Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

blacklist

Shazam

livescore

chrome

chrome: ο stock browser είναι μιά χαρά

Shazam: προσωπικά χρησιμοποιώ το SoundHound και λειτουργεί καλύτερα από Shazam

BBZ10 STL100-2 OS: 10.2.1.537

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

chrome: ο stock browser είναι μιά χαρά

Shazam: προσωπικά χρησιμοποιώ το SoundHound και λειτουργεί καλύτερα από Shazam

o browser που έχει μία χαρά ειναι αλλά μου είναι ουσιαστικά άχρηστος μιας και δεν μπορώ να βάλω τα favorites μου.

το Shazam προσωπικά το θεωρώ καλύτερο απο το SoundHound

Τελικα το πηρα παιδια και με εχει βολεψει απιστευτα ,το μονο που μου φαινεται λιγο καπως ειναι η μπαταρια η οποιο με το 4G ανοιχτο σιγουρα δεν βγαζει μερα.

Τελικα το πηρα παιδια και με εχει βολεψει απιστευτα ,το μονο που μου φαινεται λιγο καπως ειναι η μπαταρια η οποιο με το 4G ανοιχτο σιγουρα δεν βγαζει μερα.

Να το χαρείς φίλε μου.... Είναι πολύ βολικό κινητό και όντως η αυτονομία του είναι το αδύνατο σημείο του. Εγώ το έλυσα παίρνοντας την έξτρα μπαταρία μαζί με φορτιστή που βγάζει η BlackBerry για το Ζ10 και μου έλυσε τα χέρια.

Edit: Αυτός είναι ο φορτιστής που ανέφερα

Edited by sakissalonika

Εμενα μου κραταει πολύ άνετα πάνω απο μία με μιάμιση ημέρα η μπαταρία, αλλα δεν παίζω ούφο και το εχω για καθαρά επαγγελματική χρήση. Ανοιχτό μονίμως το wifi & 3g.

Έχει έρθει σε κανέναν η έκδοση 10.2.0.1803;;;

Οποιος έχει περάσει email tis forthnet ας μου στειλει ένα πμ με το τηλεφωνο του να τον πάρω να τον ρωτήσω για τις ρυθμίσεις εξερχόμενης αλληλογραφίας του που έβαλε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω, πήρα το Ζ10 από vnp και είναι regional malaysia και κωδικός stl-100-2. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Είναι οκ; Το ρωτάω γιατί δεν είναι ευρωπαική συσκευή και γιατί κάτι είχα διαβάσει στις προηγούμενες σελιδές για τους κωδικούς ότι δεν παίζουν όλοι στις ελληνικές μπάντες συχνοτήτων. Εγώ έχω cosmote σύνδεση.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω, πήρα το Ζ10 από vnp και είναι regional malaysia και κωδικός stl-100-2. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Είναι οκ; Το ρωτάω γιατί δεν είναι ευρωπαική συσκευή και γιατί κάτι είχα διαβάσει στις προηγούμενες σελιδές για τους κωδικούς ότι δεν παίζουν όλοι στις ελληνικές μπάντες συχνοτήτων. Εγώ έχω cosmote σύνδεση.

Πως βρηκες το regional; Ρωταω για να τσεκαρω και το δικο μου τι ειναι...:)

Πως βρηκες το regional; Ρωταω για να τσεκαρω και το δικο μου τι ειναι...:)

το έγραφε πάνω στο κουτι διπλα στο κωδικό

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

1) Δεν εχει σημασια το region. Αφου ειναι 100-2 θα παιζει μια χαρα στην Ελλαδα και 4G με την καταλληλη sim

2)Ειναι πολυ σημαντικη αλλα οχι απολυτως απαραιτητη. Χρειαζεσαι το blackberry Link για λειτουργιες οπως backup-restore, συγχρονισμο αρχειων με το pc (μουσικη -φωτο- video), αλλα μπορει να παιζει το τηλεφωνο και χωρις να το συνδεσεις ποτέ στο LINK.

Αν ομως για παραδειγμα δεν κανεις install το LINK δεν μπορεις να συνδεσεις το κινητο στο pc και να το δει σαν usb drive για να κανεις απλά copy - paste αρχεια

Να σας ρωτήσω επειδή με ψήνει η αγορά του Z10: πόσο απαραίτητη είναι η συνεργασία με ένα PC suite;

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Περνάω κατευθείαν τα αρχεία μου απο το windows explorer

Παρεπιπτόντως το BB Link ανανεώθηκε προ ημερών με νέα version που λύνει πολλά από τα bugs.
BBZ10 STL100-2 OS: 10.2.1.537

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Περνάω κατευθείαν τα αρχεία μου απο το windows explorer

Δεν εννοώ για τέτοιες λειτουργίες, εννοώ για backup ρυθμίσεων/εφαρμογών και αναβαθμίσεις του λειτουργικού. Μπορούν να γίνονται αυτά χωρίς την χρήση BB Link;

Παιδιά να ρωτήσω...

απο ειδοποιήσεις απο social media πως τα πάει?? Έρχονται στην ώρα τους? Δεν έρχονται καθόλου? Αλλο ένα θέμα που με καίει με τα windows είναι το email αλλα απο αυτο πιστεύω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Blackberry Z10: My 1st Week Review

Πέρασε περίπου μία εβδομάδα από τότε που έχω τη συσκευή και θέλω να σας μεταφέρω τις πρώτες μου εντυπώσεις, οι οποίες στηρίζονται στις προσωπικές μου απαιτήσεις από το κινητό τηλέφωνο. Το προμηθεύτηκα από σκρουτζομάζο με αρκετή τύχη, καθώς σε μαύρο με καλή τιμή δεν υπήρχαν πολλά.

Προηγούμενη συσκευή Blackberry Bold 9780, με μια μικρή διακοπή για το Nexus 4, το οποίο είναι ένα πολύ όμορφο και καλό Android κινητό, αλλά δυστυχώς δεν είναι Blackberry.

Συσκευή:

- Επιτυχημένος βιομηχανικός σχεδιασμός που στηρίζεται στις ανάγκες του χρήστη, με προσεκτική επιλογή των υλικών.

- Στιβαρή κατασκευή. Πολύ καλή ποιότητα υλικών. Σε καμμία περίπτωση δεν δείχνει φτηνό.

- Έχει πολύ καλό βάρος, αλλά κυρίως κράτημα και δεν γλιστράει από το χέρι. Ευχάριστη αίσθηση η επαφή με το κάλυμμα στο πίσω μέρους της συσκευής απ' όπου έχεις πάντα πρόσβαση σε μνήμη και μπαταρία.

- Σωστή τοποθέτηση των κουμπιών. Και ναι, υπάρχει και Shutter button για την camera!

- Πολύ καλή η απόκριση της οθόνης στα δάκτυλα.

- Την πολύ καλή ευκρίνεια οθόνης την αναγνωρίζεις αμέσως. Κανένα πρόβλημα σε εξωτερικούς χώρους.

- Δεν λεκιάζει εύκολα.

- Σωστή τοποθέτηση του μεγαφώνου, αλλά και πολύ καλή η ποιότητα ήχου που αναπαράγει.

- Πολύ καλό σήμα.

- Πολύ καλή ποιότητα ήχου κατά τις κλήσεις.

- Wi-Fi: Γρήγορη και σταθερή σύνδεση.

Λειτουργικό:

- Blackberry 10, όμορφη εξέλιξη ενός σχεδόν τέλεια οργανωμένου λειτουργικού. Ενός λειτουργικού που δημιουργήθηκε έχοντας ως πλατφόρμα τις ανάγκες του χρήστη και όχι τη λογική "αυτό είμαι και σε όποιον αρέσω".

- Με ενθουσίασε, δεν με δυσκόλεψε και ναι... με ηρέμησε!

- Updates: δεν νομίζω άλλα λειτουργικά να κάνουν τόσο συχνά και ουσιαστικά updates. Μπράβο.

- Λιγότερη κατανάλωση data σε σχέση με το android (ίσως γιατί δεν έχω πλέον περιττές εφαρμογές).

- Σχετικά καλή διάρκεια μπαταρίας, καθώς σαν καινούργιο που είναι το έχω συνέχεια στα χέρια και το εξερευνώ. Με πολλή συχνή χρήση ΒΒΜ, wi-fi, browsing και ομιλία, το βράδυ πριν τη φόρτιση έχω περίπου 30-35%.

- HUB: suuuuuper! Με μια ματιά όλες οι ειδοποιήσεις.

- BBM: Όπως πάντα μοναδικό, ανεπανάληπτο, γρήγορο αλλά τώρα πιο όμορφο.

- Πληκτρολόγιο: εκπλητικό για touch! Μπορώ και πάλι να περπατώ και να γράφω και μάλιστα σε οθόνη αφής!!!

- Camera: Εδώ έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις γιατί ασχολούμαι με τη φωτογραφία. Συνεχώς βγάζω φωτογραφίες ως draft ή κανονικά. Η αρχή μου είναι πως το μάτι δημιουργεί τη φωτογραφία και όχι η μηχανή. Η camera του Ζ10, είναι πολύ καλύτερη απ' ότι λένε τα "ειδικά" sites. Εύχρηστη, γρήγορη, αποτελεσματική. Μου άρεσε. Έχει τα βασικά εργαλεία που χρειάζεσαι για να συνθέσεις, αλλά και το εκπληκτικό Time Shift ώστε κανείς να μη λέει "εεε πάλι με κλειστά μάτια βγήκα". Πολύ καλό το focus αλλά και το Shutter button ακουμπώντας οπουδήποτε στην οθόνη ή στα κουμπιά volume +/-.

- Pictures (Gallery): Όπως πάντα πολύ καλά οργανωμένη εφαρμογή.

- Browser: Γρήγορος.

- Contacts: Κανένα πρόβλημα, έκανα sync με gmail (και calendar επίσης). Εμφανίζει και τις επαφές σε facebook, twitter και Linkedin.

- Apps: Όλοι γκρινιάζουν για τις λίγες εφαρμογές. Εξαρτάται ποιες θεωρεί κανείς εφαρμογές. Πιστεύω πως έχει αρκετές και πραγματικά χρήσιμες (εγώ δεν έχω ποτέ games). Για όσες χρειάζομαι και δεν υπάρχουν έχω κάνει shortcut με το "Add to Home Screen" όποια σελίδα μ' ενδιαφέρει.

- Docs to Go: Πολύ καλό και δωρεάν.

- Music: Συνήθως δεν ακούω μουσική από το κινητό τηλέφωνο, αλλά έχει όλα τα βασικά (και handsfree στη συσκευασία).

- Story Maker: Πολύ fun! Δημιουργείς στο λεπτό!

- BOX: 10GB free cloud storage.

- Maps: Tους γνωρίζουμε, δεν είναι google maps, αλλά κάνουν τη δουλειά που πρέπει να κάνουν.

Αυτή είναι λοιπόν η σύντομη περιγραφή των εντυπώσεων μιας εβδομάδας περίπου, της συμβίωσης μου με το Blackberry Ζ10, που μ' έχει ενθουσιάσει και δεν σταματά να το κάνει όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ.

Το μόνο πρόβλημα της συσκευής ειναι η μπαταρία ,και όταν κάνει κάτι δικούς της συγχρονισμους καίει κυριολεκτικά η συσκευή ,σε σημείο που δεν μπορείς να την αγγίξεις!! Αλλά μπαταρία με 10.1 , έβγαζα το κινητο από την πρίζα 10 το πρωί, φορτιζα το απόγευμα απο 35% στο 100% και το βράδυ κατα τις 11-12 είχα 25%. Μεγάλο πρόβλημα για μένα η μπαταρία.

Το μόνο πρόβλημα της συσκευής ειναι η μπαταρία ,και όταν κάνει κάτι δικούς της συγχρονισμους καίει κυριολεκτικά η συσκευή ,σε σημείο που δεν μπορείς να την αγγίξεις!! Αλλά μπαταρία με 10.1 , έβγαζα το κινητο από την πρίζα 10 το πρωί, φορτιζα το απόγευμα απο 35% στο 100% και το βράδυ κατα τις 11-12 είχα 25%. Μεγάλο πρόβλημα για μένα η μπαταρία.

έχεις ανοιχτό το LTE?

Όχι! Την έχω δώσει την συσκευή δεν την έχω πλέον.

εγώ όταν έχω ανοιχτό το LΤΕ κρατάει η μπαταρία μέχρι το απόγευμα. Αν το έχω κλειστό κρατάει 1 1/2 ημέρα.

Παιδιά να ρωτήσω...

απο ειδοποιήσεις απο social media πως τα πάει?? Έρχονται στην ώρα τους? Δεν έρχονται καθόλου? Αλλο ένα θέμα που με καίει με τα windows είναι το email αλλα απο αυτο πιστεύω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά...

Ναι, όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται γρήγορα, πρώτα στο Ζ10 και μετά στο PC.

Το μοντέλο STL100-1 είναι το 3g ή το 4g?[/quote

Είναι 3G

http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-10-OS-Device-Software/STL-100-1/td-p/2368683

Edited by sakisgi

Το μοντέλο STL100-1 είναι το 3g ή το 4g?[/quote

Είναι 3G

http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-10-OS-Device-Software/STL-100-1/td-p/2368683

Σε ευχαριστώ πολύ

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

• The topic was unpinned