Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε μέρα κ όλο απογοητευομαι περισσότερο, πήγα ν ανοίξω μια εφαρμογή android και κόλλησε, δεν άνοιγε καμιά εφαρμογή με android, ότι να ναι, πήραμε ένα κινητό για να τρέχουμε εφαρμογές android που και αυτές δεν τις τρέχει κ σωστά, τώρα μου βγάζει όταν κάνω reboot το logo της Vodafone λες κ είναι δικό της κινητό, γιατί συμβαίνει αυτό ;

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

dimtz said:
Κάθε μέρα κ όλο απογοητευομαι περισσότερο, πήγα ν ανοίξω μια εφαρμογή android και κόλλησε, δεν άνοιγε καμιά εφαρμογή με android, ότι να ναι, πήραμε ένα κινητό για να τρέχουμε εφαρμογές android που και αυτές δεν τις τρέχει κ σωστά, τώρα μου βγάζει όταν κάνω reboot το logo της Vodafone λες κ είναι δικό της κινητό, γιατί συμβαίνει αυτό ;

Πολύ κακώς το πήρες τότε αυτό το κινητό. Έπρεπε να πάρεις ένα κινητό με Android λειτουργικό σύστημα. :(

Σωστά, γρήγορα θα επιστρέψω πάλι στο iPhone, μετά από 4 χρόνια με ios δύσκολα σε καλύπτει κάτι άλλο, αυτό με το logo τι παίζει ; γιατί το έβγαλε έτσι ξαφνικά ;

dimtz said:
Σωστά, γρήγορα θα επιστρέψω πάλι στο iPhone, μετά από 4 χρόνια με ios δύσκολα σε καλύπτει κάτι άλλο, αυτό με το logo τι παίζει ; γιατί το έβγαλε έτσι ξαφνικά ;

H αληθεια ειναι πως αν ειναι καποιος να αγορασει blackberry συσκευη, δεν θα την αγορασει επειδη μπορει και τρεχει καποιες εφαρμογες android αλλα επειδη κανει αλλα χιλια δυο πραματακια. Απλα ειναι ενας ακομα λογος οι εφαρμογες android αλλα τριτοτεταρτος και οχι προτεραιοτητα.

Προσωπικα θεωρω πως το bb world εχει τις πολυ βασικες εφαρμογες, αυτες που θα σου χρειαστουν για την καθημερινοτητα σου και πολλες αλλες ακομα για να περνας επιπλεον την ωρα σου. Σιγα σιγα εν καιρω θα εχουμε πολυ περισσοτερα. Μηχ ξεχναμε αλλωστε πως η blackberry ειχε και συνεχιζει να εχει την φημη συσκευων με επαγγελματικο χαρακτηρα και οχι χαβαλετζιδικα παιχνιδακια καθε τυπου.

Αν ομως θες μια συσκευη για παιχνιδομηχανη αποκλειστικα και για εφαρμογες ωστε να περναει η ωρα, τοτε ναι, αναγκαστικα πας σε αλλο λειτουργικο!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

baiosss said:
H αληθεια ειναι πως αν ειναι καποιος να αγορασει blackberry συσκευη, δεν θα την αγορασει επειδη μπορει και τρεχει καποιες εφαρμογες android αλλα επειδη κανει αλλα χιλια δυο πραματακια. Απλα ειναι ενας ακομα λογος οι εφαρμογες android αλλα τριτοτεταρτος και οχι προτεραιοτητα.

Προσωπικα θεωρω πως το bb world εχει τις πολυ βασικες εφαρμογες, αυτες που θα σου χρειαστουν για την καθημερινοτητα σου και πολλες αλλες ακομα για να περνας επιπλεον την ωρα σου. Σιγα σιγα εν καιρω θα εχουμε πολυ περισσοτερα. Μηχ ξεχναμε αλλωστε πως η blackberry ειχε και συνεχιζει να εχει την φημη συσκευων με επαγγελματικο χαρακτηρα και οχι χαβαλετζιδικα παιχνιδακια καθε τυπου.

Αν ομως θες μια συσκευη για παιχνιδομηχανη αποκλειστικα και για εφαρμογες ωστε να περναει η ωρα, τοτε ναι, αναγκαστικα πας σε αλλο λειτουργικο!

Ακριβώς!!;) Όπως επίσης κάποιος που επέλεξε το BlackBerry για το λειτουργικό του και τις ευκολίες που αυτό προσφέρει στην δουλεία του, δεν γυρνάει πίσω σε iphone 4, 5, 6 φτου και βγαίνω :p...

ποτε δε παιζω παιχνιδια στο κινητο, ακομη και στις βασικες εφαρμογες που αναφερεις υποφερει παρα μα παρα πολυ το bbworld, αν δεν ετρεχε κανα δυο εφαρμογες android που χρειαζομαι θα το ειχα πουλησει απο την πρωτη μερα , να μη πω ωρα, οσο παραξενο και να μας φαινετε ειναι λιγο αργο σε σχεση με το iphone, με λιγα λογια το iphone ειναι εγγυηση, τεραστια υποστηριξη με ατελειωτες εφερμογες για ολα τα γουστα, δε βρηκα κατι που κανει το z10 και δε το κανει το iphone εκτος απο το hub (ισως να υπαρχει καποιο tweak και να μη το γνωριζω), καλα για κινητο android δε το συζητω, δε μ αρεσει το λειτουργικο γι αυτο και δε πηγα προς τα εκει, τεσπα θα του δωσω ακομη λιγο χρονο μεχρι να βγει η εκδοση 10.3, προς το παρων εχω απογοητευτει, αλλα περιμενα και αλλα βρηκα μπροστα μου

edit υπαρχει κανεις με vodafone για να μου πει αν κανει και σε αυτον το ιδιο?? γιατι μου βγαζει το logo της κατα το ανοιγμα και κλεισιμο της συσκευης σε ολη την οθονη?? πρωτα δε το εβγαζε, τι παιζει?

Edited by dimtz

iou said:
Ακριβώς!!;) Όπως επίσης κάποιος που επέλεξε το BlackBerry για το λειτουργικό του και τις ευκολίες που αυτό προσφέρει στην δουλεία του, δεν γυρνάει πίσω σε iphone 4, 5, 6 φτου και βγαίνω :p...

Μπορεις να μου ποιες ειναι οι ευκολιες που προσφερει τις οποιες δεν τις προσφερει το iphone πχ?

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

morgan21 said:
Μπορεις να μου ποιες ειναι οι ευκολιες που προσφερει τις οποιες δεν τις προσφερει το iphone πχ?

Οι ευκολίες στις οποίες αναφέρομαι είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδρώ με το κινητό μου. Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται η μετάβαση από εφαρμογή σε εφαρμογή χωρίς κουμπάκια και διπλοπατήματα και άλλα τέτοια, η διαχείριση των 6 λογαριασμών email και των ειδοποιήσεων μέσω του HUB αλλά και όλων των αρχείων μου (cloud ή local) μέσω του file explorer. Το καταπληκτικό του πληκτρολόγιο και η ευκολία της αποσπώμενης μπαταρίας και της κάρτας μνήμης. Λίγο πολύ όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει iphone και ξέρουμε πως τα πάει σε αυτά που μόλις ανέφερα. Και είναι πολλά απλά καθημερινά που δεν πρόκειται να αλλάξω πλέον ;) Το μόνο στο οποίο είναι πίσω το BlackBerry είναι το πλήθος και η ποιότητα των τρίτων εφαρμογών το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό για ένα τόσο νέο λειτουργικό. Όποιος δεν μπορεί να ζήσει με αυτό είναι λογικό να φεύγει.;)

Η αληθεια ειναι οτι πλεον ολα τα κινητα με ολες αυτες τις εφαρμογες κανουν τα παντα, καποιο υπερεχει καπου και το αλλο καπου αλλου, με το ΒΒ βλεπω οτι εχουμε ενα πολυ καλο και ποιοτικο κινητο σε πολυ καλη τιμη, αλλο 230 για το 4G και αλλο 500 για το iphone, βλεπω πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, το λειτουργικο θελει λιγο δουλεια ακομη οπως και η προσαρμογη των εφαρμογων απο το android. Παντως εφαρμογες εχει αλλα ειναι επι πληρωμη (μικρα ποσα αλλα τις πληρωνεις)

Εμενα μου φτανει που πηρα ποιοτηκο κινητο και αξιοπιστο, δεν θα πω οτι ειναι φθηνο γιατι μαλλον οι αλλες "ναυαρχιδες" εχουν καβαλησει το καλαμι και ειναι πανακριβα... μας κλεβουν επειδη βαζουν ενα μηλο ή το λογοτυπο της sams htc κτλ, ας μην γελιωμαστε δεν ειναι δυνατον οταν βγαινει η καθε ¨κινηταρα" να εχει 1 μηνιατικο ή και παραπανω, οπως δεν ειναι δυνατον στην ελλαδα της κρισης να βλεπουμε αυτα τα κινητα πολυ ακριβοτερα απο την αμερικη (με τους υπερογκους μισθους)... εμενα κατι δεν μου παει καλα, παλλια διναμε 300 και περμαμε το κορυφαιο ΝΟΚΙΑ και κραταγε χρονια τωρα για να ειμαστε "μουρατοι" θελουμε 600-800 καθε χρονο, τουλαχιστον αυτο προσπαθουν οι εταιρειες να μας πεισουν

iou said:
Οι ευκολίες στις οποίες αναφέρομαι είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδρώ με το κινητό μου. Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται η μετάβαση από εφαρμογή σε εφαρμογή χωρίς κουμπάκια και διπλοπατήματα και άλλα τέτοια, η διαχείριση των 6 λογαριασμών email και των ειδοποιήσεων μέσω του HUB αλλά και όλων των αρχείων μου (cloud ή local) μέσω του file explorer. Το καταπληκτικό του πληκτρολόγιο και η ευκολία της αποσπώμενης μπαταρίας και της κάρτας μνήμης. Λίγο πολύ όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει iphone και ξέρουμε πως τα πάει σε αυτά που μόλις ανέφερα. Και είναι πολλά απλά καθημερινά που δεν πρόκειται να αλλάξω πλέον ;) Το μόνο στο οποίο είναι πίσω το BlackBerry είναι το πλήθος και η ποιότητα των τρίτων εφαρμογών το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό για ένα τόσο νέο λειτουργικό. Όποιος δεν μπορεί να ζήσει με αυτό είναι λογικό να φεύγει.;)
μην ξεχνάς και το NFC και το dlna που δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν στο iOS , το hdmi και το mass storage.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

βρε παιδια ας μη γελιομαστε, δεν ειμαστε μαζοχιστες που μας αρεσει να πληρωνουμε 600 και 800 ευρω, και εγω μαζι σας ειμαι ΑΛΛΑ θελει πολυ δουλεια ακομη η BB, μακαρι να διορθωθουν πολλα με την 10.3 αν και δε το βλεπω , θα κανω υπομονη (οπως και πολλοι αλλοι) μεχρι νεωτερας

iou said:

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι το διπλοπατιμα στο home button σε καθυστερει στην μεταβαση? Με τα μαιλ 7 ειχα στο iphone το ιδιο και στο z10 δεν ειχα καποιο θεμα. Για την αποσπωμενη μπαταρια δεν με ενδιαφερε ποτε το ιδιο και η μνημη. Πρεπει μου φαινετε να ξαναπιασεις κανενα 5s να καταλαβεις και τι σημαινει ταχητυτα και smooth. Για την τιμη του που λεει και ο φιλος απο κατω το z10 αρχικη ειχε περιπου οσο το iphone. Το οτι το εριξε δεν μου λεει κατι ολες οι συσκευες που δεν εχουν επιτυχια πεφτουν. Εγω οπως εχω ξαναπει θα του δωσω την ευκαιρια μεχρι να βγει το iphone 6 αλλα οσο το δουλευω δεν με τραβαει κατι ισα ισα που εχω και καποια θεματα οπως η μπαταρια που σε stand by κατεβαινει πολυ γρηγορα χωρις να υπαρχει λογος (με κλειστα wi fi 3g) To μονο που μου αρεσει μεχρι τωρα ειναι το πληκτρολογιο

dimtz said:
βρε παιδια ας μη γελιομαστε, δεν ειμαστε μαζοχιστες που μας αρεσει να πληρωνουμε 600 και 800 ευρω, και εγω μαζι σας ειμαι ΑΛΛΑ θελει πολυ δουλεια ακομη η BB, μακαρι να διορθωθουν πολλα με την 10.3 αν και δε το βλεπω , θα κανω υπομονη (οπως και πολλοι αλλοι) μεχρι νεωτερας

Πες πως αποφασίζω να ξαναγυρίσω στο iPhone. Θα πάω να χρησιμοποιήσω το NFC και δεν θα μπορέσω, θα πάω να συνδέσω το κινητό μου στην τηλεόραση είτε ασύρματα είτε με καλώδιο και δεν θα μπορέσω, θα αντικρίσω το αρχαίο πληκτρολόγιο την πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να στείλω ένα email, θα πάω να κάνω την μετάβαση από μια ανοιχτή εφαρμογή σε μια άλλη και θα μου φανεί τόσο μεγάλο το πισωγύρισμα που θα κάνω παράπονα στο forum και θα καταλήξω στο συμπέρασμα πως το iPhone θέλει πολύ δουλειά ακόμη.... Αυτά τα γράφω για να δώσω έμφαση στο ότι οι συσκευές αυτές είναι τελείως διαφορετικές και αναλόγως τις προτεραιότητές σου επιλέγεις την κατάλληλη. Για τις δικές μου προτεραιότητες το iPhone δυστυχώς θέλει πολύ δουλεία ακόμη... :( Είναι πανέμορφα όμως τα άτιμα... :O

iou said:
Πες πως αποφασίζω να ξαναγυρίσω στο iPhone. Θα πάω να χρησιμοποιήσω το NFC και δεν θα μπορέσω, θα πάω να συνδέσω το κινητό μου στην τηλεόραση είτε ασύρματα είτε με καλώδιο και δεν θα μπορέσω, θα αντικρίσω το αρχαίο πληκτρολόγιο την πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να στείλω ένα email, θα πάω να κάνω την μετάβαση από μια ανοιχτή εφαρμογή σε μια άλλη και θα μου φανεί τόσο μεγάλο το πισωγύρισμα που θα κάνω παράπονα στο forum και θα καταλήξω στο συμπέρασμα πως το iPhone θέλει πολύ δουλειά ακόμη.... Αυτά τα γράφω για να δώσω έμφαση στο ότι οι συσκευές αυτές είναι τελείως διαφορετικές και αναλόγως τις προτεραιότητές σου επιλέγεις την κατάλληλη. Για τις δικές μου προτεραιότητες το iPhone δυστυχώς θέλει πολύ δουλεία ακόμη... :( Είναι πανέμορφα όμως τα άτιμα... :O

χαχαχαχαχα καλα δε παιζομαστε με τιποτα, ναι αν το θετεις ετσι εχεις δικιο, τεσπα ο καθενας με τις προτεραιοτητες του, εγω τι ζητησα? απλα πραγματακια στα οποια βγαινει οφσαιτ, ακομα και στις δικες του εφαρμογες κακογραμμενες ειναι, βλεπε viber, και απο ταχυτητα αργο, σε σχεση ακομη και με android κινητα, ειναι δυνατον στο 2014 να θελει μεχρι και τρεις ωρες φορτισμα? το σταματω εδω διοτι ο καθενας μας για διαφορετικους λογους εχει δικιο :)

morgan21 said:

Ευκολιες πολλες! Μεχρι και η ρυθμιση του ξυπνητηριου ειναι η πιο υπεραπλουστευμενη απο οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο.

Απο ταχυτητες θες? Πολυ καλυτερα και σε αυτον τον τομεα! Δεν μιλαω για smoothness αλλα για οσα θα δεις παρακατω...

Το hub επισης, οτι πιο ευχρηστο και βολικο μπορει να συναντησει κανεις σε ενα οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο.

Το γεγονος επισης οτι δεν χρειαζεσαι επιπλεον εφαρμογες για να κανεις βασικες δουλειες στην συσκευη σου οπως backup για παραδειγμα, οπου στο android περα απο τις επισημες σουιτες της καθε εταιριας, υπηρχαν ενα σωρο εφαρμογες γι αυτον τον σκοπο.

Επισης δε χρειαζεται να μπεις σε καποια διαδικασια οπως το root η το jailbreak. Εδω βεβαια θα μου πεις, "μα για ενα jailbreak δε χρειαζεσαι περισσοτερο απο 2 λεπτα" και θα σου πω εγω, "και γιατι να μπεις σε τετοιες διαδικασιες αμα δεν τις χρειαζεσαι?".

Και γιατι να εχεις 300 και 400 εφαρμογες σε μια συσκευη και να την βαραινεις, οταν τα μισα τα κανεις χωρις αυτες?

Δεν ξερω για iphone, αλλα για το android που ειναι ακομα πιο ευχρηστο απο ενα μηλοφωνο, ακομα πιο ευχρηστο ειναι ενα blackberry.

Δε θα πω τι ειναι καλυτερο γιατι δεν πιστευω οτι κατι υπερισχυει του αλλου, ολα τα λειτουργικα εχουν διαφορες και ευκολιες που ισως αλλα δεν εχουν.

Οσο για το θεμα ευκολιας και βολικοτητας, μερικες αληθειες θα σου τις πει αυτος εδω ο καραγκιοζακος.:lol:

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

για να φυγουμε και εμεις απο το iphone σημαινει πως καποιος λογος υπηρχε, για να ξανα γυρισουμε εκει ισχυει παλι το ιδιο, βαζεις κατω τα υπερ και τα κατα και αποφασιζεις, τωρα επι του θεματος διοτι εσκασα και αυτα δε τελειωνουν ποτε :p , εκανα restore και μου εμφανιζει το logo της vodafone, μηπως αυτος ειναι ο λογος η υπαρχει καποια ρυθμιση? μπορειτε να μου πειτε αν εχει συμβει και σε καποιον αλλον αυτο? λετε να μου περασα καποιο αλλο firmware? τι να κανω τωρα? :(

dimtz said:
εκανα restore και μου εμφανιζει το logo της vodafone, μηπως αυτος ειναι ο λογος η υπαρχει καποια ρυθμιση? μπορειτε να μου πειτε αν εχει συμβει και σε καποιον αλλον αυτο? λετε να μου περασα καποιο αλλο firmware? τι να κανω τωρα? :(

μηπως εκανες καποια αναβαθμιση και το βγαζει απο τοτε;

πριν το Z10 ειχα Q10 Vodafone, η μονη διαφορα ηταν οτι μου εβγαζε το logo οταν το ανοιγα ή το εκλεινα

baiosss said:
Ευκολιες πολλες! Μεχρι και η ρυθμιση του ξυπνητηριου ειναι η πιο υπεραπλουστευμενη απο οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο.

Απο ταχυτητες θες? Πολυ καλυτερα και σε αυτον τον τομεα! Δεν μιλαω για smoothness αλλα για οσα θα δεις παρακατω...

Το hub επισης, οτι πιο ευχρηστο και βολικο μπορει να συναντησει κανεις σε ενα οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο.

Το γεγονος επισης οτι δεν χρειαζεσαι επιπλεον εφαρμογες για να κανεις βασικες δουλειες στην συσκευη σου οπως backup για παραδειγμα, οπου στο android περα απο τις επισημες σουιτες της καθε εταιριας, υπηρχαν ενα σωρο εφαρμογες γι αυτον τον σκοπο.

Επισης δε χρειαζεται να μπεις σε καποια διαδικασια οπως το root η το jailbreak. Εδω βεβαια θα μου πεις, "μα για ενα jailbreak δε χρειαζεσαι περισσοτερο απο 2 λεπτα" και θα σου πω εγω, "και γιατι να μπεις σε τετοιες διαδικασιες αμα δεν τις χρειαζεσαι?".

Και γιατι να εχεις 300 και 400 εφαρμογες σε μια συσκευη και να την βαραινεις, οταν τα μισα τα κανεις χωρις αυτες?

Δεν ξερω για iphone, αλλα για το android που ειναι ακομα πιο ευχρηστο απο ενα μηλοφωνο, ακομα πιο ευχρηστο ειναι ενα blackberry.

Δε θα πω τι ειναι καλυτερο γιατι δεν πιστευω οτι κατι υπερισχυει του αλλου, ολα τα λειτουργικα εχουν διαφορες και ευκολιες που ισως αλλα δεν εχουν.

Οσο για το θεμα ευκολιας και βολικοτητας, μερικες αληθειες θα σου τις πει αυτος εδω ο καραγκιοζακος.:lol:

Καλα δεν θα κατσω να δω αυτον τον καραγκιοζακο για να βγαλω αποτελεσμα! Ειμαι χρηστης smartphone απο symbian εποχη windows mobile androind windows phone ios κτλ. Ξερω πολυ καλα πως θα ξεχωρισω μια συσκευη. Εσυ βλεπε το 4s vs z10 που εχουν ενα χρονο διαφορα και με διαφορετικο ios. Εμενα τα βιντεακια δεν με συγκινουν εκτος αν θελεις να σου στειλω βιντεακια με hater bb να δεις;) απο ταχυτητες παλι που το συμπερανες και αυτο το αποτελεσμα? Βαλτο διπλα με ενα iphone 5 που ειναι ιδιας γενιας να δεις διαφορα και να καταλαβεις τι σημαινει ταχυτητα. Εγω δεν εχω να κερδισω κατι απλα την γνωμη μου λεω και οπως δεν με βολεψανε τα αλλα λειτουργικα ετσι και το bb θελει παρα πολυ δουλεια. jb κανω σε ολες τις συσκευες μου οποτε δεν με ενοχλει. Το store του bb ειναι πολυ φτωχο και υποχρεωτικα πρεπει να κανω την τεραστια διαδικασια για να κατεβαζω androind προγραμματα στα οποια βρισκεις παρα πολλα bug. To λειτουργικο του ειναι ομορφο και αρκετα εξυπνο και ειδικα το πληκτρολογιο αλλα την απλοτητα του ios δεν την εχει. Και ενα αλλο μεγαλο υπερ ειναι το search του ios το οποιο αν το δουλεψεις μπορεις να το καταλαβεις. Το z10 απλα με κραταει σαν λειτουργικο περισσοτερο απο wp και androind

dimtz said:
για να φυγουμε και εμεις απο το iphone σημαινει πως καποιος λογος υπηρχε, για να ξανα γυρισουμε εκει ισχυει παλι το ιδιο, βαζεις κατω τα υπερ και τα κατα και αποφασιζεις, τωρα επι του θεματος διοτι εσκασα και αυτα δε τελειωνουν ποτε :p , εκανα restore και μου εμφανιζει το logo της vodafone, μηπως αυτος ειναι ο λογος η υπαρχει καποια ρυθμιση? μπορειτε να μου πειτε αν εχει συμβει και σε καποιον αλλον αυτο? λετε να μου περασα καποιο αλλο firmware? τι να κανω τωρα? :(

Σε ποια εταιρεία είσαι; Τα BB εμφανίζουν το λογότυπο του φορέα σου, δεν είναι θέμα ρύθμισης. Και πριν το restore θα έπρεπε να το εμφανίζει, είσαι σίγουρος ότι το παρατήρησες και δεν το εμφάνιζε;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

ostria19 said:
μηπως εκανες καποια αναβαθμιση και το βγαζει απο τοτε;

πριν το Z10 ειχα Q10 Vodafone, η μονη διαφορα ηταν οτι μου εβγαζε το logo οταν το ανοιγα ή το εκλεινα

thief said:
Σε ποια εταιρεία είσαι; Τα BB εμφανίζουν το λογότυπο του φορέα σου, δεν είναι θέμα ρύθμισης. Και πριν το restore θα έπρεπε να το εμφανίζει, είσαι σίγουρος ότι το παρατήρησες και δεν το εμφάνιζε;

μπα δε το εμφανιζε πριν, μετα το restore γινετε αυτο, δηλαδη αν βαλω καρτα cosmote δε θα το εμφανιζει? vodafone cu εχω

morgan21 Δεν νομιζω οτι το Iphone 5 ειναι γρηγοροτερο απο το Ζ10. Τα εχω δοκιμασει διπλα διπλα και μονο το 5s ηταν αισθητα γρηγοροτερο. Ο συγγενης μου που εχει το 5 μολις του ειπα "250€" ειχε μια εκφραση σαν να του κλεψανε το πορτοφολι. Το σπιτι του και η δουλεια του ειναι σαν εκθεση καταστηματος apple. Και οσο καλυτερο να ηταν βεβαια το Ζ10 σε λειτουργιες, το Placebo effect της apple δεν θα τον εκανε ποτε να παει σε BB.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

παιδια πριν μιση ωρα το εβγαλα απο την πριζα και εκει που ηταν 100% τωρα ειναι 80% σε αναμονη κατασταση, πιανω τι πισω το καπακι και ειναι ζεστο,μαλλον καποια εφαρμογη τρεχει και δεν την βλεπω, τι κανω τωρα?

songless_bird said:
morgan21 Δεν νομιζω οτι το Iphone 5 ειναι γρηγοροτερο απο το Ζ10. Τα εχω δοκιμασει διπλα διπλα και μονο το 5s ηταν αισθητα γρηγοροτερο. Ο συγγενης μου που εχει το 5 μολις του ειπα "250€" ειχε μια εκφραση σαν να του κλεψανε το πορτοφολι. Το σπιτι του και η δουλεια του ειναι σαν εκθεση καταστηματος apple. Και οσο καλυτερο να ηταν βεβαια το Ζ10 σε λειτουργιες, το Placebo effect της apple δεν θα τον εκανε ποτε να παει σε BB.

Πιστεψε με ειναι πολυ ποιο γρηγορο το δοκιμαζα σημερα με της αδερφης μου. Το 5s δεν εχει μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα με το 5. Τωρα ο συγγενης σου δεν ξερω για ποιο λογο το εχει αλλα εμενα προσωπικα το μονο που με τραβαει ειναι το ios και γι αυτο το λογο πηρα και αλλη συσκευη για να δοκιμασω ενα αλλο λειτουργικο για να μην ζω μονοτονα. Σε εμφανιση το z10 το κοντραρω ανετα με το 5s δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει καποιο απο τα 2 περισσοτερο, αν και πλαστικο ειναι πολυ ποιοτικο κατι το οποιο δεν το εχω δει σε αλλη συσκευη βεβαια δεν βαζω το htc one γιατι και αυτο πολυ ποιοτικο αλλα αλουμινιο. Οσο για τα 250 ευρω σου απαντησα και ποιο πριν η αρχικη τιμη της συσκευη δεν ειναι αυτη και μην ξεχνας αλωστε οτι στον γερμανο πχ κοστιζει 630 ευρω αυτην την στιγμη ;) Αν πας να παρεις το σ4 γκαλαξι θα το πληρωσεις 300 ευρω ενω η αρχικη του περυσι ηταν 780. Μην κοιτας την απλ η οποια κραταει τιμες.

dimtz said:
παιδια πριν μιση ωρα το εβγαλα απο την πριζα και εκει που ηταν 100% τωρα ειναι 80% σε αναμονη κατασταση, πιανω τι πισω το καπακι και ειναι ζεστο,μαλλον καποια εφαρμογη τρεχει και δεν την βλεπω, τι κανω τωρα?
Για δες λιγο στην παρακολουθηση των εφαρμογων. Εμενα μου εκανε τετοια ζημια το dropbox.

dimtz said:

Το εκανε συχνα και σε μενα και του εκανα hard reset και του περασα μονο 2-3 εφαρμογες απο bb και παλι καποιες στιγμες κανει το ιδιο. Το οποιο κλεινω 3g και κανω επανεκκινηση και ερχετε στα ισια του. Αν δεν ερθει αλλη μια :p πιστευω οτι καποια απο τις βασικες λειτουργιες εχει bug και εχει τα δεδομενα στην λειτουργια και ζεστενετε η συσκευη. Αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι χθες εκλεισα δεδομενα και 3g και η συσκευη δεν παγωνε. Πιστευω με την επομενη αναβαθμιση να το φτιαξουν

• The topic was unpinned