε σας δε το εμφανιζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παληκαρια ενω εχω φουλ σημα wifi μου βγαζει καπου καπου περιορισμενη προσβαση δικτυου , αλλαξα και καναλι στο ρουτερ παλι το ιδιο, τι παιζει? σε σας δε το εμφανιζει αυτο? Το έχω δει και εγώ στις ειδοποιησεις αλλά δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης. Άλλα μου το βγάζει μόνο στο router της σχολής και όχι του σπιτιού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 στις ειδοποιησεις μου το βγαζει και μενα, γενικα σε οποιο δικτυο και να συνδεθω το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts