Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στο skype etc... Κρίμα γιατί μου άρεσε σαν λειτουργικό και το z10 ειναι πολύ φθηνό αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να έχω apps

Οχι το skype λειτουργει σωστα. Την μαγκια που εκανα εγω τωρα με το viber ειναι οτι στις επαφες μου την κοπελα που ηθελα την εγραψα με λατινικους χαρακτηρες και ολα οκ.. Αλλα δεν καθομαι σε καμια περιπτωση να γυρισω ολες τις επαφες με λατινικους χαρακτηρες.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω πως η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στο skype etc... Κρίμα γιατί μου άρεσε σαν λειτουργικό και το z10 ειναι πολύ φθηνό αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να έχω apps

Από τις εφαρμογές που ρώτησες μόνο το Viber έχει πρόβλημα. Ακόμη και τα παιχνίδια υπάρχουν στο επίσημο app store και όχι στο snap μόνο. Για gps δεν έχεις πολλές επιλογές για offline αλλά υπάρχουν ακόμη και δωρεάν. Το lag στο λειτουργικό δεν υφίσταται. Το hub δεν θα το βρεις αλλού.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Από τις εφαρμογές που ρώτησες μόνο το Viber έχει πρόβλημα. Ακόμη και τα παιχνίδια υπάρχουν στο επίσημο app store και όχι στο snap μόνο. Για gps δεν έχεις πολλές επιλογές για offline αλλά υπάρχουν ακόμη και δωρεάν. Το lag στο λειτουργικό δεν υφίσταται. Το hub δεν θα το βρεις αλλού.

Δηλαδη αξιζει το z10 ??

Δηλαδη αξιζει το z10 ??

Εχω ερωτευτεί την συσκευή και δεν ειμαι ο πλέον αντικειμενικός να σου απαντήσω :lol: ειναι τι εχει συνηθίσει κάποιος και τι χρήση κανει.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ε ρε κόλλημα με το viber...Γιατί Δεν λέτε στους άλλους να βάλoun bbm...cross platform είναι και τζάμπα...

Συμφωνώ σαν το ΒΒΜ δεν υπάρχει κανένα! Και μαζί συμφωνούν και άλλοι όπως New York Times και CNET:

http://www.cnet.com/how-to/five-apps-as-good-as-or-better-than-imessage-in-ios-8/?linkId=8405662

http://blogs.blackberry.com/2014/06/bbm-nyt/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Γρήγορο, σταθερό, ασφαλές και εύχρηστο και με πολλά καλούδια.

Συστήστε το ΒΒΜ στους φίλους σας με iOS και Android!

Δηλαδη αξιζει το z10 ??

Ως πρωην χρηστης android χρησιμοποιουσα συνεχώς το viber. Αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο για την αγορά του z10. Σιγουρα θα ήθελα μια πιο καλογραμμένη εφαρμογη που να τρεχει συνεχώς στο παρασκήνιο αλλα η δουλεια μου πάλι γίνεται. Ονόμασε με λατινικά τις 5-10 επαφές που μιλας (αν κ μενα μου εμφανιζοντια και με τα ελληνικα μερικες!) και ολα ο.κ. Το λειτουργικο τ σε συνδιασμό με την ποιότητα κατασκευης είναι εφάμιλλα του iphone και με αυτήν την τιμή για μένα ήταν μονόδρομος. Επειδή βαρέθηκα τα κολλήματα, να χάνω κλήσεις λόγω σήματος και γενικά επειδή ήθελα τηλέφωνο ''εργαλείο'' δεν το μετάνοιωσα που πήγα απο galaxy σε z10!

Edited by kostask89

Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την αγορά και την έκδοση 3g ή 4g του Z10 και απο κάπου που θα είναι στην χαμηλότερη δυνατή τιμή και πλήρως λειτουργικό φυσικά εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ

Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την αγορά και την έκδοση 3g ή 4g του Z10 και απο κάπου που θα είναι στην χαμηλότερη δυνατή τιμή και πλήρως λειτουργικό φυσικά εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ

Blackberry Z10 3G: STL-100-1

Blackberry Z10 4G: STL-100-2

Καταστήματα: skroutz.gr, bestprice.gr, e-shop.gr

Να'σαι καλά για την άμεση απάντηση Σακη! από εξωτερικό εννοούσα για την αγορά όμως..

Από εξωτερικό δες amazon.co.uk, amazon.de, expansys.com

Ευχαριστώ πολύ, οι τιμές είναι ίδιες πάνω κάτω όπως βλέπω οπότε για 20-30 ευρώ ας στηρίξουμε Ελλάδα.. ;)

Σωστά. Κάνε την έρευνά σου και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!

Το Ζ10 πάντως με το ΒΒ10 OS είναι απλά υπέροχο :D

αν βγει αναβαθμιση για το snap πως θα την περασουμε? οπως ολα τα apps η ξανα απο την αρχη?
Οπως την περασες και την πρωτη φορα.

αν βγει αναβαθμιση για το snap πως θα την περασουμε? οπως ολα τα apps η ξανα απο την αρχη?

Όπως όλα τα updates των apps

OK , την 2.0.0.2 έχω, αυτή είναι η τελευταία σωστά ;

Ναι. Αν κανεις swipe down και πατησεις ρυθμισεις εχει επιλογη να δεις με check for updates αν εχεις την τελευταια.

καλησπερα!μπορω να ρωτησω πως ενεργοποιω το 3g .?

Settings / Networks And Connections / Mobile Network / Network Mode και επιλέγεις 2G, 3G, 3G & 2G ... κλπ

ή απο το pull down menu / mobile network ...

Ευχαριστώ πολύ, οι τιμές είναι ίδιες πάνω κάτω όπως βλέπω οπότε για 20-30 ευρώ ας στηρίξουμε Ελλάδα.. ;)

Από e-shop.gr ακόμη το περιμένω το κινητό εγώ και δεν έχω βγάλει άκρη μαζί τους. Skroutz.gr καλύτερα :)

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

παληκαρια ενω εχω φουλ σημα wifi μου βγαζει καπου καπου περιορισμενη προσβαση δικτυου , αλλαξα και καναλι στο ρουτερ παλι το ιδιο, τι παιζει? σε σας δε το εμφανιζει αυτο?

παληκαρια ενω εχω φουλ σημα wifi μου βγαζει καπου καπου περιορισμενη προσβαση δικτυου , αλλαξα και καναλι στο ρουτερ παλι το ιδιο, τι παιζει? σε σας δε το εμφανιζει αυτο?

Το έχω δει και εγώ στις ειδοποιησεις αλλά δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης. Άλλα μου το βγάζει μόνο στο router της σχολής και όχι του σπιτιού.

• The topic was unpinned