songless_bird Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 1. Αυτο το με wifi ηταν ευχρηστο στο lumia το οποιο και απενεργοποιουσε αυτοματα για να μην τρωει μπαταρια και οταν ενεργοποιουσες την οθονη ξανα ανοιγε αυτοματα. Στο z10 παραμενει ανοιχτο οταν το ενεργοποιησεις, το επιβεβαιωνω μολις το δοκιμασα. Εχω την εντυπωση οτι πολλοι διαμαρτυρηθηκαν. Κατεβαζαν ενα αρχειο και μολις εσβηνε η οθονη σταματουσε, ετσι επρεπε να κρατανε ανοικτη την οθονη καταναλωνοντας περισσοτερο ρευμα απο το αν ηταν κλειστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 4. Μετρητη δεδομενων οπως το android δεν εχει αλλα με 0.89 λεπτα που μπορεις να το αγορασεις μεσω του παροχου χωρις εξτρα χρεωση (το επιβεβαιωνω ετσι το αγορασα χωρις να βαλω πιστωτικες κλπ) υπαρχει το Data Usage Counter, πολυ καλο! Ναι, πολύ καλό το Data Usage Counter, αλλά όχι ακόμη headless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τελικά η τελευταία αναβάθμιση της Vodafone, βγάζει το λογότυπό της στην εκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) 1. Sakissalonica ναι εγω που εκανα αναβαθμιση μεσω sachesi γιατι βαρεθηκα να περιμενω την vodafone hellas ενω στην αγγλια το μοιρασε πρωτη (10.2.1.2102) εχω το λογοτυπο της εν λογω εταιρειας αλλα τουλαχιστον μονο οταν κλεινω/ανοιγω το κινητο. 2. Σε ενδεχομενη περιπτωση download εφαρμογης προφανως ειναι αυτονοητο για την blackberry να μπλοκαρει το download καθοτι σβηνει η εφαρμογη. Το ιδιο παθαινω με το blackberry maps οταν πηγαινω καπου αλλα παραδοξως ΔΕΝ το παθαινω με το google maps (τουλαχιστον οσο μιλαει η τυπισα κατα την διαρκεια της πλοηγησης, αν ειναι ευθεια διαδρομη πχ 1 χλμ τοτε θα σβησει γιατι δεν μπορει καθε 100 μετρα να λεει συνεχιστε ευθεια κλπ κλπ). Σε αλλη περιπτωση που αναφερθηκατε οπως email τοτε ΝΑΙ, θα λαμβανεις κανονικα ακομα κι αν σβησει η οθονη, αυτο δεν εχει να κανει με το αν ειναι η οχι το wifi ανοιχτο αλλα με το push και το refresh interval που προσδιοριζεται εσεις καθε ποτε θα το κανει πχ. εγω το εχω καθε 24 ωρες μιας και δεν δουλευω email τοσο συχνα (μεσω 3g-4g-data γενικα). Σημ: iou τωρα καταλαβα τι εννοεις, προφανως στο lumia θα σου εστελνε τα email μεσω data μακακια :) 3. Χρεωση μεσω Παροχου: Δεν γνωριζω για καρτα μιας και εχω μηνιαιο συμβολαιο. Η χρεωση δεν ειναι απλα μονο το κοστος της εφαρμογης αλλα και τα mb που απαιτουνται. Εγω εχω 750mb τον μηνα απο vodafone οποτε wifi η data το ιδιο μου κανει. Στο δια ταυτα για αυτους που δεν θελουν/ειναι σε θεση να δηλωσουν πιστωτικη. Να τονισω οτι ΔΕΝ το κανουν ολες οι εταιρειες, η vodafone ομως το παρεχει. Επιλεγετε μια εφαρμογη, στην προκειμενη εγω επελεξα το Transit Maps (παρεχει δρομολογια μετρο-λεωφορεια-τραμ σαλονικα και αθηνα) και το Data Usage Counter (μετρητης δεδομενων data-wifi), πατατε στο αντιστοιχο ποσο 0.89 (εκει που αν ηταν δωρεαν θα ελεγε ληψη) και προχωρατε στις επομενες επιλογες που θα εμφανισει η νεα καρτελα. Μια απο αυτες τις επιλογες και εφοσον το επιτρεπει ο παροχος, ειναι η πληρωμη της εφαρμογης μεσω του παροχου που θα εμφανιστει/επιβαρυνθει στην μηνιαια χρεωση συμβολαιου σας. H extra επιβαρυνση εχει να κανει με τον εκαστοτε παροχο και την χωρα που εδρευει. Μεχρι στιγμης η vodafone hellas δεν χρεωνει κατι εξτρα (τουλαχιστον απ'οσο τσεκαρα στον αναλυτικο μηνιαιο λογαριασμο). Το μονο που χρειαζεται μετα ειναι επιβεβαιωση των στοιχειων σας μεσω bb id και περνατε στο download Edited February 19, 2014 by geobila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 @geobila Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Μια ακόμα απορία.... Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, το Led διαρκεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα... ; (15 λεπτά...νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τελικά η τελευταία αναβάθμιση της Vodafone, βγάζει το λογότυπό της στην εκκίνηση; Σε μένα το λογότυπο δεν το έβγαζε και ούτε βγάζει μετά το επίσημο update. Δεν είχα περάσει καμμία leak αλλά ούτε sachesi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Sakissalonica can δεν ξέρω για το led δεν το έχω τσεκάρει Sakisgi εγώ το λογότυπο πάντως το έχω κανονικά μιας και φοράω 10.2.1.2102 από Vodafone UK μέσω sachesi γιατί η δικιά μας κοιμάται (official όχι leaked) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Sakissalonica can δεν ξέρω για το led δεν το έχω τσεκάρει Sakisgi εγώ το λογότυπο πάντως το έχω κανονικά μιας και φοράω 10.2.1.2102 από Vodafone UK μέσω sachesi γιατί η δικιά μας κοιμάται (official όχι leaked) Ναι αργήσανε, τους έσπασα τα νεύρα στο τηλέφωνο, να ρωτώ πότε και πότε. Αλλά προχθές μου ήρθε η επίσημη 10.2.1.537 (το έγραψα πιο πάνω) και όλα καλά πέρα της γνωστής καθυστέρησης στην εκκίνηση και χωρίς λογότυπο. Η μπαταρία είναι καλύτερη και μάλιστα φορτίζει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τωρα μου ηρθε αυτοματα απο vodafone ξανα αναβαθμιση απο 10.2.1.537 σε 10.2.1.2102. Ειναι καλυτερη αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τωρα μου ηρθε αυτοματα απο vodafone ξανα αναβαθμιση απο 10.2.1.537 σε 10.2.1.2102. Ειναι καλυτερη αυτη? cmeletis ναι ειναι, εχει ανανεωμενο android runtime και ανοιγουν ακομα πιο γρηγορα οι εφαρμογες adnroid. Επισης εχει ανανεωμενη radio version που θεωρητικα (μετα απο 4-5 φορτισεις) θα εχεις ακομα καλυτερη μπαταρια και μερικα ακομα update. Ειναι επισημη και τεσταρισμενη απο vodafone παγκοσμιως. Καποιες χωρες πχ αγγλια (vodafone) προσπερασαν την 10.2.1.537 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τωρα μου ηρθε αυτοματα απο vodafone ξανα αναβαθμιση απο 10.2.1.537 σε 10.2.1.2102. Ειναι καλυτερη αυτη? Να την περάσεις! Πετάει με αυτή:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 υπαρχει πιθανοτητα να αγορασω z10 stl 100-1.το εχει κανενας?με συμβουλευεται να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Και εμένα μόλις μου ήρθε η 10.2.1.2102 με 37 ΜΒ. Έπαθε ακράτεια η Vodafone? :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει πιθανοτητα να αγορασω z10 stl 100-1.το εχει κανενας?με συμβουλευεται να το παρω? Απλά δεν θα έχει 4G, που εγώ με το STL-100-2 ελάχιστα το χρησιμοποιώ (άσε που τρώει σαν τρελλό την μπαταρία) . Εάν είναι ευκαιρία, ναι παρ' το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Απλά δεν θα έχει 4G, που εγώ με το STL-100-2 ελάχιστα το χρησιμοποιώ (άσε που τρώει σαν τρελλό την μπαταρία) . Εάν είναι ευκαιρία, ναι παρ' το. Δεν εχει ομως και αλλον επεξεργαστη; Της TI ενω ολα τα αλλα εχουν snapdragon; Εχουν παρομοιες επιδοσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με την "εμπειρία χρήσης" του Ζ10. Δικαιολογεί τα 2GB RAM που έχει; Δηλαδή, βλέπετε σκαλώματα καμιά φορά σε βαρύ multitasking (ή και απλές λειτουργίες) ή όλα πάνε ρολόι; Thanks! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Δεν εχει ομως και αλλον επεξεργαστη; Της TI ενω ολα τα αλλα εχουν snapdragon; Εχουν παρομοιες επιδοσεις; STL100-2,3,4 εχουν Snapdragon το STL100-1 εχει OMAP Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Δεν εχει ομως και αλλον επεξεργαστη; Της TI ενω ολα τα αλλα εχουν snapdragon; Εχουν παρομοιες επιδοσεις; Νομίζω πως δεν υστερεί καθόλου σε επιδόσεις. Δες τι λέει για το STL100-1 το crackberry: http://m.crackberry.com/blackberry-z10-stl100-1-why-does-it-exist Ελπίζω να σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Στο Viber,που έβαλα από snap δεν μου δείχνει τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες άλλα αλαμπουρνεζικα. Έχετε το ίδιο πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ευχαριστω παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με την "εμπειρία χρήσης" του Ζ10. Δικαιολογεί τα 2GB RAM που έχει; Δηλαδή, βλέπετε σκαλώματα καμιά φορά σε βαρύ multitasking (ή και απλές λειτουργίες) ή όλα πάνε ρολόι; Thanks! Πιο smooth δεν έχω δεί, πραγματικά... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με την "εμπειρία χρήσης" του Ζ10. Δικαιολογεί τα 2GB RAM που έχει; Δηλαδή, βλέπετε σκαλώματα καμιά φορά σε βαρύ multitasking (ή και απλές λειτουργίες) ή όλα πάνε ρολόι; Thanks! Κανένα απολύτως πρόβλημα! Πετάαααει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Χαίρομαι για την απάντηση! Επίσης, υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία BB στην Ελλάδα; Aν χρειαστείς (Θεός φυλάξει) σέρβις, που απευθύνεσαι; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Χαίρομαι για την απάντηση! Επίσης, υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία BB στην Ελλάδα; Aν χρειαστείς (Θεός φυλάξει) σέρβις, που απευθύνεσαι; Από εκεί που το αγόρασες ή στην εταιρεία κινητής που ανήκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) cmeletis ναι ολοι το ιδιο εχουμε, αναγκαστικα θα τα αλλαξεις και σε καθε ενημερωση το ιδιο θα παθαινεις. Επισης εμενα δεν μου λειτουργει η κληση μεσω viber μαλλον γιατι δεν ειναι native app ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- smooth και απαροβληματιστα. Οσον αφορα stl100-1 vs 100-2 η διαφορα ειναι σε επεξεραστη και gpu, τα stl100-2,3,4 εχουν κατωτερη gpu αλλα καλυτερο επεξεργαστη και το αντιθετο συμβαινει στο 100-1. Επισης το 100-1 εχει ραδιο ενω τα 2,3,4 οχι. Το πιο σημαντικο νομιζω ειναι το 4g αλλα αμφιβαλλω αν κανεις το δουλευει μιας και μετα βιας η μπαταρια αντεχει μιση μερα. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος το stl100 -1 παιρνει συγκεκριμενα OS-updates και σε περιπτωση που θελησεις να τις βαλεις μονος σου θα πρεπει να κατεβασεις συγκεκριμενη εκδοση γιατι τις κυκλοφορουν εκεινες που ειανι για το stl100-1 και αλλες για το πακετο 2,3,4 ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μια συνομιλια που ειχα με γνωστο μου, ιδιοκτητη παραρτηματος vodafone, μου ειπε οτι η vodafone αναλαμβανει blackberry που ειναι αγορασμενα μονο απο αυτην. Λιγο κουλο μου ακουστηκε οποτε δεν εδωσα βαση. Το πιο "κοντινο" καταστημα για εγγυηση ειναι Λονδινο (για τους αγγλοφωνες παντα). Εμενα ειναι αγορασμενο απο duty free Mοναχου Edited February 19, 2014 by geobila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasz10 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γεια και απο εμενα. Εχει 3 μερες εχω ενα bbz10. Οταν μπαινω ομως στις ρυθμισεις για το δικτυο δεν μου εμφανιζει καθολου το 4g. Εχει μονο 2g 3g η και τα 2 μαζι. Εχει να κανει με το δικτυο της wind? Η θα επρεπε να το εμφανιζει και ας μην το υποστηρίζει. Το κινητο ειναι STL100-2 αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι 4g. Το αγόρασα απο αθηνα και του το ειχα τονισει αυτο το θεμα. Ο αδερφος μου ποθ εφερε απο το london εμφανιζει το 4g. Τα δικα σας τι εμφανιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts