Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο 10 μερες με τ z10 και επειτα απο 4 χρονια με iphone ας πως παλι μερικες εντυπωσεις : πολυ καλη συσκευη ποιοτικη και ωραιο design, πολυ καλη οθονη οπως και την καμερα την ημερα μια χαρα την βλεπω, καλο πληκτρολογιο (αν και θα ηθελα να μου πειτε οταν γραφω μια λεξη βγαζει διαφορες σε καποια σημεια, πως επιλεγω αυτην που θελω?) με τελειο το blackberry hub, η μπαταρια μου βγαζει μια μερα με λιγη χρηση, στο τελος της ημερας ειμαι στο 20%, πιστευω να διορθωθει και αλλο η μπαταρια αν και δε το νομιζω, σε γενικες γραμμες καλο το z10 αλλα μεχρι ενα σημειο, εχει μεγαλο προβλημα με τις εφαρμογες του, φτωχο το περιεχομενο του και αυτο που εχει δε το δουλευει σωστα οπως ανεφερε και πιο πανω ο φιλος για το facebook, δεν εχει ποιοτητα εφαρμογων και αυτες που αξιζουν ειναι ολες με πληρωμη, προσφορα για δωρεαν θα κανουν μια το μηνα και αν, εχουμε την δυνατοτητα να εγκαταστησουμε android εφαρμογες,( ευτυχως δηλαδη διαφορετικα θα το αλλαζα το z10 απο την πρωτη μερα) που πολλες απο αυτες η δεν ανταποκρινονται σωστα η αργουν 1-2 δευτερα στο ανοιγμα τους απο τον κανονικο χρονο, μηπως ηταν καλυτερα ν αγορασουμε android κινητο? πιο καλα θα ηταν σε γενικες γραμμες αν και τα android δε μ αρεσουν, αυτα εχω να πω προς το παρων μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θ αναφερω παλι τις εντυπωσεις μου και ελπιζω να ειναι θετικες, ο χρονος που λενε ο καλυτερος γιατρος

edit αναφερθηκε πιο πανω το power tool, ειναι οτι καλυτερο για το bb, free δε νομιζω να το βρειτε αξιζει ομως η αγορα του

edit πειτε μου λιγο για το πληκτρολογιο τι παιζει? (αυτο που ρωτησα πιο πανω)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:lol:Καλά τόσες μέρες δεν το ήξερες; Πως έγραφες απορώ:p

αυτο απορω και εγω :), αλλη μια απορια, για να φορτιστει το κινητο θελει πολυ ωρα, περιπου 2,5 ωρες, βλεπω οτι ο φορτιστης ειναι 750mA, αν το φορτιζω με 1Α θα εχουμε θεμα?

αυτο απορω και εγω :), αλλη μια απορια, για να φορτιστει το κινητο θελει πολυ ωρα, περιπου 2,5 ωρες, βλεπω οτι ο φορτιστης ειναι 750mA, αν το φορτιζω με 1Α θα εχουμε θεμα?

Καλυτερα να το φορτιζεις με τον δικο του φορτιστη και οχι με ταχυφορτιστες. Οχι γιατι ειναι θεμα συμβατοτητας, απλα ο λογος ειναι οτι οι ταχυφορτιστες "πεθαινουν" (ας το θεσουμε ετσι) την μπαταρια γρηγοροτερα απο την κανονικη διαρκεια ζωης της.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλυτερα να το φορτιζεις με τον δικο του φορτιστη και οχι με ταχυφορτιστες. Οχι γιατι ειναι θεμα συμβατοτητας, απλα ο λογος ειναι οτι οι ταχυφορτιστες "πεθαινουν" (ας το θεσουμε ετσι) την μπαταρια γρηγοροτερα απο την κανονικη διαρκεια ζωης της.

συμφωνω αλλα λες να την επιρεαζει τοσο πολυ? τεσπα ας εχει ετσι τι να κανουμε? λαθος της εταιριας, σε μια ωρα επρεπε να ειναι φορτισμενο και οχι 2,5 :wacko:

συμφωνω αλλα λες να την επιρεαζει τοσο πολυ? τεσπα ας εχει ετσι τι να κανουμε? λαθος της εταιριας, σε μια ωρα επρεπε να ειναι φορτισμενο και οχι 2,5 :wacko:

Εγω συνηθιζω να το φορτιζω τα βραδια οταν κοιμαμαι, οποτε δεν με ενδιαφερει ποσες ωρες κανει. Δεν ξερω αν την επηρεαζει αμεσα ενας ταχυφορτιστης, σιγουρα ομως μικραινει την διαρκεια της σε βαθος χρονου. Αν και δεν εχω τετοιο προβλημα εγω με το z30 θεωρω πως ειναι καλο με οποιαδηποτε συσκευη στο θεμα της μπαταριας να την κραταμε σε φυσιολογικα πλαισια ειτε αυτο εχει να κανει με ταχυφορτιστες, ειτε με κυκλους φορτισεων, ειτε με φορτισεις τις καταλληλες στιγμες και καταλληλα ποσοστα, αν ολα αυτα φυσικα ισχυουν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Επειδή έχω μετρήσει πόσο τραβάει σε mA και 2 A φορτιστή να του βάλεις θα τραβήξει 850mA. Οπότε στην καλύτερη περίπτωση να φορτίσει κάτι παραπάνω από 2 ώρες. Και όχι λιγότερο. Ανάλογα βέβαια και πόσο έχει μείνει στη μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εγω συνηθιζω να το φορτιζω τα βραδια οταν κοιμαμαι, οποτε δεν με ενδιαφερει ποσες ωρες κανει. Δεν ξερω αν την επηρεαζει αμεσα ενας ταχυφορτιστης, σιγουρα ομως μικραινει την διαρκεια της σε βαθος χρονου. Αν και δεν εχω τετοιο προβλημα εγω με το z30 θεωρω πως ειναι καλο με οποιαδηποτε συσκευη στο θεμα της μπαταριας να την κραταμε σε φυσιολογικα πλαισια ειτε αυτο εχει να κανει με ταχυφορτιστες, ειτε με κυκλους φορτισεων, ειτε με φορτισεις τις καταλληλες στιγμες και καταλληλα ποσοστα, αν ολα αυτα φυσικα ισχυουν.

Επειδή έχω μετρήσει πόσο τραβάει σε mA και 2 A φορτιστή να του βάλεις θα τραβήξει 850mA. Οπότε στην καλύτερη περίπτωση να φορτίσει κάτι παραπάνω από 2 ώρες. Και όχι λιγότερο. Ανάλογα βέβαια και πόσο έχει μείνει στη μπαταρία.

μαλιστα, αρα δεν υπαρχει λυση,το προσπερναμε και αυτο, σε πολλους ισως να μην ειναι προβλημα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι

Μπορείς να έχεις μια έξτρα μπαταρία. Το καλό είναι ότι υπάρχει ένα ωραίο αξεσουάρ που ίσως κάποια στιγμή να το αγοράσω. Και φορτίζει το κινητό και είναι έξτρα μπαταρία και μπορεί να το έχεις απλά στο σπίτι και να αλλάζεις την μπαταρία όταν γυρνάς. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00AZY9MQE?pc_redir=1399396552&robot_redir=1

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

για μενα δεν ειναι λυση βγαλε-βαλε μπαταρια, κινητο μπορει ν αλλαξω αλλα δευτερη μπαταρια δε παιρνω

edit φιλε @songless_bird σου προτεινω να μη το παρεις και εσυ αυτο που αναφερεις πιο πανω

Edited by dimtz

για μενα δεν ειναι λυση βγαλε-βαλε μπαταρια, κινητο μπορει ν αλλαξω αλλα δευτερη μπαταρια δε παιρνω

edit φιλε @songless_bird σου προτεινω να μη το παρεις και εσυ αυτο που αναφερεις πιο πανω

Γιατί να μην το πάρει; Το έχω και ειλικρινά με έχει σώσει πάρα πολλές φορές.

Λειτουργει και ως φορητος φορτιστης. Απλα συνδεεις το κινητο με το usb του και φορτιζει απο αυτο. Η αποσπωμενη μπαταρια ειναι ενα +. Edited by songless_bird

Λειτουργει και ως φορητος φορτιστης. Απλα συνδεεις το κινητο με το usb του και φορτιζει απο αυτο. Η αποσπωμενη μπαταρια ειναι ενα +.

ετσι ναι, αξιζει :)

ετσι ναι, αξιζει :)

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι από το να κάνεις ταρζανιές για να βγάλει μέρα το κινητό είναι καλύτερα να αλλάξεις κινητό. Ευτυχώς με το δικό μου δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα με φόρτιση, το φορτίζω είτε κάθε βραδυ είτε βράδυ παρά βράδυ και ανάλογα με τη χρήση βγάζει τη μέρα άνετα.
Sent neither from iphone nor android phone

Εμενα χθες με την πρωτη φορτιση που τελειωσε στις 18:30 με εβγαλε μεχρι τωρα με μπολικη χρηση. Εχω απενεργοποιηση το 4g το location και το ξυπνημα της συσκευης κανοντας swipe.
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Το εχω στα χερια μου 2 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος τον μονο που με προβληματιζει ειναι ο πολυ σφιχτός κονεκτορας του micro usb φοβάμαι οτι θα μου μεινει στα χερια...και η ποιότητα του εξωτερικου ηχείου ειναι μέτρια η ενταση στο ακουστικο επισης αλλα αυτο λυνεται με το bluetooth κατα τα αλλα την δουλεια μου την κανω και με το παραπανω επισης το θεωρο το ωραιοτερο κινητο σαν εμφανιση :D

για εορτολογιο τι εχετε? εχει καποιο δικο του?

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω για εορτολογιο την ομωνυμη android εφαρμογη απο το snap.

Ωραίος φίλε ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω για εορτολογιο την ομωνυμη android εφαρμογη απο το snap.

Καλά από android δόξα το θεό έχουμε, όπως και να έχει ευχαριστώ :)

Το 4g ποιό μοντελο είναι?

Stl-100-2 με τον snapdragon

• The topic was unpinned