Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι υπαρχει θεμα με την Vodafone UK.. εγω εβαλα της cosmote με το sachesi

δοκιμασε να τον βγαλεις εντελως και να τον ξανα-βαλεις..

Στην 15η δούλεψε... ότι ναναι... πάντα θα επιμένω ότι stable έκδοση δεν θα δούμε ποτέ... το τηλ πάλι σέρνεται... :(

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην 15η δούλεψε... ότι ναναι... πάντα θα επιμένω ότι stable έκδοση δεν θα δούμε ποτέ... το τηλ πάλι σέρνεται... :(

έμενα πάλι η επίσημη είναι άψογη και καλύτερη από την leaked …

Μια χαρά το τηλέφωνο είναι πολύ smooth .

Ήρθε - μπήκε -κομπλέ όλα

Οχι σαν κάτι αλλα λειτουργικά που μήνες τώρα έχουν θέματα …(βλέπε ios 7):D

έμενα πάλι η επίσημη είναι άψογη και καλύτερη από την leaked …

Μια χαρά το τηλέφωνο είναι πολύ smooth .

Ήρθε - μπήκε -κομπλέ όλα

Οχι σαν κάτι αλλα λειτουργικά που μήνες τώρα έχουν θέματα …(βλέπε ios 7):D

Σου εκκινεί κανονικά ; Πόση ώρα κάνει ;

Σου εκκινεί κανονικά ; Πόση ώρα κάνει ;

καλημέρα

Βρε συ μην ψάχνουμε ψυλλους στα άχυρα …

6 μήνες έχω την συσκευή άντε να έχω κάνει 4-5 φορές επανεκκίνηση ..

Τα blackberry δεν είναι συσκευές που χρειάζονται επανεκκίνηση συχνά ...

Δεν είναι android που μετά από ένα μήνα χρήσης και αφού το φορτώσεις λίγο με διαφορά ...θες 3-4 φορές την ήμερα επανεκκίνηση για να στρώσει... ούτε iphone που εάν το κάνεις jailbreak θέλει respring-reboot, respring- reboot , respring- reboot συνεχεία .

H blackberry στα έχει ενσωματώσει όλα έτοιμα - κομπλέ μέσα και δεν χρειαζεται να του κανεις επανεκινηση για ψυλλού πηδημα ...

Εσύ μίλησες για το λειτουργικό ότι δεν είναι stable , και μετά μου λες για την αργεί επανεκκίνηση ….

Αν σε ενδιαφέρει μονό η επανεκκίνηση ...ναι αργεί…. πάντα αργούσε ….

Η τελευταία έκδοση είναι stable μέχρι αηδίας και φαινόταν αυτό από την leaked έκδοση , η οποία είναι σχεδόν ίδια ..

Παρολαυτα αν δεν μπορείς να ζήσεις με το αργό μονό reboot του blackberry ως πρόβλημα , τότε δυστυχώς πρέπει να αλλάξεις συσκευή ..

Άποψη μου το μονό μείον της συσκευής είναι το αργό reboot , άλλα όπως είπα για 1 επανεκκίνηση το δίμηνο με φουλ φορτωμένο σκληρό και μια 32 sd σχεδόν γεμάτη τραγούδια, φωτό - video …..απλα το προσπερνάω ..

Τέλος εάν χρειάζεται συχνά η συσκευή σου reboot ,η τραβάει άσχημα κολλήματα και έχεις βάλει official firmware , έχεις κάνει clean wipe και συνεχίζει να κολλάει , τότε η συσκευή σου έχει πρόβλημα και θες service .

:)

καλημέρα

Βρε συ μην ψάχνουμε ψυλλους στα άχυρα …

6 μήνες έχω την συσκευή άντε να έχω κάνει 4-5 φορές επανεκκίνηση ..

Τα blackberry δεν είναι συσκευές που χρειάζονται επανεκκίνηση συχνά ...

Δεν είναι android που μετά από ένα μήνα χρήσης και αφού το φορτώσεις λίγο με διαφορά ...θες 3-4 φορές την ήμερα επανεκκίνηση για να στρώσει... ούτε iphone που εάν το κάνεις jailbreak θέλει respring-reboot, respring- reboot , respring- reboot συνεχεία .

H blackberry στα έχει ενσωματώσει όλα έτοιμα - κομπλέ μέσα και δεν χρειαζεται να του κανεις επανεκινηση για ψυλλού πηδημα ...

Εσύ μίλησες για το λειτουργικό ότι δεν είναι stable , και μετά μου λες για την αργεί επανεκκίνηση ….

Αν σε ενδιαφέρει μονό η επανεκκίνηση ...ναι αργεί…. πάντα αργούσε ….

Η τελευταία έκδοση είναι stable μέχρι αηδίας και φαινόταν αυτό από την leaked έκδοση , η οποία είναι σχεδόν ίδια ..

Παρολαυτα αν δεν μπορείς να ζήσεις με το αργό μονό reboot του blackberry ως πρόβλημα , τότε δυστυχώς πρέπει να αλλάξεις συσκευή ..

Άποψη μου το μονό μείον της συσκευής είναι το αργό reboot , άλλα όπως είπα για 1 επανεκκίνηση το δίμηνο με φουλ φορτωμένο σκληρό και μια 32 sd σχεδόν γεμάτη τραγούδια, φωτό - video …..απλα το προσπερνάω ..

Τέλος εάν χρειάζεται συχνά η συσκευή σου reboot ,η τραβάει άσχημα κολλήματα και έχεις βάλει official firmware , έχεις κάνει clean wipe και συνεχίζει να κολλάει , τότε η συσκευή σου έχει πρόβλημα και θες service .

:)

Καλε για την εκκινηση ρωτησα να δω αν μουτυχε τπτ ειδικα σε μενα, αλλα ευτυχως ειναι γενικο το φαινόμενο κ μετα την leaked. Μεστησες κ πυροβολησες!!! :) ναλλαξω εγω μπερρυ;;; εχω αλλαξει ηδη 11!!!! :p

Διάβασα σε ένα ιταλικό σάιτ ότι ο λόγος που αργεί στην αρχή, είναι επειδή φορτώνει το hub από την αρχή. Ενώ πριν δεν το έκανε. Έτσι ανοίγοντας το κινητό είναι έτοιμο προς χρήση κατευθείαν, χωρίς να περιμένεις να φορτώσει επαφές.

Διάβασα σε ένα ιταλικό σάιτ ότι ο λόγος που αργεί στην αρχή, είναι επειδή φορτώνει το hub από την αρχή. Ενώ πριν δεν το έκανε. Έτσι ανοίγοντας το κινητό είναι έτοιμο προς χρήση κατευθείαν, χωρίς να περιμένεις να φορτώσει επαφές.

Το πρόβλημα είναι κυρίως ένα κόλλημα που τρώει με τον κωδικο pin της καρτας σιμ, μεχρι να ζητηθει δηλαδη απο τον χρηστη κατα την εκκινηση. Στο κρακμπερρυ το διάβασα. Οντως χωρις σιμ μεσα, εκκινει σφαιρα .

λεβεντες αξιζει να αφησω το ios-iphone και να παω σε λειτουργικο blackberry(πολυ ωραια φαινονται z10-z30)?? αν εχει κανεις μετρο συγκρισης ας μου πει τις εντυπωσεις του,τα θετικα και τ αρνητικα , ευχαριστω!!

λεβεντες αξιζει να αφησω το ios-iphone και να παω σε λειτουργικο blackberry(πολυ ωραια φαινονται z10-z30)?? αν εχει κανεις μετρο συγκρισης ας μου πει τις εντυπωσεις του,τα θετικα και τ αρνητικα , ευχαριστω!!

Με μια λέξη ναι!

Το ίδιο σταθερό, ποιοτικό και ξεχωριστό.

Καλύτερη μπαταρία και, φυσικά, hub! Έχω το 5c και το Ζ30...

Με μια λέξη ναι!

Το ίδιο σταθερό, ποιοτικό και ξεχωριστό.

Καλύτερη μπαταρία και, φυσικά, hub! Έχω το 5c και το Ζ30...

οκ φιλε , αυτο το ναι ισχυει και για το z10?? ευχαριστω πολυ θα περιμενω και αλλες αποψεις :)

Αυτό έχει πλάκα για αρχή....

Στη συνέχεια που θα το ψάξεις θα δεις οτι ήδη άργησες να μεταπηδησεις στο OS10!

BlackBerry Passport and a Playbook

Αυτό έχει πλάκα για αρχή....

Στη συνέχεια που θα το ψάξεις θα δεις οτι ήδη άργησες να μεταπηδησεις στο OS10!

ok ευχαριστω, καλο ακουγετε, μειονεκτηματα υπαρχουν?

Καλημέρα!

Τα μόνα μειονεκτήματα που μπορεί να καταλογίσει κάποιος, αντικειμενικά είναι κατα τη γνώμη μου τα εξής:

- Μερικές (ελάχιστες απο τις χρήσιμες) εφαρμογές λείπουν σαν native (δηλ εφαρμογές γραμμένες εξ'αρχής για OS10). Πρακτικά αυτό λύνεται με την συμβατότητα με android. Βέβαια, υποκειμενικά μιλώντας, όντας χρήστης OS 10 & iOS7 δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τις συνήθως πρόχειρογραμμένες εφαρμογές ή τις εφαρμογές που είναι προσανατολισμένες κυρίως στο cross-selling του android. Αλλά η δουλειά γίνεται μια χαρά και έτσι..

- Υπάρχει ακόμα ενας βαθμός αβεβαιότητας για το εαν η Blackberry θα υπάρχει μετά απο 2-3 χρόνια αλλά προσωπικά αλλάζω κινητό πολύ πιο γρήγορα απο αυτό. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, το κινητό θα είναι πλήρως λειτουργικό, σταθερό και θα έχει την υποστήριξη των εφαρμογών android.

- Η κάμερα και στο Ζ10 & στο Ζ30 είναι υποδεέστερη των περισσότερων top-of-the-range iOS & Android υλοποιήσεων. Όντας όμως σαφώς πάνω απο τον μέσο όρο βγάζοντας αξιοπρεπείς φωτογραφίες και πολύ καλά βίντεο, εγώ προσωπικά καλύπτομαι.

Εγώ πριν αποφασίσω, έψαξα στο Blackberry App world και βρήκα τις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν. Τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά με υπέρκάλυπταν, οπότε έχοντας εξασφαλίσει την ευχρηστία που εγώ προσωπικά ήθελα, προχώρησα και είμαι κατευχαριστημένος!

Σου προτείνω να ασχοληθείς λίγη ώρα με τις συσκευές (όποια απο αυτές σε ενδιαφέρει) και να εστιάσεις στις λειτουργίες και την υλοποίησή τους στην πράξη πριν καταλήξεις στην αγορά σου. Όσοι απο τους γνωστούς μου το έκαναν αυτό, απλά επέλεξαν την νέα πλατφόρμα χωρίς δισταγμό.

Το δύσκολο είναι να τις βρείς (ως δείγμα σε μαγαζί ή σε γνωστό σου) και να έχεις την πολυτέλεια να παίξεις μαζί τους... ;-)

Φιλικά πάντα!

μπορει καποιος να περιγραψει τι ακριβως κανει το blackberry balance και αν σας εχει βολεψει;

Όταν η εταιρία σου έχει BES σε προσθέτει στον σέρβερ και έχεις εταιρικό εμαιλ (χοντρα τα λέω για να καταλάβεις).

Όταν προσθέσεις το εμαιλ στο κινητό σου δημιουργείται ένα νέο περιβάλλον το balance. Στην ουσία έχεις τώρα εταιρικό και προσωπικό περιβάλλον στο κινητό σου και αλλάζει με swipe down στην μέση της οθόνης.

Τι κερδίζεις? Ο admin της εταιρίας ορίζει τις παραμέτρους ασφάλειας και εάν αποχωρήσεις από την εταιρία τότε σου σβήνει μόνο το εταιρικό προφίλ από το κινητό. Αυτο βολεύει πολύ εταιρίες που έχουν BYOD (Bring Your Own Device] πολιτική.

Εμένα δεν με βόλεψε καθώς είχα τα προσωπικά και τα εταιρικά εμαιλ μαζί στο hub και γινόταν χαμός. Αυτά!

Video απο την Blackberry που το εξηγεί: http://www.youtube.com/watch?v=lLvJG31ZK-8

Α ισχυει μονο αν εχεις BES δηλαδη; Εγω νομιζα οτι μπορεις μονος σου να δημιουργησεις δυο ξεχωριστα προφιλ. Σ'ευχαριστω!!

Α ισχυει μονο αν εχεις BES δηλαδη; Εγω νομιζα οτι μπορεις μονος σου να δημιουργησεις δυο ξεχωριστα προφιλ. Σ'ευχαριστω!!

Ναι αυτό ισχύει μόνο όταν έχεις BES10.

Εμένα γιατί μου κάνει την ημέρα έως και 5 επανεκκινήσεις το τηλέφωνο και περιμένω καθε φορά 10 λεπτα? οεο. τι κι αν ενας φίλος μου πρότεινα να βγάλω τη μπαταρία για διωρο για να ισιώσει, (την έχω βγάλει και ολόκληρες νύχτες), τι κι αν το επανέφερα στην αρχική έκδοση τι κι αν του εκανα Wipe, τι κι αν του έκανα update την 10.2.1.1925. ΤΙΠΟΤΑ. Ακαιρα, μια στο 60% η στο 50% της μπαταρίας η οποτε γουστάρει σβήνει. ελεος. αν μπορεί να βοηθήσει κανένας φίλος.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εμένα γιατί μου κάνει την ημέρα έως και 5 επανεκκινήσεις το τηλέφωνο και περιμένω καθε φορά 10 λεπτα? οεο. τι κι αν ενας φίλος μου πρότεινα να βγάλω τη μπαταρία για διωρο για να ισιώσει, (την έχω βγάλει και ολόκληρες νύχτες), τι κι αν το επανέφερα στην αρχική έκδοση τι κι αν του εκανα Wipe, τι κι αν του έκανα update την 10.2.1.1925. ΤΙΠΟΤΑ. Ακαιρα, μια στο 60% η στο 50% της μπαταρίας η οποτε γουστάρει σβήνει. ελεος. αν μπορεί να βοηθήσει κανένας φίλος.

Έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Πρέπει να την στείλεις πίσω!:(

Νομίζω ότι είναι η μπαταρία σου. Μου έχει συμβεί με 2 Samsung (S3mini & S4). Αλλαγή μπαταρίας και όλα οκ.

Το ίδιο και εμένα. Πήρα μια καινούργια μπαταρία και όλα καλά. 21 ευρώ απο το εκλικ.

αν είναι να αλλάξω μπαταρία να παραγγείλω την παρακάτω;; στα 13 € μαζι με τα μεταφορικά.

λέτε να έχω πρόβλημα?

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Replacement-2680mAh-Gold-Business-Battery-for-Blackberry-Z10-BB10-LS1-L-S1-/370857710731?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item5658d7948b

αν είναι να αλλάξω μπαταρία να παραγγείλω την παρακάτω;; στα 13 € μαζι με τα μεταφορικά.

λέτε να έχω πρόβλημα?

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Replacement-2680mAh-Gold-Business-Battery-for-Blackberry-Z10-BB10-LS1-L-S1-/370857710731?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item5658d7948b

Προσωπικά έχω παίξει με πολλά πράγματα, οι μπαταρίες δεν είναι μέσα σε αυτά....

Ή γνήσια ή τίποτα. Άποψη μου.

λέτε να έχω πρόβλημα?

Θα το μετανιώσεις!! Κι εγώ είμαι της άποψης η γνήσια ή τίποτα;)

λέτε να έχω πρόβλημα?

Αυτο ειναι scam. Αν ξυσεις τη χρυση επιφανεια αποκαλυπτεται οτι ειναι κλασικη 1800 μπαταρια.

Να παρεις αυτη. Ειναι λιγο μεγαλυτερη , 1900 , σου προσθετει λιγες ωρες που ειναι κρισιμες για να βγαλεις την ημερα και ειναι αξιοπιστη γερμανικη

http://www.ebay.com/itm/Mugen-Power-Slim-Extended-1900mAh-Battery-for-BlackBerry-Z10-3G-4G-LTE-/161086119265

• The topic was unpinned